icon

Trump obviňuje štáty NATO z nečinnosti voči Iránu

eva8
Dnes o 14:50

Po dlhsej dobe pozeram spravy. Trump je naozaj "jedinecny". Obvinuje Japonsko, Juznu Koreu a Australiu, ze sa nezapojili do vojny s Iranom 🙃
A v novinach sa sponul druhy Vietnam? To az tak? Nic sa nezmenilo.

anonym_d85ae3
Dnes o 15:06

Iran hra s nim sachy. Trump to do.ebabral, zablokovany vyvoz plynu a ropy cez Hormuz Iranom. USA zacali konflikt na vlastnu past a teraz ziada, aby sa zapojili ti, na ktorych tu od zaciatku vladu pluje. Najlepsie je Rusko. Doteraz na cierno paosovalo plyn do EU a ked vidi krizu, tak ze zastavia vyvoj plynu do EU. Tolko k idiotom, co tu placu za ruskym plynom a ropou. Rusi ho okamzite zastavia, ked to bude najviac boliet. Ked ho bude malo, alebo v zime.

bosorkabb
Dnes o 17:58

Trump útočil na Irán bez rozmýšľania.
Jedine komu pomohol bolo Rusko.
Ale to sa nedivím on má Putina rád a ani sa tým netají.
Okrem Európy to poškodí hlavne Ukrajinu ktorá príde o pozornosť a tým pádom aj o peniaze.
Čím viac zbraní sa minie na Irán tým ich bude menej aj pre Ukrajinu.

anonym_917242
Dnes o 18:40
@bosorkabb

Trump útočil na Irán bez rozmýšľania.
Jedine komu pomohol bolo Rusko.
Ale to sa nedivím on má Putina rád a ani sa tým netají.
Okrem Európy to poškodí hlavne Ukrajinu ktorá príde o pozornosť a tým pádom aj o peniaze.
Čím viac zbraní sa minie na Irán tým ich bude menej aj pre Ukrajinu.

@bosorkabb a toho sa Zelensky boji,len aby este nieco ozaj nevyviedol,aby bol opät stredom pozornosti.Stylom vyhrazky Orbanovy,nam Slovakom.Ze aj on zacne dalsiu vojnu proti nam,a madarom.

bosorkabb
Dnes o 19:37
@anonym_917242

@bosorkabb a toho sa Zelensky boji,len aby este nieco ozaj nevyviedol,aby bol opät stredom pozornosti.Stylom vyhrazky Orbanovy,nam Slovakom.Ze aj on zacne dalsiu vojnu proti nam,a madarom.

@anonym_917242 no takto. Ukrajina túto vojnu nevyhrá to je jasné už každému. Vlastne je to jasné od začiatku.
Ale prosím ťa načo, prečo a za čo by ťahal ďalšiu vojnu proti štátu ktorý je v NATO. On nie je hlúpy.
To čo momentálne robí je aj keď to tak nemyslel pomoc Orbanovi v kampani.
Povedzme si úprimne že to prehnal.
A to Ukrajine držím palce ale som realista. A momentálne je celá kauza Družba divadlo ako z jeho strany tak od Fica a Orbana.

anonym_917242
Dnes o 19:41
@bosorkabb

@anonym_917242 no takto. Ukrajina túto vojnu nevyhrá to je jasné už každému. Vlastne je to jasné od začiatku.
Ale prosím ťa načo, prečo a za čo by ťahal ďalšiu vojnu proti štátu ktorý je v NATO. On nie je hlúpy.
A to Ukrajine držím palce ale som realista. A momentálne je celá kauza Družba divadlo ako z jeho strany tak od Fica a Orbana.

@bosorkabb a riadne nemyslis???Toto keby povedal Putin,idu ho vsetcia zozrat.Rovnaky meter,ale ok,Putin tie slova aj splnil a co potom spravite ak aj Zelensky.On uz fakt nema co stratit,ak skonci vojna a pozru sa na stav vsetkych financii kopu milionov bude v lufte.Ale Ukrajina uz aj tak neexistuje,celu ju predal.

anonym_6674a2
Dnes o 19:48
@bosorkabb

@bosorkabb Ukrajina a prehrať? Prosím ťa, nestras. Vsak oni predsa bojujú aj za nás! Keď padnú, mame tu Putina na hraniciach. 🤣
Trump zelenskemu jasne povedal, aby akceptoval dohodu, ktoru im vyjednal. Nepochopil to, tak ma holt smolu. Potreboval počúval starnera a podobných z eu ze bojovať, bojovať. Tak nech si bojuje.

bosorkabb
Dnes o 20:10
@anonym_6674a2

@bosorkabb Ukrajina a prehrať? Prosím ťa, nestras. Vsak oni predsa bojujú aj za nás! Keď padnú, mame tu Putina na hraniciach. 🤣
Trump zelenskemu jasne povedal, aby akceptoval dohodu, ktoru im vyjednal. Nepochopil to, tak ma holt smolu. Potreboval počúval starnera a podobných z eu ze bojovať, bojovať. Tak nech si bojuje.

