icon

Pridáte sa dnes k protestom proti vláde?

7. feb 2025

Prosím, prejavte dnes svojou účasťou nespokojnosť s dianím a smerovaním našej krajiny 🙏.

Strana
z3
marica61
7. feb 2025

A kvôli čomu chcete protestovať?

viestta
7. feb 2025

@marica61 lebo doma je nuda, tak ideme si spestrit vecer

slniecko5
7. feb 2025

Prídeme, hej🙂 práve som sa dohodla s kamoskou. A beriem aj svojich pubertakov.

hubka51
7. feb 2025

@marica61 no ja ti neviem ty si spokojna v našej krajine?Lebo ja nie.Každe jedno ministerstvo ničí všetko čo ma pod rukou a to kazdodenne klamstva čo vychádzajú od našich predstaviteľov už je aj zaťažko komentovať. Ja som nikdy nebola z tych čo chodia na protesty hoc som to stále podporovala.Ale pred 2týždnami som bola a chystám sa aj dnes.

ssimusska
7. feb 2025

Nie nepridám ( lebo na sk už nežijem iba chodievam k rodine na návštevy ) a nepoznám ani nikoho, kto sa pridá 😄

viestta
7. feb 2025

@marica61 napriklad aj proti takemuto amaterizmu tajto vlady zlozenej so samych nekompetentnych jedincov
https://www.aktuality.sk/clanok/Ek2XyRC/ministe...

aalt
7. feb 2025

@marica61 Chod sa pozriet do najblizsej nemocnice, alebo na kataster, alebo do skoly. Skolky ani nespominam, tam uz coskoro iba na protekciu. Policajti zlodejov (u)mlatia, alebo pustia bez povsimnutia, lebo zakony su derave, teda zakony su pre "nasich ludi". Kultura prestava fungovat a zivotne prostredie sa po tychto "odbornikoch" bude spamatavat 200 rokov. O politike na vsetky 4 svetove strany skoda hovorit. Spojencov odrbavame a ociernujeme a Rusku, ktore na nas nema pekneho slova a najradsej by nas zfleku poriesilo ako Ukrajinu, sa pchame do riti.
Ale inac nie je ziaden dovod, ved vlada prinasa same pozitiva. Ved hlavne ze sme porazili progresivizmus a liberalizmus (len skoda, ze to je pokrok a sloboda). A mame novu hymnu a budu iba dve pohlavia - konecne nejaka premierska tema!

viestta
7. feb 2025

@aalt vsak uspech za uspechom. Budeme mat len 2 pohlavia v ustave a polrocne prazdniny. Uz s nami o bezpecnosti Europy ani nerokuju. Dalsi uspech. Ani na Ukrajinu uz nedodavame zbrane, len Kalinak ich tam predava, ale to nevadi. Bombica sme si doviezli specialom aby mu v tej Britanii nebolo za domovinou smutno. Najprv sa sudruh preceda vytasi potvrdenim z hotele v Hanoji, ze tam bol na sukromnej ceste a nasledne sa tvari, ze tam ani nebol... Naozaj niet jedineho dovodu protestovat proti Ficovlade IV, na namestia chodime len tak, z nudy.

ndrag
7. feb 2025

@marica61 Ficka, co takto pouzit svoj mozog a nie kopirovat odkazy voccu?

autor
7. feb 2025

Upravený nadpis témy. Pôvodný názov - Dnes sú protesty, pridajte sa prosím.

bazarocka30
7. feb 2025

Jasne, ideme vsetci z rodiny aj kamarati 🙃

bazarocka30
7. feb 2025

@ssimusska snad nezijes na tom fuj zapade a pises z krasneho mudreho russka

mirkam3
7. feb 2025

Ja nejdem, lebo nemám kde/s kým nechať 7-týždňového syna. Preto dakujem každej z vás, ktorá tam bude stáť aj v našom mene.

ssimusska
7. feb 2025

@bazarocka30 nie nežijem v “ krásnom múdrom Rusku”a ani by som nechcela, triafaš úplne mimo ☺️

kris_tin257
7. feb 2025

My s rodinou sme veľmi nespokojní s riadením a vedením tejto krajiny a protesty podporujeme no vŕta nám v hlave jedna otázka. Ak padne vláda prípadne budú predčasné voľby, KOHO VOLIŤ? Ale reálne. Na Slovensku nie je žiadna solídna politická strana ktorá by mala vo svojich kruhoch odborníkov schopných riešiť kľúčové záležitosti. Veď nech bude vo vláde hocikto bude to des...

lenkakravcova
7. feb 2025

Mne to nepríde k ničomu dobré. Čo sa zmení? Nič.. Kataster zázračne nenabehne pri zmene vlády, nevyriesia sa ani problémy v školstve a zdravotníctve, nevyrieši sa problém nízkej demografie, Eú nás nebude brať inak ako doteraz (ako ekonomickú kolóniu), naši politici neprestanú kradnúť (len sa vymenia tváre a pozadie ostane rovnaké).. atď atď

