Prečo tie objektívne média mlčia?
Obvinenie zo sexuálneho obťažovania.. a médiá sú ticho. Na každého iný meter? Nerozumiem tomu. Kebyže sa jedná o podporovateľa inej strany, už je to všade
@mandzula veď debatujeme ako si písala. A ja reagujem na celkovú situáciu. A tá je,že ho tu lyncuju z každej strany a stále je to ľuďom malo
@mizoko Zrejme k tomu prispieva aj to, že sa mu dostáva neoprávnenej obhajoby od rôznych mediálne známych ľudí plus sa do toho montuje politika a to zbytočne rozdúchava vášne. Škoda, lebo on sa k tomu postavil naozaj chlapsky a mnohí by sa mohli inšpirovať.
@lesik počkaj,kto z opozície mal takéto vyjadrenia na ľudí? Viem jedinom prípade. A ty tu splietas celú opozíciu. Zato táto koalícia ide bomby čo sa týka dehumanizacie,nadávok vulgárny a podobne. Novinár nie je opozícia. Trošku si to pleties
@mizoko posledný príspevok od mňa... pán novinár zo SME,je novinárom,ktorý sa verejne hlásil k stranám opozície, stačí si vyhľadať jeho vyhlásenia...a myslím, že aj novinár má dostatočnú silu na formovanie ľudí a názorov...je verejne známa osoba... musí zaznieť tento výrok z úst samotných politikov, keď vieme, že niektorí novinári sú predĺžená ruka politikov?
@mizoko posledný príspevok od mňa... pán novinár zo SME,je novinárom,ktorý sa verejne hlásil k stranám opozície, stačí si vyhľadať jeho vyhlásenia...a myslím, že aj novinár má dostatočnú silu na formovanie ľudí a názorov...je verejne známa osoba... musí zaznieť tento výrok z úst samotných politikov, keď vieme, že niektorí novinári sú predĺžená ruka politikov?
@lesik ešte raz, ty spajas vyjadrenie novinára akoby to bolo vyjadrenie opozičného politika. Dosť mimo. Ak som ja niečo nepovedala ale povedal to niekto, s kym síce máme spoločné nejaké názory a myslienky ale v tomto jednom sa nezhodneme,tak nemôžeš povedať, že sú to moje slova alebo že ja to vyznávam. 🤦🏼♀️ Je to vyjadrenie jedného človeka kt nie je politikom ani príslušníkom žiadnej strany. Omg. Veď zapoj logiku.
@mizoko takže ak A potom aj B...a ty čo hovoríš na vyjadrenie novinára Petra Schutza na dehumanizaciu ľudí, ktori sú obdivovatelia strany Smer... Zarážajúce je to na tom, že je stále novinárom.Z jeho strany tiež dobrý náklad neznašanlivosti a hnevu...Je tak?Problém spočíva v tom, že čo opozícia kritizuje robí sama ... a Kaliňák prestrelil to je jasné,nebudem ho obhajovať.
@mizoko Zrejme k tomu prispieva aj to, že sa mu dostáva neoprávnenej obhajoby od rôznych mediálne známych ľudí plus sa do toho montuje politika a to zbytočne rozdúchava vášne. Škoda, lebo on sa k tomu postavil naozaj chlapsky a mnohí by sa mohli inšpirovať.
@mandzula mňa to popravde sklamalo. Ale zase si myslím že tí dvaja si na Tom prihrievaju polievocku
@lesik ja som to už čítala a odpovedala ti na to
@mandzula aký acohentizmus? Ty si sa zacyklila či čo? Veď píše že to čo spravil Fero nebolo v poriadku. A čo má ona teraz ísť za ním a jednu mu utat? Či ako si to predstavuješ? Bolo podané TO? Ak áno bude sa to riešiť. Fero chyby priznal a podľa mňa aj prišiel o dosť fanúšikov. Ty sa tu ideš hrať na súdcu a udeľovať tresty? Alebo tí je málo keď niekto napíše že to bolo cez čiaru? Čo ma ešte napísať? Že má ísť na šibenicu alebo čo vlastne chces?
@mizoko sam sa k cinu priznal tym, ze sa ospravedlnil a z toho sa da vydedukovat, ze taketo konanie nebolo jeho prve. Len teraz sa to dostalo na verejnost. Len aby sa nevynorili dalsie svedectva, to tak byva, ci ide o znamu osobu z USA alebo z malej krajiny v strednej Europe.
@mizoko sam sa k cinu priznal tym, ze sa ospravedlnil a z toho sa da vydedukovat, ze taketo konanie nebolo jeho prve. Len teraz sa to dostalo na verejnost. Len aby sa nevynorili dalsie svedectva, to tak byva, ci ide o znamu osobu z USA alebo z malej krajiny v strednej Europe.
