icon

Voľby v Českej republike

zuzanita1609
4. okt 2025

Dobrý deň. Sledujete to? Mám pocit, že už ani "českí bratia " nám nemajú čo vyčítať 🙄. Pocit deejavu 😏. Ale ináč, peknú sobotu prajem.

mizoko
5. okt 2025
@zuzana76

@haley7897 ona hlavne velmi verila tomu, co hlasala a myslela si, ze to je uplne spravne a vsetci by sme mali tomu verit a vzedy by tu bolo dobre.

@zuzana76 mne vybehla na IG ako možnosť pridať si ju 😌 az mi zabehlo 😏

zuzana76
5. okt 2025
@mizoko

@haley7897 až také to zas nie je 😌 prepáčte dámy,ale ľudia z MK nie sú pre mňa tak dôležití aby som nad nimi rozmýšľala 🤣

@mizoko tak ja som uz par stretiek z MK zazila

zuzana76
5. okt 2025
@mizoko

@zuzana76 mne vybehla na IG ako možnosť pridať si ju 😌 az mi zabehlo 😏

@mizoko a to ako?

mizoko
5. okt 2025
@zuzana76

@mizoko tak ja som uz par stretiek z MK zazila

@zuzana76 nie vďaka,na také si nepotrpím 😅

mizoko
5. okt 2025
@zuzana76

@mizoko a to ako?

@zuzana76 vybehla mi ako možnosť pridať si ju ako priateľa. Netuším 😅 ešteže nemám FB,aj tam by isto bola

zuzana76
5. okt 2025
@mizoko

@zuzana76 vybehla mi ako možnosť pridať si ju ako priateľa. Netuším 😅 ešteže nemám FB,aj tam by isto bola

@mizoko no teda, mne tam ponuka vselijakych latino, niekedy fakt netusim preco. Asi preto, ze sledujem vela profilov z Latisnkej Ameriky.

mizoko
5. okt 2025
@zuzana76

@mizoko no teda, mne tam ponuka vselijakych latino, niekedy fakt netusim preco. Asi preto, ze sledujem vela profilov z Latisnkej Ameriky.

@zuzana76 ja sledujem stránky o histórii takže neviem odpovedať 😅 ale možno aj ona nejaké arabské štáty. Egypt napríklad. Alebo Lubku Mohammady .... Možností je veľa 😎

zuzana76
5. okt 2025
@mizoko

@zuzana76 ja sledujem stránky o histórii takže neviem odpovedať 😅 ale možno aj ona nejaké arabské štáty. Egypt napríklad. Alebo Lubku Mohammady .... Možností je veľa 😎

@mizoko aj ja, aj lubku

anonym_fbc33b
5. okt 2025
@haley7897

@zuzana76 neviem komu ten komentar bol smerovany, ale ja osobne sa neradim ani k jednym. Mam liberalne aj konzervativne nazory. Zavisi od temy a mnoho krat ma moj postoj nieco z oboch. Tak ako nic nieje "cierno biele ".

@haley7897 zaujímavé ako sa tu teraz mieromiluvne prezentuješ, hlave, že nazývaš ľudí fašistami, si hrozne falošný človek.

anonym_0752d4
5. okt 2025
@haley7897

@anonym_0752d4 ano, mnohi pridu aj na lodkach, prejdu procesom a po obdrzani statusu mozu pracovat a platit dane ako ktokolvek iny. Deportuj ich a NHS padne behom dna.

@haley7897 jaaaj lebo to toľko lekárov a sestier a pod ludi "priplava" 🫢 ako vážne?? A myslíš ze sa budu deportácie týkať všetkých ľudí? Podla mňa vacsinou nelegálnych migrantov a ludi co by inak ani nedostali povolenie na pobyt...
Ale teda nejdem sa o to naťahovať.. Myslím ze toto je taká téma, kde sa môžu ludia dohadovať donekonečna.

dahliaa
5. okt 2025

Babiš nebyla šťastná volba... Zvolili si ho především důchodci a sociálně slabší, kterým nasliboval hory doly... Je vidět, jak volila Praha a pak ten zbytek. No jo, když si ho tam zvolili...

mizoko
6. okt 2025
@anonym_fbc33b

@haley7897 zaujímavé ako sa tu teraz mieromiluvne prezentuješ, hlave, že nazývaš ľudí fašistami, si hrozne falošný človek.

