Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní
Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.
@petrisorkaa neviem či ty alebo kto to pásal, že to bude nádherný svet rovnosti a harmonie
@evazhoufova a kde sa posunuli hm?
@bloger a kde tam vidis toto? "tak ak kresťanstvo je zlé potom homosexualita nás zachráni. Som rád, že to tak bude."
@petrisorkaa ak nie jedno tak druhé musí yť záchrana pre ľudstvo
@bloger preco?
@petrisorkaa Preto Ryba žilina
@bloger tak nepokrestancuje násilne, neupaľuje “čarodejnice”…
@bloger vyborne👏 Plna huba kydov a plna hlava nenavisti
@petrisorkaa mám nenávisť lebo mi chutí Treska?
Som zvedavá, ktorá to prvá napíše,mne to ide po mysli,ale nebudem to písať 🤭😁
@bloger cakam na odpoved
@petrisorkaa počkaj musím dojesť tresku
vyhladlo mi
@nini1978 presne toto som mala na mysli 😁👍
@bloger položím ti ďalšiu otázku. Určite neodpovies ani na tuto, ale skúsim. Čoho sa tak veľmi bojíš? Veď homosexual zachráni Slovensko
@lenkasarka Ja sa už nebojím ničoho. Však prezidentka povedala, že sa nebudeme v tomto štáte báť zomierať.
@bloger ozaj a čo hovoríš na našeho nového prezidenta? 😜
@bloger tvoj prezident povedal, že budú lacné potraviny a koľko toho ešte povedal …
@lenkasarka na potraviny má byť znížená DPH. Okrem toho za infláciu prezident nemôže

Nechápeš že spoločnosť a svet sa vyvíja? Aj kresťanská cirkev sa vyvíja, trosku ztuha ale vyvíja s tým ako sa vedomosti ľudské posúvajú.