Putin v Maďarsku
Ahojte. Tak mi napadlo, keďže sa ide jednať v Maďarsku...ako sa Putin dostane do Maďarska, keďže asi máloktorá okolitá krajina povolí prelet? Či prelezie Družbou? 🤭. Nechcem vyvolať vášne,nech sa to už konečne vyrieši a je kľud,len keď som započula v správach. Pekný deň 😊.
@zuzanita1609 Nema pri rokovaniach povoleny prechod? ale kto vie....
@hellwant práveže neviem,viem,že je na neho vydaný zatykač,ale či to má nejaké výnimky dohľadom jednaní,neviem...
@hellwant práveže neviem,viem,že je na neho vydaný zatykač,ale či to má nejaké výnimky dohľadom jednaní,neviem...
@zuzanita1609 Madarsko uz odislo z medzinarodneho trestneho sudu.
@zuzanita1609 a to ťa tak trápi?
@zuzanita1609 Madarsko uz odislo z medzinarodneho trestneho sudu.
@lucyliu to mi je jasné,ale aj keď šiel Fico tam,tak okolité krajiny nepovolili prelet. Idem kuknúť mapku,že kade asi "popendluje" . Cez Poľsko to pochybujem 😁.
@zuzanita1609 nech ide aj pešo. My s tým nič neurobíme , odsúdi ho až Boh.
@zuzanita1609 a to ťa tak trápi?
@anonym_b9a807 ľudí v dnešnej dobe trápi dosť vecí,ktoré by ani nemuseli a za opýtanie nič nedám 😉.
@anonym_b9a807 ľudí v dnešnej dobe trápi dosť vecí,ktoré by ani nemuseli a za opýtanie nič nedám 😉.
@zuzanita1609 áno, a ver mi mám oveľa viac a vážnejšie veci na krku ako toto že ako dôjde pán prezident ruska na slovenskú zem
@zuzanita1609 áno, a ver mi mám oveľa viac a vážnejšie veci na krku ako toto že ako dôjde pán prezident ruska na slovenskú zem
@anonym_b9a807 akú slovenskú? 😳 O Slovensku nik nič nehovoril, či sa zastaví aj tu? 🤭
@anonym_b9a807 akú slovenskú? 😳 O Slovensku nik nič nehovoril, či sa zastaví aj tu? 🤭
@zuzanita1609 veď spriaznenú dušu tu má, tak na kávičku by mohol skočiť
@zuzanita1609 vlastne maďarskú 🤣
@lucyliu to mi je jasné,ale aj keď šiel Fico tam,tak okolité krajiny nepovolili prelet. Idem kuknúť mapku,že kade asi "popendluje" . Cez Poľsko to pochybujem 😁.
@zuzanita1609 Fico ale nešiel riešit mierove rokovania, to je rozdiel, veď popremysľaj😉 V Maďarsku ma byť stretnutie trošku ine.
Niekde som čítala, že to bude inde nie v Maďarsku, to si oni už vyriešia, ľudí to nemusí vôbec trápiť.
@zuzanita1609 Fico ale nešiel riešit mierove rokovania, to je rozdiel, veď popremysľaj😉 V Maďarsku ma byť stretnutie trošku ine.
@hellwant veď ja chápem,keby bola istota,že sa to už vyrieši,tak s týmto nie je problém na okolí. Ale zasa Maďarsko je v NATO,z ktorého má sám "nočné besy", asi by sa viac hodila nejaká "neutralnejšia pôda" na jednanie, napríklad taká Antarktída 😆. Či teraz to mohlo byť u neho doma,v Rusku,na Kamčatke,keď boli predtým na Aljaške.
Uvidíme, či stretnutie bude aspoň čiastočne produktívne. Asi nebude.
Rovnako, ako nebolo produktívne včerajšie stretnutie Trump - Zelenskyj. Karol Lovaš ho okomentoval takto: "Privítanie Zelenského v USA bolo chladné. Na stretnutie s ním si Šéf Pentagonu Pete Hegeth obliekol kravatu vo farbách ruskej trikolóry. Zelenskyj odišiel z Washingtonu opäť naprázdno.""
Bolo by jednanie Bieleho domu s Ukrajinou zmysluplnejšie po odkladaných voľbách s novým ukrajinským predstaviteľom? Možno.
@zuzanita1609 to bolo k tomu zatykacu🙂
ze pan prezident😲, jeden hajzel, ktoreho nie a nie, aby zobral satanas do pekla.
a ano, niektori ludia sa zaujimaju o svet okolo seba, nie len co dat do gagora a ci obliect dietatu pancuchy..
ze pan prezident😲, jeden hajzel, ktoreho nie a nie, aby zobral satanas do pekla.
a ano, niektori ludia sa zaujimaju o svet okolo seba, nie len co dat do gagora a ci obliect dietatu pancuchy..
@kofa77 vieš čo, ja už mám normálne aj podozrenie, že skutočný putin umrel a niektorí ruskí najvrchnejší predstavitelia si tam dosadili nejakého jeho dvojníka 😀 lebo niekedy mám dojem, že je putin nesmrteľný. všadebol a všetkovidel. och...
@zuzanita1609 vlakom cez Ukrajinu (ironicky komentár)
@zuzanita1609 nech ide aj pešo. My s tým nič neurobíme , odsúdi ho až Boh.
@anonym_60bf9e to už bude neskoro
@anonym_60bf9e to už bude neskoro
@mizoko snáď si nemyslite že my tu na koniku alebo vôbec v tejto republike, my obyčajní ľudia , zmôžeme ..
@anonym_60bf9e no keď si toto povie každý a všade tak fakt môžme tak akurát robiť mlynček rukami
@mizoko tak mi prosím napíšte čo ja ako obycany človek môžem urobiť ale reálne nie hubou

@zuzanita1609 Nema pri rokovaniach povoleny prechod? ale kto vie....