icon

Súhlasíte so Šimkovičovou? Hľadáme názory!

13. aug 2024

Ahojte, poznáte niekto alebo súhlasíte niekto so Šimkovicovou? Napr Fico má dva tábory. Aj s ním súhlasia aj nie. Ale na ňu počuť len negatíva. Je niekto kto je s.nou spokojny ?

tetapetra
17. aug 2024

@carolynka ale skús sa opýtať prečo, odpoveď nedostaneš 🤷🏻‍♀️.

baumka
17. aug 2024

@carolynka asi je pre nich dôležitejšie,aby ich deti neuniesol nejaký gay-párik, ako to, že na fyzike sa budú učiť, že aj overené fakty sa dajú prebiť vlastným názorom (viď plochosť Zeme). A ešte aj ten väzobne stíhaný a následne prepustený Tibor Gašpar sa ide starať do školstva, že je vraj veľa učiteľov-liberálov, že treba s tým niečo robiť. Krásna budúcnosť pre naše deti. Síce učiteľov nieto, ale povinná otázka na príjím.konaní bude, že či je konzervatívec a národniar alebo prozápadný liberál. Takto nejako by to mohlo dopadnúť podľa ich scenára.

viestta
17. aug 2024

@baumka myslim, ze v tejto diskusii sme si mohli precitat, ze sice treba podporovat hlavne tie tradicne hodnoty vsade kde sa da aj neda, ale inac orientovany prezident im nevadi, lebo nevychovava deti. Tazko povedat ci je to farizejstvo alebo hlupost, pripadne nieco ine, tazko definvatelne aj pochopitelne.

baumka
17. aug 2024

@viestta presne tak. Však inač orientovaný prezident bez rodiny je v podstate ten tolerovaný vzor tradičného gaya. Už keby mal deti, tak je liberálny a tým pádom mimo povolenej normy.
A s tým farizejstvom súhlasím a pri hlúposti by som pritvrdila a nazvala to tuposťou či tupotou- taký vyšší level podľa mňa.

gribka1
17. aug 2024

Očividne majú niektorí potrebu určovať, čo je a nie je správne. Namiesto orientácie by sa mali pozerať na hodnotu, ktorú človek vytvára. Môj názor je, že lepšie vychované dieťa gayom, ako detským domovom. Kopec akože normálne orientovaných vychová nešťastnú generáciu, ktorá stráca zmysel života A Pelle je len Pelle či na teplo či na studeno, či zanechá za sebou dobrú prácu a či zlú síce začina byť vidno, ale dajme mu čas.

aalt
19. aug 2024

Pekne sa nam sloboda umenia vyvija ... Kuffa prerusil divadelne predstavenie: https://www.facebook.com/reel/500594996002442

galioska
19. aug 2024

@aalt si myslis, ze ich volicov zaujima nejaka kultura? im je fuk, preto nechaju robit svojich zvolenych tento hnus.

aalt
19. aug 2024

@galioska tak minule ma tu jedna lustrovala, ze ako casto chodim do divadla, ze si dovolim kritizovat pani velkomoznu ministerku ...

galioska
19. aug 2024

@aalt myslis ministerku ala senk? , no vacsina sa jej rovna ale fest😃

viestta
19. aug 2024

@galioska oni nam urcia, co je pre nas vhodne a co nie. Neviem, ale mne to pripomina casy minule. Myslela som si, ze z nikdy nezazijem, ze mi niekto bude urcovat co budem pozerat, co budem citat a kam budem chodit. Cim dalej tym viac si uvedmujem, ze sa blizime k tomu co sme videli v Peliskoch, Obcianskom preukaze alebo v Ucitelke.

galioska
19. aug 2024

@viestta no to isto, nech si to urcite, nech si jej urcenu kulturu prisvojuju nevzdelanci a vacsina dochodcov co jej tak fandi,,,

mizoko
19. aug 2024

@viestta a opäť to zopakujem: tuná to musí zhoriet do tla a ešte aj tu zem by sme mali soľou posypať a tak začať nanovo lebo s týmito štruktúrami čo tu mame to iné nebude. No a čakám kto sa do mňa zas navezie kvôli tomu 😅🤣

viestta
19. aug 2024

@galioska keby si moju mamu, dochodkynu, pocula co na adresu TEJ osoby hovori. Kreatura je este celkom zverejnitelny termin. Takze ani dochodcov netreba hadzat do jedneho vreca.

galioska
19. aug 2024

@viestta zial drviva vacsina to tak nevidi, su ako roj vciel napr na facebooku a s krasnymi foteckami vnucat sa odprezentuvavaju krasnym slovnikom ala senk. Kopiruju z konspiracnych stranok dristy, memecka a veria tomu, smutne...

annm81
19. aug 2024

@galioska v tomto sa podľa mňa pletieš. Stačí sa pozrieť na protivládne protesty - v KE bolo kopec starších ľudí. Voliči Smeru nie sú rovnaká kategória ako boli babky demokratky. Odkedy sa Smer radikalizoval, pritiahol k sebe kopec mladých otvorených aj skrytých fašistov a kopce konšpirátorov bez ohľadu na vek. Keď vidíš na facebooku rôzne profily dôchodcov, často sú to odcudzené účty, predsalen dôchodcovia sa proti tomu vedia brániť menej ako mladí ľudia.

