icon

Protest na Námestí SNP v Bratislave zaujal tisíce ľudí

13. aug 2024

Protestovali proti krokom vládneho kabinetu. Kritizovali aktuálnu situáciu v kultúre, personálne zmeny v kultúrnych inštitúciách a vyjadrili aj obavy o právny štát.

Strana
z13
egonsk
24. aug 2024

@annm81
@kristiii
@eva8
@baumka Hlboko sa vam slecny znovu ospravedlnujem, ze som do tejto diskusie znovu vobec prispel, bol to velky omyl a znovu som ju zbytocne vytiahol do popredia, co bolo vasim zamerom, cize nechal som sa uniest, nuz, skleroza neboli. Uz si dam vacsi pozor, nech tato tema s iracionalnym moderatorom zanikne znovu do dejin zabudnutia, rovnako ako ustipacne, znevazujuce a ine poznamky vas, pripadne aj dalsich osob, vratane mna. Vravi sa, ze mudrejsi ustupu a s blaznom sa nikdy n8jako nevyhadas. Je to moj faul... este raz prepacte. 😋

kristiii
24. aug 2024

@egonsk aha, takže ani po týždni si nedokázal nájsť odpoveď na moju otázku, tak zrazu múdrejší ustúpi. Argument hodný "múdreho". Ale nič iné som popravde ani nečakala. Hlavne, že si stihol uraziť niekoho iného, že nemá racionálne faktické argumenty. Ale v jednom máš pravdu, riadne si sa tu tým (a nie len tým) vyfauloval.

eva8
24. aug 2024

@egonsk mylis sa, skleroza boli. Ospravedlnit by si sa mal za sexiznus a urazky

baumka
24. aug 2024

@egonsk zase blbý smajlík na konci a sexuálne reči, to by si nebol ty. Asi fakt máš nejaký problém v tomto smere.
A oslovenie slečny si nechaj na nejaké fórum s 13-ročnými dievčatami. Tu píšu dospelé, sebavedomé ženy. Keby si ty bol sebavedomý, tak by si svoje názory išiel prezentovať do diskusií ako denník N alebo Sme, tam by ťa argumentančne nielen ženy, ale aj chlapi rozniesli na kopytách.
Tu ženy majú aj iné povinnosti, musia sa starať okrem iného aj o deti, ktorých budúcnosť v skutočnej demokracii je ohrozená ľuďmi s názormi ako máš ty.

eva8
24. aug 2024

@kristiii toto je vcelku zaujimave
https://dennikn.sk/4159948/ako-je-to-s-klanom-s...
Cely clanok len pre predplatitelov

viestta
24. aug 2024

@egonsk dobre sa ti stalo? Ak ano, tak potom som spokojna.

viestta
24. aug 2024

@baumka on je v podstate chudacik, do ktoreho sa tu pistili zeny ako osy. To, ze nema argumenty nie je dolezite, dolezite je, ze sme sa, my zeny, vobec opovazili nesuhlasit s chlapom. Este vacsia drzost je, ze sa opovazime mu protirecit. To sa v jeho svete nenosi. Nosi sa karafiat na MDZ a tym je vsetko vybevene. Inac musia zeny len pritakavat korune tvorstva. V kazdom pripade pritakavat a obdivovat...

baumka
24. aug 2024

@viestta presne tak 👍, pritakávať manželovi, ohriať mu večeru a po večeri posteľ - myslenie z minulých storočí.

viestta
24. aug 2024

@baumka preco je chlap s takymi nazormi sam? No skusme hadat...

zuzanita1609
24. aug 2024

@viestta hmm,lebo sme všetky trubky,iba on je fujara? 🤭😆

Strana
z13