Protest na Námestí SNP v Bratislave zaujal tisíce ľudí
Protestovali proti krokom vládneho kabinetu. Kritizovali aktuálnu situáciu v kultúre, personálne zmeny v kultúrnych inštitúciách a vyjadrili aj obavy o právny štát.
@annm81 ano, ak su pravdive. Jej doveryhodnost je nizka. Avsak pridava jej na kredite, ak sa k tomu odvolaniu nevyjadria. Este som ich vyjadrenia k teme a popretie tychto tvrdeni nevidela.. Dufam, ze to pride od oboch coskoro. ak to nepopru, daju jej za pravdu.. a potom to bol naozaj dovod na prepustenie v oboch pripadoch ci?
Cakala by som tu vacsiu aktivitu zo strany novinarov. Nerozumiem, preco sa tomu nikto nevenuje.
@akje mne vadia trollovia zo smeru, ktorí zámerne ohýbajú pravdu, vnášajú do faktov veľa dovymýšľaných pochybností s cieľom oslabiť odpor. Koľko ti za to zaplatili ha? Priznaj sa tu všetkým.
@akje nerozumieš prečo sa tomu nikto z tlače nevenuje??? Žijeme v diktatúre, ovládli všetky media a ty napíšeš že nechápeš prečo sa k tomu média nevyjadrujú?
Ľudia to fakt nevidíte že média píšu zbežne, mimochodom o obrovských kauzách tejto vlády? Prečo asi? No prečo?
@autor hovori ti nieco fraza: kazda minca ma dve strany? Vadi ti, ze niekto sa pozera na svet z oboch stran?
Ved bud si jednostranna.. nadavaj si.. nalepkuj.. domyslaj si ;)
ja rada vediem diskusie s ludmi, ktori su otvoreni a zamyslaju sa nad vecami.. O TOM DISKUSIA JE..
Pretoze nikto mudry z neba nespadol a hadaj, koho sa tyka fraza, ze "viem, ze nic neviem" ;)
Ak sa niekto drzi faktov VSETKYCH, tak nie je domyslavy a ani ho nikto neplati ;)
@akje jednostranná? Sa zobuď žena!! všetko rozkradli, rozpustili z basy mafiu, zaviedli tu výpalnícke praktiky, zničili kultúru, slobodu slova, vyhnali mladých ktorí sa už nikdy nevrátia a starí ľudia tu dožívajú sami bez opory a deti ktoré si vychovali. Hanba ťa neprefackala ešte?
@akje Poohybali pravdu, poza chrbát v tichosti klamu ľudí, rozhodujú o nás bez nás o chode nášho štátu a menia náš štát na predĺženú ruku Ruska.
@akje nemám ti na čo odpovedať, leda ak by si ty písala k veci a zámerne nefabulovala.
Darmo tu dáš sugestívnych desať odsekov, kde prehľadne uvedieš všetok chaos čo tu chceš do ľudí aj s kolegom napchať.
Ty isto patríš k ich bande (tipujem SNS).
@autor
Fabulacie?
1. Uviedla som zdovodnenia vypovedi a ich zdroje
2. Polozila som otazku osobe, ktoru som riadne oznacila
3. Utocis na mna a vymyslas si veci na moju osobu, ktore nie su pravdive
4.Zacala si mi tu pisat o vyfackovani sa
5. Bud so mnou diskutuj, napis k teme o ktorej sa vyjadrujem alebo sa stis
Druhý protest, dvakrát viac ľudí. Pod oknami Šimkovičovej sa zišlo 18-tisíc protestujúcich
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23370021/protest-simkovi...
@akje Nevyjadrili sa, a to dodáva ministerke kredit??? Relevantné dôvody odvolania? Akože vyjadrenie, že v dobe, keď bola vyhlásená a vyhodnotená súťaž, bola Kusá rádovou zamestnankyňou, nie je relevantné vyjadrenie??? Dementovanie SNG o prázdnych priestoroch tiež nie je vyjadrenie proti tvrdeniam ministerky? Relevantný dôvod na odvolanie má byť "slovenská kultúra má opierať o tradičné hodnoty, rodinu muža a ženy"??? A to, že ministerka nemá byť čo kritizovaná? Už teda naozaj sme v diktatúre?
@annm81 no ak vedu 2 ludia dialog a niekto da relevantny dovod (co podla mna su spominane dovody, ktore som poslala v limkoch) bohuzial pridava na kredite prave simkovicovej.
Preco som doteraz nikde neprecitala informaciu o tom, ze platba za prenajom priestorov sa nevyuziva a plati sa vysoke najomne, popripade, ze otec neziskal 2.000.000€ na zakazke pravdive nie su?