Človek len vyplytve jeden deň svojho života niekde v dave ľudí. Celkovo zbytočné.

slniecko5
7. feb 2025

@lenkakravcova to je zaujímavé, ale to, že
“vyplytveš” polku svojich dni na MK ti zvláštne nepríde. Celkom zbytočné.

lenkakravcova
7. feb 2025

@slniecko5 tak vieš, v 7.mesiaci tehotenstva mi príde užitočnejšie sedieť doma pri 2 ročnom dieťati miesto trepania sa na zbytočne protesty 😃

beataxxx
7. feb 2025

My chodime cela rodina a vela vela kamaratov, dufam, ze raz sa to tu zmeni a zase budeme mat vladu, za ktori sa nebudeme hanbit

napetra
7. feb 2025

@kris_tin257 Každá vláda bez klamárov, mafiánov a hulvátov akí sú v Smere, Hlase, Republike, a SNS bude pre Slovensko výhra.
Veď nás vedú mimo demokratické, vyspelé krajiny a všetko od nich sú iba klamstvá.

Sú ľudia, ktorí by dokázali vyviesť Slovensko z tohto marazmu, len sa treba zaujímať a hľadať čestných ľudí v politickom spektre.
Nechcem tu konkretizovať, ale nie sú všetci bezcharakterní hulváti a mafiáni.

Slovensko už nikto v demokratickom svete neberie vážne, dokonca aj pre Čechov sme výstrahou.
A ani Orbán si nedovolí povedať to čo vykrikuje Fico.

Našli by sa schopní ľudia v politickom spektre.
Napr. Odor je skúsený ekonóm, bol viceprezident Narodnej banky, poradca Ivana Mikloša.

napetra
7. feb 2025

@napetra oprava Odor bol viceguvernér Národnej banky

mondolina
7. feb 2025

@lenkakravcova
vidieť že si v živote nebola na žiadnom proteste...
energia tých ľudí čo sa tam stretnú je veľká, spolupatričnosť atď atď.
Možno raz pochopíš keď tebe budú ničiť dôležité veci.

viestta
7. feb 2025

@kris_tin257 volit treba hlavne tych, ktori nemaju za sebou minulost prepchatu klientelizmom, prospecharstvom, rodikarstvom, korupciou, zametanim svojich preslapov pod koberec, zakryvanie zavaznych celespolocenskych problemov zastunymi temami. Takych, ktorych politika nie je o rozdelovani spolocnosti ale o spajani. A hlavne netreba uverit takym co bazia po neobmedzenej moci a zaroven trpia paranojou diktatorov a nepriatel je pre nich aj vevericka na lipe v zahrade Uradu vlady. Potom sa k moci nedostanu neschopaci ak Martinka s Kitsee, Matusko Pokaz Vsetko, Fesi Rasi, Cicero z Revucej alebo Mevedobijec, najnovsie stavitel elektrarni

kris_tin257
7. feb 2025

@viestta ja rozumiem, ale treba voliť aj odborníkov ktorí sa vyznajú v daných oblastiach, aby sme nemali ministra financií Matoviča či Dolinkovu ako ministerku zdravotníctva a podobne... Pri posledných voľbách sme si prechádzali kandidátky meno po mene a teda nenašli sme stranu kde by boli odborníci na školstvo zdravotníctvo financie napríklad 🤷
A ak by sme mali voliť takých ako píšete tak nie je koho voliť, takí ľudia v politike žiaľ nie sú 🤷

napetra
7. feb 2025

@kris_tin257 Nechcem ti podsúvať konkrétne osoby.
Aký máš názor na Mariána Viskupiča, môžeš mi napísať výhrady voči nemu, ak ho registruješ ?
Sledujem ho a zatiaľ s jeho postojom a názormi súhlasím. Má ekonomické vzdelanie.

autor
7. feb 2025

@kris_tin257 ja som volila demokratov. Tí mali schopnÿch dosť medzi sebou. Tiež som ale dlho vyberala a pozerala meno po mene.

napetra
7. feb 2025

@kris_tin257 Nepoznáš odborníkov v politike na školstvo , zdravotníctvo, financie, teda nemáš koho voliť.
Ak ti to nevadí, napíš mi, či z tohto dôvodu nepôjdeš voliť vôbec ?
Počula som viacerých, že nemajú koho voliť, tak radšej nevolia vôbec. No a to je voda na mlyn takým, akí sú v súčasnej vláde.

napetra
7. feb 2025

@autor Zhodneme sa, aj ja som volila demokratov. Potom, ked sa nedostali nad 5%, ľutovala som strateného hlasu.
Teraz majú niečo nad 4% v preferenciách a obávam sa rovnako.

ninka123
7. feb 2025

Bola som, jedna z malých vecí, kt.možem urobiť 😉🇸🇰

xckaretxxx
7. feb 2025

Čiže robíš kampaň? Nepridam sa

Strana
z3