icon

Progresívny liberalizmus v praxi: Nemecká rodinná slávnosť

f333
Dnes o 16:16

https://nius.de/gesellschaft/dieser-bizarre-per...

Mala to byt rodinna slavnost a detsky cirkus deti detom. Prisli rodiny z deti a co uvideli? Deti videli sporo obleceneho muza ,ktory obcesne tancoval skoro nahy pred zrakmi malych deti predvadzal sa ako transvestita.
Takyto ma dopad progresivny liberlizmus v praxi.A toto podporuje nemecka vlada prostrednictvom nasich dani roznym mimovladkam a umelcom .Ale Nemci uz odmietaju taketo vladnutie AFd uz ma v prieskumoch vyse 30 % CDU spadla na 18%..
Inak, pripomina mi to tancovanie `partnerky`pana Simecku .Ale ta tancovala aspon dufam len pre dospele obecenstvo. Takze Nemecko si naozaj preslo rokmi tvrdeho liberalizmu a nastupuje teraz cestu smerom k narodnej pravici. Ale na sk zrejme este caka ten vyvoj smerom k progresivnej liberalizacii, sudiac podla prieskumov % pol. stran..

f333
autor
•
Dnes o 18:42
@a0

Vidím to tak, že si tu chodí republika so smerom robiť kampaň 😂.

@a0 Kde vidis aku kampan? Daj mi text na danu kampan.Nech si ju aj ja precitam,

jogy1984
•
Dnes o 18:43
@biba_18

@f333 čo je to za hlúposť - detskú rodinnú oslavu organizovala vláda alebo nejaká rodina?

@biba_18 neorganizovala , len ten "umelec" dostal dotáciu za nejaký umelecky výskum . To že tam polonahy tancuje pred deťmi je divné ale za to mu vláda zdá sa neplatila. Búrka pohári vody

anonym_398576
•
Dnes o 18:45
@pr85

@anonym_398576 Tak odsúdi ťa Boh, lebo učenie Cirkvi je jasné. Praktizovana homosexualita je ťažký hriech. Interrupciám je vrazda, za ktorú hrozí exkomunikácie z Cirkvi. Eutanázia je vrazda. Kráčaš po širokej ceste do pekla a ak sa nepokajas, tak tam aj skončíš. A ešte k tomu sv prijímaniu. Kto by teda jedol chlieb alebo pil Pánov kalich nehodne, previní sa proti Pánovmu telu a krvi. (1Kor 11,27).

@pr85 Ja nepraktizujem homosexualitu, ani interupcie ani eutanaziu. Preco by som mala byt hriesna? Nie si hriesny ty, ktory sa hras na Boha?

anonym_60cae7
•
Dnes o 18:46
@anonym_0c9fcb

Ak vyhrá PS voľby, tak aj horšie nás čaká. To, čo predvádzala simeckova žena sa môže páčiť iba total vymletej hlave

@anonym_0c9fcb no vymlete hlavy sú akurát tak ti, čo u nás dookola volia hulvatov, zlodejov, mafiu a fašistov v nejakej snahe ochrániť sa pred imaginárnym, literárnym nepriateľom...

f333
autor
•
Dnes o 18:49
@jogy1984

@f333 dal som si prácu a zistil som že sa nevie za čo presne dostal tu dotáciu len že za nejaký umelecky výskum a nie za predstavenie vo videu .Vie sa že poberal nejaké dotácie o ktorých nerozhoduje priamo vláda . Môže to byť kurátor alebo nezávislá komisia . Systém má podporovať všestranné umenie a či je vhodne rozhoduje práve komisia nie politici . Taktiež ústave majú zakotvené umeleckú slobodu. Takže zmena vlády asi nič nezmení a peniaze sa dostanú aj takým to ľuďom nech je pri koryte kdo kolvek

@jogy1984 Ty sa mylis. Vlada ma na take financie penaize vyclenene . To,ze to urcuje komusia nic nemeni na fakte, ze idu tie financie z nasich dani.takze zmenou vady samoze znenit aj to, ze vlada zmeni financovanie kultury a mimovladok. To ma AFd v programe.A co sa tyka tych komisii,tak zalezi na tom,kto v tej komisi bude zasadat. To je rovnake v kazdej zap.demokracii . Aj na sk.

anonym_d60543
•
Dnes o 18:50
@a0

Vidím to tak, že si tu chodí republika so smerom robiť kampaň 😂.

