icon

Právo politikov na súkromie

13. máj 2025

ja som len obycajna zena a aj tak mam pocit ze moje sukromie sleduju pod mikroskopom... svokra riesi preco este nemame druhe dieta, mama sa pytala kolko mame nasetrene a suseda sa ma normalne opytala preco mame auto pred domom dva dni bez pohnutia…
a teraz si predstavim ze by som bola politik... to co prezivam ja v malom, oni zazivaju denne v telke, na internete, v kazdom clanku..
Teraz cez velku noc som videla fotky Roberta Fica ako s usmevom stoji s korbacom v ruke a okolo neho rodina, krasna chalupa, vsetko ako z reklamy... a hned pod tym desiatky komentarov typu kolko ho to stalo, ci si to neplatil z nasich dani, preco nie je s priatelkou a kde su jeho deti... jasne ze je premier a zodpovedny, ale ma aj on pravo na normalny den s rodinou? kde je hranica medzi zaujmom verejnosti a normalnym ludskym sukromim?

Strana
z2
nelca0510
13. máj 2025

A na čo potom zdieľa tu vyumelkovanu fotku? Ľudí možno zaujíma,kde je jeho milenka.

cafelatte
13. máj 2025

taký prepieraný život by mi nestál za žiadne milióny ani miliardy

maranco
13. máj 2025

Prečítaj si https://www.ephoto.sk/pravna-poradna/fotografov...
Do politiky vstupuješ dobrovoľne, takže musíš strpieť určitú stratu súkromia a záujem verejnosti.

Dôležitým faktorom v nájdení rovnováhy medzi ochranou súkromného života osôb verejného záujmu a slobodou prejavu či právom na informácie druhých, by malo byť to, či boli urobené v súkromí osoby (v zásade platí, že fotografie urobené v obydlí a súkromí fotografovanej osoby sú zásahom do jej práva na súkromie) a zároveň či zverejnené fotografie prispievajú k diskusii o záležitostiach všeobecného záujmu (napr. fotografia politika s milenkou, ktorý verejne odsudzuje neveru, môže prispieť k diskusii o jeho dôveryhodnosti a dôveryhodnosti jeho strany).

hopatko
13. máj 2025

Tato hranica je v slusnej demokratickej spolocnosti uplne jasne dana. Avsak, to, ze sa fico fotil s rodinou je informacia na urovni plochej zeme. Fico, zastanca tradicnej rodiny, s neviemkolkou milenkou, ktory denne nataca nechutne nenavistne videjka, utoci na mensiny a vlastne kohokolvek kto nepodporuje jeho propagandu, okrada tento stat, ide na statnu navstevu k ruskemu vrahovi, atd, mohla by som pokracovat donekonecna....nema narok na to, aby to slusni ludia nekomentovali, pretoze len on sam sa rozhodol takto konat, ist do politickeho boja a znicit tuto spolocnost.
Ano, ma narok na normalny zivot s rodinou, tak ako my mame narok zbavit sa tejto pliagy, staci ist do prec a ma svaty pokoj.

deti95060810
13. máj 2025

keby nebol zverejňoval foto - neboli by žiadne ohlasy.... jednoduché.

bibi33
13. máj 2025

a on sa moze navazat opozicnym politikom do sukromia a do zivota,do partneriek a manzeliek, a prepierat to pomaly dokolecka dennodenne na tlacovkach?

dskjhfdlkdjhl
13. máj 2025

Kazdy, kto si vystavi svoje fotky na verejny priestor, musi pocitat s roznymi komentarmi. A je uplne jedno, ci je to Fico, alebo uplne bezny, neznamy clovek.

nicoletta98
13. máj 2025

Za jeho plat (a nakradnuté peniaze) by mi mohli prísť denne aj tisíc komentárov 😃 a tak by ma to trápilo asi ako jeho…

viestta
13. máj 2025

Ak chce mat pravo na normalny den s rodinou, nemusi zverejnovat kazdy prd, ktory spravi. Druha vec je, ze u politika sukromie ma svoje hranice a jeho napriklad sukromna cesta do Moskvy a Vietnamu je vecou verejnou, pretoze jej dosledky sa tykaju kazdeho z nas.

april171
13. máj 2025

Aká bude ďalšia téma v prospech súčasnej vlády a jej premiéra? Tentoraz je to jeho právo na súkromie, naozaj to má chúďatko ťažké. Poľutujme ho. Koľko platia za tieto žvásty? Kto vás verbuje? Ako to prebieha? Prečo mňa nikto ešte neoslovil, tiež by som si privyrobila. Avšak, možno to robíte zadarmo, z lásky k vodcovi. Len ku ktorému 🙂

viestta
13. máj 2025

Ozaj autorka, vies ze sudruh Fico ma na toto "lidi", on predsa nema cas sledovat co sa deje na jeho uctoch na socialnych sietach. On len vypluje nejaky vygrc a ostatne zariadia zamestnanci plateni zo Sumracnej. Dokonca ma ludi aj na to aby mazali nevhodne komentare, aj takych co likuju nestastnikov, ako ty co ho polutuju... Ma aj celu brigadu trollov, ktori mu pridavaju komenty, ktore su vopred schvalene. Len uplni nestastnici to robia zadarmo, taki ako ty. Este ho aj polutuju, chudaka...

viky7
13. máj 2025

keby nám neničil kvalitu života v tejto krajine a nenútil ľudí odchádzať z domova a nešíril okolo seba toľko zla a nenávisti, a neizoloval nás postupne od európskych krajín a nesmeroval k rusku a číne... tak by nikoho nezaujímal a mohol by si vystavovať fotky aké len chce.,... ale vieš, on ten záujem potrebuje, preto aj teraz budú celý deň oslavy v Handlovej... preto sú na inernete fotky jeho brucha...

maranco
13. máj 2025
@viestta

Ozaj autorka, vies ze sudruh Fico ma na toto "lidi", on predsa nema cas sledovat co sa deje na jeho uctoch na socialnych sietach. On len vypluje nejaky vygrc a ostatne zariadia zamestnanci plateni zo Sumracnej. Dokonca ma ludi aj na to aby mazali nevhodne komentare, aj takych co likuju nestastnikov, ako ty co ho polutuju... Ma aj celu brigadu trollov, ktori mu pridavaju komenty, ktore su vopred schvalene. Len uplni nestastnici to robia zadarmo, taki ako ty. Este ho aj polutuju, chudaka...

