Volebné výsledky v Maďarsku: Prekvapenie a nádej
Ahojte, co vravite na volebne vysledky u Madarov? Ja osobne som prijemne prekvapena a dava mi to nadej, ze mozno aj tu sa ludia uvedomia..
@anonym_b77439 No ako vážne si tvrdíš ze Trump nemá moc nad svojimi ministerstvami, presnejšie Ministerstvo spravodlivosti USA ktoré ich zverejnilo? 🤣
@hiro je to hardcore s tymi ludmi. To su ti isti ludia, co aj pocas corony "vedeli", ze to vsetko zapad vymyslel aby ovladli svet. Resp. ze islo o daku len chripku.
Ked som sa ich pytal, preco potom obrovska Cina robila take opatrenia ...hadam len nechceli robit radost zapadu ? ..tak aj to bol argument, ze im tam podplatili dakeho ministra 😂
Ti ludia odhalia doma z obyvacky vsetko ...aj co velmoc Cina ci Rusko ci Usa so vsetkymi tajnymi sluzbami nie.
Podobne teraz.
Ked sa to hodi, tak vlastne Trump nema moc 😄
@hiro je to hardcore s tymi ludmi. To su ti isti ludia, co aj pocas corony "vedeli", ze to vsetko zapad vymyslel aby ovladli svet. Resp. ze islo o daku len chripku.
Ked som sa ich pytal, preco potom obrovska Cina robila take opatrenia ...hadam len nechceli robit radost zapadu ? ..tak aj to bol argument, ze im tam podplatili dakeho ministra 😂
Ti ludia odhalia doma z obyvacky vsetko ...aj co velmoc Cina ci Rusko ci Usa so vsetkymi tajnymi sluzbami nie.
Podobne teraz.
Ked sa to hodi, tak vlastne Trump nema moc 😄
@romino ešte nezabudni, ze títo ľudia fnukali, keď naposledy Trump prehral, pretože on mal byť ten vyvolený, ktorý zatočí so všetkými a urobí na svete poriadok... A potom budeme všetci žiť šťastne až do smrti.
Nuž, ano, krásne je to teraz vidieť...
Plus podľa nich bola pandémia vymyslom západu, kde skúšali ako sa dá ovládnuť ľudí - čiže aj fakt, že okrem Číny aj ich milované slobodne (🤣) Rusko robilo to isté, to im už uniklo.. alebo to vedome ignorovali?
Bohvie ako si to nakoniec pospajali v hlavách..
Rozobera sa tu plyn a ropa. Vobec sa neberie do uvahy utok Trumpa a nasledne problemy nielen kvoli Hormuzskemu prielyvu. Len Ukrajinci "utocia" na ropovody a plynovody, aby "vydierali EU 🙃
Trump zabezpecil 3v1. Kmotricenie s Izraelom, financne oslabenie Europy a odvedenie pozornosti od Ukrajiny. S priebehom vojny na Blizkom vychode sa preratal ako Rusko.
@romino ešte nezabudni, ze títo ľudia fnukali, keď naposledy Trump prehral, pretože on mal byť ten vyvolený, ktorý zatočí so všetkými a urobí na svete poriadok... A potom budeme všetci žiť šťastne až do smrti.
Nuž, ano, krásne je to teraz vidieť...
Plus podľa nich bola pandémia vymyslom západu, kde skúšali ako sa dá ovládnuť ľudí - čiže aj fakt, že okrem Číny aj ich milované slobodne (🤣) Rusko robilo to isté, to im už uniklo.. alebo to vedome ignorovali?
Bohvie ako si to nakoniec pospajali v hlavách..
@beronsche ten konspiracny typ rozmyslania .. tam je ocividne nachylnost,
ze im mozog proste vytesni predchadzajuce informacie a udalosti.
Ze proste - nikdy sa nestalo, skutok sa nestal .. asi nieco take. Podporovane kadejakymi Blahami, Uhrikmi atd... ktori "mudro hovoria" .. "iba oni sa neboja povedat pravdu"..
ti uvedeni podla mna velmi dobre vedia, ze siria bludy .. ale jasne cielia tym ich marketingom na tych ... no, nechcem nadavat... vieme akych. A roky maju o siroke publikum a volicov postarane.
@ je neskutočne alarmujúce ze ani po týždni si politici Fideszu neuvedomujú preco prehrali voľby. Každý je na vine len vo vlastných radoch nevidia problém. Videl som niekoľko videí kde v podvečer volieb tvrdili ze vysoko vedú nad stranou Tisza. No Péter Magyar a jeho kolegovia im vytreli zrak. Už to je pozitívne ze hovori o madaroch ako o všetkých nie ze vaši voliči a naši voliči co tu u nás roky robí propaganda Smeru a Hlasu.
