Súhlasíte so Šimkovičovou? Hľadáme názory!
Ahojte, poznáte niekto alebo súhlasíte niekto so Šimkovicovou? Napr Fico má dva tábory. Aj s ním súhlasia aj nie. Ale na ňu počuť len negatíva. Je niekto kto je s.nou spokojny ?
@chillibubble Tu si dala nejaké info o Festivale Fjuzn...ale reč nebola o tom, ale o 370 000 €, ktoré získala táto nadácia od štátu za posledné 4 roky, od rôznych ministerstiev, z toho cca 250 000 € od Ministerstva kultúry a toto chcú riešiť, nie nejakých 50 000 € za festival...
@danyelia opozícia nerobí prázdne tlačovky. Musí to byť neskutočná frustrácia snažiť sa niečo riešiť, dávať návrhy, žiadať diskusiu a dostanú nadávky a ignoráciu. Kultúru u nás už sleduje Európa, česi prerušili spoluprácu, RTVS už začínajú úradovať a rozhodovať čo budú dávať do správ, to isté ako v Markíze
@danyelia toto ti píše Simecka:
Páni Danko a Machala, pani Šimkovičová. Nezvyknem reagovať na nebotyčné hlúposti, ale tu už musím. Skúsim tak, aby ste to pochopili aj vy. Mozartove gule nevyrába W. A. Mozart, vstupné na Eiffelovu vežu nevyberá Gustave Eiffel, a ani tie desiatky Hodžových námestí a Štúrových ulíc po Slovensku nevlastnia potomkovia Ľudovíta Štúra a Milana Hodžu.
Rovnako tak Nadácia Milana Šimečku nemá nič spoločné so mnou, ani so slovenskou opozíciou. Je to nezávislá nadácia, ktorá funguje na Slovensku vyše 30 rokov. Za ten čas spravila asi už stovky skvelých projektov pre tisícky žiakov, učiteliek a zamestnancov samospráv na celom Slovensku. Aj v tých najmenej rozvinutých okresoch, pre ktoré ľudia ako vy za celé pôsobenie v politike nespravili vôbec nič. Pracujú v nej dospelí a nezávislí ľudia, skutočné odborníčky a vlastenci, majú správnu radu, revizórku a všetky jej výročné správy nájdete na internete.
A áno, gratulujem vám k brutálnej investigatíve. Bola pomenovaná po mojom starom otcovi, filozofovi a disidentovi Milanovi Šimečkovi (1930-1990). Kľúčové slová na zopakovanie: Mozartove gule, Hodžovo námestie.
Takže dajte konečne pokoj slušným ľuďom a organizáciám, od SND cez SNG po NMŠ, a prestaňte sa stále viac strápňovať. Slovenskej kultúre, vzdelanosti, prírode a vôbec spoločenskej atmosfére ste už ublížili viac než dosť. Pani ministerka, je čas odísť, včera bolo neskoro.
@danyelia od Simkovicovej si aj ty odbehla az k Simeckovi a ich tlacovkam, ja neviem ako za nimi moze byt praca, ked su v parlamente ako opozicna strana, jednoducho nemaju mandat na viac, len dosledne poukazovat na vsetko, co robia nedobre, nevhodne, nebezpecne vladnuce strany a to ak dovolis robia a co robia v ramci EU parlamentu si vygoogli.
Zatial si nenapisala ani Ň o tom, co take uzasne ta nekulturna neministerka urobila?
Co jej akoze podla teba vyslo? Lebo ja nie som ani za to, aby sa zeny potahovali za oblecenie, ale este aj pre menovaci dekret sla v pletenych satach s gombikmi od vrchu az dole...teda uplne mimo akykolvek bonton, pretoze ak by bola pozvana na degustaciu medu v palaci, tak ja nepoviem ani slovo, ale toto bolo meganeuctive.
A clovek by cakal, ze ked sa jej tak zastavas, tak ze najdes z fleku aspon 5-6 veci, ktore su podla teba top, no nie su a to ani ked sa na to das lupou a ani ked sa na to das mikroskopom.