@viestta Fico vyhlásil že nemá mobil, ani ho nechce mať. Tak potom už dupľom nerieši sociálne siete a komentáre.

viestta
13. máj 2025
@viky7

keby nám neničil kvalitu života v tejto krajine a nenútil ľudí odchádzať z domova a nešíril okolo seba toľko zla a nenávisti, a neizoloval nás postupne od európskych krajín a nesmeroval k rusku a číne... tak by nikoho nezaujímal a mohol by si vystavovať fotky aké len chce.,... ale vieš, on ten záujem potrebuje, preto aj teraz budú celý deň oslavy v Handlovej... preto sú na inernete fotky jeho brucha...

@viky7 to sa fakt jeho tehlicky objavili?

rooskoliv
13. máj 2025

To si robí reklamu. To s právom na súkromie nič nemá

lenkasarka
13. máj 2025

To ja len tak aby potom v súkromí užíval spokojne tie milióny

hopatko
13. máj 2025
@viestta

@viky7 to sa fakt jeho tehlicky objavili?

@viestta jasne, dnesny highlight dalsej nenavistnej tlacovky Goebbelsovej svorky mladych vlkov - fotka zjazveneho brucha precedu

viestta
13. máj 2025
@hopatko

@viestta jasne, dnesny highlight dalsej nenavistnej tlacovky Goebbelsovej svorky mladych vlkov - fotka zjazveneho brucha precedu

@hopatko uz som nasla, oni su fakt bezodna zumpa
Autorka, precedovo brucho bez problemov ukaze, takze ake sukromie?

mizoko
13. máj 2025
@viestta

@viestta sám Fico štandardné vyťahuje osobné veci ohľadom opozičných kolegov alebo kohokoľvek koho aktuálne hejtuje. Nevidím dôvod nevracat mu to rovnakou mincou. Inak to ukazovanie holeho Ficovho brucha je fakt strop. No a žienky nezabudnite - 15.5 je výročie skoronanebovstupenia Našeho Pana Roberta Fica, tak aby ste si dali do rámčeka fotku jeho holého brucha a vypustili nejakú tú slzicku

mizoko
13. máj 2025
@hopatko

@hopatko goebelsova svorka mladých vlkov - to si musím zapamätať 🤣 🫶🏼

dskjhfdlkdjhl
13. máj 2025
@viestta

@viestta Ja sa zacinam bat, co ukaze na buduce😝

mizoko
13. máj 2025
@dskjhfdlkdjhl

@viestta Ja sa zacinam bat, co ukaze na buduce😝

@dskjhfdlkdjhl svoju osobnosť v plnej kráse? Toho sa ja bojím viac ako jeho holého .... brucha

dskjhfdlkdjhl
13. máj 2025
@mizoko

@dskjhfdlkdjhl svoju osobnosť v plnej kráse? Toho sa ja bojím viac ako jeho holého .... brucha

@mizoko myslim, ze je osobnost je uz tak odhalena, ze sa to viac neda, len niektori potrebuju ist na ocne.

mizoko
13. máj 2025
@dskjhfdlkdjhl

@mizoko myslim, ze je osobnost je uz tak odhalena, ze sa to viac neda, len niektori potrebuju ist na ocne.

@dskjhfdlkdjhl mám obavu že on ešte stále neukázal aký je v skutočnosti. Ešte stále skrýva to aký je v plnej nahote.

tetapetra
13. máj 2025

V prvom rade on rodinu ako takú, čiže slovenskú nemá. Ma nejakú mladú milenku. Hlavne ma len jedno dieťa a nie deti. A aj ten jeho syn je už dospelý a má vlastnú rodinu. Samozrejme je tiež sa kokoši v smere. Síce nenapadko,ale je tam

bosorkabb
13. máj 2025

Mňa napríklad súkromie politikov nezaujíma. Je mi jedno či má manželku, milenku, chodí do kostola, seje trávu či akej je orientácie.
Podstatné je aký je to politik, čo reprezentuje, ako koná. Ci má majetky legálne. S kým spáva má nemá prečo trápiť.

viestta
13. máj 2025
@dskjhfdlkdjhl

@dskjhfdlkdjhl minule to bol hrudnicek a la miss mokre tricko, teraz brucho... Mas pravdu smeruje to do... (prizemia?)

mizoko
13. máj 2025
@viestta

@dskjhfdlkdjhl minule to bol hrudnicek a la miss mokre tricko, teraz brucho... Mas pravdu smeruje to do... (prizemia?)

@viestta on už je úplný suterén. Už môžme vidieť iba katakomby. A to nebude nič pekne

viestta
13. máj 2025
@mizoko

@viestta on už je úplný suterén. Už môžme vidieť iba katakomby. A to nebude nič pekne

@mizoko mala som na mysli jeden konkretny otvor, ale mas pravdu, este chvilu a zjavia sa u protinozcov. Uz su tak hlboko, ze aj zemske jadro uz prekonali

gov
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2