Súhlasíte so Šimkovičovou? Hľadáme názory!
Ahojte, poznáte niekto alebo súhlasíte niekto so Šimkovicovou? Napr Fico má dva tábory. Aj s ním súhlasia aj nie. Ale na ňu počuť len negatíva. Je niekto kto je s.nou spokojny ?
@viky7 @baumka v civilizovanych spolocnostiach sa na taky post vypisuje medzinarodny konkurz. Je to sice v tomto pripade fikcia, pretoze oni ziadne vyberove konanie nevyhlasia, ale uz vidim tie haldy renomovanych hudobnikov, ktori sa budu hlasit. Vidlami by ich museli prehadzovat, dokonca by museli v cudzej reci komunikovat. Oni usetria zdroje a cas a vymenuju nejakeho kamarata. Hlavne aby bol dostatocne servilny vedeniu ministerstva. Ani vedeniu tak velmi servilny byt nemusi, lebo ministerka je len babka v rukach veduceho sluzobneho uradu a vymenovanim susedy uz boli uspokojene jej potreby. Dolezite je aby bol dostatocne servilny veducemu sluzbneho uradu. Vyzera to tak, ze aj pani ministerka je dostatocne servilna, preto tam este stale je. Keby nebola uz ma pobalene... A skusme este jednu fikciu: Keby doslo k tomu, ze ona bude mat pobalene, kto bude menovany ministrom? Mozte 3x hadat.
Odporúčam kuknúť príspevok fešiho šukaja🤦🏻♀️🤦🏻♀️. Komentáre mažu rýchlosťou svetla. Dokonca ani matika im nejde. Lebo 2024-1968=54. A ten jeho prednes, normálne som zirala
@heni10 ja sa obcas zapriem a vypocujem, precitam... A vzdy ma utvrdia v tom co si o nich myslim. Nepochopim ako moze niekto toto schvalovat, fakt nepochopim. A to su len reci, samostatna kategoria je co robia. Keby len trepali puate cez deviate, mozno by mi to az tak nevadilo, ale to co robia, to ma dopad na kazdeho, aj na mna a to ma s... (napisem radsej stve, lebo vystizny vyraz je nepublikovatelny)
No pekne, už sa pomstili Chmelárovi. Nemala som ho rada, ale vidí aspoň, s akou bandou sa dal dokopy.
Premiér Robert Fico s okamžitou platnosťou odvolal Eduarda Chmelára z funkcie poradcu predsedu vlády pre politické záležitosti. Oznámil to Chmelár na Facebooku s tým, že mu to Fico oznámil cez Erika Kaliňáka. Dôvodom podľa neho bola jeho kritika štátneho tajomníka Štefana Kuffu.
Fakt budeme všetci písať modrým perom, lebo iná farba nebude....
Taraba, Kuffa aj Šimkovičová fakt musia mať orgazmy z toho, ako im ide karta ,už sa musím tak hnusne vyjadriť.
Pani ministerka Šimkovičová robí skvelú prácu, to je vidieť aj na tom, ako ide všetkých jej neprajníkov a všetkých co na ňu útočia rozhodiť.
Len aby na svojom mieste vydržala do konca volebného obdobia, alebo aj celé ďalšie. Keby ju mal niekto nahradiť, najlepšie by to dokázal pán Štefan Kuffa, bol by zréjme ešte lepší minister, ako pani ministerka Šimkovičová.

@baumka SNS nominuje za riaditela opery nejakeho loajalneho cloveka, ktoreho jedina kvalifikacia na tento post bude ucast na vychovnych koncertoch pocas ZS. No a? Hlavne, ze bude zdatny rektalny alpinista, viac netreba. Vsak aj riaditelka Bibiany "ma rada deti". Vsak to ju robi dostatocne erudovanou na to aby viedla taku instituciu