icon

Som veľmi vystrašená zo situácie vo svete

Včera o 18:43

Ahojte.Nesledujem veľmi správy, no keď sa tak stane, tak som vyhlásená. Z USA a ostatných krajín, z toho, čo sa deje v Dubaji a ostatné konflikty vojny. Čo si myslíte? Lepšie asi vôbec nasledovať.

Strana
z2
anonym_46b011
Včera o 18:44

Vyhlásená si? Kde ťa vyhlásili?

autor
Včera o 18:45

@anonym_autor oprava vyplasena

autor
@anonym_46b011

Vyhlásená si? Kde ťa vyhlásili?

@anonym_46b011 😀

hiro

Nijako ma to netankuje.

minenkaa
Včera o 18:46

@anonym_autor vies ,že vojny sú stále?

anonym_274246
Včera o 18:47

Prva vojna v Iraku, druha, Juhoslavia, Afganistan, Ukrajina,... stale su nejake vojny, to by si musela byt vyplasena stale.

anonym_da0453
Včera o 18:51

No vieš, v Dubaji ľudia ležia na pláži. Až taká vojna tam zas nie je 🤷🏼‍♀️

anonym_bf32ba
Včera o 18:54

Kým sa Irančania nenastahuju k nám, tak ...

thirstymonk
Včera o 19:06

Mne už sú vojny u riti. Kým neprídem o barák, tak mi to je šuma fuk. Na tomto svete si už každý robí čo chce. V 2023 či kedy to bolo, sme posielali dajaku pomoc ukrajincom na hranice, ale prakticky ma to teraz nejako netankuje. Milion škaredych veci sa deje denne, s ktorymi nemôžeme nič spraviť. Takže najlepšie je to nesledovať, nevenovať tomu energiu.

anonym_cc9c1a
Včera o 19:37
@anonym_da0453

@anonym_da0453 trafili hotel v Dubaji, aj v Bahrajne.

anonym_9e1814
Včera o 19:41
@minenkaa

@anonym_autor vies ,že vojny sú stále?

@minenkaa presne, len teraz mame vdaka mediam informacie "minuta po minute" a ich predpovede a vizie.

tilly
Včera o 19:42

Vôbec sa mi to nepáči.

anonym_76e24c
Včera o 19:43

Myslim, ze tretia svetova je tu. Ale to je len moj nazor

slavomira236
Včera o 19:49

@anonym_autor znamu vratili od rodosu spat do kosic mali tetiet oman...

anonym_713883
Včera o 19:54
@thirstymonk

Mne už sú vojny u riti. Kým neprídem o barák, tak mi to je šuma fuk. Na tomto svete si už každý robí čo chce. V 2023 či kedy to bolo, sme posielali dajaku pomoc ukrajincom na hranice, ale prakticky ma to teraz nejako netankuje. Milion škaredych veci sa deje denne, s ktorymi nemôžeme nič spraviť. Takže najlepšie je to nesledovať, nevenovať tomu energiu.

@thirstymonk Koľko si poslal Ukrajincom na pomoc? Ubytoval si nejakých u seba alebo len tliachas a si dezolat, rusofil, nacek a katolibanec?

pr85
Včera o 19:56
@anonym_76e24c

Myslim, ze tretia svetova je tu. Ale to je len moj nazor

@anonym_76e24c Ak by tu bola tretia svetová vojna, malo by pred tým nastať vytrhnutie (the rapture), však?

tilly
Včera o 19:58
@pr85

@anonym_76e24c Ak by tu bola tretia svetová vojna, malo by pred tým nastať vytrhnutie (the rapture), však?

@pr85 čo to znamená?

anonym_3831df
Včera o 19:59

Iran je zlo. Velke zlo pre svet!!!! Neschvalujem, co robi Trump. Nemam ho rada....... Ale ak to prispeje k zmene rezimu a zastavi nuklearne nebezpecenstvo... Tak.....

tilly
Včera o 20:00
@anonym_3831df

Iran je zlo. Velke zlo pre svet!!!! Neschvalujem, co robi Trump. Nemam ho rada....... Ale ak to prispeje k zmene rezimu a zastavi nuklearne nebezpecenstvo... Tak.....