@anonym_fbc33b už zalez. Potrebuješ stále rýpať? Fakt ťa to baví? Tebe zjavne vadí keď sa ľudia normálne bavia. Potrebuješ drámu? Zapni si Turecku telenovelu

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
mizoko
6. okt 2025
@anonym_31f88d

@mizoko no tak to je všetko ? Dobre , zvážim tvoje doporučenie..., nie na terapiu nepôjdem . Ty by si mala navštíviť očiara a špeciálneho pedagóga lebo nevieš čítať alebo nemáš schopnosť si spojiť jednotlivé veci. Pekný večer, viac na tebe nebudem reagovať.

@anonym_31f88d ako som písala,frustrovaná a z MK si robís záchodovú misu 😏 to je taká klasika - keď dôjdu argumenty prídu osobne útoky,nadávky a urážky. Tvoj život to alé nezlepší. Všetky tu vidíme že to v tebe vrie, tá frustrácia z vlastného života. MK ale nie je terapia. Prskas žlč na všetky strany a keď ti ľudia neprikyvuju tak útočis, urazas,si osobná a zákerná, skrývas sa za úplný anonym aby si ťa nikto nespájal s nickom a hneď ako začneš zabrdat v ďalšej téme tá hneď neoznačil za človeka, na kt ani netreba reagovať. Vyťahujes si "argumenty" z päty a argument z druhej strany neprijímas. Ufff,z teba ide taká zloba. Viac ako z labubu čo sa tu rieši 🤣🤣🤣

haley7897
6. okt 2025
@mizoko

@anonym_31f88d ako som písala,frustrovaná a z MK si robís záchodovú misu 😏 to je taká klasika - keď dôjdu argumenty prídu osobne útoky,nadávky a urážky. Tvoj život to alé nezlepší. Všetky tu vidíme že to v tebe vrie, tá frustrácia z vlastného života. MK ale nie je terapia. Prskas žlč na všetky strany a keď ti ľudia neprikyvuju tak útočis, urazas,si osobná a zákerná, skrývas sa za úplný anonym aby si ťa nikto nespájal s nickom a hneď ako začneš zabrdat v ďalšej téme tá hneď neoznačil za človeka, na kt ani netreba reagovať. Vyťahujes si "argumenty" z päty a argument z druhej strany neprijímas. Ufff,z teba ide taká zloba. Viac ako z labubu čo sa tu rieši 🤣🤣🤣

@mizoko toto si labubu nezasluzil... 🥹

anonym_31f88d
6. okt 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 no na by napríklad migranti zaujímali aj gender v školách okrem tej ekonomickej prosperity.

mizoko
6. okt 2025
@haley7897

@mizoko toto si labubu nezasluzil... 🥹

@haley7897 🤣🤣🤣 prepáč ale to je najnovšia téma na MK - že či môže dať vysvätit labubu po omši lebo vraj je prekliate 😏 či posadnuté či čo

haley7897
6. okt 2025
@mizoko

@haley7897 🤣🤣🤣 prepáč ale to je najnovšia téma na MK - že či môže dať vysvätit labubu po omši lebo vraj je prekliate 😏 či posadnuté či čo

@mizoko posväteny labubu? Satan by sa zmateny knisal v kute vo fetalnej polohe. 🤣
...ale teda u nas velky hit u 6 rocnych 🫣🫠

mizoko
6. okt 2025
@haley7897

@mizoko posväteny labubu? Satan by sa zmateny knisal v kute vo fetalnej polohe. 🤣
...ale teda u nas velky hit u 6 rocnych 🫣🫠

@haley7897 🤣🤣🤣 mne sa to strašne nepáči. Našťastie ani mojim deťom. Kde akú haraburdu sme mali ale našťastie labubu nie 😎 ale už som tu čítala skôr že vraj labubu je posadnutá satanska bábika a ženy to nemajú kupovať. skôr si myslím,že už to nejakému kňazovi šlo na nervy tak vypustil takúto hovadinu ( nedivím sa mu). No len nečakal,že ženy namiesto toho,aby to prestali kupovať ich budu chcieť posvätit 🤣🤣🤣 a potom že máš brať náboženstvo vážne. No nedá sa pri tomto. Mne stačilo ako sa tu rozoberali knihy o Potterovi 🤦🏼‍♀️

haley7897
6. okt 2025
@mizoko

@haley7897 🤣🤣🤣 mne sa to strašne nepáči. Našťastie ani mojim deťom. Kde akú haraburdu sme mali ale našťastie labubu nie 😎 ale už som tu čítala skôr že vraj labubu je posadnutá satanska bábika a ženy to nemajú kupovať. skôr si myslím,že už to nejakému kňazovi šlo na nervy tak vypustil takúto hovadinu ( nedivím sa mu). No len nečakal,že ženy namiesto toho,aby to prestali kupovať ich budu chcieť posvätit 🤣🤣🤣 a potom že máš brať náboženstvo vážne. No nedá sa pri tomto. Mne stačilo ako sa tu rozoberali knihy o Potterovi 🤦🏼‍♀️

