icon

Pomoc utečencom zo Stredného východu a Afriky a ich integrácia na Slovensku

Dnes o 09:53

Pomohli ste už utečencom zo Stredného východu a Afriky?

Ako im efektívne pomôcť integrovať sa na Slovensku?

Súhlasili by ste aj s vybudovaním mešít, verejným adhanom (zvolávanie muezina k modlitbe) a verejnými dekoráciami na oslavu Ramadánu tak, ako je to v Nemecku?

Strana
z2
anonym_cf4f83
Dnes o 11:10
@bykaterina

@anonym_cf4f83 si agresivna. je to skopirovane z ich webky, takze klud klud anonym.
https://muslimovia.sk/zivot-muslimov-na-slovens...

@bykaterina ano a čo je prejav mojej agresivity drahá anonym katerina

bykaterina
Dnes o 11:12
@anonym_cf4f83

@bykaterina ano a čo je prejav mojej agresivity drahá anonym katerina

@anonym_cf4f83 ako reagujes, ved si daj 10 nadychov a vydychov.

anonym_cf4f83
Dnes o 11:12
@bykaterina

@anonym_cf4f83 ako reagujes, ved si daj 10 nadychov a vydychov.

@bykaterina ja reagujem úplne v pokoji 😆😆 nebud vztahovačná

bykaterina
Dnes o 11:13
@anonym_cf4f83

@bykaterina ja reagujem úplne v pokoji 😆😆 nebud vztahovačná

@anonym_cf4f83 ešte to tak 😀 kukni ako je vonku krasne

anonym_c9df21
Dnes o 11:15

Určite nie. Francúzi a nemci si trieskaju hlavy o stenu, že čo to dopustili. A bude horšie.

anonym_72363d
Dnes o 11:17

Uz se perou?

anonym_472a58
Dnes o 11:18
@anonym_c9df21

Určite nie. Francúzi a nemci si trieskaju hlavy o stenu, že čo to dopustili. A bude horšie.

@anonym_c9df21 francuzi si to zasluzia, ved sa im vracia to co robili oni im ked boli ich kolonie. Hovori sa tomu karma zdarma
Nehadzala by som aj tak všetkých do jedneho vreca.

anonym_cf4f83
@bykaterina

@anonym_cf4f83 ešte to tak 😀 kukni ako je vonku krasne

@bykaterina 25 stupňov je pekné, plus do toho more. A ty sa tu ideš nervovat kvôli mojim “agresívnym “ odpovediam. 😀

barrilla

to už tu niekto ide podľa Ficovho plánu - že bude riešiť iba 3 veci a jedna z toho je imigranti. Postaví Šutaja na hranice a problém vyriešený, už tu nikto nepríde. Ale hlavne, že sa zabudne na všetky kauzy a budú sa občania navzájom urážať a debatovať o inom,nie o ich zlodejinách

bykaterina
Dnes o 11:19
@anonym_cf4f83

@bykaterina 25 stupňov je pekné, plus do toho more. A ty sa tu ideš nervovat kvôli mojim “agresívnym “ odpovediam. 😀

@anonym_cf4f83 čo blaznis ? ty si pri mori a kukas na MK ? to je zly sen 😀
vypni to a daj si drink a j za mna

sara07
Dnes o 11:24
@anonym_cf4f83

@anonym_autor nie nepomohli, im nepomohes nijak, u nás by sa nikdy v živote nezaradili do bežného života( iné návyky, iná mentalita atd) a nie určite by sme nesúhlasili s budovaním mešít, sme jedna z mala európskych krajín, ktorá na území mešitu nemá.

@anonym_cf4f83 tak sa zobud z pekného sna čo ti serviruje pam premier
pretože moslimovia u nás žiju , maju modlitebne oficialne miesta , nemáme minarety to je pravda ale modlitebne miesta maju
a mimochodom povolenie na pobyt im vydava slovenska republika, čiže aj táto vlada
Pri sčítaní obyvateľov v roku 2021 sa k islamskej náboženskej obci prihlásilo 3 862 osôb.
Odhadovaný počet: Neoficiálne odhady, ktoré zahŕňajú aj moslimov bez štátneho občianstva alebo tých, ktorí sa pri sčítaní neprihlásili, sa dlhodobo pohybujú okolo 5 000 ľudí.
ja napr viem o tureckej rodine čo tu žije roky a čast žien tu beha so šatkou po meste ... dychaj

anonym_cf4f83
Dnes o 11:28
@sara07

@anonym_cf4f83 tak sa zobud z pekného sna čo ti serviruje pam premier
pretože moslimovia u nás žiju , maju modlitebne oficialne miesta , nemáme minarety to je pravda ale modlitebne miesta maju
a mimochodom povolenie na pobyt im vydava slovenska republika, čiže aj táto vlada
Pri sčítaní obyvateľov v roku 2021 sa k islamskej náboženskej obci prihlásilo 3 862 osôb.
Odhadovaný počet: Neoficiálne odhady, ktoré zahŕňajú aj moslimov bez štátneho občianstva alebo tých, ktorí sa pri sčítaní neprihlásili, sa dlhodobo pohybujú okolo 5 000 ľudí.
ja napr viem o tureckej rodine čo tu žije roky a čast žien tu beha so šatkou po meste ... dychaj

@sara07 čo ja mám s premiérom? Nikde nepíšem že u nás nežije ani 1 moslim. Ano miesta na modlenie majú no mešita u nás nieje ani 1 😀 ja dycham ale ty sa tu nejak zbytočne zadychavas. Ja tiež poznám moslimov, no takých čo na sk žije už dlhšie generácie

anonym_cf4f83
Dnes o 11:29
@bykaterina

@anonym_cf4f83 čo blaznis ? ty si pri mori a kukas na MK ? to je zly sen 😀
vypni to a daj si drink a j za mna

@bykaterina jasne treba popozerať aj Mk 😄 ešte že nepijem

sara07
Dnes o 11:29
@anonym_cf4f83

@sara07 čo ja mám s premiérom? Nikde nepíšem že u nás nežije ani 1 moslim. Ano miesta na modlenie majú no mešita u nás nieje ani 1 😀 ja dycham ale ty sa tu nejak zbytočne zadychavas. Ja tiež poznám moslimov, no takých čo na sk žije už dlhšie generácie

@anonym_cf4f83 ten dlhodobo broji a priesvieč o imigracii 😂😍
netvarme sa že prestupili na krestansku vieru , no nie

anonym_cf4f83
Dnes o 11:33
@sara07

@anonym_cf4f83 ten dlhodobo broji a priesvieč o imigracii 😂😍
netvarme sa že prestupili na krestansku vieru , no nie

@sara07 tak pokiaľ viem on v prvom rade lize Putinovi riťku, ten človek nemá pre man žiadnu hodnotu, takže zle si narazila. A nie sú stále moslimovia, no za tie roky a generácie sa prispôsobili sk.

Strana
z2