galioska
19. aug 2024

@annm81 tak to vidis ty a tak to vidim ja hlavne podla komentovania na socialnych sietiach, kliknes stary clovek tam je...ti dochodcovia na proteste niesu vacsina, zial, mozes vysvetlovat kolko chces
A aj volby to ukazali

viestta
19. aug 2024

@galioska asi 3 tyzdne pred parlamentnymi volbami som citala prieskum demografickeho zlozenia volicskych zakladni stran. Smer mal vyznamnu vacsinu volicov v produktivnom veku zamestnanych na nizsich poziciach alebo ekonomicky necinnych, zijucich na vidieku a v mensich mestach. Dochodcov tam nebola ani polovica. Nie dochodcovia Smer do parlamentu nevytiahli, aj ked je pravda, ze ho volila nie zanedbatelna cast z nich. Viac dochodcov mal Hlas, ale tiez to nebola vacsina. Velku cast volicov si pritiahol Smer z tych radikalnejsich stran, ktore nemali sancu presadit sa.

mizoko
19. aug 2024

@viestta áno,východ slovenska bol skoro celý červený 🤦🏼‍♀️ je tu síce veľa dôchodcov ale čo viem mladí ich volili tiež. Aj Republiku. Ale to je tým,že tuná sa musíš dostať na úroveň tých ľudí a tak sa s nimi aj baviť. Smer,hlas,SNS aj Republika ten jazyk poznajú. PS je ale príliš "nóbl" a ľudia na východe im nerozumejú. To chce zmeniť spôsob ako sa s nimi baviť. A hlavne vysvetľovať. A furt dokolecka a nevzdať to kým to nepochopia

viestta
19. aug 2024

@mizoko to mas pravdu, oni liberalnych kaviarenskych povalacov volit nebudu, oni zvolia hulvata, ktory ma rovnako primitivny slovnik ako oni a to im imponuje

mizoko
19. aug 2024

@viestta vidím že sme sa pochopili 😉 je to smutné ale je to tak. Ale zase nie všetci sú takí,niektorí len nerozumejú čo vlastne PS ponúka a na tých by sa mali zamerať. Fakt tu nie sme všetci úplne trafeni 😅 aspoň dufam

mizoko
19. aug 2024

@viestta oni rozumejú pivu a gulášu zadarmo a nadávaniu na dráhe potraviny a PHM. Ale nemajú šajn aké kompetencie má prezident,aké predseda parlamentu,čo všetko obsahuje ústava,aká je výkonná a aká zákonodarca moc a ďalším základným veciam. A odtiaľ treba zacat

viestta
19. aug 2024

@mizoko a preto pisem do podobnych diskusii, ak je nadej, ze aspon niekto pochopi ten zasadny rozdiel nazoroch a politike, tak to ma zmysel. A ak aj nepochopia, tak napriklad o tych kompetenciach som uz poucila X krat. Ci to malo aj nejaky ucinok, to ukazu dalsie volby

mizoko
19. aug 2024

@viestta ajajaaaaaj,najnovšie info: Šúpolienka chce dať prešetriť ten incident na predstavení ako mravné ohrozovanie mládeže. Verím že tym myslí mravné ohrozenie mládeže Kuffom 😜

carolynka
19. aug 2024

@mizoko radsej nech sa presetrit ako mladez ohrozuju rozpadajuce sa nemocnice,kolabujuce zeleznice, skolstva na urovni 90tych rokov minuleho storocia. Toto plus korupcia su dovody preco kazdy 5student odchadza studovat do zahranicia a kazdy 5 odideny sa uz nevrati, nie nejaka divadelna hra.

mizoko
19. aug 2024

@carolynka tá by sa mala dať hlavne vyšetriť 🤣🤣🤣

carolynka
19. aug 2024

@mizoko s nou cele panoptikum sns a ich volicov ;)

viestta
19. aug 2024

@mizoko @carolynka na dokladne vysetrenie je tam celkom dost kandidatov, len pri stave nasho zdravotnicstva a nedostatku psychiatrov... Dlho nam tu budu volne pobehovat pacienti bez liecby

tetapetra
19. aug 2024

Včera som sa vrátila z východu,no čo vám poviem. Otec fičí na YouTube a na uryvkoch nejakého kokosa. Jeho idolmi sú Banas, Bukovský. Proti argument berie lebo nevie oponovať,ale o 10min. sme tak kde sme boli. Na FB vidím ako nejaké známe riešia práškovanie. Mám 100chuti im napísať,tak snáď nie za Fica 🤪🤪.

tetapetra
19. aug 2024

@mizoko syn chcel ísť na deadpool,už sme došli

mizoko
19. aug 2024

@tetapetra to fakt? A ja som videla v kine deti na horore a nikomu to nevadilo 😅