icon

Súhlasíte so Šimkovičovou? Hľadáme názory!

13. aug 2024

Ahojte, poznáte niekto alebo súhlasíte niekto so Šimkovicovou? Napr Fico má dva tábory. Aj s ním súhlasia aj nie. Ale na ňu počuť len negatíva. Je niekto kto je s.nou spokojny ?

ikka204
14. aug 2024

Ze Simkovicova je vzdelana a mudra. No to ma uprimne rozosmialo. Zaujimalo by ma jej vzdelanie, ked si o nej toto mysli. Odvazna je, to sa musi uznat, resp. arogantna- odvazna az za hranice svojho intelektu. Msti sa vsetkym, lebo inak si autoritu a respekt vynutit nevie. Moze ist robit tak bacharku do vaznice a nie na kulturu, ktora ma byt co najviac orvorena, povznasat a prekracovat hranice obmedzenosti. Presny opak simkovicovej. To ako keby spravis ministrom zivotneho prostredia niekoho z drevarskej firmy alebo kto ma zalubu v strielani zvierat. Pockat...

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
viestta
14. aug 2024

@ikka204
Narodila sa v roku 1971 v Modre. V roku 1993 absolvovala magisterské štúdium odboru vychovávateľstvo pre osoby vyžadujúce osobitnú starostlivosť na Pedagogickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave,[2] kde potom v roku 2015 obhájila aj titul PhDr. v odbore liečebná pedagogika.[3]

ikka204
14. aug 2024

@viestta jednoducho odbornicka na vsetko. O simkovicovej viem. Inak, jej byvali kolegovia (moji kamarati) tvrdia, ze hlupejsiu osobu treba dlho hladat - ich nazor. Ale mna viac zaujimalo vzdelanie osoby, ktora dokaze tvrdit, ze simkovicova je vzdelana a mudra. Alebo ani nie.. Domyslim si

dadana22
14. aug 2024

Ja plne súhlasím s krokmi pani Ministerky

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
dadana22
14. aug 2024

Simkovicova cisti kulturu od progresivneho nanosu ked PS a ich ludia ako Jaurova si sprivatizovali fondy a udeľujú nase penieze kamaratom. Byvala sefka prazdnej SNG ju tunelovala ked 2 miliony prihrala otcovi. Kradneme slusne ale razne vase PS

viestta
14. aug 2024

@oliolijanka nasa ministerka kultury je dokaz, ze vzdelanie v konecnom dosledku neznamena, ze clovek nie je hlupy

dadana22
14. aug 2024

Najlepšia ministerka ♥️♥️♥️

dadana22
14. aug 2024

@viestta na to si ako prisla?

ikka204
14. aug 2024

@dadana22 s ktorymi?

dadana22
14. aug 2024

Lev v BA volilo PS skoro 100 tis ludi a protest prijde podporit len cca 5000? To ke kadny dokaz ze vascina sa nechce strapnovat ako si zela Simecka

dadana22
14. aug 2024

Drlicka na PN ale zrazu vyzdravie a dava v ten den rozhovori pre spriaznene dezinfomedia. To nevymyslis🤣🤣🤣

dadana22
14. aug 2024

Ďakujeme Martinka za zachranu slovenskej kultúry. Ta patri všetkým nie len Jaurovej. Ma podporu 1.3 miliona volicov koalicie. Ďakujeme

ikka204
14. aug 2024

@dadana22 povedz tvoje posobenie v kulture, prosim, a preco si rada, ze sa pomstila prave drlickovi

tetapetra
14. aug 2024

@dadana22 si troll, ktorý si založil účet minulý mesiac, presne za týmto účelom.👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
dadana22
14. aug 2024

@ikka204 posobim v SND uz roky. Drlicku tam ľudia nenavideli. Sa spraval ako diktátor. Vyhodila ho ze nezakone prepustil sefku baletu a ďalšie manazerske zlyhania. Drlicka si myslel ze je nad zakon? Nie je. Zaujimave ked ho vyhodila Milanova za Matovica qvaziherci mlcali zrazu im vyhodeny Drlicka chyba. Martinka len dodrzala zakon. To len PS moze odvolavat niekoho ze dodrzuje zakon. Martinka chrani nase penieze na ktoré boli nacucane rozne Jaurove atd.

dadana22
14. aug 2024

@tetapetra lidia si nemozu zalozit konto pred mesiacom aby diskutovali? Vy demokrati🙂))

dadana22
14. aug 2024

@oliolijanka 👍👍👍

yoxinka
14. aug 2024

Ja si nemôžem pomôcť, vždy keď vidím Martinu, spomeniem si na túto pani 🤣🤣🤣

tetapetra
14. aug 2024

@oliolijanka truba, stačí kuknúť kam prispela a vidíš 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ty tiež nie si najostrejšia ceruzka v peračníku.
@dadana22 už len to čo píšeš sú veci, o ktorých sa verejne píše a takže toto o drlickovi viem aj ja. Takže žiadne zákulisné pikošky si neodhalila. Čiže v SND nerobíš.

ikka204
14. aug 2024

Pre vsetky vzdelane a mudre ako nasa ministerka, ministerka kultury nema co diktovat, aky ma mat kultura obsah. Od toho su umelci. Ona je jedna prizemna a primitivna zena, ktora nas chce donutit, aby sme kulturu obmedzili na to, co sa paci jej a obdivuje ona. Je to na grcanie od takej hlupane, aby mi ona nieco diktovala. To tu uz raz bolo..

ikka204
14. aug 2024

@dadana22 hahaha. Si klamarka

dadana22
14. aug 2024

@ikka204 dokaz?

dadana22
14. aug 2024

@ikka204 herci neurcuju aka na byt kultura ale obcania a ti si zvolili Martinku lebo chcu Slovensku a nie dúhovu kulturu. Herci nerozhodujú kto bude minister ale ludia. Herci nech di zvolia prednostu😉

dadana22
14. aug 2024

@tetapetra iste kedze ludia ako ja ich dali von. Mam tu mapisat koho do vodil do kancelárie? Akych politikov? Viem toho dost a vsetko pojde von

tetapetra
14. aug 2024

@dadana22 to sú tvoje dohady. A keď budem myslieť ako ty,tak odpoveď poznám. Si troll, ktorý nepridáva do diskusií nič len velenie Fica a spol.

tetapetra
14. aug 2024