icon

Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní

bloger
26. sep 2024

Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.

zuzanita1609
27. sep 2024

A preto vo svete pôsobíme nie ako suverénna krajina,ale ako paranoidná 🤣. Sme kresťanský národ a zvolíme si homosexuála,to isté aj s vojnou na Ukrajine. Vojnu nevidíme,ale Ukrajine chceme pomáhať,pritom si Blanár s Lavrovom ruky podáva. 🤭 Sme na smiech všetkým okolo,ale nik nám to do očí nepovie 😁

bloger
autor
27. sep 2024

@ukulela Tak im to chod povedať

beronsche
27. sep 2024

@bloger 3 strany prekaraciek a odpoveď na moju otázku nikde, ak nerátam príspevok, že mám vyčkať času, ako hus klasu....

Nuž, čo ako rozmýšľam, stále neviem prísť na to, ako naše deti negatívne ovplyvnia registrované partnerstvá.
Úplne vážne sa ťa pýtam, povedz mi to..

nini1978
27. sep 2024

@bloger Preco nadávat jednej žene do kráv?
Mozes jej napisat,že podľa teba je samoľúba
Tvoja téma je o tom,ako sa predsatvitelia našej vlády sprosto zachovali voči jednej žene
Chces vedieť názory,debata sa otvorí,a nakoniec kde sklznes?
Tam kde ty chrapuni,o ktorých si založil tému

lenkasarka
27. sep 2024

@bloger odpoviem ti za seba. Nešla som do Košíc,lebo nevidim dôvod presne tak ako nevidim dôvod nenávidieť gayov a lezby. Môj život neovplyvňujú nijako.

bloger
autor
27. sep 2024

@lenkasarka ani môj ale prečo potom sa nemôžu brať? Kedy sa to uzákoní?

bloger
autor
27. sep 2024

@nini1978 prečo niekoľko žien mňa môže urážať? Pritom som im nič neurobil. Dokonca som to odsúdil.

viestta
27. sep 2024

@bloger dufam, ze ty ako prorodinne zalozeny homofob si v prazidentskych volbach volil kandidata, ktory uz roky zije v usporiadanom manzelskom zvazku a vychoval deti

bloger
autor
27. sep 2024

@viestta a zase sprosté urážky

lenkasarka
27. sep 2024

@bloger tak vidíš neovplyvňujú tvoj život a aj tak ich nenavidis. Ja by som im rada dopriala,aby sa mohli vziať a ani vtedy by môj život nebol iný. A ani tvoj nie. Nemôžu sa vziať,lebo ty a tebe podobní hysterčíte,akoby vám bral niekto ladvinu

nini1978
27. sep 2024

@bloger homofob nie je urážka

bloger
autor
27. sep 2024

@lenkasarka a tebe podobné hysterčíte, že máme iný názor

bloger
autor
27. sep 2024

@nini1978 tak teda poklona prepáč

lenkasarka
27. sep 2024

@bloger ale ja nehystercim ja ti kladiem otázky. Ty si podráždený,nadavas tu. Veď kľudne diskutuj preto si aj tuto diskusiu založil,alebo sa mýlim?

bloger
autor
27. sep 2024

@lenkasarka a nemám na to žiaden dôvod podľa teba

viestta
27. sep 2024

@bloger co z toho co som napisala je urazka? Si prorodinne zalozeny? Si, od zaciatu temy to tu vypisujes, aj ked ziadnu rodinu nemas, ale to uz je o inom. Si homofob. Si, cely den tu vypisujes svoje homofobne postoje. To je len skonstatovanie smutneho faktu o tebe. No a opis pana Korcoka. Je presny, nikde som ho neurazila, lebo tak to je.

lenkasarka
27. sep 2024

@bloger nie nemáš. Nik tá tu nenazval debilom,ani idiotom,ani kretenom a somarom tiež tie. A keď ti viesta napísala,že si homofób tak to naozaj nadávka nie je.

Homofóbia (z starogr. homós – rovnaký a starogr. phóbos – strach) je termín, ktorým sa označuje diskriminácia, odpor alebo strach z homosexuality alebo homosexuálne zameraných osôb.[1][2][3]

bloger
autor
27. sep 2024

@viestta aha Pán Korčok je najvyššie dobro a ja som odpad spoločnosti

tetapetra
27. sep 2024

@bloger Ideologia nie je kokrétny človek. O nej môžem tvrdiť, že je zvrátená. toto si napísal. Ublížili ti? Nejako osobne? Znásilnil ťa niekto?

bloger
autor
27. sep 2024

@tetapetra nie a teba?

beronsche
27. sep 2024

@bloger považuješ za urážku, že si bol označený za pro-rodinneho fomofoba?
Ktorá časť ťa uraza? Pro-rodinne zalozeny?
Homofob?
Ním predsa podľa príspevkov si..

Typicky názor homofoba je napr.
- to, že nás nútia sa im prispôsobovať , ale ako , to už špecifikovať nevieš,
- ze negatívne vplývajú na deti - znova, konkrétny príklad už uviesť nevieš, skrývas sa za nič nehovoriace blaboly o tom, ako máme počkať a uvidíme.
- že ako príklad, prečo je homosexualita škodlivá, uvedies niekoho s úchylkou, čiže pleties nesúvisiace veci - tvoj príklad typka masturbujuceho na verejnosti.
- keď dôjdu argumenty nastupuje urazena a pasivne-agresivna rétorika.

Je taký problém si za názorom stať?

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger to nie je iny nazor, ale otvorena nenavist za to, za co nemozu. A upieranie ich prav.

bloger
autor
27. sep 2024

@petrisorkaa za to, že napíšem na MK im beriem ich práva?

tetapetra
27. sep 2024

@bloger chlapče ty sa tu tak zamotavas, tak potom? Tak prečo ich nenávidis? Jaaaj vlastne ty ani nevieš.

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger taku moc - nastastie - nemas. Ale upieras im ich prava, slovne.

bloger
autor
27. sep 2024

@tetapetra povedal som, že ich nenávidím? Prečo majrský povedal, že ideologia je pliaga? On nenávidí niekoho sa zobud už?

viestta
27. sep 2024

@bloger nie, nikto netvrdi, ze si odpad spolocnosti, ale priznaj, ze Korcok pre tento stat spravil urcite viac ako ten tebou ospevovany baca z Ocovej

beronsche
27. sep 2024

Pri čítaní takýchto a podobných nenávistných homofobnych blabolov si vždy spomeniem na film Americká krása, ako tam jedna z postáv, vojak, tvrdý chlap, bytostne nenávidel homosexuálov. A
Aby vyšlo nakoniec najavo, že on je homosexuál tiež, akurát nevyrovnaný so svojou sexualitou a z toho dôvodu zatrpknuty a zlý človek..
Tam to končí tragicky a obávam sa, že v reálnom živote často tiež..

bloger
autor
27. sep 2024

@petrisorkaa a ked tu založím tisíc chválospevných tém na LGBTI komunitu tak im pomôžem áno?

petrisorkaa
27. sep 2024

@beronsche toto bude aj jeho pripad