Progresívny liberalizmus v praxi: Nemecká rodinná slávnosť
https://nius.de/gesellschaft/dieser-bizarre-per...
Mala to byt rodinna slavnost a detsky cirkus deti detom. Prisli rodiny z deti a co uvideli? Deti videli sporo obleceneho muza ,ktory obcesne tancoval skoro nahy pred zrakmi malych deti predvadzal sa ako transvestita.
Takyto ma dopad progresivny liberlizmus v praxi.A toto podporuje nemecka vlada prostrednictvom nasich dani roznym mimovladkam a umelcom .Ale Nemci uz odmietaju taketo vladnutie AFd uz ma v prieskumoch vyse 30 % CDU spadla na 18%..
Inak, pripomina mi to tancovanie `partnerky`pana Simecku .Ale ta tancovala aspon dufam len pre dospele obecenstvo. Takze Nemecko si naozaj preslo rokmi tvrdeho liberalizmu a nastupuje teraz cestu smerom k narodnej pravici. Ale na sk zrejme este caka ten vyvoj smerom k progresivnej liberalizacii, sudiac podla prieskumov % pol. stran..
@anonym_398576 Tak odsúdi ťa Boh, lebo učenie Cirkvi je jasné. Praktizovana homosexualita je ťažký hriech. Interrupciám je vrazda, za ktorú hrozí exkomunikácie z Cirkvi. Eutanázia je vrazda. Kráčaš po širokej ceste do pekla a ak sa nepokajas, tak tam aj skončíš. A ešte k tomu sv prijímaniu. Kto by teda jedol chlieb alebo pil Pánov kalich nehodne, previní sa proti Pánovmu telu a krvi. (1Kor 11,27).
@pr85 Ja nepraktizujem homosexualitu, ani interupcie ani eutanaziu. Preco by som mala byt hriesna? Nie si hriesny ty, ktory sa hras na Boha?
Ak vyhrá PS voľby, tak aj horšie nás čaká. To, čo predvádzala simeckova žena sa môže páčiť iba total vymletej hlave
@anonym_0c9fcb no vymlete hlavy sú akurát tak ti, čo u nás dookola volia hulvatov, zlodejov, mafiu a fašistov v nejakej snahe ochrániť sa pred imaginárnym, literárnym nepriateľom...
@f333 dal som si prácu a zistil som že sa nevie za čo presne dostal tu dotáciu len že za nejaký umelecky výskum a nie za predstavenie vo videu .Vie sa že poberal nejaké dotácie o ktorých nerozhoduje priamo vláda . Môže to byť kurátor alebo nezávislá komisia . Systém má podporovať všestranné umenie a či je vhodne rozhoduje práve komisia nie politici . Taktiež ústave majú zakotvené umeleckú slobodu. Takže zmena vlády asi nič nezmení a peniaze sa dostanú aj takým to ľuďom nech je pri koryte kdo kolvek
@jogy1984 Ty sa mylis. Vlada ma na take financie penaize vyclenene . To,ze to urcuje komusia nic nemeni na fakte, ze idu tie financie z nasich dani.takze zmenou vady samoze znenit aj to, ze vlada zmeni financovanie kultury a mimovladok. To ma AFd v programe.A co sa tyka tych komisii,tak zalezi na tom,kto v tej komisi bude zasadat. To je rovnake v kazdej zap.demokracii . Aj na sk.
Vidím to tak, že si tu chodí republika so smerom robiť kampaň 😂.
@a0 Ale dosť slabo. Nasadzujú tu také tretotriedne "kapacity" aby ich obhajovali, že im skôr škodia lebo sú na smiech 😀 Mali by s tým niečo urobit. Ale zase na druhej strane to ukazuje úroveň ich politických síl, asi lepšie personálne obsadenie nemajú 😀
@jogy1984 Ty sa mylis. Vlada ma na take financie penaize vyclenene . To,ze to urcuje komusia nic nemeni na fakte, ze idu tie financie z nasich dani.takze zmenou vady samoze znenit aj to, ze vlada zmeni financovanie kultury a mimovladok. To ma AFd v programe.A co sa tyka tych komisii,tak zalezi na tom,kto v tej komisi bude zasadat. To je rovnake v kazdej zap.demokracii . Aj na sk.
@f333 Precitaj si nieco o Hitlerovi a jeho vztahu k umeniu - presne to sa snazis presadit ty. A Hitler ta nepoburuje?
@pr85 Ja nepraktizujem homosexualitu, ani interupcie ani eutanaziu. Preco by som mala byt hriesna? Nie si hriesny ty, ktory sa hras na Boha?