@anonym_0fa290 nekonspiruj
@anonym_0fa290 nekonspiruj
@mizoko bude zaujimave sledovat vyvoj, potom si povieme
@lesik ešte raz, ty spajas vyjadrenie novinára akoby to bolo vyjadrenie opozičného politika. Dosť mimo. Ak som ja niečo nepovedala ale povedal to niekto, s kym síce máme spoločné nejaké názory a myslienky ale v tomto jednom sa nezhodneme,tak nemôžeš povedať, že sú to moje slova alebo že ja to vyznávam. 🤦🏼♀️ Je to vyjadrenie jedného človeka kt nie je politikom ani príslušníkom žiadnej strany. Omg. Veď zapoj logiku.
@mizoko ja práve logiku zapájam,ty si možno viac vzťahovačná...do prdelky,tak prečo tento novinár bol pozývany na debaty s opozičnými politikmi, keď z jeho úst si nepočula nič iné len samé ódy...tak asi niečo predsa ich spájalo... želám pekné sviatky ❤️
@mizoko ja práve logiku zapájam,ty si možno viac vzťahovačná...do prdelky,tak prečo tento novinár bol pozývany na debaty s opozičnými politikmi, keď z jeho úst si nepočula nič iné len samé ódy...tak asi niečo predsa ich spájalo... želám pekné sviatky ❤️
@lesik opäť spajas nespajatelnen😌 je členom nejakej strany? Nie je. Takže? Sú to jeho vlastné slová a nie slová nejakého politika alebo strany ako celku. Logika ti zlyháva 😏
@lesik ak vyznavas niečo,čo vyznáva nejaká skupina ale sám do tej skupiny nepatris, tak to, čo povieš, hovoris sám za seba a nie za tú skupinu 😘
@lesik opäť spajas nespajatelnen😌 je členom nejakej strany? Nie je. Takže? Sú to jeho vlastné slová a nie slová nejakého politika alebo strany ako celku. Logika ti zlyháva 😏
@mizoko tak teda mi logicky vysvetli,ako mohol škriekajúci študent vystúpiť na proteste a bliakať tam - Musia sa nás báť...neprišlo ti to ako z psychiatrickej ambulancie pred dávkou sedatív? a dať mu ešte priestor s jeho trápnym, umeleckým vystúpením...ráno sa Muro zobudil a rozhodol sa vystúpiť a potešiť tam dav ľudí,nasadol na vlak a ocitol sa v Bratislave... Však to bola jednoznačná podpora z opozičných politických strán. To mi nehovor,že to tak nebolo...stačilo im že načarbal kriedou na zem odkaz Ficovi a zhodou náhod išla okolo poslankyňa z PS a už to začalo..ani americký film nemá lepší scenár...od Mura sa niekto dištancoval?
Pozor,ja nebudem obhajovať ani Blanára,to čo predviedol myslím v BB bol tiež dobrý grc...ale na rozdiel od teba dokážem napísať kritiku aj na koalíciu, vnímam ich prešľapy a kauzy...ale kto je na Slovensku voliteľný? Opozícia na čele s PS? Ako povedal Arpad Soltes,PS je marketingový produkt.prirovnal ho k prázdnej fľaši na ktorú sa lepia len tváre...a nakoniec to zaklincoval aj s Benešovými dekrétmi,ktoré PS nezmyselne otvorili,teda aspoň chceli...celý rozhovor je určite niekde na FB... Pre mňa momentálne nevoliteľný nikto a predstav si ani Smer.
Aké médiá mlčali? Inak, presne túto vetu preberali všetky dezolé kanály na čele s fašistkou Líviou, ktorá si na Ferovi robí reklamu a zbiera z nenávisti (ako inak) lajky. Práveže všetci o tom písali, pritom nešlo o nič hrozné, totálne to nafúkli a to hlavne pre jeho politické zmýšľanie. Pochybujem, že náckom vadia nejaké dotyky na iných. Keď mal kauzu Maroš Kramár, všetky dezolé boli ticho a robili si z toho srandu. Takže totálne dvojaký meter.
@neviemveru fašisticka Lívia presadzuje vyhladzovanie inej rasy, vierovyznania a podobne? či máš pocit,že burcuje ľudí ku Krištáľovej noci? Keď tu už operuješ s takýmito pojmami...Odporúčam naštuduj si info o Banderovských silno nacionalistických skupinách,ktorý majú za sebou nespočietné množstvo životov. A nájdi si na mape Volyň,teda ka ti to niečo hovorí...Potom tu môžeš písať o fašizme a nacionalizme.Stepan Bandera je jasný príklad! Inak doteraz veľmi oblúbení u ukrajincov...
@neviemveru fašisticka Lívia presadzuje vyhladzovanie inej rasy, vierovyznania a podobne? či máš pocit,že burcuje ľudí ku Krištáľovej noci? Keď tu už operuješ s takýmito pojmami...Odporúčam naštuduj si info o Banderovských silno nacionalistických skupinách,ktorý majú za sebou nespočietné množstvo životov. A nájdi si na mape Volyň,teda ka ti to niečo hovorí...Potom tu môžeš písať o fašizme a nacionalizme.Stepan Bandera je jasný príklad! Inak doteraz veľmi oblúbení u ukrajincov...
