Skrytá platená podpora pri prezidentských voľbách?
Citam, ze Zuza obvolavala influencerov na podporu Pellegrina pri volbach. Alagic, jej muz, Cibula, Vegh a asi aj dalsi, vsetci krasne podporili, akurat opomenuli uviest, ze je to zaplateny nazor. Aj prezidentov tim toto zabudol vyuctovat vo svojej kampani. Jovinecko ponuku platenej politickej odmietol odmietol a aj vypovedal vo veci financovania kampane na policii. Ja som nie je ziadny big fan Korcoka, ale ked takto nefer hrali voci nemu, ze bude prezident vojny, nepriznana platena podpora a prehral o 160tisic hlasov, aky vyznam maju pravidla, ked nic neustrazia. Neviem, co hrozi Pellemu okrem mozno smiesnej pokuty.
https://www.cas.sk/prominenti/podpora-pellegrin...
Co na toto hovorite?
@veronicka25 som sa zamyslela, že čo bude v nasledujúcich voľbách...
Inak Plačkovu tiež nemusím, ale páči sa mi jej gesto, že kúpila kočík na prevážanie bábätiek do nemocnice, kde rodila.
@anonym_9f8cc7 to hej, pekne gesto, ale keby sa peniaze v zdravotnictve tak nestracali, nechybali by im taketo veci. Prave Hlas riadi zdravotnictvo a je to jeho vizitka, ze ako to vyzera aj napriek stale sa zvysujucim peniazom naliatych do systemu.
@veronicka25 že tu stále prevažuje tupá sedlač ktorá nám toto zvolila. A ešte keď pozrieš ľudí tú Plačkovú sleduje..
@veronicka25 a druha strana priznala podporu joviho?
@anonym_a965c8 ja neviem, ci on daval vyhlasenia podpory pre druhu stranu.
@veronicka25 že tu stále prevažuje tupá sedlač ktorá nám toto zvolila. A ešte keď pozrieš ľudí tú Plačkovú sleduje..
@anonym_f65370 neviem kto ju sleduje, ale ciselne je to vela followers. Tak ked odporuci volit, tak ten dosah tam bude.
Je zaujimave za mna skor, ze tu uz vznikaju dlhsiu dobu temy o cibule a jej muzovi a plackovej….nahoda….🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@anonym_a965c8 ja neviem, ci on daval vyhlasenia podpory pre druhu stranu.
@veronicka25 tak podľa nejsu odmietol s tým že mu druha strana ponúkla viac. No len čo je na tom pravdy. Tak isto, herci čo stále podporujú len 1 stranu, nemyslím si že všetci zdarma
@veronicka25 tak podľa nejsu odmietol s tým že mu druha strana ponúkla viac. No len čo je na tom pravdy. Tak isto, herci čo stále podporujú len 1 stranu, nemyslím si že všetci zdarma
@anonym_a965c8 rozhodne by takato platena podpora mala byt oznacena ako platena spolupraca, nech uz je to herecka ci influencer a nech podporuje hocikoho. Zoberie peniaze, tak to uvedie. Ale to hadam len v idealnom svete takto funguje. Ja povazujem kampan na prezidenta za top kampan, kedze sa jedna o najvysiu poziciu v state. A ked to bolo takto, ze zaplatili viac ako limit, nepriznali a druha strana si zarobila ale neoznacila, ze platena spolupraca.
@anonym_a965c8 Hej, ju odmietol, lebo druha strana mu ponukla viac, ale aj tak ziadnu podporu Korcokovi nevyjadril 😀... to je taky zufaly pokus odklonit pozornost. Korcoka podporovali umelci, ktori dlho vyjadruju svoj nazor - Tormova, Stanke, Vec, Barta a Mickovicova... Jasmina, Rytmus, Cibulkova nikdy ziadne spolocenske temy, az zrazu 24 hodin pred volbami, lebo to tak zrazu citili 😂 velmi uveritelne
@anonym_f65370 neviem kto ju sleduje, ale ciselne je to vela followers. Tak ked odporuci volit, tak ten dosah tam bude.
@veronicka25 no veď toto.
