icon

Riadi svet naozaj vyvolený národ?

dora281
10. júl 2025

Je uhorková sezóna, a tí, čo nechytajú mahagón a bronz na prímorských plážach a napr. sa momentálne nudia doma, lebo vonku prší , môžu ( ak nemajú samozrejme nič lepšie na práci a chce sa im porozmýšľať ) sa zamyslieť nad teóriou, že nás svet riadi vyvolený národ. Nerobím reklamu dezinfowebom , snažím sa veriť iba overeným faktom, ale po vypočutí rádia na linku nižšie, som sám na pochybách, či ten výrok na začiatku Naozaj riadi svet vyvolený národ ? nemá v sebe aspoň kúsoček pravdy. Posúďte sami.

https://drive.google.com/file/d/1RO4jn4ad5xCSzr...

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
eva8
11. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 nic sa nezmeni, ked link bude ten isty. Nechajme to tak. Dakujem

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
eva8
11. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná
eva8
11. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 to je o niecom uplne inom

ivka225
11. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 vidim ze mas pozoruhodne informacne zdroje … len tak pre istotu - aky tvar ma podla teba Zem a co su tie biele ciary za lietadlami?

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
dora281
autor
13. júl 2025
@eva8

@dora281 to je o niecom uplne inom

@eva8 Intenzívnu komunikáciu sme pred časom z neznámych dôvodov prerušili. No na tretíkrát to už hádam bude ono. Otvorila si si to a dopočúval až do konca? Je na tom, podľa Teba, niečo pravdy, alebo sú to názory a predstavy pána VK? A si Košičanka? nemusíš odpovedať, nie si na výsluchu, a akú výšku máš? A pekný deň....🙂

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
eva8
13. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Ano, vypocula som od cca 40. min.
Ten uvod (po 40.min.) mi pripadal ako totalne bludy a znervoznoval ma jeho sposob prejavu. , Ale vydrzala som do konca, ked uz som sa k tomu "dopracovala" 😉.
A zaujalo ma toto, je to pre mna nove, neviem, nepatram, co je na tom pravdy.
Zlozenie Zidov v Izraeli:
- ortodoxni - uznavaju Palestinu, su aj v USA a podporuju studentov na univerzitach v propalestinskych protestoch
-ti, co prisli po 2 sv.vojne po vytvoreni izraelskeho statu
- ti, co prisli po '89r., hlavne zo ZSSR, ktori ale su uzko spati s tzv. Ruskou otčinou. Oni presadzuju izraelsky sionizmus, t.j. chcu vybudovat silny Izraelsky stat, tzv. Babylon, kde bude sustredena cela moc. (Btw. - to by mal byt koniec sveta po vystavani Babylonskej veze, podla Biblie))

Oproti izraelskemu sionizmu je svetovy sionizmus, ktory je za globalne riadenie sveta. Toto antagonisticke hnutie je proti centralizacii v Izraeli, ale je za "rozmiestnenie" Zidov po celom svete.

2. skupina Zidov su ti, ktori utiekli do Ameriky pred 2.sv.v. - su to fanaticki zastanci na cele s Netanjahuom

3. najvacsia sekta su ti Chabad Lubavič
- protivnici Londyna
- kontroluju zdroje Ruska
- chcu stat v state (nerozumiem)
- Trump je pod kontrolou tohto hnutia, zariadili spolu s Ruskom vyhru Trumpovi vo volbach, dcera Ivanka vstupila do tejto sekty

Zaver:
Prebieha neustaly boj medzi Zidmi v Londyne a moskovskymi Zidmi. Vysledkom je vojna na Ukrajine. Pretoze, ako Olbrightova povedala - parafrazujem: Rusko je velmi velka krajina na to, aby mala vsetky nerastne zdroje.
Teda nepokoje a vojny su v dosledku kontroly nerastneho bohatstva v Rusku. Su to komplementarne (doplnujuce sa) vojny, nie antagonisticke (proti sebe)
Antagonisticki su Zidia, ktori su za globalne riadenie a izraelski sionisti.Neviem preco neustale spominal boj gojimov proti gojimom, ked gojimovia su pre Zidov neverci

No, a výšku mám - taku akurat aj vyšku mam taku fajn 🙂

eva8
13. júl 2025

Odpovede na otazky nie, len tu prvu, nepamatam o com bola rec.
Som rada, ze som to vypocula, vlastne aj propagacia jeho knihy. Dakujem

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
eva8
13. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 vlastne mi z toho vyslo, ze ortodoxni Zidia su celkom fajn, co je pre mna prekvapenie.
A nerozumiem, pre

eva8
13. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 vlastne mi z toho vyslo, ze ortodoxni Zidia su celkom fajn, co je pre mna prekvapenie.
A nerozumiem, coho su zastanci ti zidia, ktori prisli do Ameriky pred 2.sv.v., ktori su s Netanjahuom.

Trochu mi to nesedi, ze Trump podporuje Rusko kvoli sekte Ch-L, pretoze v poslednej dobe otocil, podporuje Ukrajinu zbranami z NATO a sankcie Rusku. Hovori, ze Rusko ho sklamalo.

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
eva8
13. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 ano, oni uznavaju Palestinu. A to mi je sympaticke

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
eva8
13. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 najhorsie je, ze robi realitu show z ludskych zivotov uz otvorene. Ano, obchodnik - usetri na policajtoch...
Pravdepodobne aj na strave pre aligatory, aby sa stali dravejsimi a odvaznejsimi ist blizsie k "obydliam"

Aligátor Alcatraz. Nová Trumpova hra https://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clan...

https://www.youtube.com/watch?v=Pg1YDN3sWg4
eva8
Autor odpoveď zmazal
eva8
17. júl 2025
@eva8

@dora281 najhorsie je, ze robi realitu show z ludskych zivotov uz otvorene. Ano, obchodnik - usetri na policajtoch...
Pravdepodobne aj na strave pre aligatory, aby sa stali dravejsimi a odvaznejsimi ist blizsie k "obydliam"

Aligátor Alcatraz. Nová Trumpova hra https://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clan...

Vcera som zachytila, ze Izrael bombarduje Syriu. Nechce sa mi guglit. Vies o tom viac? A o si o tom myslis ty?

eva8
17. júl 2025

Izrael zaútočil na vojenské ciele v Damasku. Tvrdí, že neprestane, kým Sýria neopustí oblasť menšiny drúzov
https://www.ta3.com/clanok/1003529/izrael-zauto...

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
dora281
autor
Autor odpoveď zmazal