@a0 Ale dosť slabo. Nasadzujú tu také tretotriedne "kapacity" aby ich obhajovali, že im skôr škodia lebo sú na smiech 😀 Mali by s tým niečo urobit. Ale zase na druhej strane to ukazuje úroveň ich politických síl, asi lepšie personálne obsadenie nemajú 😀

f333
autor
•
Dnes o 18:52
@anonym_d60543

@f333 Absolútne ma to nezaujíma a upozorňuj si doma deti 😀 Nemáš tu šíriť dezolátske názory.

@anonym_d60543 V poriadku,nezaujima ta to,tak ta vylucujem z debaty aj na zaklade hrubeho chovania..

anonym_398576
•
Dnes o 18:54
@f333

@jogy1984 Ty sa mylis. Vlada ma na take financie penaize vyclenene . To,ze to urcuje komusia nic nemeni na fakte, ze idu tie financie z nasich dani.takze zmenou vady samoze znenit aj to, ze vlada zmeni financovanie kultury a mimovladok. To ma AFd v programe.A co sa tyka tych komisii,tak zalezi na tom,kto v tej komisi bude zasadat. To je rovnake v kazdej zap.demokracii . Aj na sk.

@f333 Precitaj si nieco o Hitlerovi a jeho vztahu k umeniu - presne to sa snazis presadit ty. A Hitler ta nepoburuje?

pr85
•
Dnes o 18:55
@anonym_398576

@pr85 Ja nepraktizujem homosexualitu, ani interupcie ani eutanaziu. Preco by som mala byt hriesna? Nie si hriesny ty, ktory sa hras na Boha?

@anonym_398576 Ale voľbou SaS a PS tieto svinstvá podporujes. Je to také ťažké pochopiť? Ako katolíci nesmieme voliť strany, ktoré podporujú tieto hriechy.

pr85
•
Dnes o 19:00
@anonym_e1375d

@pr85 černokňažníci v sutane nerobia úchyláčiny? Opýtaj sa miništrantov, malých chlapcov, ktorých znásilňovali zakristii

@anonym_e1375d Ale tvoji obľúbení migranti (a ich deti a dokonca vnuci) ich robia omnoho viac. Pozri si súčasne Francuzsko. 99% kňazov je normálnych, to 1% homosexuálnych pedofilov robí zle meno všetkým (za pomoci progresívnych médií).

wolf_
•
Dnes o 19:00
@pr85

@anonym_398576 Ale voľbou SaS a PS tieto svinstvá podporujes. Je to také ťažké pochopiť? Ako katolíci nesmieme voliť strany, ktoré podporujú tieto hriechy.

@pr85 každý človek, vrátane katolíka, má slobodnú vôľu predsa 🙂 (a teda môže voliť stranu, ktorú uzná za vhodné)

pr85
•
Dnes o 19:04
@anonym_84e77a

Mozno by sa mohol aj admin MK zobudit, su tu propagovane nazory radikalnej pravice

@anonym_84e77a A propagácia radikálnej lavice (typu pedofilnej sekty - PS), ktoru ti predvádzajú niektoré užívateľky, ti nevadí?

f333
autor
•
@anonym_398576

@f333 Ved tam deti nie su, je to predstavenie pre dospelych, ktori isli na to vystupenie vedome a dobrovolne. A ten clanok z pochybneho media som neotvorila. Je to pravdepodobne sucast hybridnej vojny ako mnohe pochybne media v Europe. Never vsetkemu, pouzivaj rozum, mysli kriticky.

@anonym_398576 ja tebe odorucam mysliet kriticky .kedze si neotvorila link tak ani nevies o veci debatovat. To neznie ako zrele kriticke myslenie dospelelej osoby.