@anonym_a965c8 Hej, ju odmietol, lebo druha strana mu ponukla viac, ale aj tak ziadnu podporu Korcokovi nevyjadril 😀... to je taky zufaly pokus odklonit pozornost. Korcoka podporovali umelci, ktori dlho vyjadruju svoj nazor - Tormova, Stanke, Vec, Barta a Mickovicova... Jasmina, Rytmus, Cibulkova nikdy ziadne spolocenske temy, az zrazu 24 hodin pred volbami, lebo to tak zrazu citili 😂 velmi uveritelne
@anonym_db2987 lenže umelci korčoka podporovali lebo sa im chcelo nič viac ani menej
zato pele si kupoval čo sa dalo ... že nejde ferovo to až kričalo ale vedel že si to môže dovolit lebo pam premier privrie očko
Je zaujimave za mna skor, ze tu uz vznikaju dlhsiu dobu temy o cibule a jej muzovi a plackovej….nahoda….🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@jeennyv ine temy???, ja neviem ale tuto temu podpory kampane beriem tak, ze je tam aj ona. Akoze je uplne v poriadku, ze ma nazor aj politicky, hociaky a ze ho verejne povie, ak sa jej pytaju. Ale ak za to dostala zaplatene, mala to uviest ako platenu spolupracu. Co sa deje s jej muzom neviem, snad len ze sa rozvadzaju.
@jeennyv ine temy???, ja neviem ale tuto temu podpory kampane beriem tak, ze je tam aj ona. Akoze je uplne v poriadku, ze ma nazor aj politicky, hociaky a ze ho verejne povie, ak sa jej pytaju. Ale ak za to dostala zaplatene, mala to uviest ako platenu spolupracu. Co sa deje s jej muzom neviem, snad len ze sa rozvadzaju.
@veronicka25 poviem ti takto si tiez riadna kukucka v hniezde…kuk som si schvalne tvoju stenu, nie je to prvy raz co riesis plackovu a take tie popular temy…myslim, ze toto nie je dolezita tema na materskom fore…a nebolo by to prvy raz, keby nazory odtial boli posunute dalej….cize bla bla….
@veronicka25 co na to hovorim? ze by som raz chcela mat tu schopnost vidiet vsetky odrby vsetkych politikov vo volbach. Vsetky uplacania a finacne podpory, a vsetky podrazy co na koho porobili. Vsetkych.
@veronicka25 co na to hovorim? ze by som raz chcela mat tu schopnost vidiet vsetky odrby vsetkych politikov vo volbach. Vsetky uplacania a finacne podpory, a vsetky podrazy co na koho porobili. Vsetkych.
@anonym_14403e to by sme sa asi povracali z toho, co by sme videli, mat takuto schopnost
Plačková... fúúúj. hneď by som volila inak ako by ona doporučila.
Velky pozor bude treba dat na volby o rok a pol na Slovensku. Rusi sa poucia z Madarska a spravia jedinecnu kampan. A my, Slovaci, sme velmi ovplyvnitelni a konspiracni....
Mna to ani neprekvapilo, nas prezident nie je prave etalonom cestnosti a moralky. A ze sa niekto necha ovplyvnit nazorom ludi, ktore spominas, to je dalsia vec, to pochopit neviem. Je to smutne, to nie su ziadne osobnosti, ale... no nic radsej.
Mna to vôbec neprekvapuje. A viem že kampaň je špinavá hra tak ako politika.
Myslím si však že Pelle by vyhral aj keby mu reklamu nerobili Plačková a spol.
Pri tejto skorumpovanej a klamarskej vlade ma to skoro ani neprekvapilo, aku spinavu a zavadzajucu kampan pouziju. Je to moralny hnoj. Prekvapilo ma skor to, kolko idiotov im naletelo na tie primitivne klamstva. Bolo pouzitych niekolko milionov nasich penazi na bilboardy a na kampan sa minulo nasobne viac ako mali strany povolene. Boli platene trollie farmy na FB, "celebrity" typu Alagic, Rytmus , Vegh a podobne jednoduche individua. V kulturnej krajine by bolo tieto necestne praktiky vyhlasene za nedovolene, strany by dostali pokuty, mozno by boli zmenene terminy volieb. Tu sa nic nedialo. Stvava a nefer kampan len presne vystihuje Pellegrinoiho charakter. U Fica, Blahu a trolla Estoka ma to neprekvapuje. Ti maju svoju volicsku zakladnu, ktora sa vyznacuje nizkym IQ a bez chrbtovou moralkou.
U Estoka sa prevalilo, ze bol za trollovanie na nete plateny.
Mna to ani neprekvapilo, nas prezident nie je prave etalonom cestnosti a moralky. A ze sa niekto necha ovplyvnit nazorom ludi, ktore spominas, to je dalsia vec, to pochopit neviem. Je to smutne, to nie su ziadne osobnosti, ale... no nic radsej.
@la_dolce_vita a ja som bola rada, ked sa stal premierom. Verila som Hlasu. Salamunsky to vymysleli...
@la_dolce_vita a ja som bola rada, ked sa stal premierom. Verila som Hlasu. Salamunsky to vymysleli...
@eva8 verit Hlasu sa da iba ak veris Smeru.