@ je neskutočne alarmujúce ze ani po týždni si politici Fideszu neuvedomujú preco prehrali voľby. Každý je na vine len vo vlastných radoch nevidia problém. Videl som niekoľko videí kde v podvečer volieb tvrdili ze vysoko vedú nad stranou Tisza. No Péter Magyar a jeho kolegovia im vytreli zrak. Už to je pozitívne ze hovori o madaroch ako o všetkých nie ze vaši voliči a naši voliči co tu u nás roky robí propaganda Smeru a Hlasu.
@markusrasford vsak tie volby boli zmanipulovane.... 😉
V dnesnych sobodnych dialogoch Uhrik vetou o Madarsku potvrdil mon "konstrukt" 🙂 Je fajn vyskoleny, pretoze pouziva podobnu slovnu zasobu ako najsilnejsia strana v rovnakej frakcii EU. Uhrik : "Nase frakcie", nase skupiny Patrioti a frakcia Suvetennych narodov sa dostavaju do vedenia. Podobne rastu strany vlasteneckeho zmyslania aj inde, dobre, teraz v Madarsku nie (Fides su Patrioti, Tisza Ludovci), ale pockajme si... Cize celkovo hovorenim o cervenej hmle pred ocami zelenych progresivcovcov je snaha o rozhadanie sa a pretlacenie "vlasteneckych" stran ako Afd a Republika a okamurova strana. Strasenie migrantami - Republika je ochotna spolupracovat so vsetkymi stranami okrem Progresivcov, pretoze ta nazvaza migrantov. Cielene vycviceny cloviecik je te Uhrik, ako Gluk a podobne Ficom.
Cize ciel: rozbitie jednoty EU a nasadenie "Talibanu" v Europe. Potom postupne ovladanie jednotlivych statov, rozdelenie ludi na "kasty", vyuzitie ich a potom odhodenie ako nepotrebnej suciastky.
@markusrasford problemom je, ze frakcia
Európa suverénnych národov, v ktorej je Afd (aj Republika - Uhrik je jej podpredsedom?), aby mala vacsinu v Europskom parlamente, sa potrebuje "spojit" s Patriotmi pre Europu, ktoru inicioval Viktor Orban - Fidesz (aj Babis) No, a ako sa bude situacia vyvijat, ked Orban zazil fiasko a Magyar je nemoralny (pokym nezacne s Afd vychadzat)?
Tu prebieha dlhorocna kampan pre Afd
@eva8 v tomto prispevku, na ktory odpovedam je moj "konstrukt"
A v cca 18.32min od ""...pozrite, pytali ste sa pana Matovica na stranu Afd..." hovori Uhrik, co som vyvodila:
https://www.stvr.sk/radio/archiv/1134/2776700
A este okolo 7. min
Toto je majetok Orbánovho otca jeho zať patrí medzi päť najbohatších madarov
@markusrasford Ked kradnes, musis potichu. Nesmies pri tom mlaskat ... Orban si myslel po tych rokoch, ze uz ovlada vsetko, madari mi zobu z ruky a prejde mu vsetko.
Toto je majetok Orbánovho otca jeho zať patrí medzi päť najbohatších madarov
@markusrasford je to kraaaasne 😍 Tie miestnosti prenajimaju, alebo tam byva sluzobnictvo? 🙂

@romino zrejme tam ostávajú kvôli lepším zárobkom, neviem opýtaj sa kamaráta.
Keď som prišla do Londýna pred vyše 20 rokmi cítila som sa tam bezpečne, super som zarábala a dalo sa dobre ušetriť... pre porovnanie teraz je tam vysoká kriminalita, výrazne sa znížila životná úroveň... aj preto som sa vrátila.
@anonym_b77439 lenze ja mam viacerych znamych co ziju v UK, alebo original Britov. Nie jedneho.
Nic takeho nespominaju co ty.
Ja sam som zil v Irsku. Tiez som nazad na Slovensku, lebo predsa len sme uz inde ako po vstupe do EU.
Stale mi nie je jasne, preco by tam dobrovolne zostavali 100tisice vychodoeuropanov, keby to mala byt taka strasna krajina.
Ake vyhostovanie za napisanie komentov ??
Posles video kde plna koment sekcia 🙂
Keby to malo byt take dramaticke ako vykreslujes, tak sa nebavime o vyhostovani - ludia sami by odtial utekali. Cudzinci, aj domaci.
Zatazko by ti padlo "prekrocit svoj tien", a uznat, ze fakt to nedava zmysel, asi take hrozne to tam naozaj nie je ?