Ak ty budes zit v zape.Europe, poznat jej zakony ,vediet sa orientovat v debatach a hlasovani daneho parlametu, platit tam vysoke dane, tak potom az mozes so mnou polemizovat o tom,co je relane a co nie.
Nazklade volby LIberalov FDP; zelenych a j SPD cize socanov v de mame take progresivne nielen zelene a ale aj zakon o adminostrtivnej zmene identity,ktory priamo ohoruzje nilen mravny vyvin deti a mladazeale sposbuje aj ine pravne a splocneske problemy ,ktore Necci po nejakom case uplatnovania v praxi vyhodnotili tak,ze odmietaju vo volbach tieto systemove strany .
Zap.Europa si prsla liberlizmom a velka cast znej ho odmieta ho . Sk este len caka ten marazmus liberlizmu a po rokoch ho napokon odmietne tiez. Ale predtym pride tak ako v de k uplnemu marazmu .

anonym_398576
•
@pr85

@pr85 A mam radsej podporovat zlodejov, co maju milenky (Fico), co znasilnuju mlade dievcata (Cisty drn), nakradli neskutocne peniaze zo statnych a europskych penazi (Fafokany, tendre, zakazky), co menia zakony, aby boli beztrestni, co spravili zo Slovenska mafisnsku dieru (od sudcov, prokuratorov, generalny prokurator, specialny prokurator, obvineneho predsedu parlamentu, jeho syna v Sis), co priamo podporuju Rusko ako vojnoveho zlocinca a suhlasia do zabijanim x nasobne viac ludi ako kedy bolo zabitych plodov... nie dakujem, ja budem volit s cistym svedomim PS alebo Sas. A moze ta aj roztrhnut, ja som na potrat nesla, mam 2 deti a chcem im nieco zo Slovenska zanechat. Nie ze posledny zhasne svetlo a dovidenia.

pr85
•
Dnes o 19:06

@anonym_398576 Zase Nazikeule?

f333
autor
•
Dnes o 19:06
@wolf_

@f333 to objektívne znamená, že je "menej zrelý na rodičovstvo"?

@wolf_ Objektivne to znamena,ze nevie taky rodic vyhodnotit dostatocne nebezpecenstvo svojho konania pre vychovu ci starostlivost o deti.

anonym_398576
•
Dnes o 19:07
@f333

@anonym_398576 ja tebe odorucam mysliet kriticky .kedze si neotvorila link tak ani nevies o veci debatovat. To neznie ako zrele kriticke myslenie dospelelej osoby.

Ak ty budes zit v zape.Europe, poznat jej zakony ,vediet sa orientovat v debatach a hlasovani daneho parlametu, platit tam vysoke dane, tak potom az mozes so mnou polemizovat o tom,co je relane a co nie.
Nazklade volby LIberalov FDP; zelenych a j SPD cize socanov v de mame take progresivne nielen zelene a ale aj zakon o adminostrtivnej zmene identity,ktory priamo ohoruzje nilen mravny vyvin deti a mladazeale sposbuje aj ine pravne a splocneske problemy ,ktore Necci po nejakom case uplatnovania v praxi vyhodnotili tak,ze odmietaju vo volbach tieto systemove strany .
Zap.Europa si prsla liberlizmom a velka cast znej ho odmieta ho . Sk este len caka ten marazmus liberlizmu a po rokoch ho napokon odmietne tiez. Ale predtym pride tak ako v de k uplnemu marazmu .

@f333 My tu mame ine problemy, ako tancujich ujov. To budeme riesit, ked tu budu. Nam tu kradnu vsetko, co nie je priklincovane.

a0
•
Dnes o 19:08
@f333

@a0 Kde vidis aku kampan? Daj mi text na danu kampan.Nech si ju aj ja precitam,

@f333 stačí to neustále zhadzovanie liberalizmu, úplný populizmus.

pr85
•
Dnes o 19:08
@f333

@f333 Klobúk dole pred tebou, že dokážeš žiť v tak uchylne progresivnej krajine, akou je Nemecko. Ja som žil istý čas vo Francúzsku a nedokázal som si tam zvyknúť na život a sám som sa vrátil domov na Slovensko.

anonym_398576
•
Dnes o 19:09
@pr85

@anonym_398576 Zase Nazikeule?

@pr85 Dosli argumenty?

a0
•
Dnes o 19:09
@anonym_d60543

@a0 Ale dosť slabo. Nasadzujú tu také tretotriedne "kapacity" aby ich obhajovali, že im skôr škodia lebo sú na smiech 😀 Mali by s tým niečo urobit. Ale zase na druhej strane to ukazuje úroveň ich politických síl, asi lepšie personálne obsadenie nemajú 😀

@anonym_d60543 😂 čakala by si od nich niečo lepšie? Však sú hanbou Európy, takže si myslím, že toto je už nad očakávania

f333
autor
•
Dnes o 19:10
@anonym_398576

@f333 Precitaj si nieco o Hitlerovi a jeho vztahu k umeniu - presne to sa snazis presadit ty. A Hitler ta nepoburuje?

