Progresívny liberalizmus v praxi: Nemecká rodinná slávnosť
https://nius.de/gesellschaft/dieser-bizarre-per...
Mala to byt rodinna slavnost a detsky cirkus deti detom. Prisli rodiny z deti a co uvideli? Deti videli sporo obleceneho muza ,ktory obcesne tancoval skoro nahy pred zrakmi malych deti predvadzal sa ako transvestita.
Takyto ma dopad progresivny liberlizmus v praxi.A toto podporuje nemecka vlada prostrednictvom nasich dani roznym mimovladkam a umelcom .Ale Nemci uz odmietaju taketo vladnutie AFd uz ma v prieskumoch vyse 30 % CDU spadla na 18%..
Inak, pripomina mi to tancovanie `partnerky`pana Simecku .Ale ta tancovala aspon dufam len pre dospele obecenstvo. Takze Nemecko si naozaj preslo rokmi tvrdeho liberalizmu a nastupuje teraz cestu smerom k narodnej pravici. Ale na sk zrejme este caka ten vyvoj smerom k progresivnej liberalizacii, sudiac podla prieskumov % pol. stran..
Ak vyhrá PS voľby, tak aj horšie nás čaká. To, čo predvádzala simeckova žena sa môže páčiť iba total vymletej hlave
Ak vyhrá PS voľby, tak aj horšie nás čaká. To, čo predvádzala simeckova žena sa môže páčiť iba total vymletej hlave
@anonym_0c9fcb co predvadzala?
@anonym_0c9fcb A zase sem prišla nejaká dezolátka širiť svoje dojmy a potom povie že bude voliť náckov z republiky
@anonym_0c9fcb ak nejaké slaboduche tanceky bude to najhoršie čo PS urobí tak to ich budem voliť . Žiadne Ruska propaganda , žiadne doživotné renty . Žiadny vymyslený puč. Žiadne zadlžovanie ani nefunkčné konsolidácie žiadne kradnutie eurofondov namiesto toho hlúpy tanec . To znie ako dobrý obchod
@f333 čo je to za hlúposť - detskú rodinnú oslavu organizovala vláda alebo nejaká rodina?
@biba_18 Ty nevies citat s porozumenim? Este raz pomaly si precitaj text. Kde som piala sa, ze vlad aorganizovala danu oslavu? Vlada dava financie na rozne mimovladky /presne ako an sk/ a ti poddoruju aj takychto ´uchylnych´ umelcov
Mozno tebe sa pacil ten tanec aj pe tvoje dieta . . Aj svoje dane by si davala na taketo prgramy takym mimovladkam . ja a mnoho Nemcov ale nie .
@crazy_cat_lady
Sumu, ktorú zato dostala si už vygoogli sama
@crazy_cat_lady
@anonym_0c9fcb za tolko by ficova stetka ani z ficovej postele nevstala.
Minule písali, že jej mesto BA prenajalo priestor na tvorbu za 1€ alebo zadarmo, nedá sa vedieť či je to aj v poriadku.
Minule písali, že jej mesto BA prenajalo priestor na tvorbu za 1€ alebo zadarmo, nedá sa vedieť či je to aj v poriadku.
@petronelag Kde písali? Na Infovojne povedali?
@anonym_0c9fcb ak nejaké slaboduche tanceky bude to najhoršie čo PS urobí tak to ich budem voliť . Žiadne Ruska propaganda , žiadne doživotné renty . Žiadny vymyslený puč. Žiadne zadlžovanie ani nefunkčné konsolidácie žiadne kradnutie eurofondov namiesto toho hlúpy tanec . To znie ako dobrý obchod
@jogy1984 boze moj to je snáď sen.. napísať že nebudú kradnúť 😆 dospelá žena a vypotí takú do neba volajúcu hlúposť. 🤣
@f333 deti su ovela viac ohrozene chudobou, nasilim- aj v "tradicnych rodinach", aj od "krestanov", zhorsujucim sa zivotnym prostredim, vojnami, ako nahou osobou
@biba_18 f 33 čo čakáš
žije vraj v nemecku ale slovensko ju maximalne zaujima, pro smer/ rebulika / hlas najlepšie strany ktore to myslia dobre a aj to vedia
@sara07 Nerozumiem,preco mi kladies otazku,co cakam. ? Co si nou chcela vyjadrit?
ja ako obcianska j sk mam pravo volit a vyuzivam ho roky a zaujima ma tak ako moho obcanov sk , ake pomery politicke aj ekonomicke su na sk a kto bude vladnut na sk a ake zakony sa budu prijimat. A s PS mi je jasne, ze to budu take,ako s Liberlami FDP a Zelenymi v de a vysledkom je aj tato slavnost.
@crazy_cat_lady
@anonym_0c9fcb Vsak to je 2 roky stare video... co to ma s ps?
@sara07 Nerozumiem,preco mi kladies otazku,co cakam. ? Co si nou chcela vyjadrit?
ja ako obcianska j sk mam pravo volit a vyuzivam ho roky a zaujima ma tak ako moho obcanov sk , ake pomery politicke aj ekonomicke su na sk a kto bude vladnut na sk a ake zakony sa budu prijimat. A s PS mi je jasne, ze to budu take,ako s Liberlami FDP a Zelenymi v de a vysledkom je aj tato slavnost.
@f333 ty si prepnuta...akoze kto ti bude vladnut? radsej das hlas fasistom, zlodejom? ved kto ta nuti hentake oslavy chodit? co to ma spolocne s ps??
@f333 pristup na internet mas. Ale ty dobre vies, preco siris to co siris. Na tvojom svedomi, a tipujem aj penazenke…
@crazy_cat_lady tanec ala kopala ma elektrina.
@crazy_cat_lady tanec ala kopala ma elektrina.
@anonym_dfaf98 a? Veďte si na to predstavenie nemusela ísť. Pozri si video, kde tancuje Kali sfetovaný.
Tak tvarit sa,ze si honim a pritom akoze spievam umenie jak svina.
Tak tvarit sa,ze si honim a pritom akoze spievam umenie jak svina.
@anonym_dfaf98 v kostole? Pod sutanou? No fuj.
@anonym_dfaf98 v kostole? Pod sutanou? No fuj.
@anonym_e1375d nie to je dnesne umenie,to bol zbor zien akoze si honili a pritom spievali.No chore na palicu,ako aj to ako sa hram na kona a cvalam si Bratislavou.To uz tie zeny naozaj nemaju v hlave v poriadku.Ja pojdem do prace a budem sa tvarit,ze som pes.Ako deti sa tvaria,ze su macky,psy a ucte take deti.No chore na palicu,uz sa aj v skolach ucitelia zburili,ze take deti sa ucit jednoducho neda.
@petronelag Kde písali? Na Infovojne povedali?
@ivka225 Ja infovojnu nečítam, bolo to ešte v júni tohto roku a písali o tom viaceré média, dokonca aj sme, môžte si to dohľadať, ako bola prenajatá budova v areáli Mičurin v Starom meste.

Rovnaká logika ako hodiť sem x článkov domáceho násilia a tvrdiť, že toto je tradičný konzervativizmus v praxi.