icon

Progresívny liberalizmus v praxi: Nemecká rodinná slávnosť

f333
Dnes o 16:16

https://nius.de/gesellschaft/dieser-bizarre-per...

Mala to byt rodinna slavnost a detsky cirkus deti detom. Prisli rodiny z deti a co uvideli? Deti videli sporo obleceneho muza ,ktory obcesne tancoval skoro nahy pred zrakmi malych deti predvadzal sa ako transvestita.
Takyto ma dopad progresivny liberlizmus v praxi.A toto podporuje nemecka vlada prostrednictvom nasich dani roznym mimovladkam a umelcom .Ale Nemci uz odmietaju taketo vladnutie AFd uz ma v prieskumoch vyse 30 % CDU spadla na 18%..
Inak, pripomina mi to tancovanie `partnerky`pana Simecku .Ale ta tancovala aspon dufam len pre dospele obecenstvo. Takze Nemecko si naozaj preslo rokmi tvrdeho liberalizmu a nastupuje teraz cestu smerom k narodnej pravici. Ale na sk zrejme este caka ten vyvoj smerom k progresivnej liberalizacii, sudiac podla prieskumov % pol. stran..

Strana
z4
wolf_
•
Dnes o 16:24

Rovnaká logika ako hodiť sem x článkov domáceho násilia a tvrdiť, že toto je tradičný konzervativizmus v praxi.

anonym_0c9fcb
•
Dnes o 16:25

Ak vyhrá PS voľby, tak aj horšie nás čaká. To, čo predvádzala simeckova žena sa môže páčiť iba total vymletej hlave

crazy_cat_lady
•
Dnes o 16:27
@anonym_0c9fcb

Ak vyhrá PS voľby, tak aj horšie nás čaká. To, čo predvádzala simeckova žena sa môže páčiť iba total vymletej hlave

@anonym_0c9fcb co predvadzala?

anonym_d60543
•
Dnes o 16:33
@anonym_0c9fcb

@anonym_0c9fcb A zase sem prišla nejaká dezolátka širiť svoje dojmy a potom povie že bude voliť náckov z republiky

jogy1984
•
Dnes o 16:35
@anonym_0c9fcb

@anonym_0c9fcb ak nejaké slaboduche tanceky bude to najhoršie čo PS urobí tak to ich budem voliť . Žiadne Ruska propaganda , žiadne doživotné renty . Žiadny vymyslený puč. Žiadne zadlžovanie ani nefunkčné konsolidácie žiadne kradnutie eurofondov namiesto toho hlúpy tanec . To znie ako dobrý obchod

biba_18
•
Dnes o 16:36

@f333 čo je to za hlúposť - detskú rodinnú oslavu organizovala vláda alebo nejaká rodina?

sara07
•
Dnes o 16:42
@biba_18

@f333 čo je to za hlúposť - detskú rodinnú oslavu organizovala vláda alebo nejaká rodina?

@biba_18 f 33 čo čakáš
žije vraj v nemecku ale slovensko ju maximalne zaujima, pro smer/ rebulika / hlas najlepšie strany ktore to myslia dobre a aj to vedia

f333
autor
•
Dnes o 16:47
@biba_18

@biba_18 Ty nevies citat s porozumenim? Este raz pomaly si precitaj text. Kde som piala sa, ze vlad aorganizovala danu oslavu? Vlada dava financie na rozne mimovladky /presne ako an sk/ a ti poddoruju aj takychto ´uchylnych´ umelcov
Mozno tebe sa pacil ten tanec aj pe tvoje dieta . . Aj svoje dane by si davala na taketo prgramy takym mimovladkam . ja a mnoho Nemcov ale nie .

anonym_0c9fcb
•
Dnes o 16:52
@crazy_cat_lady

anonym_0c9fcb
•
Dnes o 16:57
@crazy_cat_lady

@crazy_cat_lady
Sumu, ktorú zato dostala si už vygoogli sama

anonym_e1375d
•
Dnes o 16:58
@anonym_0c9fcb

@crazy_cat_lady

@anonym_0c9fcb za tolko by ficova stetka ani z ficovej postele nevstala.

petronelag
•
Dnes o 17:06

Minule písali, že jej mesto BA prenajalo priestor na tvorbu za 1€ alebo zadarmo, nedá sa vedieť či je to aj v poriadku.

ivka225
•
Dnes o 17:16
@petronelag

Minule písali, že jej mesto BA prenajalo priestor na tvorbu za 1€ alebo zadarmo, nedá sa vedieť či je to aj v poriadku.

