Skrytá platená podpora pri prezidentských voľbách?
Citam, ze Zuza obvolavala influencerov na podporu Pellegrina pri volbach. Alagic, jej muz, Cibula, Vegh a asi aj dalsi, vsetci krasne podporili, akurat opomenuli uviest, ze je to zaplateny nazor. Aj prezidentov tim toto zabudol vyuctovat vo svojej kampani. Jovinecko ponuku platenej politickej odmietol odmietol a aj vypovedal vo veci financovania kampane na policii. Ja som nie je ziadny big fan Korcoka, ale ked takto nefer hrali voci nemu, ze bude prezident vojny, nepriznana platena podpora a prehral o 160tisic hlasov, aky vyznam maju pravidla, ked nic neustrazia. Neviem, co hrozi Pellemu okrem mozno smiesnej pokuty.
https://www.cas.sk/prominenti/podpora-pellegrin...
Co na toto hovorite?
@veronicka25 som sa zamyslela, že čo bude v nasledujúcich voľbách...
Inak Plačkovu tiež nemusím, ale páči sa mi jej gesto, že kúpila kočík na prevážanie bábätiek do nemocnice, kde rodila.
@anonym_9f8cc7 to hej, pekne gesto, ale keby sa peniaze v zdravotnictve tak nestracali, nechybali by im taketo veci. Prave Hlas riadi zdravotnictvo a je to jeho vizitka, ze ako to vyzera aj napriek stale sa zvysujucim peniazom naliatych do systemu.
@veronicka25 že tu stále prevažuje tupá sedlač ktorá nám toto zvolila. A ešte keď pozrieš ľudí tú Plačkovú sleduje..
@veronicka25 a druha strana priznala podporu joviho?
@anonym_a965c8 ja neviem, ci on daval vyhlasenia podpory pre druhu stranu.
@veronicka25 že tu stále prevažuje tupá sedlač ktorá nám toto zvolila. A ešte keď pozrieš ľudí tú Plačkovú sleduje..
@anonym_f65370 neviem kto ju sleduje, ale ciselne je to vela followers. Tak ked odporuci volit, tak ten dosah tam bude.
Je zaujimave za mna skor, ze tu uz vznikaju dlhsiu dobu temy o cibule a jej muzovi a plackovej….nahoda….🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@anonym_a965c8 ja neviem, ci on daval vyhlasenia podpory pre druhu stranu.
@veronicka25 tak podľa nejsu odmietol s tým že mu druha strana ponúkla viac. No len čo je na tom pravdy. Tak isto, herci čo stále podporujú len 1 stranu, nemyslím si že všetci zdarma
@veronicka25 tak podľa nejsu odmietol s tým že mu druha strana ponúkla viac. No len čo je na tom pravdy. Tak isto, herci čo stále podporujú len 1 stranu, nemyslím si že všetci zdarma
@anonym_a965c8 rozhodne by takato platena podpora mala byt oznacena ako platena spolupraca, nech uz je to herecka ci influencer a nech podporuje hocikoho. Zoberie peniaze, tak to uvedie. Ale to hadam len v idealnom svete takto funguje. Ja povazujem kampan na prezidenta za top kampan, kedze sa jedna o najvysiu poziciu v state. A ked to bolo takto, ze zaplatili viac ako limit, nepriznali a druha strana si zarobila ale neoznacila, ze platena spolupraca.
@anonym_a965c8 Hej, ju odmietol, lebo druha strana mu ponukla viac, ale aj tak ziadnu podporu Korcokovi nevyjadril 😀... to je taky zufaly pokus odklonit pozornost. Korcoka podporovali umelci, ktori dlho vyjadruju svoj nazor - Tormova, Stanke, Vec, Barta a Mickovicova... Jasmina, Rytmus, Cibulkova nikdy ziadne spolocenske temy, az zrazu 24 hodin pred volbami, lebo to tak zrazu citili 😂 velmi uveritelne
@anonym_f65370 neviem kto ju sleduje, ale ciselne je to vela followers. Tak ked odporuci volit, tak ten dosah tam bude.
@veronicka25 no veď toto.
@anonym_a965c8 Hej, ju odmietol, lebo druha strana mu ponukla viac, ale aj tak ziadnu podporu Korcokovi nevyjadril 😀... to je taky zufaly pokus odklonit pozornost. Korcoka podporovali umelci, ktori dlho vyjadruju svoj nazor - Tormova, Stanke, Vec, Barta a Mickovicova... Jasmina, Rytmus, Cibulkova nikdy ziadne spolocenske temy, az zrazu 24 hodin pred volbami, lebo to tak zrazu citili 😂 velmi uveritelne
@anonym_db2987 lenže umelci korčoka podporovali lebo sa im chcelo nič viac ani menej
zato pele si kupoval čo sa dalo ... že nejde ferovo to až kričalo ale vedel že si to môže dovolit lebo pam premier privrie očko
Je zaujimave za mna skor, ze tu uz vznikaju dlhsiu dobu temy o cibule a jej muzovi a plackovej….nahoda….🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@jeennyv ine temy???, ja neviem ale tuto temu podpory kampane beriem tak, ze je tam aj ona. Akoze je uplne v poriadku, ze ma nazor aj politicky, hociaky a ze ho verejne povie, ak sa jej pytaju. Ale ak za to dostala zaplatene, mala to uviest ako platenu spolupracu. Co sa deje s jej muzom neviem, snad len ze sa rozvadzaju.
@jeennyv ine temy???, ja neviem ale tuto temu podpory kampane beriem tak, ze je tam aj ona. Akoze je uplne v poriadku, ze ma nazor aj politicky, hociaky a ze ho verejne povie, ak sa jej pytaju. Ale ak za to dostala zaplatene, mala to uviest ako platenu spolupracu. Co sa deje s jej muzom neviem, snad len ze sa rozvadzaju.
@veronicka25 poviem ti takto si tiez riadna kukucka v hniezde…kuk som si schvalne tvoju stenu, nie je to prvy raz co riesis plackovu a take tie popular temy…myslim, ze toto nie je dolezita tema na materskom fore…a nebolo by to prvy raz, keby nazory odtial boli posunute dalej….cize bla bla….
@veronicka25 co na to hovorim? ze by som raz chcela mat tu schopnost vidiet vsetky odrby vsetkych politikov vo volbach. Vsetky uplacania a finacne podpory, a vsetky podrazy co na koho porobili. Vsetkych.
@veronicka25 co na to hovorim? ze by som raz chcela mat tu schopnost vidiet vsetky odrby vsetkych politikov vo volbach. Vsetky uplacania a finacne podpory, a vsetky podrazy co na koho porobili. Vsetkych.
@anonym_14403e to by sme sa asi povracali z toho, co by sme videli, mat takuto schopnost
Plačková... fúúúj. hneď by som volila inak ako by ona doporučila.

@veronicka25 som sa zamyslela, že čo bude v nasledujúcich voľbách...
Inak Plačkovu tiež nemusím, ale páči sa mi jej gesto, že kúpila kočík na prevážanie bábätiek do nemocnice, kde rodila.