Takto blahoželajú Smeráci k MDŽ svojim manželkám
Od roku 2006-2010 balil a prebaľoval peniažky do alobalu a neskôr sa delil s pánom Ficom.
O prečo neodišla? Nechápem....Kvákačky , že "nemala som kde" ma nezaujímajú...Taký prepych by v krízovom centre nebol, že?
Nechcem sa zastavat toho pána, určite odsudzujem takéto správanie voči ženám, navyse pred dietatom, ale my do “spálne nevidime”, takze by som nesudila, čo sa tam dialo. Na druhej strane nerozumiem tomu, prečo zostávala v spoločnom príbytku. Ak to bolo takto, mala odist k rodičom, do azylového domu a nenechat trpiet dieťa.
@mandarinka555
@lula313 neodisla presne preto, preco neodidu od nasilnikov vsetky zeny tu na mk… zo strachu z toho, co spravi agresor, zo strachu z buducnosti… sebavedomie poslapane az niekde do suterenu, tu ako bonus manzel, ktory ma znamosti naozaj vsade… Je to taka ista zena ako hociktory nick tu. A ano, tazko to pochopit, hlavne ak to niekto nikdy nezazil…
@mandarinka555 zaujímavé, že na pána si usta neotvoris, ale pomaly žena je na vine, že neodišla 🤷🏼♀️
@mandarinka555
@lula313 garantujem vám majsterky sveta, že na jej mieste by ste sa zosrali. Ani jedna čo tu píšete hrdinky by ste nemali ani zlomok jej odvahy.
Hej a k MDŽ pan ficko uraza zeny a ony mu este tlieskaju👏 take niektore sme.. niekto ma sexualne narazky napr. v praci a usmievaju sa a nic nepovedia, ak ked sa im to nepaci. Toto je o inom ako je prispevok, len ma to zazarilo, ked fico vtipkoval a urazal zeny na podiu
Pamatam si na tuto kauzu. Toto je zakladny stavebny kamen vsetkych ficovych vlad. Zlodejina, korupcia, rozkradanie, nevymozitelnost prava, mafianske praktiky....
Tento pripad je len kvapka v mori. A tomuto ludia tlueskaju a volia.
Ked chlapovi hrabe, plus ma ako bonus k svojej agresivnej povahe aktualne v tom case konexie, nie je uplne lahke sa zbalit a ist.
A to, ze keby ublizil (dal ublizit) a vyslo by to najavo a az vtedy by vsetci “kamarati” dali od nebo verejne ruky prec, to uz obeti moze byt jedno.
Ženy od smerákov dostali karafiáty a vypočuli si zopár priblblých vtipov, zatiaľ čo oni si stavajú vily v Chorvátsku.
Matovič to dobre povedal.
Presne tak podla mna uz len zo strachu,ze by jej vzal dieta,neodisla. Dobre vieme,co robia vplyvni muzi a ako si vedia sudne zabezpecit,aby bol zakazany styk s matkou. A tie reci,ze neodisla zo zlatej klietky moze ozaj povedat len zena bez kuska citu a rozumu. Ano,mala odist,ale od takehoto cloveka sa tazko odchadza. Na odchod musi byt zena dobre pripravena. On ma vsade vplyv,znamosti,obycajna zena nema sancu sa proti nemu postavit.
Vrchol hnusu ten ,,chlap" aj spolu s tymi zenami co tu komentovali ze je to snad jej vina a ze to ze spi zamknuta v detskej posteli a boji sa o zivot je snad ,,prepych". Spamatajte sa zenske ste hlupe az to boli robite z obeti vinnika a agresora tym vyvinujete. Zeny maju problem z takychto vztahov odist aj ked ich partner nema konexie po vsetkych sudoch na SK (viem o com vravim). Keby sa to stane vam by ste sa zasrali aj za usami. Trochu empatie by nezaskodilo.

.