Voľby v Českej republike
Dobrý deň. Sledujete to? Mám pocit, že už ani "českí bratia " nám nemajú čo vyčítať 🙄. Pocit deejavu 😏. Ale ináč, peknú sobotu prajem.
@anonym_fbc33b ooh nie, Tommy aka Steven yaxley lennon nesedel za "nazor ". Tommyho register obsahuje utok na policajta, napadnutie cloveka pocas edl rally, pouzivanie falosneho pasu, podvod s hypotekou, pohrdanie sudom, prenasledovanie novinarky a naposledy vyliezol z basy za porusenie sudneho prikazu... pokojne si ho vsak dalej idealizuj. Ja nasu diskusiu povazujem za ukoncenu. Venovala som ti daleko viac casu ako bolo treba.
@haley7897 sa ti cudujem, ze tu stracas cas s priaznivcami Fica, ktory akoze robi poriadky pod ruskom rozkradania republiky a dezole scena mu vsetko papa, co v tej jeho chorej hlave vymysli. A samozrejme sa im paci vysledok volieb v Cesku. Nestracaj s nimi cas, oni maju svoje ficozdroje a oni im veria, to neprerobis, to su kvalitne vymetene mozocky🤕
@zuzana76 btw ovela viac penazi ide na vyzbrojovanie a podporu konfliktov ktore tychto migrantov doslova produkuju. Aky benefit je financovat taky Israel ..? A tie peniaze ktore tam idu su sialene. Zial zbrojarsky priemysel je prilis dobry business. Tych tam hore netrapi situacia beznych ludi a je im u prdele nejake vzdelavanie a nemocnice. To bezni ludia chodia dobrovolnicit a pomahat. Je to ako David a golias. Ver, ze mnohi migranti by sa radi vratili naspat do rodnych krajin, maju tam rodiny, mnohi opustili domovy. Videla si tu radost a oslavy po pade rezimu bashar al assada? Ludia sa nevedia dockat stability a navratu domov.
A to co popisujes je ekonomicka migracia. To samozrejme funguje. S utecencami pred vojnou nemozes aplikovat uplne rovnake pravidla. Zjednodusene povedane to nejde. Ina situacia, ine kriteria. Ale zaroven to neznamena, ze kazdy kto poziada o asylum je prijaty. Mnohi su vrateni do krajiny povodu.
@haley7897 prečo si moslimská komunita nerobí poriadok so svojimi mladými ľuďmi ? Ako si napísala druhá tretia generácia sa radikalizuje lebo nevie kam patrí , prečo vaša komunita nemá dostatočné páky na to aby sa to nedialo ? Ako bojujete proti radikálnym islamistom a radikálnym kázaniam v mešitách ?
@haley7897 prečo si moslimská komunita nerobí poriadok so svojimi mladými ľuďmi ? Ako si napísala druhá tretia generácia sa radikalizuje lebo nevie kam patrí , prečo vaša komunita nemá dostatočné páky na to aby sa to nedialo ? Ako bojujete proti radikálnym islamistom a radikálnym kázaniam v mešitách ?
@anonym_31f88d ako bojujú naše OCTK proti násilnostiam čo páchajú osadníci?prečo si s mladými neurobia poriadok ich rodičia?
@anonym_3421e9 šťastnú cestu, nech sa vám darí
@anonym_e6a2e6 dakujem, muž tam už žil, má tam nejaké kontakty, aj nejakú rodinu tam máme, tak nejdeme celkom do neznáma
@anonym_31f88d kedze si "internet savvy" tak tieto informacie a informacie o organizaciach vramci aj mimo muslim komunity bojujucich proti radikalizacii si nemozes mat problem vyhladat. Naozaj niesu tajne.
@anonym_31f88d kedze si "internet savvy" tak tieto informacie a informacie o organizaciach vramci aj mimo muslim komunity bojujucich proti radikalizacii si nemozes mat problem vyhladat. Naozaj niesu tajne.
