Pokrytecký novodobý feminizmus: práva len pre niektoré ženy?
všímam si casto v tychto diskusiách diskutujúcich, ktori si velakrat velmi protirecia a ani si to neuvedomujú, ale svojimi verejnými vyjadreniami, si dobre podkopavaju nohy. Napríklad tu diskutujú velmi casto volicky PS, ktori maju v programe aj temu feminizmu. Ale potom tieto iste diskutujuce, tu idu hodnotiť a zhadzovať zeny, ktore da rozhodli byt ženou v domacnosti, nechcú ist študovať vysokú školu, nemaju pracovne ambície. Tie iste osoby, ktore ,,bojujú" za prava žien, dehonestuju tie, ktore sa starajú doma o deti. Cize bojujú len za prava tych žien, ktore su v ich očiach tie prave zeny. Cize tie, co su vo vedúcich pozíciach, maju titul, vzdelanie. Nie je to podla vas pokrytecke? A tieto ine metre casto vidim aj v inych oblastiach. Len tato je teraz taka dost populárna
@anonym_d27799 Zase ďalšia, čo nič nepochopila. Feminizmus na Slovensku nie je potrebný, lebo ženy tu majú (na rozdiel od Afganistanu) všetky ľudské práva. Práve progresívci vítajú moslimskych migrantov (práve aj z toho Afganistanu) a títo muži si prinášajú so sebou svoje myzogynne postoje k ženám a správajú sa tak aj slovenským ženám.
@pr85 myslíš tých uzbekistancov,ktorých vychvaloval fico? Lebo už sú tu. Smer je strana mizoginov. Oni nadávajú ženám. A samozrejme kuffovci, taraba a spol. Veď čo čakať od nackov
@pr85 ty si tiez z tych, ktori ani matne netusia co je feminizmus a co je jeho cielom. Ale bol by si rad, ak by nic take ako feminizmus, emancipacia, rovnost prilezitosti neexistovalo, zeny by nemali mat pravo rozhodovat o sebe a svojom zivote, vsetko by za nich rozhodovali muzi. Najprv otcovia (pripadne matlky), potom manzelia. A nepokusaj sa z toho vykluckovat, to co si tu popisal o tebe hovori viac ako sa nazdavas.
@viestta No povedz mi, čo som napísal? Feminizmus je potrebný v Afganistane, Somalsku a iných moslimských krajinách.
Ja by som to povedala asi takto... Ten kto neuznáva feminizmus buď nevie o čom feminizmus naozaj je alebo je blbec/blbka 🙂 Možno trochu drsné, ale stojím si za tým 🙂
Tak ako si konzistentne naprieč diskusiami stojím za tým, že všetko je OK, každý model vzťahu a fungovania a života je OK, AK sú tak spokojní všetci zúčastnení (a nikomu sa tým neubližuje). A rovnako ako si stojím za tým, že rodové stereotypy sú na prd - pre obe pohlavia 🙂
@anonym_autor som volička PS a je mi srdecne jedno kto pracuje,nepracuje,podnika,je doma s detmi,zlatokopčí alebo buduje imperium. Za mna je to volba kazdej zeny/paru,ako to maju nastavene. Hej,stava sa ze pride rozvod a zena ktora bola cely zivot stay at home mum si moze v 50tke pisat prazdny zivotopis,ale aj smutnejsie pribehy pise zivot. Kazdy si je strojcom svojho stastia. Nemyslim si,ze je spravne mat uniformne nastavene,ze nemaju existovat zeny v domacnosti,alebo ze je pracujuca zena v muzskej energii ako sa dozvedame od myzoginov. Fakt,robte si co chcete,nam liberalkam je to srdecne jedno ❤️.
@anonym_ede2e4 preboha, ved to tu kazdy den čítam, ako sa tu kritizujú zeny, ktore nemaju vysokoškolské vzdelanie, zu ženou v domácnosti. Nebudem ti dohladavat teraz pol dna vyjadrenia dotyčných, ked teraz sa uz vsetko moze komentovať anonymne.
@anonym_autor Netreba nič dohľadávať. Chápem, že sedíš doma na riti a nechce sa ti robiť, preto sa oháňaš chujovinami a muž nech robí jak ko**t, aby uživil teba a tri deti (tipujem, že si na reťazovom rodičáku)

@pr85 toto by to vyhovovalo, aby sa ženy pred tebou plazili a aby ty si mohol rozhodovať o ich živote. Veľmi by sa ti páčilo v Afganistane, však.
@anonym_autor tvoj príspevok som absolútne nepochopilla. To,že sa nesmejem na trápnych vtipoch Fico a spol. neznamená,že som volička PS.
@anonym_d27799 Zase ďalšia, čo nič nepochopila. Feminizmus na Slovensku nie je potrebný, lebo ženy tu majú (na rozdiel od Afganistanu) všetky ľudské práva. Práve progresívci vítajú moslimskych migrantov (práve aj z toho Afganistanu) a títo muži si prinášajú so sebou svoje myzogynne postoje k ženám a správajú sa tak aj slovenským ženám.