Riadi svet naozaj vyvolený národ?
Je uhorková sezóna, a tí, čo nechytajú mahagón a bronz na prímorských plážach a napr. sa momentálne nudia doma, lebo vonku prší , môžu ( ak nemajú samozrejme nič lepšie na práci a chce sa im porozmýšľať ) sa zamyslieť nad teóriou, že nás svet riadi vyvolený národ. Nerobím reklamu dezinfowebom , snažím sa veriť iba overeným faktom, ale po vypočutí rádia na linku nižšie, som sám na pochybách, či ten výrok na začiatku Naozaj riadi svet vyvolený národ ? nemá v sebe aspoň kúsoček pravdy. Posúďte sami.
@dora281 to je o niecom uplne inom
@eva8 Intenzívnu komunikáciu sme pred časom z neznámych dôvodov prerušili. No na tretíkrát to už hádam bude ono. Otvorila si si to a dopočúval až do konca? Je na tom, podľa Teba, niečo pravdy, alebo sú to názory a predstavy pána VK? A si Košičanka? nemusíš odpovedať, nie si na výsluchu, a akú výšku máš? A pekný deň....🙂
@dora281 Ano, vypocula som od cca 40. min.
Ten uvod (po 40.min.) mi pripadal ako totalne bludy a znervoznoval ma jeho sposob prejavu. , Ale vydrzala som do konca, ked uz som sa k tomu "dopracovala" 😉.
A zaujalo ma toto, je to pre mna nove, neviem, nepatram, co je na tom pravdy.
Zlozenie Zidov v Izraeli:
- ortodoxni - uznavaju Palestinu, su aj v USA a podporuju studentov na univerzitach v propalestinskych protestoch
-ti, co prisli po 2 sv.vojne po vytvoreni izraelskeho statu
- ti, co prisli po '89r., hlavne zo ZSSR, ktori ale su uzko spati s tzv. Ruskou otčinou. Oni presadzuju izraelsky sionizmus, t.j. chcu vybudovat silny Izraelsky stat, tzv. Babylon, kde bude sustredena cela moc. (Btw. - to by mal byt koniec sveta po vystavani Babylonskej veze, podla Biblie))
Oproti izraelskemu sionizmu je svetovy sionizmus, ktory je za globalne riadenie sveta. Toto antagonisticke hnutie je proti centralizacii v Izraeli, ale je za "rozmiestnenie" Zidov po celom svete.
2. skupina Zidov su ti, ktori utiekli do Ameriky pred 2.sv.v. - su to fanaticki zastanci na cele s Netanjahuom
3. najvacsia sekta su ti Chabad Lubavič
- protivnici Londyna
- kontroluju zdroje Ruska
- chcu stat v state (nerozumiem)
- Trump je pod kontrolou tohto hnutia, zariadili spolu s Ruskom vyhru Trumpovi vo volbach, dcera Ivanka vstupila do tejto sekty
Zaver:
Prebieha neustaly boj medzi Zidmi v Londyne a moskovskymi Zidmi. Vysledkom je vojna na Ukrajine. Pretoze, ako Olbrightova povedala - parafrazujem: Rusko je velmi velka krajina na to, aby mala vsetky nerastne zdroje.
Teda nepokoje a vojny su v dosledku kontroly nerastneho bohatstva v Rusku. Su to komplementarne (doplnujuce sa) vojny, nie antagonisticke (proti sebe)
Antagonisticki su Zidia, ktori su za globalne riadenie a izraelski sionisti.Neviem preco neustale spominal boj gojimov proti gojimom, ked gojimovia su pre Zidov neverci
No, a výšku mám - taku akurat aj vyšku mam taku fajn 🙂
Odpovede na otazky nie, len tu prvu, nepamatam o com bola rec.
Som rada, ze som to vypocula, vlastne aj propagacia jeho knihy. Dakujem
@dora281 vlastne mi z toho vyslo, ze ortodoxni Zidia su celkom fajn, co je pre mna prekvapenie.
A nerozumiem, coho su zastanci ti zidia, ktori prisli do Ameriky pred 2.sv.v., ktori su s Netanjahuom.
Trochu mi to nesedi, ze Trump podporuje Rusko kvoli sekte Ch-L, pretoze v poslednej dobe otocil, podporuje Ukrajinu zbranami z NATO a sankcie Rusku. Hovori, ze Rusko ho sklamalo.
@dora281 najhorsie je, ze robi realitu show z ludskych zivotov uz otvorene. Ano, obchodnik - usetri na policajtoch...
Pravdepodobne aj na strave pre aligatory, aby sa stali dravejsimi a odvaznejsimi ist blizsie k "obydliam"
Aligátor Alcatraz. Nová Trumpova hra https://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clan...
@dora281 najhorsie je, ze robi realitu show z ludskych zivotov uz otvorene. Ano, obchodnik - usetri na policajtoch...
Pravdepodobne aj na strave pre aligatory, aby sa stali dravejsimi a odvaznejsimi ist blizsie k "obydliam"
Aligátor Alcatraz. Nová Trumpova hra https://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clan...
Vcera som zachytila, ze Izrael bombarduje Syriu. Nechce sa mi guglit. Vies o tom viac? A o si o tom myslis ty?
Izrael zaútočil na vojenské ciele v Damasku. Tvrdí, že neprestane, kým Sýria neopustí oblasť menšiny drúzov
https://www.ta3.com/clanok/1003529/izrael-zauto...