@haley7897 ale mňa nezaujímajú organizácie , mňa zaujíma čo vy ako rodičia robíte aby sa vaše deti neradikalizovali , čo vy ako bežní muslimovia robíte aby vaše mešity neboli radikálne, ako nakladáte s imánmi ktorí hlásajú nenávisť ?Kde sú u vás vnútorné mechanizmy ?
@anonym_31f88d ako bojujú naše OCTK proti násilnostiam čo páchajú osadníci?prečo si s mladými neurobia poriadok ich rodičia?
@mizoko ideš zrovnávať nevzdelaných osadníkov s podstatne viac vzdelanou moslimskou komunitou ?
@anonym_fbc33b jasne, je to chudacik a britske sudy funguju ako v bananistane...
@haley7897 nie je chudáčik, postavil za bezbranné znásilňované teenegerky a nasledujú ho milióny ľudí (podľa teba fašistov) na protestoch v uliciach. Btw prečo žiješ vo fašistickom štáte ?
@mizoko ideš zrovnávať nevzdelaných osadníkov s podstatne viac vzdelanou moslimskou komunitou ?
@anonym_31f88d ja som položila otázku a ty zase neodpovedáš. A toľko sa investuje do ich vzdelávania tak ako to že sú nevzdelani? Vieš aj odpovedať či len dávať protiotázky?
@anonym_31f88d ja som položila otázku a ty zase neodpovedáš. A toľko sa investuje do ich vzdelávania tak ako to že sú nevzdelani? Vieš aj odpovedať či len dávať protiotázky?
@mizoko odpovedala som ti . ČI to ideš porovnávať ? nedá sa to porovnávať. A vieš prečo ? Lebo agresivita u týchto dvoch komunít je postavená na odlišných základoch .
@mizoko odpovedala som ti . ČI to ideš porovnávať ? nedá sa to porovnávať. A vieš prečo ? Lebo agresivita u týchto dvoch komunít je postavená na odlišných základoch .
@anonym_31f88d takže nemáš odpoveď. Ok. Ty si vysoko frustrovaná a vidieť to na Tom aká si agresívna a z MK si robíš záchodovú misu pre tvoju frustráciu. skryvas sa za anonym aby tvoj nick nikto nespájal s tvojimi agresívnymi názormi a výrokmi. Choď na terapiu,lepšie spravis
@anonym_31f88d takže nemáš odpoveď. Ok. Ty si vysoko frustrovaná a vidieť to na Tom aká si agresívna a z MK si robíš záchodovú misu pre tvoju frustráciu. skryvas sa za anonym aby tvoj nick nikto nespájal s tvojimi agresívnymi názormi a výrokmi. Choď na terapiu,lepšie spravis
@mizoko no tak to je všetko ? Dobre , zvážim tvoje doporučenie..., nie na terapiu nepôjdem . Ty by si mala navštíviť očiara a špeciálneho pedagóga lebo nevieš čítať alebo nemáš schopnosť si spojiť jednotlivé veci. Pekný večer, viac na tebe nebudem reagovať.
V Česku to delaji duchodci, mladi neví koho volit tak radeji nejdou. Duchodci slysi na zvednuti duchodu a dopravu zadarmo tak voli toho kdo jim da vic
@anonym_7fb9b1 tak bola ucast dost.. nemam pocit, ze by mladi "nevedeli" a "nejeli".
@anonym_fbc33b jasne, je to chudacik a britske sudy funguju ako v bananistane...
@anonym_7fb9b1 tak bola ucast dost.. nemam pocit, ze by mladi "nevedeli" a "nejeli".
@simca06022011 vedia, veľmi dobre vedia aj mladí. A aj mladí si čím ďalej tým viac uvedomujú dopady Fialovej politiky .
https://www.facebook.com/reel/1368236365304594
scestovaný človek , čo už niečo prežil . Doporučujem pozrieť.
