icon

Počuli ste kontroverzné nahrávky z chaty Čifare?

66bublinka66
26. dec 2024

Baby idem anonymne radšej 😃 počuli ste uverejnené komplet nahrávky fica bodora a spol z chaty v čifaroch čo niekto zverejnil ako vianocny darcek? Je toho mega veľa hodín ale ja to postupne počúvam s je mi stále viac na 🤢🤮

kiwi3
27. dec 2024

@mondolina
@victoriab
@jana35798 toto su ludia, co nedokazu rozoznat, ze serial nie je realita a to este nehovorim o formatoch typu sudna sien... ako by vedeli selektovat, co na nich chrlia socialne siete (ruska hybridna vojna)? ich schopnosti im nedovoluju rozlisit pravdu od klamstva.
ja som mala taku babku, tusim aj hercovi raz vynadala, aka je svina kazdy vecer. hadajte koho volila? a to este zomrela pred kovidom.
mnozstvo ludi je mentalne na urovni toho 10rocneho dietata, ako to vyslo v prieskume, a to ani nie toho najbystrejsieho...

oli18
27. dec 2024

Ja tvrdim, ze ficopele volicov nic nepresvedci a vidite, ze aj medzi mladymi, ktori ovladaju soc.siete a maju prehlad, je dosf takych, ktori nedaju na neho dopustit.

sara07
28. dec 2024

@oli18 ja sa tomu tiež divím ..to ako fakt beru že je v poriadku že platia vysoke dane a odvody a dostavaju zlomok z toho, vyplatnu pasku asi nečitaju alebo nevedia
to im ako nevadi že čakaju pol roka, rok na vyšetrenie , samé doplatky a poplatky , v škole/škôlke xy skladani sa na rozličné fondy a neviem čo , že im tam šplechne prispevok na hypoteku ? ale oni by vôbec nič nemuseli dostavat keby im ostalo viac z vyplaty proste

nikajve
29. dec 2024

@66bublinka66 1. Tie nahravky boli urobene nelegalne - potvrdene Europskym sudom pre ludske prava aj ich zverejnenie nie je v poriadku. 2. Boli to SUKROMNE rozhovory, takze je uplne jedno, ci tam nadavali alebo nie, nech mi nikto z vas netvrdi, ze v sukromi ani raz nezahresil a nehresi aj na politikov. 3. Tie nahravky boli davno preskumane a nenaslo sa nic, na zaklade coho by mali byt ucastnici obvineni. 4. Pytliactvo bola iba zamienka k nelegalnemu nahravaniu, ak nic pytliatctvo nepotvrdilo, ziadne trestne oznamenie v tejto veci nepadlo, nebol absolutne ziadny dovod ich zverejnit. 5. Ide o 3 roky stare nahravky, to myslite vazne, ze sa vobec tymto zaoberate? Dost trapny pokus o senzaciu krachnutych Nadovych Demokratov. 6. A co poviete na nahravky Curillovcov a to, ze nemaju problem sa vyhrazat so zastrelenim deti, podpalit auto, chystat lano (na obesenie?), manipulovat vypovede svedkov a bohvie kolkym ludom aj pomohli na druhy svet, pretoze mrtvych ludi okolo nich je nejako podozrivo vela a to je realita. 7. Citali ste list Kucierku, ktory adresoval novinarskej obci, kde vysvetluje, preco utiekol zo Slovenska, ze, aby mu Curillovska mafia nezastrelila deti, videli ste jeho list odvysielat v TV, zverejnili ho v novinach? NIE. Ja som ten list citala a bolo mi zle, ale necudujem sa. 8. Citali ste whatsappovu komunikaciu Curilovcov? Asi nie, lebo by vam prislo nevolno. 9.Minca ma 2 strany a treba pozerat na obe. 10.Co myslite, ako a o com sa v sukromi bavia Curillovci, to nechcete vediet?Ja by som napriklad velmi rada videla tajnu spravu SIS, kde je urcite popisane, ake spinavosti co sa pred troma rokmi diali.

nikajve
Autor odpoveď zmazal
nikajve
Autor odpoveď zmazal
nikajve
Autor odpoveď zmazal
sara07
29. dec 2024