@anonym_398576 Ale voľbou SaS a PS tieto svinstvá podporujes. Je to také ťažké pochopiť? Ako katolíci nesmieme voliť strany, ktoré podporujú tieto hriechy.
@pr85 černokňažníci v sutane nerobia úchyláčiny? Opýtaj sa miništrantov, malých chlapcov, ktorých znásilňovali zakristii
@anonym_e1375d Ale tvoji obľúbení migranti (a ich deti a dokonca vnuci) ich robia omnoho viac. Pozri si súčasne Francuzsko. 99% kňazov je normálnych, to 1% homosexuálnych pedofilov robí zle meno všetkým (za pomoci progresívnych médií).
Mozno by sa mohol aj admin MK zobudit, su tu propagovane nazory radikalnej pravice
@anonym_84e77a A propagácia radikálnej lavice (typu pedofilnej sekty - PS), ktoru ti predvádzajú niektoré užívateľky, ti nevadí?
@f333 Ved tam deti nie su, je to predstavenie pre dospelych, ktori isli na to vystupenie vedome a dobrovolne. A ten clanok z pochybneho media som neotvorila. Je to pravdepodobne sucast hybridnej vojny ako mnohe pochybne media v Europe. Never vsetkemu, pouzivaj rozum, mysli kriticky.
@anonym_398576 ja tebe odorucam mysliet kriticky .kedze si neotvorila link tak ani nevies o veci debatovat. To neznie ako zrele kriticke myslenie dospelelej osoby.
Ak ty budes zit v zape.Europe, poznat jej zakony ,vediet sa orientovat v debatach a hlasovani daneho parlametu, platit tam vysoke dane, tak potom az mozes so mnou polemizovat o tom,co je relane a co nie.
Nazklade volby LIberalov FDP; zelenych a j SPD cize socanov v de mame take progresivne nielen zelene a ale aj zakon o adminostrtivnej zmene identity,ktory priamo ohoruzje nilen mravny vyvin deti a mladazeale sposbuje aj ine pravne a splocneske problemy ,ktore Necci po nejakom case uplatnovania v praxi vyhodnotili tak,ze odmietaju vo volbach tieto systemove strany .
Zap.Europa si prsla liberlizmom a velka cast znej ho odmieta ho . Sk este len caka ten marazmus liberlizmu a po rokoch ho napokon odmietne tiez. Ale predtym pride tak ako v de k uplnemu marazmu .
@anonym_398576 Ale voľbou SaS a PS tieto svinstvá podporujes. Je to také ťažké pochopiť? Ako katolíci nesmieme voliť strany, ktoré podporujú tieto hriechy.
@pr85 A mam radsej podporovat zlodejov, co maju milenky (Fico), co znasilnuju mlade dievcata (Cisty drn), nakradli neskutocne peniaze zo statnych a europskych penazi (Fafokany, tendre, zakazky), co menia zakony, aby boli beztrestni, co spravili zo Slovenska mafisnsku dieru (od sudcov, prokuratorov, generalny prokurator, specialny prokurator, obvineneho predsedu parlamentu, jeho syna v Sis), co priamo podporuju Rusko ako vojnoveho zlocinca a suhlasia do zabijanim x nasobne viac ludi ako kedy bolo zabitych plodov... nie dakujem, ja budem volit s cistym svedomim PS alebo Sas. A moze ta aj roztrhnut, ja som na potrat nesla, mam 2 deti a chcem im nieco zo Slovenska zanechat. Nie ze posledny zhasne svetlo a dovidenia.
@anonym_398576 ja tebe odorucam mysliet kriticky .kedze si neotvorila link tak ani nevies o veci debatovat. To neznie ako zrele kriticke myslenie dospelelej osoby.
Ak ty budes zit v zape.Europe, poznat jej zakony ,vediet sa orientovat v debatach a hlasovani daneho parlametu, platit tam vysoke dane, tak potom az mozes so mnou polemizovat o tom,co je relane a co nie.
Nazklade volby LIberalov FDP; zelenych a j SPD cize socanov v de mame take progresivne nielen zelene a ale aj zakon o adminostrtivnej zmene identity,ktory priamo ohoruzje nilen mravny vyvin deti a mladazeale sposbuje aj ine pravne a splocneske problemy ,ktore Necci po nejakom case uplatnovania v praxi vyhodnotili tak,ze odmietaju vo volbach tieto systemove strany .
Zap.Europa si prsla liberlizmom a velka cast znej ho odmieta ho . Sk este len caka ten marazmus liberlizmu a po rokoch ho napokon odmietne tiez. Ale predtym pride tak ako v de k uplnemu marazmu .
@f333 My tu mame ine problemy, ako tancujich ujov. To budeme riesit, ked tu budu. Nam tu kradnu vsetko, co nie je priklincovane.