A ze uz aj predtym tam boli uplne mimo ludia je fakt, ale aspon nechali robit inych ludi, ktori to vedia svoju pracu.... . Ona sa totiz este ako klasicka Dora rozhodla, ze im vsetkym ukaze....ako sa k nej budu musiet spravat a ako sa jej budu musiet....ja neviem klanat?! No jednoducho daj sedliakovi moc a tu su vysledky...uplne na krasu by sa mohla vybrat s Blahom a kamosmi smer Rusko a vziat aj Tabakovu....ja myslim, ze tam by im to slusalo, mali by poklony - ovacie a mozno by mohla niekoho este aj k veceru na namesti zbicovat, naj sa nevola Cervene len tak mirnix - dirnix.
@danyelia jo a tie telky, co akoze spominas, ze nechaju ludi dohovorit, to myslis tie, kde dostava Martina otazky typu, co jedla, ako sa vyspinkala a ci neda nejake tipy na kozmeticke triky, kedze vyzera tak bajecne na svoj vek? A Pellegrini tiez vyzera super a ma krasne nohy a podobne?
...tomu hovoris moderovanie, ano? tak to je tam ten tao expert na genitalie uplne dobre v tej slovenskej narodnej galerii...
Tusis inak kedy by niektori z nich kulturne sam od seba dohovoril, ak by tam nemal moderator svoje vstupy? Ved preto je to moderovana relacia - pretoze je tam moderator, ktory vedie diskusiu, otazkami to posuva, sleduje obom cas, podnecuje ale aj ukoncuje, ak by to bol iny format, tak by sa to volalo napriklad vystupenie ministerky a tam moze ona hovorit co chce. Len aj teraz ukazala, ze vlastne nema co normalne povedat, aj preto Machala aspon cital z papierov tie cisla zmluv a sumy, lebo inak by to trvalo cele asi tolko ako ked sa deti pobiju na pieskovisku....trepnut, povedat, ze nepojdem, nebude po vasom, ja som povedala a hotovo a este by sa mohla aj rozrevat a dupnut nozkou....naj je to cele.
@danyelia Iste, nech sa prešetrí, ak existuje dôvodné podozrenie. Ibaže kto nie je na hlavu padnutý, dobre vie, že tu vôbec nejde o nejaké prešetrovanie hospodárnosti. Lebo sa bavíme o SNS a súdnemu človeku pri SNS napadne okrem ožranstva, neschopnosti súvisle hovoriť a neznalosti slovenskeho jazyka ešte napr. nástenkový tender, emisie, dobytkár, obrnené transportéry, logá na ministerstvo hospodárstva atď. atď - SNS a transparentnosť je oxymoron.
@atinkaa Napísala som pár vecí, čo u nej kvitujem v predchádzajúcom príspevku, fakt sa mi to nechce 3x písať, dookola to isté ...Neviem, prečo tu pletieš Rusko 🙄 No tie jej šaty boli vždy lepšie ako to čierne vrece Plavákovej, či v čom to bola odetá na rovnakú príležitosť 😄 Áno, robí veci, ktoré sa niekomu nepáčia. Odvoláva ľudí, s ktorými nechce pracovať, plus má na to dôvody, ktoré uviedla. Je to protizákonné? Nie je. Každý minister si na posty dosadzuje tzv. svojich ľudí. A nikdy som nevidela rozhovor, kde hovorí o tom ako sa vyspinkala...Alternatíva jej neskáče do reči, dozviem sa tak oveľa viac info, ako pri moderátorovi, kde človeku skočia do každého tretieho slová, že nevie ani dopovedať myšlienku...No a že z papiera čítali sumy, keď chceli byť presní je predsa v poriadku. To, že opozičníci čítajú z papiera úplne všetko nevadí nikomu, nič nevedia povedať z hlavy a od srdca, to jecten dvojaký (kilo)meter...
@oliolijanka neboj,Matovič má trápi rovnako, ako Simkovicova.
