Vláda zvažuje zrušenie dvojpercentných príspevkov pre neziskovky
tie sa búria: Tisíce ľudí v núdzi zostanú bez našej pomoci!
no a co.
aj tak je to hnusny liberalno progresivny vymysel, v rusku nic take nemaju a ako im je tam dobre
Ono stále sa to dookola len prezentuje , že sú to nejake politické aktivistické organizácie , ktoré cucajú stat a ich ovce tomu veria …. Je to hanba čo za ten rok vyviedli .. kriminálne živly v uliciach , vyššie platy pre ľudí bez výsledkov , zvyšovanie dani , poplatkov pre pracujúcich …. Ceny mame rovnaké ako vo v4 a platy najnižšie !!!! 🤢🤢 hlavne , že muž s mužom sa nemôže zobrať , gratulujem …. A prezidenta mieru ste nevideli niekde ? A lacné potraviny ?
Ďalšie téma ako urážať nás dezolatov a ofce 😅🍿
@sante81 Prosím povedz mi prečo si rozhodnutá veriť smeru? Normalna otázka, žiadna provokácia.
@sante81 keď uvidím reálne reformy a reálne veci čo pomôžu Slovensku , tak beriem … od 1.10. Nič normálne sa neriešilo , len reforma trestného zákona , mimovládky , Slovenska televízia … kde sú reformy ???? Digitalizácia ?! Investície ? Ja viem , že keď niekto býva niekde na kraji sveta a cuca infovojnu tak mu to asi stačí , ľudia čo sa reálne pohybujú po Slovensku a v zahraničí sú zhrození , stačí ísť do Poľska , skús ísť
@jednoduchomaria89 kto by tam robil reformy, prosim ta. vsetci su tam na to, aby rozkradli co to da a pod vedenim statneho osetrovatela sa mstili za to, ze boli nuteni odist ako spraskane psy pred par rokmi. ved ich pan a vladca to poevdal rovno- do pekla na paradnom bielom koni...
ich nezaujima krajina vobec.
@kofa77 ved ano , kovacik bol pustený 🙄 a tuším zigovi a Gašparovi boli zrušené obvinenia … super , teším sa 😤.. ja viem , že ich voličom toto nevadi … ved aj pán prezident mieru bral úplatky 🙄 ale nevadi , naši chlapci nepôjdu do vojny a mame už ten pokoj
@jednoduchomaria89 a verím tomu , že nad ich voličmi sa nevyhrá proste … bud nepracujú , pracujú na čierno alebo majú funkcie a vôbec ich netrápi , kde ide 60% z ich superhrubej mzdy čo odovzdávajú štátu . Ved všetko je nefunkčné a rozkradnuté , pár veci sa urobilo z eurofondov a tam to aj skončilo
SMER Sociálna demokracia - "sociálne je aj 2 % z daní" - sami si s prepáčením serú do huby... ak sa to zruší, otázka: Kde zmiznú tie 2 % z daní? Rozkradnú si to medzi seba...
Ako zrušili aj preventívne prehliadky u zubárov v štátnych ambulanciach....
Toť sú základné témy, nechápem ako niekto môže porovnávať túto problematiku s východnými krajinami...
Stav železničných tratí na Slovensku je alarmujúci a rušňovodiči sa po nich obávajú jazdiť. Problém sa však zatiaľ rieši iba znižovaním rýchlosti vlakov v problémových úsekoch.
Na zlý stav slovenských železníc už upozornili aj českí rušňovodiči.
Čítajte viac: https://index.sme.sk/c/23372361/stav-zeleznic-n...
@chiarisimo kto zrušil preventívne prehliadky u zubárov prosím ťa ?
@jednoduchomaria89 jupiiii .... ale pre ľudí je dôležitejšie že nemáme špeciálnu prokuratúru!!
@biba_18 veď si nepočula, tam robili len hady 😏 hlavne, že Fico ju tuším založil
. Tak, ako Fico vyzyval na utok lopati na parlament, tak treba ist podla toho vzoru. Len nemame vodcu. Opozicia je slaba, take KDH len caka na okamih strcit sa Ficovi do zadku. SaS uz ludia neveria,su uz odpisani, Simecka je jemny slusnacik, Matovic to vzdal. Vyhliadka a lepsiu buducnost slaba.
@janai1 som sa trošku zle vyjadrila, zrušili preplácanie preventívnych prehliadok u zubárov /štátnych/
@chiarisimo mas v tom chaos. Statni zubari na sk uz nie su (mozno v nemocniciach), su len taki co maju zmluvu a taki co nemaju zmluvu s poistovnami…
Nezrusilo sa preplacanie preventivnych prehliadok. Zrusili sa zubne benefity ☺️
@chiarisimo Kde sa zrušilo preplacanie preventívnych prehliadok? Lebo na SK nie
@anonymous87
@janai1
áno, máte pravdu, pomýlila som si to s dentálnymi hygienami, sorry

koho to trápi? voličov tejto zberby zjavne nie - dôležité že vyhrali nad progresivcami!