Šimečka a jeho rodina čelí vyhrážkam
Smer robí čo môže aby všetkých umlčali. Sú to mafiáni.
@gribka1 Je to kazdeho osobna vec, co kto robi doma, kym gulky nelietaju v byte oproti.
@oliolijanka No veď nikto normálny nepodporuje lietajúce guľky.
@oliolijanka vyborne stvarnenie, vsak? Prst na puse a vsetko okolo toho. Na zblaznenie
@oliolijanka to zdielane video je z r. 2016, teraz som citala. Tak sa sklanam. Uplne nadcasove. To je umenie! Chcela by som vidiet cele predstavenie.
Uznam, niekomu su blizsie vulgarizmy, ohovaranie, zasmiesnovanie, ponizovanie, vyhrazky...
P.S. v r. 2016 o strane PS sa este nepoculo. Ako to, ze sa nad nim nepohorsoval slavny zdielatel toho diskutabilneho zaveru predstavenia?
@darina77 ja si veľmi dobre pamätám toho, čo zastrelil dvoch mladých chlapcov a postrelil dievča.. ten rozhodne simeckov volič nebol, ale na takého rýchlo zabudnete, však.. to sa neráta nenávistným ľuďom, že dva mladé životy vyhasli kvôli nenavistnej politike ktorú vedú všetci extrémisti v našej vláde... Na to už nikto nepamätá.. ani na to, že chcel zastreliť najprv nášho vtedajsieho premiéra.. toho by ti asi tak ľúto nebolo, ako Fica čo vie len osobne útočit na každého, kto s ním nesúhlasí.. kopka okolo seba presne tak isto ako diskutéri jemu podobni.. len hrozne je, že on je vo vláde....
Inak fakt by ma zaujímalo či si niektorá ktorá je taká citlivá na urážky ľudí čo obhajujú smer, prečítala že ľudia útočia na jeho malu dcéru, mamu a ženu.. to už nijaká nevidí, na to nikto nereaguje.. tu sa bude dokola opakovať že joj ako koalícia trpí..
"Odkedy Robert Fico, Andrej Danko a ďalší svojimi klamstvami zaútočili na moju rodinu, dostávam množstvo extrémne nenávistnej pošty. Vyhrážky smrťou, antisemitizmus najhoršieho druhu, nechutné útoky na moju partnerku, dcéru aj mamu. Nenávistné slová kopírujú presne to, čo ľudia počúvajú na tlačovkách Roberta Fica," uviedol Šimečka. Vládni predstavitelia si podľa neho musia uvedomovať, čo svojim konaním spôsobujú."
@oliolijanka presne vďaka takým, ako ty sa šíria bludy a hoaxy. Ty vymyslíš ze strieľal Simeckov volič a ďalší to berú za hotovú vec. Predtym ako nieco vypustís si aspoň over fakty.
@oliolijanka ako to len vysvetlit slusne. Je uplne jedno, ci sa Simeckova partnerka zvija ako zmyslov zbavena, tancuje ako opica, alebo rovno ci ma Simecka za zenu opicu alebo kludne aj simpanza. To je (pre nasu krajinu) uplne nepodstatne. Vies preco? Lebo to nie je protizakonne a nikomu tym neskodi. Vytiahli to na nho lebo ho potrebuju pospinit a skompromitovat. Typicka estebacka praktika- znicit, skompromitovat zastrasit nepriatelov. Velmi priehladne. A to nepisem preto, aby som sa ho zastavala, nie som Simeckov volic.
Tieto akoze skandaly, co na nho maju (a ze vytiahli poriadne absurdnosti, ktore nie su podlozene) robia za ucelom aby sa pozornost jednoducheho slovenskeho ludu obratila smerom k takymto duvadielkam a saskarnam. Aby kazdy nezorientovany ficovolic riesil len vysinuty tancek Simeckovej zeny a poburoval sa nad tym co je to za zvratene liberalne umenie a ze ta zena to nema v hlave v poriadku.
