Súhlasíte so Šimkovičovou? Hľadáme názory!
Ahojte, poznáte niekto alebo súhlasíte niekto so Šimkovicovou? Napr Fico má dva tábory. Aj s ním súhlasia aj nie. Ale na ňu počuť len negatíva. Je niekto kto je s.nou spokojny ?
"...Šimečka na pokyn svojich nadriadených zvoláva verejné protesty..."
Akosi nam sudruh zo Sumracnej zabudol, kto zvolaval protesty par rokov dozadu. Vtedy to bolo jeho ustavne pravo, teraz predseda PS podľa Fica zneužíva demokratické inštitúty...
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23371495/fico-chce-simec...
@mizoko Ja? Nesranduj...ja som tu na nikoho osobne neútočila, ani nikoho neurazila. Zato ja som si tu od ,,slušných,, ľudí vypočula aká som prízemná, jednoduchá, úbohá, jednobunkovec, mám sa hanbiť, patrím do stáda...Ale kľudne mi môžeš vysvetliť, prečo vy, tí ,,slušní,, liberáli a progresívci neustále URÁŽATE a vysmievate sa iným ľuďom? Len preto, že netlieskajú vašim názorom - a to som si všimla v každej politickej téme tu na fóre. Hlavne, že všetci strašne bojujete za kultúru, no sami ju neviete dodržiavať ani na ,,internetoch,, 😃
@danyelia my tu na MK nic nevyriesime....preto si zalozila diskusiu?
...a mne praskne cievka a ako pise @mizoko ty mas uplne megalaskavy ton ala Mata v kazdom jednom prispevku
Uprimne za mna velmi zly odhad mas a velmi velmi mimo komentare...nic v zlom ale chcela si diskutovat a na druhu stranu diskusiu s inymi prispevkami odmietas.
Hovoris, ze kto, co nema prezivat, ale ty si osoba, ktora kvoli tejto neministerke nekulturnej zalozila temu na MK, je to za mna nadpraca, nikdy by som jej tolko casu nevenovala, teda ty prosim do nikoho nic neprojikuj (lebo tak sa vola ten obranny mechanizmus, ked zo svojich pocitov obvinis inych)....bud diskutuj alebo to zmaz...kedze diskutovat zjavne nevies....dovod preco som ta nazvala Simkovicovou je presne ten - si ako ona, jak to nie je oda na nu a na tvoje/jej prispevky ako ano uzasne to je, ano presne pravdu mas, ano ako pises...tak je to podla teba zbytocne prezivanie a zbytocne filozofovanie....pricom pre inych je to len obyc diskusia ku kave a zdielanie. Nic viac, nic menej. Ty ju neprezivaj a seba tiez.
A ja som nikde nenapisala, ze si nemas o nej mysliet, co ty chces. Ja som napisala, ze je uplne ok, ak ty si s nou spokojna. Teda este okrem projekcie nauc sa citat s porozumenim, aby si mohla plnohodnotne diskutovat. Za mna je uplne ok, ak by si s nou aj zila v jednej domacnosti, teda bola Martina ...ale kde si ty vycitala z mojho prispevku, ze na to nemas narok? Mna skor a to ti pisem opakovane prekvapuje, ze nevies o nej napisat vetu pozitivnu. Ja mam velmi rada nasu jedinu prezidentku Zuzanu Caputovu a vedela by som sfleku napisat zo 4 a4 😀 toho, co podla mna urobila dobre a kde nas reprezentovala fajne, teda mi je viac nez zvlastne, ze vyhra niekto komu fandis, kto sa ti pozdava .....a nic.. ale ssak dobre...asi aj takto sa da - krasne, ale prazdno prazdnociste..tak mame teraz aj v palaci a je nam to Slovakom vlastne. Ja to beriem, ze toto chce vacsina. Sice tomu nerozumiem, ale respektujem. Obal - pozlatko je pre niekoho priorita.