@f333 Klobúk dole pred tebou, že dokážeš žiť v tak uchylne progresivnej krajine, akou je Nemecko. Ja som žil istý čas vo Francúzsku a nedokázal som si tam zvyknúť na život a sám som sa vrátil domov na Slovensko.
@a0 Ale dosť slabo. Nasadzujú tu také tretotriedne "kapacity" aby ich obhajovali, že im skôr škodia lebo sú na smiech 😀 Mali by s tým niečo urobit. Ale zase na druhej strane to ukazuje úroveň ich politických síl, asi lepšie personálne obsadenie nemajú 😀
@anonym_d60543 😂 čakala by si od nich niečo lepšie? Však sú hanbou Európy, takže si myslím, že toto je už nad očakávania
@f333 Precitaj si nieco o Hitlerovi a jeho vztahu k umeniu - presne to sa snazis presadit ty. A Hitler ta nepoburuje?
@anonym_398576 Co ma Hitler s tym ,ze nejaky umelec v 21 storoci svoje obcesne umenie´ v de predstavuje maloletym detom ?A vlada na to este vycleni financie z nasich dani?
@anonym_398576 Co ma Hitler s tym ,ze nejaky umelec v 21 storoci svoje obcesne umenie´ v de predstavuje maloletym detom ?A vlada na to este vycleni financie z nasich dani?
@f333 Nastuduj si, aky mal vztah k umeniu a potom podme debatovat. Financovany mal ten umelec nejaky vyskum, v clanku sa predsa nevyjadrili, ze toto vystupenie bolo zaplatene z dani.
@f333 Je to nezvyčajné vystúpenie, ale nič obscénne. Alebo ty chodíš po pláži či na kúpalisku v tričku, nohaviciach a v ponožkách?
Ak chceš vidieť, čo je obscénne umenie, tak si pozri toto. A určite to nie sú voliči progresívneho Slovenska.
@wolf_ Objektivne to znamena,ze nevie taky rodic vyhodnotit dostatocne nebezpecenstvo svojho konania pre vychovu ci starostlivost o deti.
@f333 nezhodneme sa. Ja teda rozhodne z názoru, že deti sú OVEĽA VIAC ohrozené chudobou, násilím, zhoršujúcim sa životným prostredím a vojnami ako nahou osobou objektívne nevyvodzujem, že nevie dostatočne vyhodnotiť nebezpečenstvo svojho konania pre výchovu či starostlivosť o deti.
Čiže podľa teba je dieťa viac ohrozené nahou osobou ako ostatnými vecami, ktoré daná osoba napísala, že podľa nej je to pre deti väčšie nebezpečenstvo?
@f333 My tu mame ine problemy, ako tancujich ujov. To budeme riesit, ked tu budu. Nam tu kradnu vsetko, co nie je priklincovane.
@anonym_398576 Toje v poriadku. Som rada,ze na sk ste toho zatial usetrni. Ale aj vd etakto mohi Nmeci uvazovali pod vpyvom propagandy tych zelenych lavicovych liberalov. Az to casu,ked po volbach sadostali k moci dane strany a zacali tie nicive zakony pretlacat a uzakonovat v parlamente.
Tak sa potom uz ludia zobudili, az ked sa ich to zacalo osobne dotykat. A tak to bude aj na sk.
@pr85 Dosli argumenty?
@anonym_398576 Aké argumenty? Nikto, kto dnes žije, ncita nebol. A lásku k Hitlerovi a nenávisť k Židom preukazujú hlavne podporovatelia Free Palestine hnutia zo strany moslimskej komunity. Čím viac islamu v Nemecku, tým viac antisemitizmu. Ale vy progresivci islamskú migráciu podporujete, nie?
@anonym_398576 Aké argumenty? Nikto, kto dnes žije, ncita nebol. A lásku k Hitlerovi a nenávisť k Židom preukazujú hlavne podporovatelia Free Palestine hnutia zo strany moslimskej komunity. Čím viac islamu v Nemecku, tým viac antisemitizmu. Ale vy progresivci islamskú migráciu podporujete, nie?
@pr85 Ja neviem co znamena byt progresivec, vysvetlis mi to?
@anonym_84e77a A propagácia radikálnej lavice (typu pedofilnej sekty - PS), ktoru ti predvádzajú niektoré užívateľky, ti nevadí?
@pr85 najkatolickejsi katolik na MK ide argumentovat pedofilnou sektou. No dobre ved, ako myslis

Vidím to tak, že si tu chodí republika so smerom robiť kampaň 😂.
@a0 Kde vidis aku kampan? Daj mi text na danu kampan.Nech si ju aj ja precitam,