Voľby v Českej republike
Dobrý deň. Sledujete to? Mám pocit, že už ani "českí bratia " nám nemajú čo vyčítať 🙄. Pocit deejavu 😏. Ale ináč, peknú sobotu prajem.
A kvikot začína
V Česku to delaji duchodci, mladi neví koho volit tak radeji nejdou. Duchodci slysi na zvednuti duchodu a dopravu zadarmo tak voli toho kdo jim da vic
@zuzanita1609 ja by som sa im smiala ...tak ako sa nám smiali keď vyhral Fico
@anonym_de35cf smiech je zdravy, sice im to neuskodi, nam nepomoze, ale zasmej sa😉
@anonym_de35cf smiech je zdravy, sice im to neuskodi, nam nepomoze, ale zasmej sa😉
@dskjhfdlkdjhl ale v tomto môžme ako Slováci povedať,že to budú mať o niečo dlhšie,než my, čiže, takpovediac, konečne sme ich predbehli,aj keď v tomto sme nemuseli 😟.
@anonym_de35cf smejú sa nám stále.Možno večer prestanú
@dskjhfdlkdjhl ale v tomto môžme ako Slováci povedať,že to budú mať o niečo dlhšie,než my, čiže, takpovediac, konečne sme ich predbehli,aj keď v tomto sme nemuseli 😟.
@zuzanita1609 co budu mat dlhsie? Ja mam dojem, ze mam dlhe vedenie😀
@zuzanita1609 co budu mat dlhsie? Ja mam dojem, ze mam dlhe vedenie😀
@dskjhfdlkdjhl no vidí sa,že volia stbka a "naši komunisti" sa už aj verejne priznali,že pobehnú do kostola 🤭. Časom sa všetka špina vyplaví,aj keď už to bude ľuďom jedno 😔.
Nečudujem sa. Ľudia sa majú príliš dobre a tak si myslia že si môžu dovoliť zvoliť zlodejov a klamárov.
@dskjhfdlkdjhl no vidí sa,že volia stbka a "naši komunisti" sa už aj verejne priznali,že pobehnú do kostola 🤭. Časom sa všetka špina vyplaví,aj keď už to bude ľuďom jedno 😔.
@zuzanita1609 otazne je, ci Babis nakoniec bude skladat vladu, takze by som bola opatrna, do vecera sa to este moze zmenit.
V Európe po voľbách v rokoch 2027 - 2029 nastane zrejme všeobecný odklon od liberálnych/proeurópskych strán a príklon k konzervatívnym a k národným.
Nuz paradox je, ze aj ked si teraz zase zvolili toho nenavideneho slovaka Babisa, ktory ich zase trochu potiahne dozadu, oni su uz tak daleko pred nami, ze my ich nedobehneme uz nikdy. Rovnako v Polsku, restrikcie na potraty, neviem si predstavit tam zit, ale ekonomicky maju krajinu v super stave a idu ako draci vpred.
Nuz paradox je, ze aj ked si teraz zase zvolili toho nenavideneho slovaka Babisa, ktory ich zase trochu potiahne dozadu, oni su uz tak daleko pred nami, ze my ich nedobehneme uz nikdy. Rovnako v Polsku, restrikcie na potraty, neviem si predstavit tam zit, ale ekonomicky maju krajinu v super stave a idu ako draci vpred.
@maranta_leuconeura ešte v Poľsku vedia,s kým sú susedia a nechystajú sa opakovať históriu...keby dačo, utekáme tam a budem im vďačná,keď nás príjmu 🙏.
V Európe po voľbách v rokoch 2027 - 2029 nastane zrejme všeobecný odklon od liberálnych/proeurópskych strán a príklon k konzervatívnym a k národným.
@oliva276 vobec sa neorientujem co sa ciech tyka, ale suhlasim co sa vseobecne europy tyka. V uk, bez prehanania smerujeme k fasizmu. Pravdepodobne skor ako neskor...
@anonym_503297 ano, na zaklade toho ako sa vyjadrujes ti verim, ze si myslis, ze fasizmus je odpoved ...
@haley7897 A tebe na tom co vadi,ze si chcu chranit svoju kulturu?
@zuzanita1609 mna by zaujímalo, kam pojdu teraz vsetci ti, kt. utiekli zo Slovenska do Česka, ked na Slovensku vyhral Fico.
@zuzanita1609 mna by zaujímalo, kam pojdu teraz vsetci ti, kt. utiekli zo Slovenska do Česka, ked na Slovensku vyhral Fico.
@anonym_50512e V Cesku ani s Babisom nehrozi to, co je na Slovensku.
@anonym_50512e no asi ďalej,na sever popri mori 😏
len bežte všetci preč, ktorí si myslíte, že inde by vám bolo lepšie. Nikto vás tu nedrží.
Naši ajťáci spoza Moravy budú asi večer búchať šampanské, že nenávidená pětidemolice vo vláde končí.
@anonym_50512e no vyhrážalo sa veľa ľudí,že odíde...ale v skutočnosti?
V Česku to delaji duchodci, mladi neví koho volit tak radeji nejdou. Duchodci slysi na zvednuti duchodu a dopravu zadarmo tak voli toho kdo jim da vic
@anonym_7fb9b1 sa zobuď ! Mladí volia Babiša vidia čo sa deje v západnej Európe. Z UK, FR, GER... sa pomaly stávajú štáty tretieho sveta je tam totálna anarchia. Kriminalita stúpa, životná úroveň klesá...
@anonym_7fb9b1 sa zobuď ! Mladí volia Babiša vidia čo sa deje v západnej Európe. Z UK, FR, GER... sa pomaly stávajú štáty tretieho sveta je tam totálna anarchia. Kriminalita stúpa, životná úroveň klesá...
@anonym_fbc33b Ktori mladi?
@anonym_50512e no vyhrážalo sa veľa ľudí,že odíde...ale v skutočnosti?
@rozculena .... oni sa veľmi rýchlo vrátia, keď budú potrebovať opraviť zuby, alebo len ostrihať či na kozmetiku...
len bežte všetci preč, ktorí si myslíte, že inde by vám bolo lepšie. Nikto vás tu nedrží.
@anonym_e6a2e6 s kto sa bude potom starať o dôchodcov? Sám fici a spol? Odíde sa vtedy,keď už bude z núdze cnosť a prídu opäť tanky 😏. Ešte stále to nevzdávame,človek sa vyvíja 😅. (síce my opačne,ale rebelov potrebuje každá krajina,tak tiež ako partizáni) 😉.
@anonym_7fb9b1 🤦

@zuzanita1609 Este je malo hlasov scitanych, takze treba vydrzat do vecera😉