@mizoko no neviem, u nas sa v piatok v noci rozrozpravala dcerina babika. Celu noc dokola, vsetky frazy v repertoari. Par minut klud kym ako tak zaspis aaa " tadadataaa I love you" 😵😫😫😫 labubu sa moze schovat.. 🤣

natalka13
6. okt 2025
@rozculena

@anonym_244877 a ako pomohlo Čechom,že si neustále robili z nás srandu?

@rozculena ja poznam velmi vela cechov, aj som jedna z nich. vsetci nas lutovali a lutuju.
nesmial sa ziadny.
oni maju vyhodu v tom ze nemaju ziadneho mladeho kalinaka a gaspara.

mizoko
6. okt 2025
@haley7897

@mizoko no neviem, u nas sa v piatok v noci rozrozpravala dcerina babika. Celu noc dokola, vsetky frazy v repertoari. Par minut klud kym ako tak zaspis aaa " tadadataaa I love you" 😵😫😫😫 labubu sa moze schovat.. 🤣

@haley7897 to sa stávalo aj u nás keď boli slabé baterky 😎

mizoko
6. okt 2025
@natalka13

@rozculena ja poznam velmi vela cechov, aj som jedna z nich. vsetci nas lutovali a lutuju.
nesmial sa ziadny.
oni maju vyhodu v tom ze nemaju ziadneho mladeho kalinaka a gaspara.

@natalka13 ako píšeš,srandu si robili len tupela. Ale normálni česi nie.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_fbc33b
6. okt 2025
@mizoko

@anonym_fbc33b už zalez. Potrebuješ stále rýpať? Fakt ťa to baví? Tebe zjavne vadí keď sa ľudia normálne bavia. Potrebuješ drámu? Zapni si Turecku telenovelu

@mizoko nie moja nepozerám a nestrácam čas pri telenovelách. Sledujem politiku čo sa deje vo svete, to by si mala aj ty, keď sa chceš zapájať do politických diskusií, nepísala by si tu také bludy.
Niekto komunikuje pod anonymom a niekto ako ty neustále mení obrázky v profile, lebo už nikto s tebou nechce diskutovať, väčšina ťa má plné zuby, hlavne tvojich jednoduchých názorov a urážok.

haley7897
6. okt 2025
@mizoko

@haley7897 to sa stávalo aj u nás keď boli slabé baterky 😎

@mizoko jj, rano mala malu operaciu 🪛 v noci sa mi fakt nechcelo vstavat a ist po srobovak 😆

mizoko
6. okt 2025
@haley7897

@mizoko jj, rano mala malu operaciu 🪛 v noci sa mi fakt nechcelo vstavat a ist po srobovak 😆

@haley7897 jeminé snáď všetko ok 😶😱🫶🏼

mizoko
6. okt 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 konečne rozumná rec

mizoko
6. okt 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 nemám rada ak sa do debát o Slovensku zatahujú témy ktore na SK neriešime a ešte dlho riešiť nebudeme. Ale naopak sa obchádzajú témy,ktoré Slovensko kvaria. A tí,ktorí takto hádžu jednu tému za druhou aby obrátili pozornosť úplne inde a nie na reálne problémy Slovenska, nedokážu potom odpovedať na otázky týkajúce sa našej krajiny ktoré sú aktuálne. Ako napríklad anonym xyz ktorý sa tu ide rozdrapit ohľadom imigrantov v GB kt s nami momentálne nič spoločné nemajú. Príde mi to len ako snaha rozprúdiť vášne a snaha o to,aby sa ani na bycajnom mamickovskom fóre nerozoberali reálne problémy SK. A samozrejme dané komentujuce,ak sa ich opýtate na otázky ohľadom Slovenska, zrazu nemajú odpovede, len osobne útoky,urážky a nadávky.
Takže ďakujem za konečne jeden normálny koment a pohľad a hlavne nadhľad 🫶🏼

haley7897
6. okt 2025
@mizoko

@haley7897 jeminé snáď všetko ok 😶😱🫶🏼

@mizoko nie, nie. Myslela som tym, ze rano mala babika malu operaciu 🪛🔨🪫🪫🗑 🤣