@danyelia Nič si nenapísala,len to čo opakujú naši fešáci .My sme ti dali argumenty a ty nie. Dokonca som ti napísala,čo som osobne ja zažila pred 5rokmi a môj názor na to čo sa mení a prečo to nie je ok. Ale asi ty ani len netušiš o čom som písala,čo je tiež ok, pretože ja som sa s tým dovtedy tiež nestretla, vlastne som nebola nútená to riešiť
@mizoko ono je to tak, ze ked s nimi niekto polemizuje s dokazanymi uz sa im vysmieva a ak ziada odpovede tak ich ponizuje. Danuska nie je jedina s takym nastavenim Toto nastavenie maju aj ini volici a obhajcovia koalicie. Aj v diskusiach na internete aj ti, ktorych som stretla nazivo
@atinkaa Ty si úplne MIMO 😃 Ja som žiadnu tému na MK nezaložila! Len som v polovici diskusie prispela jedným názorom a hneď sa tu na mňa vrhli protišimkovičovské supy a do krvi sa tu budú hádať, aká je oná zlá, ale veď ja vám ten názor neberiem, myslite si o nej a jej práci čo len chcete, ja tu nikoho nejdem presviedčať o mojom pohľade...to robíte vy všetci 🤔
@mizoko presne, za ich poondeny zivot musi byt niekto vinny, urcite to nie su oni. A keby tu nebolo Simecku, Radicovej, Matovica, Sulika a kto vie koho este, tak oni by sa mali taaaak dobre. Ale tie mrochty to kazia nielen im, ale aj ich laskavemu a dobrotivemu sudruhivi uz zas panovi premierovi aj vsetkym tym mudrym a starostlivym ludom, ktorych ma vo vlade.
@danyelia tak moderujes to tu akoby bola tvoja...uplne to nesledujem...aspon vidno kto z nas to preziva a nediv sa, ze k tebe nie su ludia slusni, ty citas po sebe co ty bezne ludom pises? Ti praskne cievka, ty si uplne mimo...pisala som ti nieco take ja? Predpokladam, ze v realite by si bola uplne inde...ale chapem klavesnica - bezpecie doma, tak ides jak drak.
Ale budem povdacna, ked pri mne zostanes v terminologii, ktora nie je 4. cenova. Alebo ma neoznacuj a nepis konkretne mne. Na toto ja ozaj nie som zvyknuta a ani si neplanujem zvykat. Dik za precitanie s porozumenim.
@atinkaa Aha, volička Čaputovej...sme úplne na inej strane, lebo ja som ju nevolila. Pre mňa je toto debata ku káve, no každá podobná debata sa tu zvrháva na urážky a výsmech, takže nemá veľký význam pokúšať sa o to...Dookola sa ma pýtaš, s čím s ňou súhlasím, už som to písala a zase to isté. A zavádzaš, že ja som založila diskusiu, potom asi nečítaš s porozumením Ty. Vadí Ti, že si mimo (no si mimo diania) ale urážky na iných Ti nevadia...
@danyelia no krásne si sa predviedla keď si napísala: Aha, volička Caputovej.
To vôbec nebolo agresívne,arogantne a posmešne. Nieeeee. Ty si tá milá,tichá a jemná osôbka kt tu chce len v kľude diskutovať pri kávičke a keksíku 🤣 skús si po sebe prečítať čo píšeš a ako to píšeš, vrelo odporúčam tento postup ešte pred tým, ako stlačíš Odosli
@danyelia písala som,ze si to chválila? Píšeme ti ako to je. Ako to funguje. A to čo robí Simkovicova je vlhký sen Danka. A zároveň to hrá do karát Ficovi. Simkovicova je hlúpa, zlá žena. Možno by si bola veľmi prekvapená, kebyže sa vyjadrí Aneta Parizkova a ešte pár by sa našlo 😉. Ide o prachy
@mizoko A čo na tom bolo nevhodné? Tým, že ju volila a ja nie je na úplne inom názorovom poli a zbytočne sa tu budeme naťahovať, ona nepohne mojim názorom a ja jej 🤷🏼♀️ Veď je to každého právo, zvoliť si koho chce a ja jej to neberiem, nič na tom nebolo posmešne, arogantné ani agresívne...Ty si daj kávičku a keksík a neprežívaj to tak 😃

@aalt ako spieval Kryl:
Nad palácem vlády
ční prapor s gilotinou
Děti mají rády
kornouty se zmrzlinou
Soudcové se na ně zlobili
Zmrzlináře dětem zabili
Byl hrozný tento stát
když musel jsi se dívat
jak zakázali psát
a zakázali zpívat
a bylo jim to málo