Prečo sa Global Sumud Flotilla neobjavuje v správach?
Vie vobec o tom niekto? Preco to nevidim v spravach? Uz mesiac sa plavia a prave su pred Gazou. Izraeliti ich zacinaju zastavovat a utocit vodnymi delami
@anonym_autor ja ich sledujem. 9 tusim zatial zadrzanych... a preco to nieje v spravach vieme...
@haley7897 uz 20 zadrzanych😔
v akych spravach? dnes je k dispoziici xyz-spravodajskych serverov, stanic, novin. Ja o tomto v "mojich" spravach zmienky vidim (sme.sk).
v akych spravach? dnes je k dispoziici xyz-spravodajskych serverov, stanic, novin. Ja o tomto v "mojich" spravach zmienky vidim (sme.sk).
Som inak ani nedufal ze Desolè scena tak otici a bude mat z Grety mucednika
@haley7897 no ty tvrdis ze to nikde v spravach nieje, tak ti pomahame
@martinmmartin ze to nieje v spravach pise autorka. Ja slovenske media nesledujem.
@martinmmartin ze to nieje v spravach pise autorka. Ja slovenske media nesledujem.
@haley7897 no ty pises ze vies preco to v spravach nieje....nie autorka ale ty. Tak sme to proste napravili a nemas za co
@haley7897 no ty pises ze vies preco to v spravach nieje....nie autorka ale ty. Tak sme to proste napravili a nemas za co
@martinmmartin ved som ani nedakovala... 💁♀️ mas aj nejaky specialny dovod sa do mna obuvat alebo len vyhladavas pozornost?
@martinmmartin ved som ani nedakovala... 💁♀️ mas aj nejaky specialny dovod sa do mna obuvat alebo len vyhladavas pozornost?
@haley7897 no ty tvrdis ze vies preco to nieje v spravach. V spravach to pritom je vsade- nevidis chybu? A ked opravi niekto mohu chybu tak mu podakujen
@haley7897 no ty tvrdis ze vies preco to nieje v spravach. V spravach to pritom je vsade- nevidis chybu? A ked opravi niekto mohu chybu tak mu podakujen
@martinmmartin vsak si oprav svoje chyby aj si podakuj. Nejaky si rozruseny, ani pisat poriadne nevies. Ja som oznacila autorku, typicky slepacinec tento kon. Niektori tu travite privela casu...😵💫
@martinmmartin vsak si oprav svoje chyby aj si podakuj. Nejaky si rozruseny, ani pisat poriadne nevies. Ja som oznacila autorku, typicky slepacinec tento kon. Niektori tu travite privela casu...😵💫
@haley7897 nic si neoznacila. Napisala si ze vies preco to v spravach nieje. Pricom je to uplne vsade, takze bud vedome alebo nevedome klames. Ak nevedome tak je to napravitelne a uznas ze si tvrdila hovadinu. Ak klames vedome tak tomu sa neda pomoct
@haley7897 nic si neoznacila. Napisala si ze vies preco to v spravach nieje. Pricom je to uplne vsade, takze bud vedome alebo nevedome klames. Ak nevedome tak je to napravitelne a uznas ze si tvrdila hovadinu. Ak klames vedome tak tomu sa neda pomoct
@martinmmartin hey pookie 👋🏽 toto ⬇️ zakruzkovane je ako oznacis komu je tvoj komentar venovany. Nebud teda prekvapeny ak ma dalsie nevyziadane komentare a vyzadovanie pozornosti nezaujimaju...
Nechapem, ze im toto svet dovoli. Kde su sankcie? Zhabanie majetku? Odsudenie genocidy ovela viacerymi vrcholnymi predstavitelmi statov? Preco? Preco tam nechaju zomierat deti? Ako to niekto moze dopustit?! Odporucam si pozriet tento profil na ig https://www.instagram.com/globalsumudflotilla?i...
Nechapem, ze im toto svet dovoli. Kde su sankcie? Zhabanie majetku? Odsudenie genocidy ovela viacerymi vrcholnymi predstavitelmi statov? Preco? Preco tam nechaju zomierat deti? Ako to niekto moze dopustit?! Odporucam si pozriet tento profil na ig https://www.instagram.com/globalsumudflotilla?i...
@liv1 to je cista genocida. Uz viac krajin uznalo Palestinsky stat. Vazne zacinamat obavy, ze Izrael zacne utocit na staty blizkeho vychodu s tym, ze bombarduje teroristicke organizacie. Uz aj poslal niektore rakety
@anonym_autor odkial vies, ze je 20 zadrzanych, ked to nie je v spravach?
@eva8 21 lodi bolo unesenych uz len vcera. Kukni ten instagram co som tu skopirovala. A ked si das v anj, najdes vela zdrojov, uz som zachytila neviem ci len 5-6 ich neostalo dokonca. Izrael su sami teroristi. Som pozerala vypovede tych ludi z lodi, ako ich vypocuvali, velmi hrubo s nimi zaobchadzali. Chapes uneseni z medzinarodnych vod, s humanitarnou pomocou a oni s nimi narabaju ako s vrahmi. Neverim ze sa svet na toto pozera a este to podporuje
@ivka225 tebe uplne sije? Tie zomierajuce hladujuce deti, chude na kost a kozu, chore bez jedla, zabíjané izraelcami ked idu po jedlo, to su teroristicke organizacie? Tisice, desattisice mrtvych deti!?