@anonym_3831df a to si zober, aká vyspelá krajina to bola, kým neprišiel ten fanatik...

tinka_1807
Včera o 20:05

@anonym_autor Chápem ťa, je to stresujúce, čo sa deje. Hlavne tá eskalácia napätia. Ale ak môžeš, skús žiť v bubline toho, čo máš rada a správy sledovať len okrajovo. Robím to rovnako. Ide o to, že to, co sa deje nemáme moc zmeniť. Môžeme robiť dobro okolo seba, ale pokiaľ nie sme vysoko postavení politici, tak reálne nezmeníme na situácii nič.
Takže nám ostáva byť s priateľmi, žiť každodennosť najlepšie ako vieme a ostatné veci vnímať, ale snažiť sa nebrať príliš vážne a nezaťažovať. Nie preto, že by nás netrápilo to, čo sa deje, ale rpeto, že potrebujeme viac pokoja a lásky okolo seba.

tomiholjubavi
Včera o 20:08

Každému sú vojny u riti, kým tam nemá rodinu.
Ja mám sestru aj s neterkou na dovolenke v Katari a sme z toho úplne na prášky. A nikto sa tam nekúpe ani neopaluje. Je stav pohotovosti. ☹️

tilly
Včera o 20:10
@tomiholjubavi

Každému sú vojny u riti, kým tam nemá rodinu.
Ja mám sestru aj s neterkou na dovolenke v Katari a sme z toho úplne na prášky. A nikto sa tam nekúpe ani neopaluje. Je stav pohotovosti. ☹️

@tomiholjubavi jemine, chápem, aké nervy máš. Drž sa. Dúfam, že sa dostanú v pohode domov. Keď si predstavím, že pred dvomi týždňami prestupoval v Dubaji syn na ceste zo Zélandu, no porazilo by ma.
Mladšieho syna priateľka je na ceste z Vietnamu, mali prestupovať v Dubaji. Zrušili im let, ale aspoň sú v bezpečí.

vevesh
Včera o 20:17
@anonym_3831df

@anonym_3831df z iranu nejde ziadne nuklearne nebezpecenstvo, resp. Asi take, ako chemicke zbrane saddama husseina. Jedine, o co sa iran od roku 1920 snazi, je atomova elektraren na zasobovanie elektriny pre 85 milionov ludi. A jedine, o co ide amerike, je ziskat spat prava na ropu a plyn, o ktore ich iranska revolucia obrala...

anonym_da0453
Včera o 20:21
@anonym_cc9c1a

@anonym_da0453 trafili hotel v Dubaji, aj v Bahrajne.

@anonym_cc9c1a len stalo sa A a media povedia B.

anonym_a3e1d3
Včera o 20:33

Nie lepšie nesledovať, lepšie sa pripravovať. Dlhy čas relatívneho mieru za nami

anonym_76e24c
Včera o 20:40
@pr85

@pr85 neviem, preco tu pleties nabozenstvo

refly
Včera o 20:41
@tilly

@pr85 čo to znamená?

@tilly Nábožensky založení ľudia si myslia že raz príde nanebovzatie (rapture) a dobrý ľudia normálne vyletia do neba a zbytok tu bude hniť vo vojnách a konci sveta :D
Týchto rapture a pevných dátumov bolo už milión a niektorí seriózne porozdávajú majetok, lebo si myslia že už ho potrebovať nebudú a ešte sa snažia nažgrglať pár posledných "bodov" k dobru 😂
Páči sa mi logika toho pána: bolo tu už milión vojen, teraz je každú chvíľu nová. Ľudia kapú jak psi. Ale keby mala byť svetová - taká, ktorá by zasiahla nás, Slovensko... tak to néee, to určite bude rapture a odletím :P Na Ukrajine a Palestíne a Iráne.... to nie je dosť dobré na biblickú udalosť, tam kľudne nech kapú.

anonym_2b26f9
Včera o 20:43

@anonym_autor chod do bunkra

simca06022011
Včera o 20:56

Nepaci sa mi to, prilis sa pridavaju konflikty, provokacie. Ti, co mozu to vyuziju, lebo ved mezinarodne pravo uz nic neznamena, nikto nic negarantuje, sankcie nefunguju...

eva8
Včera o 20:56
@anonym_da0453

@anonym_da0453 no ano, lezia na plazi, pretoze sa zastavili lety a neodporuca sa ist na letisko, lebo moze byt cielom bombardovania

Strana
z2