Súhlasíte so Šimkovičovou? Hľadáme názory!
Ahojte, poznáte niekto alebo súhlasíte niekto so Šimkovicovou? Napr Fico má dva tábory. Aj s ním súhlasia aj nie. Ale na ňu počuť len negatíva. Je niekto kto je s.nou spokojny ?
@carolynka asi je pre nich dôležitejšie,aby ich deti neuniesol nejaký gay-párik, ako to, že na fyzike sa budú učiť, že aj overené fakty sa dajú prebiť vlastným názorom (viď plochosť Zeme). A ešte aj ten väzobne stíhaný a následne prepustený Tibor Gašpar sa ide starať do školstva, že je vraj veľa učiteľov-liberálov, že treba s tým niečo robiť. Krásna budúcnosť pre naše deti. Síce učiteľov nieto, ale povinná otázka na príjím.konaní bude, že či je konzervatívec a národniar alebo prozápadný liberál. Takto nejako by to mohlo dopadnúť podľa ich scenára.
@baumka myslim, ze v tejto diskusii sme si mohli precitat, ze sice treba podporovat hlavne tie tradicne hodnoty vsade kde sa da aj neda, ale inac orientovany prezident im nevadi, lebo nevychovava deti. Tazko povedat ci je to farizejstvo alebo hlupost, pripadne nieco ine, tazko definvatelne aj pochopitelne.
@viestta presne tak. Však inač orientovaný prezident bez rodiny je v podstate ten tolerovaný vzor tradičného gaya. Už keby mal deti, tak je liberálny a tým pádom mimo povolenej normy.
A s tým farizejstvom súhlasím a pri hlúposti by som pritvrdila a nazvala to tuposťou či tupotou- taký vyšší level podľa mňa.
Očividne majú niektorí potrebu určovať, čo je a nie je správne. Namiesto orientácie by sa mali pozerať na hodnotu, ktorú človek vytvára. Môj názor je, že lepšie vychované dieťa gayom, ako detským domovom. Kopec akože normálne orientovaných vychová nešťastnú generáciu, ktorá stráca zmysel života A Pelle je len Pelle či na teplo či na studeno, či zanechá za sebou dobrú prácu a či zlú síce začina byť vidno, ale dajme mu čas.
Pekne sa nam sloboda umenia vyvija ... Kuffa prerusil divadelne predstavenie: https://www.facebook.com/reel/500594996002442
@galioska oni nam urcia, co je pre nas vhodne a co nie. Neviem, ale mne to pripomina casy minule. Myslela som si, ze z nikdy nezazijem, ze mi niekto bude urcovat co budem pozerat, co budem citat a kam budem chodit. Cim dalej tym viac si uvedmujem, ze sa blizime k tomu co sme videli v Peliskoch, Obcianskom preukaze alebo v Ucitelke.
@galioska v tomto sa podľa mňa pletieš. Stačí sa pozrieť na protivládne protesty - v KE bolo kopec starších ľudí. Voliči Smeru nie sú rovnaká kategória ako boli babky demokratky. Odkedy sa Smer radikalizoval, pritiahol k sebe kopec mladých otvorených aj skrytých fašistov a kopce konšpirátorov bez ohľadu na vek. Keď vidíš na facebooku rôzne profily dôchodcov, často sú to odcudzené účty, predsalen dôchodcovia sa proti tomu vedia brániť menej ako mladí ľudia.
@galioska asi 3 tyzdne pred parlamentnymi volbami som citala prieskum demografickeho zlozenia volicskych zakladni stran. Smer mal vyznamnu vacsinu volicov v produktivnom veku zamestnanych na nizsich poziciach alebo ekonomicky necinnych, zijucich na vidieku a v mensich mestach. Dochodcov tam nebola ani polovica. Nie dochodcovia Smer do parlamentu nevytiahli, aj ked je pravda, ze ho volila nie zanedbatelna cast z nich. Viac dochodcov mal Hlas, ale tiez to nebola vacsina. Velku cast volicov si pritiahol Smer z tych radikalnejsich stran, ktore nemali sancu presadit sa.
@viestta áno,východ slovenska bol skoro celý červený 🤦🏼♀️ je tu síce veľa dôchodcov ale čo viem mladí ich volili tiež. Aj Republiku. Ale to je tým,že tuná sa musíš dostať na úroveň tých ľudí a tak sa s nimi aj baviť. Smer,hlas,SNS aj Republika ten jazyk poznajú. PS je ale príliš "nóbl" a ľudia na východe im nerozumejú. To chce zmeniť spôsob ako sa s nimi baviť. A hlavne vysvetľovať. A furt dokolecka a nevzdať to kým to nepochopia
@mizoko radsej nech sa presetrit ako mladez ohrozuju rozpadajuce sa nemocnice,kolabujuce zeleznice, skolstva na urovni 90tych rokov minuleho storocia. Toto plus korupcia su dovody preco kazdy 5student odchadza studovat do zahranicia a kazdy 5 odideny sa uz nevrati, nie nejaka divadelna hra.
Včera som sa vrátila z východu,no čo vám poviem. Otec fičí na YouTube a na uryvkoch nejakého kokosa. Jeho idolmi sú Banas, Bukovský. Proti argument berie lebo nevie oponovať,ale o 10min. sme tak kde sme boli. Na FB vidím ako nejaké známe riešia práškovanie. Mám 100chuti im napísať,tak snáď nie za Fica 🤪🤪.

@carolynka ale skús sa opýtať prečo, odpoveď nedostaneš 🤷🏻♀️.