@zuzana76 kolko lodiek s migrantami vam realne denne priplava na slovensko..? Migranti tam nechcu tiez. Tazky jazyk, tazko sa tam uplatnit. Ako pisem, do UK Migranti prinesu viac penazi ako poberu na benefitoch. To ,ze vyciciavaju stat je mytus. Krajiny velmi dobre vedia preco prijimaju migrantov. Domova kriza u nas je tiez umelo vytvorena. Problem je inde. Ale to uz sa teraz tocim v kruhu, lebo som to tu vsetko uz minimalne raz pisala
@haley7897 ja asi zle citam, aky mytus? ake penaize tam prinesu? ti co ich vyslu na lodkach z FR na lodiach ledva s ruksacikom? Ano kedysi, migracia regulovana, ziadosti vopred, praca, financie sa kontrolovali, zvasa ziadne davky ani nic nedostavali ludia co sa do UK stahovali, proste vedeli sme kolko cca potrebujeme aby sme tam tolko a tolko mesiacov prezili, kde sa potrebujem prhlasit, dohodli sme vsetko vopred co sa dalo = tato, ano urcite priniesla. Ale dnesna migracia co prinasa prosim ta? vies aj naklady k tomu urcit? kolko ludi pracuje oficialne, plati dane, atd a kolko stoji potom pirppadna zdravotna starostlivost alebo nejake tie davky, pripadne potom skoly pre deti atd atd. Alebo nebodaj predtym zachranne akcie aby sa neutopili, potom ich umiestnovanie niekam, riesenie, administrativa. ani nejdem vsetko vypisovat, polka ma urcite nenapadne, v neposlednom rade, ako vzrastla v krajinach kriminalita, pripadne ako sa zlepsila bezpecnost ak nebudeme teda len na negativa pozerat? :D a netreba porovnavat teda 50rokov,a le dajme tomu za poslednych 20-15rokov?
Proste ako vies, ze je to mytus a kolko teda prinesu napr tej GB ??
ja ti odporucam co to si precitat.. lebo krajiny neprijimaju uz davno migrantov, lebo ich treba.. ale preto, ze ak by to neurobili, tak su proste "za zlych", lebo to su ludske bytosti atd, a keby ich nevytiahli z mora, tak by sa utopili minimlane, keby ich neumiestnili niekde, budu vycinat na poflakovat sa tam kde ich vyplavi...
@simca06022011 vedia, veľmi dobre vedia aj mladí. A aj mladí si čím ďalej tým viac uvedomujú dopady Fialovej politiky .
@anonym_31f88d tak dopady riesit, nejdem, ja nevidim do toho ale mne je trapne citat vsade ako mladi nevolia :DD a vzdy a vsade ak nie je vysledok ako si clovek praje, napise: TO STARI A DOCHODCOVIA SPACHALI, mladi neboli volit, lebo nevedia...
pred par tyzdnami som citala, neviem co je na tom pravdy, ze napr. gen Z je prave o mnoho konzervativnejsia ako my milenialy, je tam dost velka pravdepodobnost, ze teda tato generacia bude volit viac tradicne hodnoty ako nejake extremy.
@haley7897 ja asi zle citam, aky mytus? ake penaize tam prinesu? ti co ich vyslu na lodkach z FR na lodiach ledva s ruksacikom? Ano kedysi, migracia regulovana, ziadosti vopred, praca, financie sa kontrolovali, zvasa ziadne davky ani nic nedostavali ludia co sa do UK stahovali, proste vedeli sme kolko cca potrebujeme aby sme tam tolko a tolko mesiacov prezili, kde sa potrebujem prhlasit, dohodli sme vsetko vopred co sa dalo = tato, ano urcite priniesla. Ale dnesna migracia co prinasa prosim ta? vies aj naklady k tomu urcit? kolko ludi pracuje oficialne, plati dane, atd a kolko stoji potom pirppadna zdravotna starostlivost alebo nejake tie davky, pripadne potom skoly pre deti atd atd. Alebo nebodaj predtym zachranne akcie aby sa neutopili, potom ich umiestnovanie niekam, riesenie, administrativa. ani nejdem vsetko vypisovat, polka ma urcite nenapadne, v neposlednom rade, ako vzrastla v krajinach kriminalita, pripadne ako sa zlepsila bezpecnost ak nebudeme teda len na negativa pozerat? :D a netreba porovnavat teda 50rokov,a le dajme tomu za poslednych 20-15rokov?
