icon

Súhlasíte so Šimkovičovou? Hľadáme názory!

13. aug 2024

Ahojte, poznáte niekto alebo súhlasíte niekto so Šimkovicovou? Napr Fico má dva tábory. Aj s ním súhlasia aj nie. Ale na ňu počuť len negatíva. Je niekto kto je s.nou spokojny ?

viestta
21. aug 2024

@baumka SNS nominuje za riaditela opery nejakeho loajalneho cloveka, ktoreho jedina kvalifikacia na tento post bude ucast na vychovnych koncertoch pocas ZS. No a? Hlavne, ze bude zdatny rektalny alpinista, viac netreba. Vsak aj riaditelka Bibiany "ma rada deti". Vsak to ju robi dostatocne erudovanou na to aby viedla taku instituciu

baumka
21. aug 2024

@viestta veru, tak to bude. Možno mu stačí, aby vedel spievať a mal sebavedomie vystupovať na verejnosti a obhajovať názory Martiny a Lukáša.

viky7
21. aug 2024

@baumka ja si myslím, že ani spievať nebude musieť vedieť 😀

baumka
21. aug 2024

@viky7 no veru, nároky klesajú😀, asi stačí, aby sa tam vôbec dostavil a začal podľa pokynov úradovať.

kiwi3
21. aug 2024

@baumka teraz prave konecne dostanu fleky rozni neschopaci, co nie su ani normalne zamestnatelni, hlavne, ze budu mat "spravny nazor" a znamosti. akoze co vie realne taka simkovicova? uvadzat telerano?

viestta
21. aug 2024

@viky7 @baumka v civilizovanych spolocnostiach sa na taky post vypisuje medzinarodny konkurz. Je to sice v tomto pripade fikcia, pretoze oni ziadne vyberove konanie nevyhlasia, ale uz vidim tie haldy renomovanych hudobnikov, ktori sa budu hlasit. Vidlami by ich museli prehadzovat, dokonca by museli v cudzej reci komunikovat. Oni usetria zdroje a cas a vymenuju nejakeho kamarata. Hlavne aby bol dostatocne servilny vedeniu ministerstva. Ani vedeniu tak velmi servilny byt nemusi, lebo ministerka je len babka v rukach veduceho sluzobneho uradu a vymenovanim susedy uz boli uspokojene jej potreby. Dolezite je aby bol dostatocne servilny veducemu sluzbneho uradu. Vyzera to tak, ze aj pani ministerka je dostatocne servilna, preto tam este stale je. Keby nebola uz ma pobalene... A skusme este jednu fikciu: Keby doslo k tomu, ze ona bude mat pobalene, kto bude menovany ministrom? Mozte 3x hadat.

baumka
21. aug 2024

@viestta žeby Lukáško? 😀 On sa celkom trasie na tú funkciu.
Šimkovičovú ale obdivuje,, že aké má pekné nervy, buď ju ženie pomsta a to je dodáva síl, alebo je na liekoch. Ja by som bez liekov na jej mieste nespávala.

viestta
21. aug 2024

@baumka ty na rozdiel od nej mas aj sudnost aj svedomie. Ona nema ani jedno ani druhe (a este by sa dalo par veci vymenovat, ktore nema), preto ma spokojny spanok...

tetapetra
21. aug 2024

Odporúčam kuknúť príspevok fešiho šukaja🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️. Komentáre mažu rýchlosťou svetla. Dokonca ani matika im nejde. Lebo 2024-1968=54. A ten jeho prednes, normálne som zirala

viestta
21. aug 2024

@tetapetra ani ja som nechapala co z tej jeho huby vypadlo. Trollovacie skolenia a kurzy sa nezapru, on nie je ziaden amater

baumka
21. aug 2024

@tetapetra zo Šukaja mi je fyzicky zle, detto z Tomáša, Blahu a podobných týpkov, neviem, ako tie ich ženy môžu s nimi spávať, ja by som to ani pri stole vedľa seba nezniesla.

tetapetra
21. aug 2024

@viestta
@baumka dnes som začala počúvať aj Ericka kaliho,ale toto som už fakt nedala.