@anonym_6674a2 jasné určite vyhraje. Ja nepatrím k tých s ružovými okuliarmi. Zároveň odsudzujem Putina a Rusko že napadlo Ukrajinu.
Putin je zlý človek rovnako ako Trump. Moc a peniaze vládnu svetu. A šibnuty lídri.

mia667
Dnes o 21:10
@bosorkabb

@anonym_6674a2 jasné určite vyhraje. Ja nepatrím k tých s ružovými okuliarmi. Zároveň odsudzujem Putina a Rusko že napadlo Ukrajinu.
Putin je zlý človek rovnako ako Trump. Moc a peniaze vládnu svetu. A šibnuty lídri.

@bosorkabb och chudatka ti Ukrajinci vsak ?

anonym_6674a2
Dnes o 21:21
@bosorkabb

@bosorkabb súhlas. Sa mi paci, ako z putina robia vojnového zločinca, ale Trump aj s netanjahuom si budu napádať krajiny ako sa im zachce.
Najskôr Venezuela, teraz Irán. Veľká škoda, že si nezobral len tak aj to Grónsko. Ale najhorší je putin.
Tiež odsudzujem, ze rusko napadlo Ukrajinu, ale som za rovnaký meter pre každého.

eva8
autor
Dnes o 21:24
@mia667

@bosorkabb och chudatka ti Ukrajinci vsak ?

@mia667 ano, chudiatka Ukrajinci. Menila by si s nimi?

eva8
autor
Dnes o 21:29
@anonym_6674a2

@bosorkabb súhlas. Sa mi paci, ako z putina robia vojnového zločinca, ale Trump aj s netanjahuom si budu napádať krajiny ako sa im zachce.
Najskôr Venezuela, teraz Irán. Veľká škoda, že si nezobral len tak aj to Grónsko. Ale najhorší je putin.
Tiež odsudzujem, ze rusko napadlo Ukrajinu, ale som za rovnaký meter pre každého.

@anonym_6674a2 Trump bude mat teraz ropu z Venezuely. Bude ju predavat, mat z nej zisky. Zatialco Europa bude dostatocne vystavena z cien ropy

anonym_6674a2
Dnes o 21:32
@eva8

@anonym_6674a2 Trump bude mat teraz ropu z Venezuely. Bude ju predavat, mat z nej zisky. Zatialco Europa bude dostatocne vystavena z cien ropy

@eva8 vsak o to mu ide. Len sprostá EÚ to nepochopila, ze Amerika first.
Budeme si tu nejakym Green dealom ničiť hospodárstvo a iné krajiny znecistovat planetu vo veľkom. Ale mat tak 30k mesacne ako ta pizza v EÚ, tiez sa smejem z blbych ľudi. Vsak oni sú zapojení, to my padneme na hubu

mia667
Dnes o 21:32
@eva8

@mia667 ano, chudiatka Ukrajinci. Menila by si s nimi?

@eva8 a co tie deti a zeny, matky v Irane tych ti nieje luto ? Ci ked nie su zlto modry tak to nestoji za rec ? 🤔
Uz stacilo 4 roky tej komedie na UA nemyslis na čele aj stym šašom Z.

anonym_6674a2
Dnes o 21:35
@mia667

@eva8 a co tie deti a zeny, matky v Irane tych ti nieje luto ? Ci ked nie su zlto modry tak to nestoji za rec ? 🤔

@mia667 nie, to takých ako ona nezaujíma, lebo to nie je ich "sused". Taka falošná ľútosť.
A vojna na Ukrajine nemôže skončiť, lebo kde by ďalej zbrojarska lobby tak fasa zarábala?

777januska777
Dnes o 21:47
@mia667

@anonym_6674a2
@mia667 uz som ti vravela vela krat, baby my ľutujem aj tie matky a deti a tie matky a deti. Je smutne, ze vy to neviete. Ze tak velmi nenavidite ukrajincov, pritom vam nic neurobili. Len si zili ako vedeli a idiot Putin sa ich rozhodol napadnúť, rovnako ako si zili zeny v Iráne a idiot alebo Palestíne.

777januska777
Dnes o 21:48
@anonym_6674a2

@mia667 nie, to takých ako ona nezaujíma, lebo to nie je ich "sused". Taka falošná ľútosť.
A vojna na Ukrajine nemôže skončiť, lebo kde by ďalej zbrojarska lobby tak fasa zarábala?

@anonym_6674a2 a zbrojarska lobby, myslis ta od kalinaka? Ano to je pravda dodávame na ukrajinu najviac zbraní za celu nasu historiu.