@jeennyv aktualne sa to okolo nich a v ich zivotoch melie, tak vznikaju.
Kazde volby su v prvom rade reklamny boj - od vizaze, bilboardy, prezentacia - letaky, polepene auta, male darceky ako vlajocky, odznaky, pera…. A k tomu samozrejme patria aj zname tvare ktore kandidata podporia.
Tak ako mozu herci vystupovat v reklamach na pracie prasky a tablety do myciek a byt za to zaplateny, tak rovnako platia za reklamu influencerom. A ked pojdeme uplne do detailov tak influenceri (nie vsetci) ziju z platenych spoluprac - tak bud im niekto zaplati za reklamu na vyzivovy doplnok, alebo reklamu na kandidata na prezidenta. Ja v tom principialne nevdiim problem, moralne je to otazne - mozno ani ten vyzivovy doplnok nepouzivaju ….
Velky pozor bude treba dat na volby o rok a pol na Slovensku. Rusi sa poucia z Madarska a spravia jedinecnu kampan. A my, Slovaci, sme velmi ovplyvnitelni a konspiracni....
@eva8 Vela ludi na Slovensku ma taky syndrom tyranej zeny.
Ziju mizerne, su presviedcani, ze moze byt iba horsie (aktualna vlada s pojmami, ako bude lepsie, zariadime vybavenie nemocnic, spristupnime liecbu, ulahcime vam cestovanie, atd, ani neoperuje (okrem volebnej kampane). Iba strasenim, ako horsie este moze vsetkym byt, ked pridu zachody pre 72 pohlavi - utocia na ich primitivne pudy, ze ich prava su v ohrozeni a ich tela v nebezpeci obtazovania - ktore sa inak deje aj tak v hetero spolocnosti na dennej beznej baze.).
Takze volia radsej "stare zname istoty", aj ked su mizerne. Ale uz su v nich nauceni, ako spravne chrbat ohybat, aby dako prekluckovali.
Boja sa, ze nove situacie nezvladnu. Lebo ich "ten manzel" presvedcil, ze bez neho su nic, neporadia si, nezvladnu to, nemaju na to. A vsetko nove je zle a hlavne sa netreba prestat bat (ako mal heslo tatko od Croodovcov).
Takze ako sa mnoho ludi pyta, preco taka zena neodide, mozu sa sami seba spytat, preco trpia takuto vladu.
Ktora napriklad nepokryte kradne miliony, a uz sa ani neobtazuje to vysvetliovat, vymsliet daku rozprvaku, ani zakryt. Uz je toho tak vela, ze uz je im to jedno.
Nechavaju svojich volicov, nech sa s tym nejak zmieria, predychaju a su radi, ze vobec maju nejaku pracu.
A ked pride na moznost volby, tak zlaknuto chcu ostat radsej pod nou.
@eva8 verit Hlasu sa da iba ak veris Smeru.
@la_dolce_vita to som zistila, ked Hlas tvrdil, ze so Smerom za jeden stol nesadne (fakt som im verila) a hľa.... :( Teraz sa Pellegrini ako prezident zacal trochu vzpierať. Koalicia sa od zaciatku netajila, ze prezident ma sluzit koalicii, t.j., ze nebude moct byt nestranny. Ze budu ako "Svätoplukove pruty" - tak som to nazvala - prezident, premier, predseda NR. Len Dankovi, ako najväcsiemu Slovakovi z koalicie sa neusiel treti prut...
@la_dolce_vita to som zistila, ked Hlas tvrdil, ze so Smerom za jeden stol nesadne (fakt som im verila) a hľa.... :( Teraz sa Pellegrini ako prezident zacal trochu vzpierať. Koalicia sa od zaciatku netajila, ze prezident ma sluzit koalicii, t.j., ze nebude moct byt nestranny. Ze budu ako "Svätoplukove pruty" - tak som to nazvala - prezident, premier, predseda NR. Len Dankovi, ako najväcsiemu Slovakovi z koalicie sa neusiel treti prut...
@eva8 bolo naivne tomu verit, hoci presne o to im islo, mali to dobre premyslene. Ale su to stale Smeraci svojim charakterom.
Kazde volby su v prvom rade reklamny boj - od vizaze, bilboardy, prezentacia - letaky, polepene auta, male darceky ako vlajocky, odznaky, pera…. A k tomu samozrejme patria aj zname tvare ktore kandidata podporia.
Tak ako mozu herci vystupovat v reklamach na pracie prasky a tablety do myciek a byt za to zaplateny, tak rovnako platia za reklamu influencerom. A ked pojdeme uplne do detailov tak influenceri (nie vsetci) ziju z platenych spoluprac - tak bud im niekto zaplati za reklamu na vyzivovy doplnok, alebo reklamu na kandidata na prezidenta. Ja v tom principialne nevdiim problem, moralne je to otazne - mozno ani ten vyzivovy doplnok nepouzivaju ….