viestta
21. aug 2024

@tetapetra aj ten mal publikacny prujem?

mizoko
21. aug 2024

@baumka lebo sú rovnaké ako ich muži ....

tetapetra
21. aug 2024

@viestta neviem, posledné video kde sú traja. Sorry,fakt som to nedala 😵

tetapetra
21. aug 2024

@mizoko Taraba má presne takú istú sestru ako je on sám

mizoko
21. aug 2024

@tetapetra ja sa vám ženy divím. ja už len keď ich vidím na obrázku sa mi robí nevoľno a nieto že by som ešte počula kvicat tie ich sprostosti

heni10
21. aug 2024

@mizoko ja od vtedy čo vyhral Pele som absolútne prestala pozerať správy a taktiež akonáhle niekde počujem niekoho tých dementov čo mame vo vláde-prepínam,vypinam …zle mi je🤮

tetapetra
21. aug 2024

@mizoko sama sebe sa čudujem 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️.

viestta
21. aug 2024

@heni10 ja sa obcas zapriem a vypocujem, precitam... A vzdy ma utvrdia v tom co si o nich myslim. Nepochopim ako moze niekto toto schvalovat, fakt nepochopim. A to su len reci, samostatna kategoria je co robia. Keby len trepali puate cez deviate, mozno by mi to az tak nevadilo, ale to co robia, to ma dopad na kazdeho, aj na mna a to ma s... (napisem radsej stve, lebo vystizny vyraz je nepublikovatelny)

heni10
21. aug 2024

@viestta mňa občas s nervami informuje moj muž,lebo on ma ten žalúdok o dosť silnejší ako ja…a potom len spolu konštatujeme,že ta zberba co nám tu teraz vládne je asi zlý sen,alebo sme sa ocitli v priestoroch psychiatrickej liečebne pre veľmi ťažké prípady 🤦‍♀️

baumka
21. aug 2024

No pekne, už sa pomstili Chmelárovi. Nemala som ho rada, ale vidí aspoň, s akou bandou sa dal dokopy.
Premiér Robert Fico s okamžitou platnosťou odvolal Eduarda Chmelára z funkcie poradcu predsedu vlády pre politické záležitosti. Oznámil to Chmelár na Facebooku s tým, že mu to Fico oznámil cez Erika Kaliňáka. Dôvodom podľa neho bola jeho kritika štátneho tajomníka Štefana Kuffu.

baumka
21. aug 2024

Fakt budeme všetci písať modrým perom, lebo iná farba nebude....

Taraba, Kuffa aj Šimkovičová fakt musia mať orgazmy z toho, ako im ide karta ,už sa musím tak hnusne vyjadriť.

viestta
21. aug 2024

@baumka aj som sa cudovala, ze na toto nabral odvahu. No a tito robia kadrove cistky rychlo a zbesilo. Ani nie tak rychlo ako zbesilo...

suptdi
21. aug 2024

Pani ministerka Šimkovičová robí skvelú prácu, to je vidieť aj na tom, ako ide všetkých jej neprajníkov a všetkých co na ňu útočia rozhodiť.
Len aby na svojom mieste vydržala do konca volebného obdobia, alebo aj celé ďalšie. Keby ju mal niekto nahradiť, najlepšie by to dokázal pán Štefan Kuffa, bol by zréjme ešte lepší minister, ako pani ministerka Šimkovičová.

baumka
21. aug 2024

@suptdi Kuffa, zalez.

gribka1
21. aug 2024

@suptdi No a teraz dôvod tej excelentnosti? Čo také dobré stihla urobiť nech to máme na jednom mieste.

suptdi
21. aug 2024

@baumka máš skutočne kultúrne vyjadrovanie.

baumka
21. aug 2024

@suptdi tak ako tvoj Kuffa, Machala, Michelko , Blaha a spol, však to je teraz norma takýto slovník, nie?

suptdi
21. aug 2024

@gribka1 v podstate všetko co doposiaľ v úrade vykonala je v absolutnom poriadku, len ju toho ešte veľa čaká kultúru teba očistiť úplne, len aby sa pani ministerke Šimkovicovej darilo aspoň tak, ako doteraz.