Volebné výsledky v Maďarsku: Prekvapenie a nádej
Ahojte, co vravite na volebne vysledky u Madarov? Ja osobne som prijemne prekvapena a dava mi to nadej, ze mozno aj tu sa ludia uvedomia..
ja som skeptická, Magyar je Orbánov človek ako u nás Pellegrini je Ficov človek
je to ako keby sme čakali, že z odrezku kaktusu vyrastie ružička
@anonym_fe7a29 cize len mensie zlo ako Viktor?
uvidíme, ale nejaké veľké zázraky nečakám, ak sú za ním rovnaké finančné záujmové skupiny tak to bude to isté v bledomodrom
Trosku som v strehu, tento pán Slovensko vyhlasuje za Horné Uhorsko
To nie je ok
To nie je ok
@pribinak však rovnako ako jeho tútor
Priznavam, ze detailne nepoznam ich politiku, len ma prekvapila porazka Orbana. Beriem to tak, ze ludia chcu zmenu, ale suhlasim, ze cas ukaze.
Tesim sa, ze mangalica Orban skoncil. a na posobenie P. Magyara si pockam a potom budem hodnotit.
Madari mu dali doveru, ze obmedzi korupciu a proruske smerovanie madarska, zlepsi ekonomicke parametre...tak je na nom a jeho strane, ako budu na tom pracovat. ak sklamu svojich volicov, nabuduce ich nezvolia.
Pozitivum, je hlavne vysoka volebna ucast, skoro 80 percent, v budapesti az 85 percent. Co znamena aktivitu mladych prebudenie obcianskej spolocnosti a hlavne prebudenie pocitu u ludi , ze este stale maju moc nieco zmenit.
U nas je velka rezignacia a skepsa. Dufam, ze toto povzbudi aj slovakov, ze aj ich aktivita, hlasy su dolezite - tak ako to urobili madari.
tptp je mozno dolezitejsie ako samotny vysledok a to co urobi Magyar. Ludia v mad. pochopili, ze ak im nevyhovie dalsi politik ci strana...mozu sa jej opat zbavit a dat sancu inym. Ze politici aj napriek ovladnutiu medii, propagande a miliardam venovanym na bilbordy a kampane...aj mozu skoncit, ak si to vacsina naroda bude priat.
Orban nie je dedicna monarchisticka slachta, ako si asi dlhe roky myslel.
a tiez Magyar napriek vitazstvu, musi vidiet, ze jeho sila je len dovtedy, kym ho podporuju obcania.
Uvidí sa,lebo jedna vec sú sľuby
Druhá vec realita
A posledná vec akú majú dosah na to čo chcú/nechcú
@anonym_fe7a29 co trepeš? Ved Orbán mu nevie prísť na meno. To vôbec nie je pravda čo píšeš.
Priznavam, ze detailne nepoznam ich politiku, len ma prekvapila porazka Orbana. Beriem to tak, ze ludia chcu zmenu, ale suhlasim, ze cas ukaze.
@la_dolce_vita prekvapila? Ved je to najskorumpovanejsi človek. Pozri si reportáž co robilo ČT 1 v reporteroch. Aké haciendy, aké privilégiá mali jeho "ludia" Len k lepšiemu to môže smerova pre obyčajného človeka
To nie je ok
@pribinak a ozaj vtedy si nebola v strehu ked sa Orban promenadoval so šalom Horného Uhorska?
To nie je ok
@la_dolce_vita že je to jedna veľká katastrofa. Prozápadná politika nikdy nič dobré pre ľudí neprinesie. Ale Zelensky, USA a Leyen sa tešía lebo maju ďalšieho spojenca do vojny.
@la_dolce_vita že je to jedna veľká katastrofa. Prozápadná politika nikdy nič dobré pre ľudí neprinesie. Ale Zelensky, USA a Leyen sa tešía lebo maju ďalšieho spojenca do vojny.
@lenka_vi1 Američan minister zahranicia bol v Budapesti podporit Orbana. Trump sa do teraz nevyjadril k víťazstvu Magyara. A do vojny ? Nie Rusi napadli Ukrajinu? Vieš ty vôbec čo sa deje vo svete.