@stormie Nejde o zaplatenu podporu.
Ide o:
1. udialo sa tak 48 hodin pred volbami, ked plati volebne moratorium (uz sa nesmu kandidati vyjadrovat a ovplyvnovat dalej volicov. Uz je to iba na tom, aby si volic popremyslal a rozhodol sa.) - IBA volici maju vtedy dalej pravo sa vyjadrit a vyjadrit nahlas podporu, ALE...
2. ... MUSIA tak urobit zo svojho sukromneho presvedcenia, zadarmo a nesmie to byt kandidatom objednane - co nebolo dodrzane. Ukazalo sa, ze si to Pelle objednal a zaplatil.
3. A nielen, ze to objednal a zaplatil, ale zaroven, aby tuto skutocnost zakryl, v uctovnictve nie je o tychto vydavkoch ani zmienky, takze porusil dalsi zakon, ze nesmie v ziadnom pripade financovat svoju volbu z penazi, ktore neprizna a nevykaze a nezdokladuje ich povod (uz vtedy bola prva kauza "300 000 eur mi dala na kampan sestra" = nevedel zdokladovat povod penazi, ako k nim prisiel).
Takze porusil 3 veci naraz. 3 pravidla. 3 zakonom prikazane veci.
A to je ten problem.
Nie reklama samotna.
@eva8 Vela ludi na Slovensku ma taky syndrom tyranej zeny.
Ziju mizerne, su presviedcani, ze moze byt iba horsie (aktualna vlada s pojmami, ako bude lepsie, zariadime vybavenie nemocnic, spristupnime liecbu, ulahcime vam cestovanie, atd, ani neoperuje (okrem volebnej kampane). Iba strasenim, ako horsie este moze vsetkym byt, ked pridu zachody pre 72 pohlavi - utocia na ich primitivne pudy, ze ich prava su v ohrozeni a ich tela v nebezpeci obtazovania - ktore sa inak deje aj tak v hetero spolocnosti na dennej beznej baze.).
Takze volia radsej "stare zname istoty", aj ked su mizerne. Ale uz su v nich nauceni, ako spravne chrbat ohybat, aby dako prekluckovali.
Boja sa, ze nove situacie nezvladnu. Lebo ich "ten manzel" presvedcil, ze bez neho su nic, neporadia si, nezvladnu to, nemaju na to. A vsetko nove je zle a hlavne sa netreba prestat bat (ako mal heslo tatko od Croodovcov).
Takze ako sa mnoho ludi pyta, preco taka zena neodide, mozu sa sami seba spytat, preco trpia takuto vladu.
Ktora napriklad nepokryte kradne miliony, a uz sa ani neobtazuje to vysvetliovat, vymsliet daku rozprvaku, ani zakryt. Uz je toho tak vela, ze uz je im to jedno.
Nechavaju svojich volicov, nech sa s tym nejak zmieria, predychaju a su radi, ze vobec maju nejaku pracu.
A ked pride na moznost volby, tak zlaknuto chcu ostat radsej pod nou.
@moonlight1210 velakrat tyrana zena sa bez pomoci zvonka nedokaze postavit tyranemu (aj moze trpiet Stokholskym syndromom). Aj preto koalicia chce zrusit volbu postou zo zahranicia.
Vela ludi na Slovensku robi aj pracu v zahranici, ktoru ti zahranicni povazuju za podradnu a niektori zahranicni sa k tym nasim pracujucim aj tak spravaju. Potom aj ti mozu volit nasu koaliciu, pritom si neuvedomuju, ze prave tato vlada ich "vyhnala" robit tu "podradnu" pracu.
A zvysok, ktori vidi iny zivot v zahranici, ine vztahy a moznosti (vidiet to podla preferencii volby postou), nebude moct volit kvoli obmedzeniam, ktore genialne vymyslela nasa vlada. Poznam studentov v zahranici, ktori ziju z ruky do ust a 40€ na vlak su vlastne 4 dni az tyzden stravy.
A este - v ramci konsolidacie, kolko € sa minie na zriadovanie tych "volebnych miestnosti" v zahranici? Vsak to je cele na hlavu! To naozaj otvorenejsi vysmech a prejav cesty k diktature uz ani nie je

@veronicka25 som sa zamyslela, že čo bude v nasledujúcich voľbách...
Inak Plačkovu tiež nemusím, ale páči sa mi jej gesto, že kúpila kočík na prevážanie bábätiek do nemocnice, kde rodila.