Ked takto nenapdne odviedli pozornost inam, tak koalicia na cele so spuchnutym hranolom moze pokracovat v diele skazy 🤢👍 Potichucky zastavit vysetrovanie svojich kumpanov a prejde im aj to, ze prideme o eurofondy 👋 💵 Taktiez sa vdaka boju proti triednemu nepriatelovi Simeckovi odvedie pozornost od dalsieho zdrazovania, kedze prachy z EU nebudu 👍
Skvely biznis plan, tak sa to robi do psej matere! 🤑
A nie ten strelec na Fica nebol volic Simecku. Aj ked chapem, ze ked Simecku treba znicit, tak vsetkymi prostriedkami, nech je to cim rychlejsie.
...a možno sa mu len vysmievajú za tie umelecké tanečky jeho svetoznámej uznávanej partnerky 😁
@danyelia ide o prvú triedu na základnej? 😒
@larinka552 najhoršie na tom je , ze im to aj vychádza … už nikomu nevedia bombové hrozby na školách , kolaps zdravotníctva , možné škrtanie eurofondov , žiadne lacné potraviny alebo mier sa akosi stále nekoná , tu sa rieši olympiáda v Paríži alebo tanec nejakej vyštudovanej tanečnice 😑 chorá krajina , aký pán taký kram
@jednoduchomaria89 V sústredení pozornosti iným smerom, sú perfektný.
@danyelia zaujimave, ze v roku 2016 to nikomu smiesne vobec neprislo. Ba skor naopak, ministerstvu kultury pod vedenim SMERU sa toto vystupenie az tak lubilo, ze ho zasponzoroval a poslal reprezentovat do EU parlamentu. Vtedy to bolo krasne, uzasne, islo sa prezentovat do EU, SMER bol nadseny vsetci tlieskali. 😃 O par rokov neskor to vytiahli a prezentuju to ako najvacsi grc. To je co? Dobra fantasmagoria priam az slusna schyzofrenia... Ale toto je taky bizar, ze sa necudujem, ze ludia nechapu. Vyzeralo by to na Slovensku inac keby si ludia vedia pospajat logicky suvislosti, hladat info, citat s porozumenim. Nielen pocuvat Fica a nechat si natlacit kaleraby a propagandu do hlavy, smutne.
@jednoduchomaria89 ano pretoze ludia nechapu, a idu na prvu signalnu. To je cele.... Ak ludia nebudu mat prachy, kvoli mafii a korupcii v parlamente, treba obratit pozornost inym SMEROM a najst vinnika. Predtym to bola Radicova, potom Matovic, najnovsie Simecka 👍
Slovac si ponadava na toho zasrana Simecku, na jeho blaznivu zenu a ten liberalizmus a ide sa dalej 😁 Aj by to bolo smiesne keby to nebolo smutne.
@larinka552 Bez ohľadu na to, ktorá vláda to kde prezentovala, je to niečo strašné, to ,,umenie,, - pocit trápnosti a prenesenej hanby mám z toho. A isto aj diváci. A neviem, prečo tento epileptický tanec vtedy na ministerstve nezatrhli, asi ho ani nevideli, lebo toto pustiť do sveta ako prezentáciu kultúry 😃 A o inom sa mi naťahovať nechce, tiež môžem napísať ,,Nie len počúvať Šimečku a nechať si natlačiť kaleráby a propagandu do hlavy, smutné,,...🤷🏼♀️
Dobre dievcata, takze to video, kde by tancovala lepsie, nemate.
Simeckova rodina teda zrejme dostava "desive vyhrazka", lebo prosty lud, ktory drie dvanastky vo fabrikach, volici opozicie aj koalicie, su nespokojni s tym, ze 190 tisic sa nedalo onkologicky chorym detom, ale studentke z Antverp. Ved tu vobec nejde o to, ze je to simeckova zena.
Ludia by sa hnevali, keby takto za 190 tisic zatancoval hocikto. A ten hocikto by dostaval desive vyhrazka.
