Voľby v Českej republike
Dobrý deň. Sledujete to? Mám pocit, že už ani "českí bratia " nám nemajú čo vyčítať 🙄. Pocit deejavu 😏. Ale ináč, peknú sobotu prajem.
Babiš-Okamura-Turek
@rozculena .... oni sa veľmi rýchlo vrátia, keď budú potrebovať opraviť zuby, alebo len ostrihať či na kozmetiku...
@anonym_e6a2e6 To sotva.
@anonym_e6a2e6 To sotva.
@anonym_244877 no tomu ver! poznám takých chytrákov
Nečudujem sa. Ľudia sa majú príliš dobre a tak si myslia že si môžu dovoliť zvoliť zlodejov a klamárov.
@hiro praveze sa maju velmi zle a myslia si, (ti co pamataju), ze ked zvolia komunistov, opat bude mlieko za 1,50 kcs a maslo z 2. Ze bude tak, ako bolo, ked vladli komunisti.
@anonym_244877 no tomu ver! poznám takých chytrákov
@martulka48 Som 20 rokov v Cesku, este som sa nevratila kvoli sluzbam, ci zdravotnictvu a poznam tu dost Slovakov a ku podivu, vsetci sluzby a zdravotnictvo vyuzivaju v CR.
Mozno su aj taki, ktori takto pendluju, ale zrejme robia nejake menej kvalifikovane prace.
No, zatial to vyzera tak, ze Andrej mozno nebude mat s kym zlozit vladu.
@anonym_e6a2e6 To sotva.
@anonym_244877 Ved aj Slovaci si chodia robit zuby do Polska a dokonca este aj na Ukrajinu pocas vojny,nedavno tu bola tema ze slii na nakupy do UA .Ja poznam aj co z Nemecka si chodia na veterinu aj so psom,hygiena a teraz aj operacia.Cize ano ,verim tomu.
@anonym_244877 Ved aj Slovaci si chodia robit zuby do Polska a dokonca este aj na Ukrajinu pocas vojny,nedavno tu bola tema ze slii na nakupy do UA .Ja poznam aj co z Nemecka si chodia na veterinu aj so psom,hygiena a teraz aj operacia.Cize ano ,verim tomu.
@anonym_503297 No, vidis, ja takych nepoznam a som tu 20 rokov, asi sa pohybujem v inej spolocnosti. A samozrejme verim viac tomu, co denne vidim, ako co napise niekto, kto tu ani nezije😉
@anonym_503297 No, vidis, ja takych nepoznam a som tu 20 rokov, asi sa pohybujem v inej spolocnosti. A samozrejme verim viac tomu, co denne vidim, ako co napise niekto, kto tu ani nezije😉
@anonym_244877 V CR to ale nie je taky rozdiel,to sa neoplati ale kde to je vyrazne drahsie tak chodia.
@anonym_244877 V CR to ale nie je taky rozdiel,to sa neoplati ale kde to je vyrazne drahsie tak chodia.
@anonym_503297 Ale povodne sa tu pisalo o CR, takze neviem, naco sem splietas ine staty.
@anonym_503297 a preco je problem ak sem pridu slovaci zo zahranicia vyyzivat sluzby?ved za ne zaplatia, nie?
@haley7897 A tebe na tom co vadi,ze si chcu chranit svoju kulturu?
@anonym_503297 svoju kultúru, rasovú čistotu si môže chrániť iba Izrael, to nevieš? U ostatných národov ide o fašizmus.
@anonym_503297 svoju kultúru, rasovú čistotu si môže chrániť iba Izrael, to nevieš? U ostatných národov ide o fašizmus.
@anonym_32dc61 Nerozumiem tomu ,vies to vysvetlis?Zaujima ma to.
@anonym_503297 a preco je problem ak sem pridu slovaci zo zahranicia vyyzivat sluzby?ved za ne zaplatia, nie?
@anonym_1d2d44 Nemam s tym problem,len pisem o tom ako o fakte.
Zostavenie vlády možno nebude dlho trvať, ANO s Motoristami sú si názorovo blízki, s tichou alebo oficiálnou podporou SPD budú mať cca 110 kresiel, , nadpolovičná väčšina je 101. Plusom zrejme bude, že sa vzťahy so Slovenskom znormalizujú.
@anonym_32dc61 keď na to upozorníš tak si antisemitista a 70 ročná genocída v Izraeli je len "konšpirácia"
@anonym_32dc61 keď na to upozorníš tak si antisemitista a 70 ročná genocída v Izraeli je len "konšpirácia"
@anonym_fbc33b Niekto vám zakazuje ľudovky, či výrobu syrov a iných výrobkov? Či o akú kultúru myslíte?
Nemyslim si, ze niekto este moze nazvat genocidu voci Palestine konspiraciou. A to nieje len moj nazor ale aj vyjadrenie Amnesty international, human rights watch alebo aj Israelska vlastna skupina B'Tslem a najnovsie aj oficialny report od UN ...
Ale teda nerozumiem ako niekto da toto do suvisom s tym, ze v UK v najbluzsich smerujeme k fasizmu.
tak vyzerá to, že to bratři posrali rovnako ako my...
tak vyhral stbak zo Slovenska a este by sme im mohli poslat aj moncicaka
No,už nám nemajú čo vyčítať. Českí bratia,už len každý postaviť si vlastné bocianie hniezdo a kálať vedľa,nie dovnútra,ale bociany,ak sa vôbec ešte vrátia, naučia 😏.
Prieskumné agentúry sa ako zvyčajne s predikciou percent najväčšej strany sekli, trebárs STEM v poslednom predvolebnom prieskume zistil pre ANO 28 %, čo je kiks ďaleko za povolenou štatistickou odchýlkou. U nás agentúry tiež asi stanovujú percentá strán podľa zbožného želania.
@zuzanita1609 ja by som sa im smiala ...tak ako sa nám smiali keď vyhral Fico
@anonym_de35cf Aj tak sa budú vykrúcať že lepší Babiš ako Fico.
Je velmi zaujimave, ze ako niektorych Slovakov tesi, ked sa u susedov stane nieco, co nie je prave najlepsie. Pritom, Slovakom toto nijako nepomoze, ale niektorym primitivnejsim to aspon urobi radost.
Je velmi zaujimave, ze ako niektorych Slovakov tesi, ked sa u susedov stane nieco, co nie je prave najlepsie. Pritom, Slovakom toto nijako nepomoze, ale niektorym primitivnejsim to aspon urobi radost.
@anonym_244877 slovakom vyhra Babisa pomoze praveze si zober ze sa to uz v Eurobe preklapa z progresivnych lavicovych stran do stredu a smerom ku konzervatizmu
@anonym_244877 slovakom vyhra Babisa pomoze praveze si zober ze sa to uz v Eurobe preklapa z progresivnych lavicovych stran do stredu a smerom ku konzervatizmu
@anonym_22c807 No, nepomoze. Babis sa nebude starat o Slovakov, max. sa tak stretne v ramci prvej zahranicnej navstevy s Fickom, ale inak si bude riesit Cesko.
Pre mna dalsie nepochopitelne repete ako na Sk, tak v CZ. Snad aspon tie vztahy sa zlepsia..

@rozculena .... oni sa veľmi rýchlo vrátia, keď budú potrebovať opraviť zuby, alebo len ostrihať či na kozmetiku...
@anonym_e6a2e6 hej,ani sa tým netaja,že odkiaľkoľvek zo sveta prichádzajú na Slovensko za zdravotníckymi výkonmi...lebo tu je to najlacnejšie...