Ak som vynechala nejaky clanok k tejto teme, budem rada, ak mi ho niekto posle.
Dokonca v uplne banalnych veciach, ako su sutaze o tyzdenny prenajom auta, sa nemozu zucastnit rodinni prislusnici ( a to aj, ak si co i len rodina s niekym, kto je nielen z danej firmy ale aj z firmy, co pomaha so sutazou- napr.medialna agentura/reklamna agentura).
Toto neplati aj v statnych sutaziach?
@akje 18 000 ľudí ti to tu vysvetľuje. Málo?
@akje málo?
@akje Neviem, či to má zmysel, už 3x ti píšem o tom, kedy sa Kusá dostala do funkcie a ty stále opakuješ, že nepadlo od zainteresovaných žiadne vyjadrenie o dôvodoch. Už 3x ti píšem, že k prázdnym priestorom sa galéria vyjadrila. Bolo publikovaných x rozhovorov a vyjadrení z opačnej strany, ale ty tvrdíš, že sa nik nevyjadril. Asi bude problém v tom, aké médiá sleduješ.
@annm81 v podstate nemusis. Len mi napis, ci v case, ked to jej otec vyhral nebola zamestnankynou SNG.
A kludne posli linky na ich vyjadrenia k priestorom a tej sutazi. Naozaj mi ziaden takyto clanok nevyhodilo. A este mam aj startitup. Na ine caa nemam.
Ine vyjadrenia od dotknutych osob som citala.. ale ziadne z nich sa netykali priamo tychto dovodov....
Cifrová Ostrihoňová: Ficova vláda klame, že všetky jej kroky sú v súlade s právom Únie
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23358768/cifrova-ostriho...
@annm81 a mimochodom. 2x si pisala (nie 3x), ze bola radovou zamestnankynou a ja som ti normalne napisala, ze zo sutaze byvaju vyradeni rodinni prislusnici obycajnych zamestnancov tretich stran a pytala som sa ta, ci to v statnej sfere negunguje. Neodpovedala si.
Na to, ze prenajom dementovali si pisala raz ale nepisala si, ci to dementoval priamo byvaly riaditel.
@akje Bola rádiovým zamestnancom, ktorý nemal kompetenciu rozhodovať v danej súťaží. Problém ale vôbec nie je v jednom podozrení z rodinkárstva a jeho overovaní - nech tak urobia. Problém je oveľa širší a hlbší - ako som písala úplne na začiatku.
Ťažko ti veriť to vyjadrenie o médiách, keďže správ bolo viac než dosť, vrátane rozhovorov s dotknutými a ich tlačoviek (a vrátane informácií, ktoré ministerku usvedčovali z klamstva)
https://www.sme.sk/search?q=Drlicka&period=90
https://dennikn.sk/?s=Drlička
https://hnonline.sk/search?q=Kusa
Vo všetkých štyroch novinách, ktoré si spomenula, je táto kauza so Šimkovičovou aj v tejto chvíli na titulke.
@akje ty si demagóg.
@annm81 ale mne chodia clanky od tych medii, ktore som ti posielala... a ako pisem, v ziadnom som necitala VYJADRENIE prepustenych OSOB K DOVODOM prepustenia. Vsetko okolo, to ano. Ale ich postoj k dovodom nie. Cize daj link ak ho mas..
A aby sme si boli kvit ;) tazko ti verit, ze si nieco take citala, ked na to nevies dat poriadny link..
@autor ked myslis.
Je mozne, ze som nieco prehliadla. Ked zadam do googla vyjadrenie kusa, je to o vsetkom moznom, len nie o otcovi. Aj to som mozno prehliadla. Tak sa pytam na link tu. Nikto nic.
Pytal by si to demagog?
Vyjadrila som svoj postoj k tomu, ze aby bol vierohodny protest, chyba mi k tomu tato vec. Ak by mi ju niekto poskytol, isla by som tiez.
Tiez nie som spokojna s tym, ako to tu vyzera ale tiez nechcem byt sucastou niecoho, co je polovicate. Chapes ma?

@annm81 nehovorim, ze ministerka kultuty je topka. Lebo nie je. Pozeram sa vsak na zdovodnenie odvolani, na ktore ma ministerka podla zakona pravo a ked citam este aj odovodnenia, na zaklade ktorych konala (ak su pravdive), zamyslam sa, ci ma vyznam proti tomu ist do ulic. Pretoze ak zastavame pravo a spravodlivost, malo sa to vynat z protestov. Vadi mi to.