@pribinak a ozaj vtedy si nebola v strehu ked sa Orban promenadoval so šalom Horného Uhorska?
@markusrasford tebe o čo ide?
@markusrasford tebe o čo ide?
@pribinak aby si netrepala hlúposti. Lebo ani páru nemáš čo píšeš
Ak bude vládnuť,že pozdvihne Maďarsko,tak u nás v budúcich voľbách môže vyhrať jedine podobný človek.
@lenka_vi1 Američan minister zahranicia bol v Budapesti podporit Orbana. Trump sa do teraz nevyjadril k víťazstvu Magyara. A do vojny ? Nie Rusi napadli Ukrajinu? Vieš ty vôbec čo sa deje vo svete.
@markusrasford Stačí mi tvoje vyjadrenie že Rusi napadli Ukrajinu (zjavne si limitovaná na informačné zdroje Tv Joj a Markíza) a niet k tomu co viac dodať. 😅 Skús si dohľadať obšírnejšie informácie a hľadať súvislosti medzi tým čo sa vo svete deje cez nezávislé zdroje a potom tu píš k veci.
@anonym_fe7a29 pre zaciatok sa musime uspokojit s malom... zatial to vyzera, ze aspon netrci zo zadnice Putinovi a orientuje sa na EU... nemozme mat vsetko...
@markusrasford Stačí mi tvoje vyjadrenie že Rusi napadli Ukrajinu (zjavne si limitovaná na informačné zdroje Tv Joj a Markíza) a niet k tomu co viac dodať. 😅 Skús si dohľadať obšírnejšie informácie a hľadať súvislosti medzi tým čo sa vo svete deje cez nezávislé zdroje a potom tu píš k veci.
@lenka_vi1 tak to je silná káva. Ukrajina napadla Rusko? Ktorú časť Ruska? A takýto ľudia majú právo voliť. Hlavne správy, Zem a vek, Bombic majú svoj výsledok.
@anonym_fe7a29 pre zaciatok sa musime uspokojit s malom... zatial to vyzera, ze aspon netrci zo zadnice Putinovi a orientuje sa na EU... nemozme mat vsetko...
@anonym_1feaff a trčať zo zadnice Zelenskemu je prínos pre ľudstvo a zaručený mier vo svete? Ach Bože..
@anonym_1feaff a trčať zo zadnice Zelenskemu je prínos pre ľudstvo a zaručený mier vo svete? Ach Bože..
@lenka_vi1 a jeje...
@lenka_vi1
Gratulujem ty budes prva ked Fico bude ziadat pripojenie k Rusku len neviem ako budes na internete ked FB je tam zakazana , tak sa chod strcit Putinovy do riti a 1968 neexistoval
@la_dolce_vita dopadnú ako my po voľbách 2020.
@anonym_2fb30d ako sme my dopadli? Píš konkrétne.
@lenka_vi1 vazne? Vazne existuje aj po tolkych rokoch clovek, ktory popiera, ze Rusko napadlo Ukrajinu? Na Slovensku nikdy nebude dobre, kym tam budu ludia, ktori budu verit proruskym dristom o tom, ze to Ukrajina napadla Rusko. A ohanat sa Zelenskym je presne ako z ucebnice ruskych sraciek. Zelensky je maly pan, pri tom, co sa aktualne deje vo svete, Zelensky nikoho nezaujima (je to smutne, ale je to tak). Len Fica, pre ktoreho je Zelensky vyhovorkou na uplne vsetko.
A nie, TV Joj a Markizu absolutne nesledujem.
@lenka_vi1 tak to je silná káva. Ukrajina napadla Rusko? Ktorú časť Ruska? A takýto ľudia majú právo voliť. Hlavne správy, Zem a vek, Bombic majú svoj výsledok.
@markusrasford neviem čo tu tie tvoje zdroje ktoré si vymenovala, nepoznám ani jeden
@anonym_2fb30d ako sme my dopadli? Píš konkrétne.
@markusrasford a ako? No ved Covid. Za to moze predsa Zelensky, Matovic, Simeckova manka, vlada Ivety Radicovej, mimovladky, Matus Cak Trenciansky, Solunski bratia, Pribina...