Prečo voliči podporujú Pellegriniho?
Videla som tu viacero diskusií, kde sa autor anonymne pýtal, prečo ľudia volia Korčoka a následne mu tam robil antikampaň. Mňa len naozaj úprimne zaujíma, tí čo idete voliť Pellegriniho, PREČO? 🫣

.
@ddaassuullaa už si spokojná, že si rozprúdila diskusiu v znamení Denníka N😂. Keď už blázon Matovič podporuje tvojho milovaného, tak ti ho v sobotu zvolíme, nech ti je na zapredanom a zaprdenom Slovensku tak dobre ako posledné 4 roky 😂.
Ako to sledujem, tak toľko agresívnych voličov kariérneho diplomata som ešte nezažila🙈. Treba Slovensku aj tie eurofondy vziať, nech sa vám krajšie žije 😃☝️.
@matkamirko toto je problém voličov kariérneho diplomata😂…ste nielen ľahko manipulovateľní, ale aj príliš citlivo vnímajúci, nevzdelaní, nerozhľadení a hlavne naivní! Ale treba vám padnúť ešte na hlbšie dno! A btw. ja vám ho idem voliť, aby ste si ho užili😉✌️
@teegreen a to všetko si zvládla napísať pred zrkadlom? Dosť to na teba sedí, ale ináč veľká vďaka, kiež by všetci čo nechcú Korcoka, ho aj z pomsty volili.
@teegreen a ze kto je agresivny🤣👌👏👏👏👏
tomu sa hovori gol do vlastnej brany💪 dakujem❤️
@ddaassuullaa ty si tu otvorila diskusiu, aby si si vymasírovala vlastné ego😂…evidentne ti to k životu stačí…alebo si za to dostala aj ty zaplatené😉? Nie samozrejme, že nie, ty len miluješ Slovákov😂
@matkamirko ale no, hádam som sa ťa nedotkla😂?
@veronikam33 moja zlatá, ty si tak “schopná”, ako väčšina voličov kariérneho diplomata a jediné, čo v živote zvládneš je vypisovanie hlúpostí na MK😂
@ktochytavzite PS by malo vymeniť predsedu. Šimecka má pravdu ale je príliš slušný a jemný. Bojovať s takým hnojom tam treba raznejsieho chlapa .
@teegreen skus este nieco, ako sa opises👌 nechapem tvoju hysteriu, a je mi to nakoniec jedno😉
Na pobavenie😉 ked nejde o zivot, ide o 💩
Krasny den bez zbytocnej hysterie
@aduskalac ved pozera do zrkadla a dava presne tu charakteristiku🤣
Dievčatá, uvedomte si, že politika nie je o tebe, či o mne! Pravdu nemáte vy a ani ja! Vždy sa háji vyšší záujem, a ten bude hájiť nový prezident, či to bude P., či K. tak to nebude o nás…občanoch. Choďte sa radšej venovať sebe, deťom, či svojej rodine lebo je úplne jedno, kto vyhrá…nevyhráš totiž ty a ani ja…lebo na bežnom občanovi nebude záležať ani jednému z nich😉
@teegreen politika je aj o mne aj o tebe, pretoze to co robia politici sa tyka den co den teba aj mna. Preto sledujem kroky politikov, preto si pravidelne pripominam ich minulost a preto vyuzijem svoje pravo nevybrat tych, ktori ukazali, ze mne osobne skodili, skodia a skodit budu. Nic viac nic menej to nie je, len o tom, ze si nevyberiem takych, ktori mi skodia.
@teegreen tolko slovnych prujmov v priebehu par minut oe jedneho cloveka🙈🤣
Pride, nakyda na koho dosiahne a potom toto...no nic, nemusim chapat vsetko.
Dvakrat meraj a raz strihaj....hlavne sa riadit tym, co kazem inym. Ale ja som za ten prujem vdacna, pomaha mi dotvorit si obraz
@ddaassuullaa dievča, ty musíš mať strašne smutný život🙈
@teegreen nie nie, stale len o sebe pises. Nic z toho co si tu predviedla nechapem, ale je to zabavne🤣
@ddaassuullaa tomu rozumiem, že ty to ani pochopiť nemôžeš, ja tiež nechápem, ako si sa medzi prvými “obetovala” a utekala si testnúť experimentálnu vakcínu 😂. Tvoj fanklub na MK ti asi dodáva silu žiť 😂. Čo budeš robiť, ak nevyhrá tvoj vyvolený? Či prezlečieš kabát😂?
Viem o jednom kandidátovi, ktorý splnil všetko, čo sľúbil, dodržiava slovo, zákon, vždy hovoril pravdu, nikdy nič neukradol, bol skromný a pokorný, odmietol bohatstvo a moc, bol a je spravodlivý, nebol sebecký a ctižiadostivý, mal rád aj nepriateľov, slúžil iným, učil o láske, odpúšťal a učil o odpúšťaní, bol ochotný položiť svoj život, ponížil sa, je ochotný pripraviť miesto tým, ktorí ho nasledujú ...
Takého kandidáta, či stranu ale v hlasovacej miestnosti na hlasovacích lístkoch nenájdete.
Toto je svet a ten je pominuteľný. Ale je niečo viac ako tento svet. Niečo čo presahuje hocičo tu na Zemi. Existuje láska a pokoj, akú tu na Zemi od ľudí nie je možné zažiť. Tento kandidát, ak ho budete nasledovať, tak zažijete tú pravú lásku a pokoj. Jeho pozemský program je ale náročný a nie bez problémov. Je potrebné niesť svoj kríž a nasledovať Ho. Je potrebné odovzdať Mu život, oľutovať všetko zlé vo svojom živote, prijať Ho za svojho Pána a Spasiteľa a snažiť sa žiť podľa Jeho vôle a slova. Táto voľba nie je na štyri-päť rokov, ale pre večnosť. Odovzdajte svoj hlas Jemu. Ten má väčšiu cenu, iné trvanie, iné pôsobenie... Žiť s Ním a pre Neho. To, čo On dáva, to nedáva nikto. Voľte večnosť, Alfu a Omegu. Vyvoľte si dnes, komu chcete slúžiť (Jozua 24:15)
@teegreen pekny den
@ddaassuullaa teba snáď za tie kraviny, čo tu dávaš platia😂, dúfam, že nejdeš pod cenu😉😂