@liv1 Teroristická organizácia je Hamas. Ak Izrael zničí Hamas iba čiastočne, za cenu 10 tisíc civilných obetí, ale Hamas prežije a obnoví sa, tak tých 10 tisíc obetí bolo zbytočných a Izrael treba vziať na zodpovednosť. Ak Izrael zničí Hamas úplne za cenu 20 tisíc civilných obetí, tak urobil správnu vec, aj keď sa z tých obetí samozrejme nikto neteší.
@liv1 Teroristická organizácia je Hamas. Ak Izrael zničí Hamas iba čiastočne, za cenu 10 tisíc civilných obetí, ale Hamas prežije a obnoví sa, tak tých 10 tisíc obetí bolo zbytočných a Izrael treba vziať na zodpovednosť. Ak Izrael zničí Hamas úplne za cenu 20 tisíc civilných obetí, tak urobil správnu vec, aj keď sa z tých obetí samozrejme nikto neteší.
@ivka225 Hamas je jedna smietka v mori teroristickych organizacii. A ty si hyena. Len v juli bolo 60 tisic obeti, z toho polovica zien a deti. A ze “nikto netesi”. Aby raz niekto nevyvrazdil tvoju rodinu pre vyssie “dobro”
@ivka225 Hamas je jedna smietka v mori teroristickych organizacii. A ty si hyena. Len v juli bolo 60 tisic obeti, z toho polovica zien a deti. A ze “nikto netesi”. Aby raz niekto nevyvrazdil tvoju rodinu pre vyssie “dobro”
@liv1 Moja rodina žiadnu teroristickú organizáciu nepodporuje. Hamas mal ešte donedávna v Gaze podporu nadpolovičnej väčšiny populácie. A ak Hamas používa infiltráciu medzi civilné obyvateľstvo ako svoju dlhodobú taktiku, obete sú nevyhnutné.
@liv1 Moja rodina žiadnu teroristickú organizáciu nepodporuje. Hamas mal ešte donedávna v Gaze podporu nadpolovičnej väčšiny populácie. A ak Hamas používa infiltráciu medzi civilné obyvateľstvo ako svoju dlhodobú taktiku, obete sú nevyhnutné.
@ivka225 mal podporu na zaciatku, uz davno nema, pretoze bol jediny, kto sa povodne postavil za svojich obyvatelov. Vidim, ze si natlacena bullshitom, tak sa modli, aby raz aj teba a tvoju rodinu raz niekto nevyvrazdil, alebo este horsie, vxhladoval na smrt, zranil, nechal bez lekarskej pomoci, bez jedla, bez vsetkeho. V ruinach tvojho domu. To je proste karma.
@ivka225 Hamas bol zvoleny, pretoze nebolo inej organizacie, ktora by sa zastala Palestincanov v Gaze. Stala sa z nej teror.oganizacia. Tak isto ako Taliban v Afganistane. Myslis, ze obyvatelia suhlasia s teror.organizaciami? Ze v Afganistane im vyhovuje Taliban? V Gaze nemozu byt nove volby. Zapadny breh Jordanu nema Hamas a tam sa tiez utlacaju Palestincania, beru sa ako druhoradi ludia, Izrael sa rozpina,
A Izrael bude preventivne utocit na Lybiu, Iran, Irak.... Trump zakazuje propalestinske protesty. Netanjahu sa mu "vysmisl", ked skonstatoval, ze ukonci vojnu v Gaze za 48h.
A kedze Trump nepostavi vysnivany rezort v Gaze (inak, dobry napad), Palestincania si maju obnovit uzemie za vlastne prostriedky.
Ak ovsem nejaki este ostanu....
@eva8 21 lodi bolo unesenych uz len vcera. Kukni ten instagram co som tu skopirovala. A ked si das v anj, najdes vela zdrojov, uz som zachytila neviem ci len 5-6 ich neostalo dokonca. Izrael su sami teroristi. Som pozerala vypovede tych ludi z lodi, ako ich vypocuvali, velmi hrubo s nimi zaobchadzali. Chapes uneseni z medzinarodnych vod, s humanitarnou pomocou a oni s nimi narabaju ako s vrahmi. Neverim ze sa svet na toto pozera a este to podporuje
@liv1 info mam zo sprav. Predtym sa konkretne nehovorilo, ale priebezne sa stale nieco spomenie o dorucovani/zabranenie dorucenia humanitarnej pomoci ci uz po vode, alebo letecky. Sprvu som myslela, ze admin zmenil nazov temy, ale tu sa kladu otazky "preco? a odpovede "vieme preco". Akoze, co si mame domyslat? Preto som sa pytala na zdroje, ktore sleduju. Ano, instagram, facebook, socialne siete poskytuju rozne info, uz mozno aj vytvorene AI. Ale je mozne, ze autorka ma aj ine zdroje, pozna konkretnych ludi, preto sa pytam. Niet nad info z prvej/druhej ruky. Zas, JPP a vseobecne "zvasty" su o nicom 🙂
Veď to je normálne v správach a to sledujem rôzne. Aj sa o tom píše.
A áno mali ich pustiť do Gazy a vybavené. Otázka skôr je či toto nebol kalkul z ich strany. A či by boli taký frajeri v tej Gaze.

@anonym_autor ja ich sledujem. 9 tusim zatial zadrzanych... a preco to nieje v spravach vieme...