Vo vyhrážkach je sila? Trump opäť úraduje
Sila a vyhrazky zvitazia? Su uz beznou "rokovacou metodou": Vo vyhrážkach je sila? Trump opäť úraduje
"Správaj sa ako všetci ostatní, inak ťa budeme musieť vyhodiť do vzduchu“. Trump sa začal vyhrážať ďalšiemu štátu (Oman)
https://www.ta3.com/clanok/1052003/spravaj-sa-a...
@eva8 vieš kto je senátor Graham? alkoholik a PDF. Sleduješ globálnu politiku?
Nech sa páči, pozri čo povedal o synoch a dcérach Ameriky, paradox je, že nebol nikdy ženatý a nemá žiadne deti.
@anonym_953585 ty si tvrdila, ze povedal, ze vojna skonci, az ked zomrie posledny Ukrajinec. To som si hladala. A nie, neviem, kto je senator Graham. Iba to, ze je republikan - podla wiki
@anonym_953585 ty si tvrdila, ze povedal, ze vojna skonci, az ked zomrie posledny Ukrajinec. To som si hladala. A nie, neviem, kto je senator Graham. Iba to, ze je republikan - podla wiki
@eva8 hľadaj správy, viaceré zdroje a nie wiki tam sú samé klamstvá. Dala som link čo povedal o Američanoch aj o Ukrajincoch to tvrdil a potom to otočili na "Ruskú propagandu" Tento hnus všade propaguje a podporuje vojny.
@anonym_87813c fuuuha, tak toto je sila. Možno by bolo dobre zapojiť aj zdravý rozum a logiku. Ukrajinský národ, Slovanov, momentálne vraždí USA a Izrael, či ten tvoj obdivovaný veľký národ, ktorý nepotrebuje nikomu nič diktovať, ani inej krajine to, ako sa má správať a do akého spoločenstva má patriť?
@danica2711 nezabúdaj, že Ukrajinu a Rusko doviedol do vojny Židovský prezident podporovaný Izraelom a USA.

@anonym_953585 vo wiki som nasla toto o senatorovi:
"Z rozhovoru pritom vznikol zostrihaný rozhovor, v ktorom mal Graham hovoriť o zabíjaní Rusov. "
A ked som sa spytala AI, odpovedala:
Nie, americký senátor Lindsey Graham tento výrok (že vojna na Ukrajine neskončí, kým nepadne posledný Ukrajinec) nepovedal. Slovné spojenie o „boji do posledného Ukrajinca“ je dlhodobý naratív ruskej propagandy a oficiálnych predstaviteľov Kremľa, ktorí sa ním snažia vykresliť Spojené štáty ako krajinu, ktorej nezáleží na životoch Ukrajincov a zneužíva ich na boj proti Rusku.
@eva8 vieš kto je senátor Graham? alkoholik a PDF. Sleduješ globálnu politiku?
https://www.youtube.com/watch?v=1xkQbMGVIdgNech sa páči, pozri čo povedal o synoch a dcérach Ameriky, paradox je, že nebol nikdy ženatý a nemá žiadne deti.