@annm81
Samozrejme, že tie granty dostala nadácia úplne v súlade s pravidlami... a žiadne podozrenia tam reálne nie sú... podozrenia sa vykonštruovali cielene len preto, aké meno tá nadácia nesie... ale účel to splnilo - zasmradiť verejný priestor, pošpiniť politického rivala...
Ono furt sa nájdu nejakí plochozemci, resp. ľudia s nulovým kritickým myslením, ktorí sadnú na lep a uveria každej kravine, ktorú vládna lúza pustí do éteru...
uz viem kto bol vrah a tu co nove? este stale za vsetko moze opozicia na cele so Simeckom?
@danyelia ty nevieš kto sa jej tieto otázky pýta? Veď Ericka. Fakt duchaplne otázky o ničom. Moderátori sú tu od toho aby sa dožadovali odpovedí, ktoré zaujímajú ľudí a nie,že politici si budú otázky prispôsobovať podľa seba. Sledujem Torokovu, tu majú asi zo SNS najviac v zuboch.
@ukulela V pohode, nevadí...napíšem to ešte 10 x 😃 Mne Šimečka nemusí nič písať, tu ide o to, že aj keby to bola nadácia Raťafáka Plachtu z Očovej, ak má niekto čo i len štipku podozrenia, že nastali nejaké problémy s financovaním danej nadácie (hocijakého politika, aj Fica) je potrebné na to upozorniť (verejnosť, médiá, iné orgány...) aby to preverili. Spomenula som to len preto, lebo je to posledná a aktuálna téma, na ktorú som dnes narazila, problém, ktorý Šimkovičová povedzme že rieši a zaujímal ma váš názor. Chápeme sa? Nechcem o minútu čítať po stý x ,,a čo s tým má Šimečka,, 🙆🏼♀️
@danyelia nevadí, ešte raz. Simkovicova útočí na mladého šimečku cez nadáciu, s ktorou on má spoločné prt a viac nič. Neriadi ju, nezasahuje do nej. Áno, ako Mozartove gule a Viedenská káva. Hotovo. Nadácia Milana šimečku nevytvára voličov PS. Ak spreneverili peniaze, nech ich zabasnu. ale to sa nestane. To je len bu bu bu, zle mimovládky... Pritom dpc len a len vďaka občianskemu sektoru a mimovládkam máme v dedine náučný chodník, nové ihrisko v škôlke a opravenú partizánsku chatu k výročiu SNP. OZ robí deckam program na deň detí a rovnako OZ organizuje športové podujatia. Ten chamizny tretí sektor, čo mu nadávajú do sorosovcov, teraz po novom simeckovcov. Ono je to ale v konečnom dôsledku len tak, že Fico potrebuje potichu riesit onakvejsie ohavnosti, tak necháva Martinku nech steká.... Kováčik je už von, áno, ten prokurátor, čo nikoho neobzaloval a dokázateľne bral úplatky. Bodor a Gašpar sa už báť nemusia. Už len ten Brucho čaká, chudák, či si spomenu ... Potom prestane smeru vyhovovať, že stvr ovláda SNS a urobí s nimi poriadok. Akurát dovtedy budeme v galérii vystavovať ja už neviem čo... Diela zo súťaže na tému Svätopluk a Mečiar, otcovia národa. A na školy bude chodiť prednášať matica slovenská o Tisovi a hlinkovi.
Nielen Simkovicova, ale najvyssi uradnik Machala co robi… robila som na tom rezorte a nik nechapal, co si dovoluju. Vyhadzovat ludi s pravnickym vzdelanom, dohadzovat joby lemtajom, syncekom esenesackych partajnikov, vyhadzovat spisy, obchadzat vsetky uradnicke pravidla… hroza

@viestta Jaaaj a Šimečka robí každý deň prázdne tlačovky o čom? Lebo Fico, lebo Šimkovičová, lebo Dolinková, oni sú zlí, blá blá, lebo oni-PS si dali bilbordíky po Slovensku, aká je vláda zlá...kedy povedali nejaký normálny návrh, neburcovali ľudí, netliachali?