@lesik a my máme v EU parlamente koho? 🤣 Hlinkovych pohrobkov
@lesik a už spomínaná Lívia je krásny príklad neznášanlivosti ked už ju tu rozoberáme. A čo tu teraz tahas banderovcov a Volyn? To ako sme sa dostali od Fera a Kaliňáka k banderovcom?
@mizoko tak teda mi logicky vysvetli,ako mohol škriekajúci študent vystúpiť na proteste a bliakať tam - Musia sa nás báť...neprišlo ti to ako z psychiatrickej ambulancie pred dávkou sedatív? a dať mu ešte priestor s jeho trápnym, umeleckým vystúpením...ráno sa Muro zobudil a rozhodol sa vystúpiť a potešiť tam dav ľudí,nasadol na vlak a ocitol sa v Bratislave... Však to bola jednoznačná podpora z opozičných politických strán. To mi nehovor,že to tak nebolo...stačilo im že načarbal kriedou na zem odkaz Ficovi a zhodou náhod išla okolo poslankyňa z PS a už to začalo..ani americký film nemá lepší scenár...od Mura sa niekto dištancoval?
Pozor,ja nebudem obhajovať ani Blanára,to čo predviedol myslím v BB bol tiež dobrý grc...ale na rozdiel od teba dokážem napísať kritiku aj na koalíciu, vnímam ich prešľapy a kauzy...ale kto je na Slovensku voliteľný? Opozícia na čele s PS? Ako povedal Arpad Soltes,PS je marketingový produkt.prirovnal ho k prázdnej fľaši na ktorú sa lepia len tváre...a nakoniec to zaklincoval aj s Benešovými dekrétmi,ktoré PS nezmyselne otvorili,teda aspoň chceli...celý rozhovor je určite niekde na FB... Pre mňa momentálne nevoliteľný nikto a predstav si ani Smer.
@lesik nie nebolo 😁 a ja nemám žiadnu obľúbenú ani preferovanú stranu to tu si ma tu zaskatulkovala a prd o mne vieš. Čo sa týka PS sú nepoužiteľni. A čo s tým majú študenti? Myslíš si,že nemajú vlastnú hlavu? Ja som Mierové vystúpenie nepozerala. Toľko k tomu. A keby sa Fico bepotentoval a ten nápis kriedou prekročil a šiel ďalej a keby to tak nerozmazavali vyšli by z toho lepšie. Ale Fico sa potreboval a ani neprišiel hrdina 🤣🤣🤣 inak splietas tu toľko veci dokopy že ty musíš mať v hlavičke riadny guláš. Pokiaľ viem k tomu čo povedal ten novinár sa nikto z opozície nehlási. Či? A keď sa k tomu nehlásia tak s tým zjavne nesúhlasia.
@lesik a ohľadom Benesovych dekrétov šlo o to,aby sa nemohli aplikovať teraz. V tejto dobe. Nie aby sa zrušili spätné. Či dnešní Maďari na SK majú niečo spoločné s tými počas vojny?
@lesik a ty si vyber jednu tému o ktorej sa chces baviť a nie desať v jednom príspevku. Ozaj si ako nasa koalícia. Veľa rečí a vlastne nič podstatne
@lesik ???
@lesik a ty si vyber jednu tému o ktorej sa chces baviť a nie desať v jednom príspevku. Ozaj si ako nasa koalícia. Veľa rečí a vlastne nič podstatne
@mizoko tak prečo doteraz Lívia nie je stíhaná, odsúdená za fašistické názory a propagáciu... To je také jednoduché označiť niekoho za fašistu a omielať to ako Zdravas.A spojenie študenta a novinára má veľmi k sebe blízko, vždy to bolo a bude, že politické strany používajú na svoj účel niekoho kto má určitý dosah...Muro si užil 5 minút slávy,vedel zakričať Musia sa nás báť,je toho mrte na nete...a nikomu to nevadilo z nich... takže také isté rozsiecanie zla a nenávisti ako tí v opačnom tábore... Tak si zaželajme už pokoj a krásne sviatky.A predstav si, popletena hlavička teraz plánuje mesačný trip po Číne,Laose a Vietname.Takze taká popletená fakt nebude😂😂😂
@anonym_autor teraz citam na online denniku, ze ma 550 000 sledovatelov na Instaci. To je masa ludi! Hlavne mesto +
len pre porovnanie - keď huliak zabil medveďa, bolo to vo večerných správach na Markíze, neviem či to nebolo spomenuté aj v nejakej politickej relácii
Každý deň je v správach Svidník, doslova denníček z mesta 🙄🫣 a tento prípad nič. Ticho.
Áno, zareagoval správne že si priznal chybu. Ale toto nesmie zatieniť čin!

@mizoko Píšeš to mne, reagujem za seba. Ak chceš debatovať o lynči, skús s tými, čo ho lynčujú. Ja sa ho ani nezastávam, ani nelynčujem, predkladám svoje pocity z toho celého.
@mandzula veď debatujeme ako si písala. A ja reagujem na celkovú situáciu. A tá je,že ho tu lyncuju z každej strany a stále je to ľuďom malo