Proste ako vies, ze je to mytus a kolko teda prinesu napr tej GB ??
ja ti odporucam co to si precitat.. lebo krajiny neprijimaju uz davno migrantov, lebo ich treba.. ale preto, ze ak by to neurobili, tak su proste "za zlych", lebo to su ludske bytosti atd, a keby ich nevytiahli z mora, tak by sa utopili minimlane, keby ich neumiestnili niekde, budu vycinat na poflakovat sa tam kde ich vyplavi...
@anonym_0752d4 ano, mnohi pridu aj na lodkach, prejdu procesom a po obdrzani statusu mozu pracovat a platit dane ako ktokolvek iny. Deportuj ich a NHS padne behom dna.
@anonym_0752d4 ano, mnohi pridu aj na lodkach, prejdu procesom a po obdrzani statusu mozu pracovat a platit dane ako ktokolvek iny. Deportuj ich a NHS padne behom dna.
@haley7897 "deportuj ich" a NHS to odľahčí, nebudeš musieť čakať na odborné vyšetrenia a operácie 8-10 niekedy viac mesiacov, Ach to je logika.
@haley7897 "deportuj ich" a NHS to odľahčí, nebudeš musieť čakať na odborné vyšetrenia a operácie 8-10 niekedy viac mesiacov, Ach to je logika.
@anonym_fbc33b no ono tu hlavne nezostane kto by ta vysetril...
A pre buduce komentare, tebe aj ostatnym , poprosim oslovit ma bez anonymity, pod vlastnym nickom. Na anonymne uz ani nejdem reagovat...
@anonym_fbc33b no ono tu hlavne nezostane kto by ta vysetril...
A pre buduce komentare, tebe aj ostatnym , poprosim oslovit ma bez anonymity, pod vlastnym nickom. Na anonymne uz ani nejdem reagovat...
@haley7897 vzdelaní a študovaní lekári... neprichádzajú do krajiny na loďkách.
@haley7897 s takými ja už nestracam čas. Keď sa hanbia za svoj názor prečo by som ho ja mala čítať a reagovať nan
@mizoko uprimne? Ja mnoho krat nevstupujem do argumentov presvedcit niekoho s extremnym nazorom na druhej strane. Pre mna, za mna, zomri obmedzeny... vzdy je tu ale moznost, ze argument cita niekto, kto na tu temu vela nevie, alebo je nerozhodny, alebo len chce pocut nazor inych. Moje odpovede su mierene viac na nahohodnych "okoločítajucich" ako niekoho kto vstupuje do diskusie s vopred negativnou energiou a vobec nehlada konsenzus.
Ale prave moznost komunikovat pod anonymom by spadala pod hlavicku liberalov. Mozes si vybrat.
@anonym_31f88d tak dopady riesit, nejdem, ja nevidim do toho ale mne je trapne citat vsade ako mladi nevolia :DD a vzdy a vsade ak nie je vysledok ako si clovek praje, napise: TO STARI A DOCHODCOVIA SPACHALI, mladi neboli volit, lebo nevedia...
pred par tyzdnami som citala, neviem co je na tom pravdy, ze napr. gen Z je prave o mnoho konzervativnejsia ako my milenialy, je tam dost velka pravdepodobnost, ze teda tato generacia bude volit viac tradicne hodnoty ako nejake extremy.
@simca06022011 samozrejme že to "zlo nepáchajú " len dôchodci a starší ľudia, mnoho mladých ľudí nejde na vlne terajšieho liberalizmu a progresivity . To si len PS a ostatné liberálne strany u nás myslí že za nimi pochodujú len prúdy mladých a za Smerom a Hlasom len ľudia nad 65 rokov. A tak sa cez svoju optiku dívajú aj na Českú republiku .

@haley7897 Tommy bol v base, lebo 2x tajne natočil video zo súdu a poslal ho na You Tube, kde dostali smiešny trest členovia moslimských gangov ktorý znásilnili 16 ročné dievčatá. Veď to je rasizmus zverejniť mená moslimských rapistov, čo si to vôbec dovolil, že? Tie podvody boli na neho našité, aby z neho spravili kriminálnika pred verejnosťou, ale to by si mala vedieť, keď žiješ v UK,