Voliči koalície, čo pre vás urobila súčasná vláda?
S čím ste spokojní?
A ste spokojní?
K tejto diskusii ma inšpiroval jeden status na FB. Autor tam vypisoval rôzne aféry a zákony, čo vyšli z dielne tejto vlády a pýtal sa ich voličov, či sú spokojní a čo pre nich urobili.
V komentároch boli len samé nahnevané príspevky priaznivcov opozície a potom sa mi ten príspevok stratil.
Takže sa pýtam tu Vás. Čo dobré konkrétne pre Vás urobila táto vláda. S čím ste spokojní, čo Vás potešilo.
Ak smiem, poprosím neanonymnú a hlavne slušnú diskusiu na úrovni dospelých inteligentných ľudí.
Tiež som pod vlastným nickom, tak sa nehanbite a kľudne vystupujte pod svojim.
Ďakujem ❤️
Zdvihla im dane, zdvihla im odvody, znizila platy, zvysila ceny, skratila podporu v nezamestnanosti, odobrala danovy bonus. Vytvorila si za to dve nove zbytocne ministerstva, Simkovicova si nakupuje nove luxusne auta, chodia za to na Olympijske hry do Milana, na majstrovstva sveta, na formule do Dubaia a smeju sa, ako tych dementov ojekabatili. Potom ich pred dalsimi volbami zase ozeru suchym rohlikom.
Dobré nič.
Tak som rozmýšľala až ma začala hlava bolieť a nič dobré má nenapadlo
Ochranili ich pred progresivizmom, liberalizmom, utecencami, medvedmi ... nic z toho sice nikdy na vlastne oci nevideli, ale to urcite prave vdaka Ficovi, ze ich od toho ochranil.
Ale neviem či som mohla odpovedať keďže nie som volič koalicie
Však vojne zabránili, ale tej s Marťanmi.
Nie som ich volič, ale sa mi zdá že troška zdvihli príspevky pre ZŤP osoby - osoby starajúce sa o ZŤP deti.
Zato zas zobrali bonusy na deti.
Nie som ich volič, ale sa mi zdá že troška zdvihli príspevky pre ZŤP osoby - osoby starajúce sa o ZŤP deti.
Zato zas zobrali bonusy na deti.
@anonym_857ecc nezdvihli nic, tie sa kazdorocne valorizuju automaticky. Pridali smiesnych 100 eur pre matky so ZTP detmi, ak pojdes na hodinu denne pracovat kym je dieta v skole, nedostanes ani tie.
2 pohlavia v ustave... nie je to krasny pocit???
@anonym_857ecc nezdvihli nic, tie sa kazdorocne valorizuju automaticky. Pridali smiesnych 100 eur pre matky so ZTP detmi, ak pojdes na hodinu denne pracovat kym je dieta v skole, nedostanes ani tie.
@anonym_c5716f tuším od júla môžeš pracovať koľko chceš. Mala by byť zmena , ak som dobre prečítala.
Ano, aj mna to stve. Ale taketo diskusie nikomu nepomozu. 🙈
@anonym_c5716f tuším od júla môžeš pracovať koľko chceš. Mala by byť zmena , ak som dobre prečítala.
@anonym_857ecc slovo "mozes" je relativne, drzia ta uradnici v hrsti a rozhoduju ci ano ci nie. A o tych 200 eur navyse prides aj tak
Siria nenavist a rozdeluju spolocnost, rodiny, znamych. Medialny a verejny priestor zahlcuju hlupakmi, ktory vedia ako oslovit a udrzat pri nazore masu rovnako zmyslajucich ludi. Problemy bagatelizuju a prave nezmysli davaju do popredia ako mainstream. Desi ma kolko ich je aj v mojom okoli. Velmi mi to pripomina obdobie meciarizmu, co bolo snad este horsie ako za totality. Verim, ze sa to zmeni, pre dobro nas vsetkych normalnych. 🙏
Ano, aj mna to stve. Ale taketo diskusie nikomu nepomozu. 🙈
@pumi21 ale pomozu. Ked len jedna pochopi, aj to je uspech. Ja som sa cez vikend docitala, ze jednej volicke koalicie sa po diskusiach na MK oci otvorili, takze ano, maju aj tu tieto diskusie vyznam, nech uz skoncia akokolvek. Vzdy je sanca, ze niekoho preberu
máme 2 pohlavia
a nový rokovací poriadok
a tie promafianské zákony, to sú len bonus
nestačí? 😒
@pumi21 ale pomozu. Ked len jedna pochopi, aj to je uspech. Ja som sa cez vikend docitala, ze jednej volicke koalicie sa po diskusiach na MK oci otvorili, takze ano, maju aj tu tieto diskusie vyznam, nech uz skoncia akokolvek. Vzdy je sanca, ze niekoho preberu
@viestta Pomozu akurat tak tym 10 staliciam, ktorym pomozu preklenut zase dalsi den plny nudy. Inac to tu bude len hadka.
@anonym_1b4dbe ja sa za pravdu a zdravy rozum pohadam aj kazdy den, aj niekolko krat, s hocikym a hocikde.
@hopatko Ty sa pohadas kazdy den a aj niekolkokrat s hocikym a hocikde...za TVOJU pravdu a TVOJ ZDRAVY rozum? Dobreee. Byt v tvojom okoli je vyhra.
@viestta Pomozu akurat tak tym 10 staliciam, ktorym pomozu preklenut zase dalsi den plny nudy. Inac to tu bude len hadka.
@anonym_1b4dbe autorka ziadala neoanonymne komentare. Hanbis sa pisat pod svojim nickom?
A suhlasim s @hopatko . Vzdy stoji za to poukazovat na preslapy tych, ktorych platim a ktori rozhoduju o mojich peniazoch.
13.dochodok pre kazdeho hoci na dlh, energo pomoc tiez pre takmer kazdeho, etiku v parlamente, 2 pohlavia a tradicna rodina, nove fleky v statnej sprave, ksefty pre spriaznenych, moznost si viac nakradnut v samoobsluhe, novy trestny zakon tiez potesi dost ludi.. atd. Atd. Zvysok objasni guru a najde vinnika, preco sa neda, byvale vlady, Soros, Simeckova mama apod. 🙂... davam smajlika, hoci je to na zaplakanie.
Ochranili ich pred progresivizmom, liberalizmom, utecencami, medvedmi ... nic z toho sice nikdy na vlastne oci nevideli, ale to urcite prave vdaka Ficovi, ze ich od toho ochranil.
@aalt pred utečencami ani nie. Napr. Ružinov už začína vyzerať ako India krížená s Pakistanom, rumunskom, Ukrajinou a srbskom 🤔.
@anonym_1b4dbe o hádky nemám záujem. Ako píšem v úvode, budem sa veľmi tešiť zo slušnej diskusie. Naozaj by som rada vedela, ako to vnímajú ich voliči, bez rypania, bez súdenia, bez hádok
ja si počkám, fakt ... tiež ma to zaujíma ...
Radsej anonymne, sorry. Napriklad moj ex takto ziskal miesto, o ktorom by sa mu inak ani nesnivalo. On je tym padom spokojny a to zle nevidi a nechce vidiet. A o tom to je..
@tilly na to je jediná odoveď: h...o, chcela si, aby sme boli slušné, tak exkrement. Ale nie som volič koalície, tí možno aj o tej hnedej kôpke povedia, že veď ani tak veľmi nesmrdí...

@tilly 🍿