@anonym_398576 Co ma Hitler s tym ,ze nejaky umelec v 21 storoci svoje obcesne umenie´ v de predstavuje maloletym detom ?A vlada na to este vycleni financie z nasich dani?

anonym_398576
•
Dnes o 19:11
@f333

@anonym_398576 Co ma Hitler s tym ,ze nejaky umelec v 21 storoci svoje obcesne umenie´ v de predstavuje maloletym detom ?A vlada na to este vycleni financie z nasich dani?

@f333 Nastuduj si, aky mal vztah k umeniu a potom podme debatovat. Financovany mal ten umelec nejaky vyskum, v clanku sa predsa nevyjadrili, ze toto vystupenie bolo zaplatene z dani.

anonym_6b023a
•
Dnes o 19:13

@f333 Je to nezvyčajné vystúpenie, ale nič obscénne. Alebo ty chodíš po pláži či na kúpalisku v tričku, nohaviciach a v ponožkách?

Ak chceš vidieť, čo je obscénne umenie, tak si pozri toto. A určite to nie sú voliči progresívneho Slovenska.

wolf_
•
Dnes o 19:13
@f333

@wolf_ Objektivne to znamena,ze nevie taky rodic vyhodnotit dostatocne nebezpecenstvo svojho konania pre vychovu ci starostlivost o deti.

@f333 nezhodneme sa. Ja teda rozhodne z názoru, že deti sú OVEĽA VIAC ohrozené chudobou, násilím, zhoršujúcim sa životným prostredím a vojnami ako nahou osobou objektívne nevyvodzujem, že nevie dostatočne vyhodnotiť nebezpečenstvo svojho konania pre výchovu či starostlivosť o deti.

Čiže podľa teba je dieťa viac ohrozené nahou osobou ako ostatnými vecami, ktoré daná osoba napísala, že podľa nej je to pre deti väčšie nebezpečenstvo?

f333
autor
•
Dnes o 19:15
@anonym_398576

@f333 My tu mame ine problemy, ako tancujich ujov. To budeme riesit, ked tu budu. Nam tu kradnu vsetko, co nie je priklincovane.

@anonym_398576 Toje v poriadku. Som rada,ze na sk ste toho zatial usetrni. Ale aj vd etakto mohi Nmeci uvazovali pod vpyvom propagandy tych zelenych lavicovych liberalov. Az to casu,ked po volbach sadostali k moci dane strany a zacali tie nicive zakony pretlacat a uzakonovat v parlamente.
Tak sa potom uz ludia zobudili, az ked sa ich to zacalo osobne dotykat. A tak to bude aj na sk.

pr85
•
Dnes o 19:16
@anonym_398576

@pr85 Dosli argumenty?

@anonym_398576 Aké argumenty? Nikto, kto dnes žije, ncita nebol. A lásku k Hitlerovi a nenávisť k Židom preukazujú hlavne podporovatelia Free Palestine hnutia zo strany moslimskej komunity. Čím viac islamu v Nemecku, tým viac antisemitizmu. Ale vy progresivci islamskú migráciu podporujete, nie?

anonym_398576
•
Dnes o 19:17
@pr85

@anonym_398576 Aké argumenty? Nikto, kto dnes žije, ncita nebol. A lásku k Hitlerovi a nenávisť k Židom preukazujú hlavne podporovatelia Free Palestine hnutia zo strany moslimskej komunity. Čím viac islamu v Nemecku, tým viac antisemitizmu. Ale vy progresivci islamskú migráciu podporujete, nie?

@pr85 Ja neviem co znamena byt progresivec, vysvetlis mi to?

f333
autor
•
Dnes o 19:17
@a0

@f333 stačí to neustále zhadzovanie liberalizmu, úplný populizmus.

@a0 Liberlizmus sa zhodil a zhadzuje sam. Na to nepotbuje uz nikoho.Ludia v zap.Europe zisitli jeho nicivu silu a odvracaju sa volbach od stan,ktore ho maju v DNA.

anonym_84e77a
•
Dnes o 19:22
@pr85

@anonym_84e77a A propagácia radikálnej lavice (typu pedofilnej sekty - PS), ktoru ti predvádzajú niektoré užívateľky, ti nevadí?

@pr85 najkatolickejsi katolik na MK ide argumentovat pedofilnou sektou. No dobre ved, ako myslis