icon

Súboj Trumpa a Si Ťin-pchinga: Ohrozuje svetovú politiku?

eva8
Dnes o 08:02

Zaujimavy clanok. Trump ma nalepku "biznismen" a "nevypocitatelny". Podla mna je len velmi vypocitavy, chce zrujnovat okolie (nielen okolite staty a EU, a Blizky vychod kvoli rope, ale aj na Cinu ma poziadavky., co uz je nebezpecne), aby na tom tazil
https://www.ta3.com/clanok/1049683/si-vytiahol-...

danica2711
Dnes o 08:48

@eva8 ale robí to takým tým svojským blbým spôsobom, že si ho Si rovnako ako Putin namaže na chlieb a oranžový pajác to ani nepostrehne, stále bude tliapať o skvelých vzťahoch... mimochodom, "biznismen", ktorému zatiaľ každý biznis skrachoval...

eva8
autor
Dnes o 08:57
@danica2711

@eva8 ale robí to takým tým svojským blbým spôsobom, že si ho Si rovnako ako Putin namaže na chlieb a oranžový pajác to ani nepostrehne, stále bude tliapať o skvelých vzťahoch... mimochodom, "biznismen", ktorému zatiaľ každý biznis skrachoval...

@danica2711 ... a este prezident mieru ...

anonym_ea4de9
Dnes o 09:38
@eva8

@danica2711 ... a este prezident mieru ...

@eva8
Pocula si meno Abu Bakr Al Mainuki vcera bol eliminovany v Nigerii bol to sef ISIS len za minuly rok ISIS zabil vyse 7000 krestanov v Nigerii ale vsetci pokrytci to maju na haku .Vies kdo tam vedie vojnu proti teroristom ?
No debil Trump.
A vies ze vo Venezuele odkedy je USA zainteresovana zvysili minimalne mzdy o 100%.

anonym_76d956
Dnes o 10:06

Situáciu USA, Čína aj Rusko dovedú do krajnosti, pravdepodobne aj do otvoreného konfliktu a keď sa im to vymkne z rúk náhle odovzdajú vládu OSN aby to "vyriešila".

eva8
autor
Dnes o 10:21
@anonym_ea4de9

@eva8
Pocula si meno Abu Bakr Al Mainuki vcera bol eliminovany v Nigerii bol to sef ISIS len za minuly rok ISIS zabil vyse 7000 krestanov v Nigerii ale vsetci pokrytci to maju na haku .Vies kdo tam vedie vojnu proti teroristom ?
No debil Trump.
A vies ze vo Venezuele odkedy je USA zainteresovana zvysili minimalne mzdy o 100%.

@anonym_ea4de9 o Venezuele neviem, o smrti sefa ISIS som pocula pri robeni obedu, co sa tyka eroristickych skupin v Afrike - su tam "misie" EU, ktore sa tym zaoberaju