@danyelia už prestaň s tým prostoduchým popisovaním tanca Šimečkovej partnerky, jednak nie si určite odborník na tanec a choreografiu a jednak si nepostrehla, že o to tu vôbec nejde! Si bohužiaľ typická vzorka jedoduchého Slováka, ochotne podliehajúca ficoidnému klamstvu a odvádzaniu pozornosti od skutočných problémov
@oliolijanka a najlepšie na tom je ze jej to schválila táto vláda... Simecka nikdy nebol vo vláde, aby si mohol prideliť nejaké dotácie.... Ale voličom nevadí, ze oni musia drieť a Fico si pridelí dotácie svojmu synovi, manželke, že si zvýši plat... To je úplne v poriadku... Aby dostal z basy kamošov, tak zmení trestný zakon, a voličom vôbec nevadí, ze nebudú eurofondy, však oni z tej zle EÚ nič nechcu... 🤦♀️
@danyelia ja to predstavenie povazujem za nadcasove. Povazujem to za umenie. Ma to odkaz. Vekky odkaz. Chcela by som ho vidiet cele. Hudbou a pohybmi, bez slov, vyjadrili zamer.
Vyvolalo to nechut priam aj fyzicky. Tomuto sa v buducnosti vyhnime. Zial, nepodarilo sa. Vraciame sa k prstu na puse. Budu aj politicki vazni v izolacii? Stanu sa z nas blazni? Vsak uz teraz sme ako v tranze.
@oliolijanka
A co sa tyka tanca? Kto z nas by to tak dokazal predviest? Mna to naozaj zaujalo
Toľko okolo toho, každý má rád iný druh umenia, hlavne také, ktorému rozumie. Niekto jednoduchú zábavu, iný hľadá hĺbku, odkaz. Ale keď niečomu nerozumiem, nie je pre mňa, nepozerám. Vybavené.
@oliolijanka poprosim ta, daj link, kto pridelil 190 tisic a komu. Nemali by sa hnevat na tych, kto rozdeloval dotacie?! Nevidela si cele predstavenie, len opakujes pocute/precitane. To je smutne
Povrchnost z nas robi, co sme. Opakujeme, co pocujeme po rozostvavacoch a zatracujeme tych, ktori spajaju.
A nik nevidi konkretnu ukazku prekrucania kabatov? V r. 2016 vychvalenie, v r. 2024 hanobenie....
Alebo chvalili to, co nevideli? Tiez ukazka niecoho... Sme fakt sprosti. Neprebudime sa? Resp. je ina doba ( nie Neprebudeny), podari sa nam vyjst z toho tranzu, do ktoreho sa sami dostavame?
Nadcasove predstavenie. Fakt
@danica2711 @eva8 Človek nemusí byť odborník na tanec, aby mu z toho neprišlo zle. Prepotení tanečníci v ružových slipoch (a ona v podprsenke) natriasajúci sa v nejakom záchvate nad nechápajúcimi divákmi, to je umenie? 😄 Že nadčasové predstavenie...🫣 Ani bláznom v ústave by som to nepustila chudákom. Ale tak typickým jednoduchým progresívno - liberálnych voličom sa to zjavne páči, blahoželám...
@danyelia ano, dobre, ze ti prislo z toho zle. Aspon sa clovek zamysli. Dosledok. Bolo by treba vidiet cele predstavenie, nielen zaver.
Cize je ti zle zo Simecku a nie z tych, ktori to predstavenie schvalili, aby reprezentovali Slovensko? Nie je ti zle z tych, ktori schvalili dotacie? Vsak jasne, treba bagatelizovar vyhrazky (aj tie su povazovane za idiotiny, alebo sa medlia ruky?)
@makaronka01 Fico synovi nič nepridelil, never všetkému, čo PS vypustí na tlačovke...🙄 Agentúra, kde jeho syn pracuje, dostala dotáciu na chránenú dielňu, pre ich hendikepovaného zamestnanca- ten pán nemá nohy! A granty neboli pre jeho manželku, ale na vedecký projekt v oblasti práva, kde bola jednou z cca 12 riešiteľov, preboha...Overujte si info, nečerpajte len z plačoviek PSka 🙄

Aby to tu nebolo len o politike a tehotenskych testoch... Dievcata, kulturne referentky... v minulej teme ste ani jedna nevedeli vymenovat slovenskych maliarov... tak mozno sa lepsie vyznate v tanci.... co hovorite na najznamejsiu slovensku tanecnicu vystudovanu v Antverpach??
Bohuzial koalicni volici dali do obehu iba video, kde sa zvija ako zmyslov zbavena. Vy ste urcite boli na nejakom jej inom vystupeni, kde jej to slo lepsie. Dajte video, nech sa kulturne vyzijeme, aby sme sa tu furt len nehadali.