Trump vyslal ponorky k ruskému pobrežiu
Zdravím, isto ste zachytili info, že sa to vyostruje na tejto našej planete....ale to ze Trump dnes vyslal tie 2 ponorky s jadrovými hlavicami
..💣💣
Mne sa normálne nedá zaspať....🤯🤯
Ako toto ide pokračovať?
Ako to vidíte?
Autorka, tak aká bola noc?
My budeme a sme v bezpečí, toto si hovor, keď ideš spať.
Absolutne by som sa nestresovala , my mame prezidenta mieru (aj lacnych potravin ) , minister obrany tvrdi , ze Kto prisiel , Casom aj odisiel , uplne bez problemov (Keby nieco, my sa aj tak nebudeme Branit , jednoducho vymrieme , odovzdame majetky , deti atd inym ) a prinajhorsom akoze vyhlasime neutralitu , uplna pohoda
@anonym_autor veď tebe ich na dvor neposlal, tak čo stresuješ?🤦
Necitam, ale starsim 2 lidrom velmoci P&T uz nezalezi na svete, este stastie, ze o pouziti jadrovych zbrani nerozhoduju len oni.
Co mi toez napadlo. Zatial vraj dostavale len spracovany obohateny uran, ale keby nebol s pomocou usa (zatial), mozno by sme dopadli v buducnosti ako Irak
Čo nejde riešiť dobrou vóľou, musíš riešiť dobrou vôľou a revolverom To je myslím Al Caponeho výrok.
Ponuky prímeria do Kremľa putovali, Kremeĺ na to reaguje útokmi na civilistov.
@anonym_autor netreba sa stresovať vôli veciam, ktoré nevieš ovplyvniť..
@anonym_c03ce1 áno Biblia neklame a posledné časy sa už žijú. Všetko sa plní. Nám ostáva len veriť Bohu že príde ako povedal a zachráni nás. Nebude to koniec sveta ale koniec jednej éry na zemi😢
@lulua15 posledné časy sa žijú uz pekne dlho. Taka druhá svetová vojna bola toho veľkým dôkazom. V Biblii nemáš žiadne znaky aby si zistila kedy bude koniec sveta. Sam Jezis to povedal, ze nik z nas nebude vedieť dňa ani hodiny. A zjavenie pána nie je nejaka príručka o tom ako koniec sveta bude prebiehať. Precitaj si najnovšie vysvetlenia, ze to nie je nejake proroctvo, ale je to radostný príbeh a radostná správa, žiadny opis. Netreba v ňom hľadať nejake znaky.
@lulua15 ano a len ti vyvoleni budu tu na zemi,a bude ako na nebi tak i na zemi bozia vola a Boh bude utierat slzy z lic.P.Maria dala prislub,ak bude 1 clovek veriaci,ochrani cely dom a teda vsetkych ludi v nom.
A ked si zoberieme,zijeme presne ako v sodome aj tam ludia zili,pili,neverili.Robime presne to iste,miesto pokory a prosenie o mier,vrazdy podporujeme.
@anonym_c03ce1 nechcela by som mať tvoj pohľad na Boha. Ved ty si si vzala starozakonneho Boha a zobrala si od neho Nový zákon a milosrdenstvo.
Boh miluje všetkých , on nebude vyberať. Vyberajú si ľudia, svojou voľbou. Chceme mier , to je jasné. Žiadna matka, ktorá porodila, nemôže chcieť iné. Pokora je fajn a jediná cesta z toho. 🙂
Aj NATO,to povie na plnu hubu do r.2030 bude vojna s Ruskom,v mene mieru.
@anonym_c03ce1 Škoda že až 2030, kiež by sme to mali z krku skôr. Aj keď rozumiem, že treba nazbierať nejaký arzenál... ale je jasné, že eu sa tomu nevyhne.
Sme na konci poslednych casov, vsetko sa vyostruje a na Rusku za naplni ezechiel 39-38, bude porazene samotnym Bohom...
@anonym_c03ce1 Škoda že až 2030, kiež by sme to mali z krku skôr. Aj keď rozumiem, že treba nazbierať nejaký arzenál... ale je jasné, že eu sa tomu nevyhne.
eú to priamo chce, ak si si pozrela poslednú dohodu tej fuchtle s USA. My ale patríme medzi tie štáty, spolu s inými, ktoré to nechceme.
Trump neupresnil, či vyslal ponorky s jadrovým pohonom, alebo s jadrovými zbraňami.
Nikde som sa nedočítala, že sú to ponorky s jadrovými hlavicami ako píšeš, nevedia to ani odborníci.
Tak kľudne choď spať, zbytočne panikáriš.
@napetra tie bez jadrových zbraní by boli na odradenie večne ožratého Medvedeva od primitívnych rečí asi zbytočné.
Zdravím tak je o tom úplne ticho....podľa mňa je nenormálne že takýto čin sa doslova premlci médiami 🫨
Este tvrdenia z ineho sudka
Ukrajina tvrdí, že objavila indické komponenty v ruských dronoch použitých pri útokoch na jej území ... na údery proti civilnému obyvateľstvu aj na frontovej línii
Rusko stále dokáže získavať technológie zo zahraničia napriek medzinárodným sankciám
https://fontech.startitup.sk/ukrajina-ruske-dro...

Nerobim si starosti pretoze Medvedev strasi jadrovymi zbranami od zaciatku konfliktu na UA. Pes ktory brese nehryzie. Medvedev je taky slovensky Blaha, uzitocny idiot od ktoreho ti nic nehrozi.
S vynimkou S. Korei dostali rusi jasne podmienky od svojich partnerov ktori im dodavaju material aby nadalej mohli viest vojnu, ze pouzitie jadrovych zbrani je cervena ciara co deklarovala aj samotna Cina.
Bud vyhraju boj konvencnymi zbranami alebo budu musiet z UA vycuvat.
Rusi uz nemaju porodnost ako kedysi cize ich schopnost rozputat novu vojnu kazdu dekadu je coraz slabsia.
Netrapil by som sa niecim nad cim nemas kontrolu. Nasim najvacsim problemom je sucasna vladna koalicia, nie 2 jadrove ponorky ktorych ucelom je schladit besneho psa v Kremli.