@nikajve prečitaj si hore niekto im dal legalne nahravky, nelegalne by určite nedali však to by hned mali trestne na seba podané
no a čo že je to 3 roky stare aspon vieme čo mysleli vážne z toho čo tam rozpravali, čo si naplanovali a aj urobili

sara07
29. dec 2024

@nikajve ak by tam bolo niečo vedz že by už vrieskali a davno to zverejnili na to môžeš zobrat jed, čokolvek už vrieskaju a maju aj kde ,hádam si nemysliš že ich taja

titi22
Odpoveď bola odstránená
zuzanita1609
29. dec 2024

@nikajve kriste pane....no komu najviac Kuciak vadil? A koho bol boss najväčší kamoš? Na mňa tu s týmito tvojimi smeráckymi sprostosti ani nechoď....vám aj keby Ficiak nas*al do taniera,tak poďakujete...

eva8
29. dec 2024

@nikajve Ako si sa dostala k listu od Kucierku?

nikajve
Autor odpoveď zmazal
nikajve
Autor odpoveď zmazal
btus
29. dec 2024

@nikajve a co stváral Fico posledných 12 rokov? Nič, zaujímal sa len o seba. To že zdravostníctvo kolabuje a aj školstvo nie je chyba minulej lády, ale vládnutia Ficka posledných 12 rokov. A čo stvára teraz, na to sa nedá už nič povedať, pretože na jeho správanie už anineexistujú slová. Ba vlastne áno: vlastizrada, kolaborizmus, posadnutosť pomstou ( aj keď neviem prečo). On a jeho kumpáni už dávno mali sedieť v base. A dúfam, že spravodlivosť nie je slepá a že jedného dňa skončí v Leopoldove.

nikajve
Autor odpoveď zmazal
nikajve
29. dec 2024

@eva8 tak, ako sa dostali Curillovky k nahravkam 🙂

zuzanita1609
29. dec 2024

@nikajve nebudem sa ja tu naťahovať a urážať ťa. Radšej budem slniečko,ako obhajca kolaboranta a mafiána. Dúfam raz,že aj on bude mať nutnosť zutekať do Ruska.

nikajve
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
29. dec 2024

@nikajve pokoooj 😊. Na každého príde,či skôr,či neskôr.

annm81
29. dec 2024

@nikajve Myslím, že práve pre ľudí ako si ty, potrebujeme, aby Fico vládol naďalej. Dnes už nemôže ťažiť z globálne dobrej ekonomickej situácie, ani z reforiem, ktoré zaviedli iní. Dnes sa tak radikalizoval, že už mu ostali len voliči, ktorí sú buď otvorení, alebo aspoň latentní fašisti a ktorým nevadí autokracia, štátna mafia, prenasledovanie akejkoľvek opozície, zneužívanie mocenských zložiek, porušovanie ústavy... Vďaka ním padne Slovensko úplne na dno - ekonomicky aj morálne. Ale bez toho pádu sa nikdy nespamätajú. Nám ostatným ostáva dúfať, že globálna situácia sa nevyvinie tak, aby sme padli až do stavu ako v '68, '48, či dokonca '39.

baumka
29. dec 2024

@nikajve daj sa dokopy, ty si riadne rozhodená osoba. Ale chápem, že si zamotaná v pavučinách dezinformácií a z toho sa tak ľahko dostať nedá. Žiaľ pre Slovensko, je vás takých dosť.

nikajve
Autor odpoveď zmazal
nikajve
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
29. dec 2024

@nikajve viem kto je kto a tiež viem kto je mafián a kto agresor. Ja to narozdiel od niektorých nemám pomotané v hlave. Rusko nech vypadne z Ukrajiny a Fico a spol nech tiahnu do Ruska. Ľahké riešenie a mier nastane v Eú.

nikajve
Autor odpoveď zmazal
andreakotesova
29. dec 2024

@nikajve Fico tu bol 12 rokov pred kovidom. Mal šancu niečo zmeniť. Predošlá vláda mala hendikep v podobe pandémie. Bolo by zaujímavé, ako by pracovali pre ľudí, ak by ich pandémia nezastihla. A opačne by ma zaujímalo, ako by pandémiu zvládol Fico, ak by bol na čele vlády...

nikajve
Autor odpoveď zmazal
baumka
29. dec 2024

@nikajve však si prečítaj dozadu, ako nervózne reaguješ. Môžeš prezradiť tvoje zdroje, kde čítaš, berieš informácie, z akých zdrojov?
A druhá vec, čo také zlé urobil Ódor? Vymenuj.

nikajve
Autor odpoveď zmazal