@petronelag Kde písali? Na Infovojne povedali?

klara546
•
Dnes o 17:16
@jogy1984

@anonym_0c9fcb ak nejaké slaboduche tanceky bude to najhoršie čo PS urobí tak to ich budem voliť . Žiadne Ruska propaganda , žiadne doživotné renty . Žiadny vymyslený puč. Žiadne zadlžovanie ani nefunkčné konsolidácie žiadne kradnutie eurofondov namiesto toho hlúpy tanec . To znie ako dobrý obchod

@jogy1984 boze moj to je snáď sen.. napísať že nebudú kradnúť 😆 dospelá žena a vypotí takú do neba volajúcu hlúposť. 🤣

pr85
•
Dnes o 17:19

@f333 Toto video som už videl pred pár dňami. A čo robia ti progresívnu, to je totálna uchylacina.

anonym_5676fe
•
Dnes o 17:21

@f333 deti su ovela viac ohrozene chudobou, nasilim- aj v "tradicnych rodinach", aj od "krestanov", zhorsujucim sa zivotnym prostredim, vojnami, ako nahou osobou

anonym_e1375d
•
Dnes o 17:23
@pr85

@f333 Toto video som už videl pred pár dňami. A čo robia ti progresívnu, to je totálna uchylacina.

@pr85 černokňažníci v sutane nerobia úchyláčiny? Opýtaj sa miništrantov, malých chlapcov, ktorých znásilňovali zakristii

anonym_5676fe
•
Dnes o 17:26
@pr85

@pr85 uchylne je skor to co robia niektori "tradicni" muzi a niektori "krestania"

f333
autor
•
Dnes o 17:27
@sara07

@biba_18 f 33 čo čakáš
žije vraj v nemecku ale slovensko ju maximalne zaujima, pro smer/ rebulika / hlas najlepšie strany ktore to myslia dobre a aj to vedia

@sara07 Nerozumiem,preco mi kladies otazku,co cakam. ? Co si nou chcela vyjadrit?
ja ako obcianska j sk mam pravo volit a vyuzivam ho roky a zaujima ma tak ako moho obcanov sk , ake pomery politicke aj ekonomicke su na sk a kto bude vladnut na sk a ake zakony sa budu prijimat. A s PS mi je jasne, ze to budu take,ako s Liberlami FDP a Zelenymi v de a vysledkom je aj tato slavnost.

anonym_398576
•
Dnes o 17:28
@anonym_0c9fcb

@crazy_cat_lady

@anonym_0c9fcb Vsak to je 2 roky stare video... co to ma s ps?

anonym_398576
•
Dnes o 17:30
@f333

@sara07 Nerozumiem,preco mi kladies otazku,co cakam. ? Co si nou chcela vyjadrit?
ja ako obcianska j sk mam pravo volit a vyuzivam ho roky a zaujima ma tak ako moho obcanov sk , ake pomery politicke aj ekonomicke su na sk a kto bude vladnut na sk a ake zakony sa budu prijimat. A s PS mi je jasne, ze to budu take,ako s Liberlami FDP a Zelenymi v de a vysledkom je aj tato slavnost.

@f333 ty si prepnuta...akoze kto ti bude vladnut? radsej das hlas fasistom, zlodejom? ved kto ta nuti hentake oslavy chodit? co to ma spolocne s ps??

f333
autor
•
Dnes o 17:33
@pr85

@pr85 Presne tak.A prave to je to nehorazne,, ze to mozu robit vinou vlady z dani danovych poplatnikov.

anonym_84e77a
•
Dnes o 17:34
@f333

@f333 pristup na internet mas. Ale ty dobre vies, preco siris to co siris. Na tvojom svedomi, a tipujem aj penazenke…

pr85
•
Dnes o 17:35
@anonym_5676fe

@pr85 uchylne je skor to co robia niektori "tradicni" muzi a niektori "krestania"

@anonym_5676fe A čo robia také strašné tradiční kresťanskí muži?

anonym_dfaf98
•
Dnes o 17:35
@crazy_cat_lady

@crazy_cat_lady tanec ala kopala ma elektrina.

anonym_e1375d
•
Dnes o 17:37
@anonym_dfaf98

@crazy_cat_lady tanec ala kopala ma elektrina.

@anonym_dfaf98 a? Veďte si na to predstavenie nemusela ísť. Pozri si video, kde tancuje Kali sfetovaný.

anonym_dfaf98
•
Dnes o 17:37

Tak tvarit sa,ze si honim a pritom akoze spievam umenie jak svina.

anonym_e1375d
•
Dnes o 17:38
@anonym_dfaf98

Tak tvarit sa,ze si honim a pritom akoze spievam umenie jak svina.

@anonym_dfaf98 v kostole? Pod sutanou? No fuj.

anonym_dfaf98
•
Dnes o 17:41
@anonym_e1375d

@anonym_dfaf98 v kostole? Pod sutanou? No fuj.

@anonym_e1375d nie to je dnesne umenie,to bol zbor zien akoze si honili a pritom spievali.No chore na palicu,ako aj to ako sa hram na kona a cvalam si Bratislavou.To uz tie zeny naozaj nemaju v hlave v poriadku.Ja pojdem do prace a budem sa tvarit,ze som pes.Ako deti sa tvaria,ze su macky,psy a ucte take deti.No chore na palicu,uz sa aj v skolach ucitelia zburili,ze take deti sa ucit jednoducho neda.

petronelag
•
Dnes o 17:42
@ivka225

@petronelag Kde písali? Na Infovojne povedali?

@ivka225 Ja infovojnu nečítam, bolo to ešte v júni tohto roku a písali o tom viaceré média, dokonca aj sme, môžte si to dohľadať, ako bola prenajatá budova v areáli Mičurin v Starom meste.

Strana
z4