icon

Volili ste Smer? Aké sú vaše dôvody?

31. mar 2026

Zdravim, chcem sa len objektivne spýtať. Volili ste smer? Budete voliť smer? A hlavne ak áno , aké dovôdy máte k tomu?

A naopak keď ste volili a budete voliť inú stranu, aké dovody máte? Realne legitimne dôvody. Robím taký menší prieskum ešte pred volbami. pripadne ak nechcete povedať koho ste volili/budete tak aspoň len dôvody prečo ste zvolili niekoho.

anonym_5adbfb
1. apr 2026
@citronove_koliesko

@anonym_5adbfb kde si to zarobila? Ved ich 8 rokov dostavala ako dotaciu od FPU
Ze ty vobec netusis ako funguju dotacie? Ze si napises kazdy rok projekt a s tebou dalsich x umelcov a ten projekt posudi komisia FPU a ... cuduj sa svete kazdy rok ti pridelia cca 20tis no ake prekvapenie vsak?

@citronove_koliesko ano mas pravdu nezarobila beriem spat.
Takze dostala dotáciu, ktorá jej skončila vo vrecku alebo bola použitá na predstavenia workshopy a iné?
Vyjadris sa aj k cene prerábky kukurice, ci na to sa neda použiť tvoj argument obviňovania opozície?

biba_18
1. apr 2026

@citronove_koliesko ale šimečka nebol pri moci ani raz - teda mi to voľajako nevychádza ... 😒
a áno, šimečková dala do projektov vyše 200 tisíc z dedičstva ... a "rozkradla" nejakých 30 tisíc ..

biba_18
1. apr 2026

@citronove_koliesko a máš pravdu, ja neoznačujem voličov smerohlasu za hlupákov. radím ich do 3 rôznych kategórií. nie všetci sú hlupáci... len neviem čo je lepšie 😒

weleda123
1. apr 2026
@citronove_koliesko

@anonym_5adbfb kde si to zarobila? Ved ich 8 rokov dostavala ako dotaciu od FPU
Ze ty vobec netusis ako funguju dotacie? Ze si napises kazdy rok projekt a s tebou dalsich x umelcov a ten projekt posudi komisia FPU a ... cuduj sa svete kazdy rok ti pridelia cca 20tis no ake prekvapenie vsak?

@citronove_koliesko ale keď si ju smeráci volali na akcie ako umelkyňu, tak vtedy im dotácie nevadili, že? 🤡

sss777
1. apr 2026
@weleda123

@citronove_koliesko ale keď si ju smeráci volali na akcie ako umelkyňu, tak vtedy im dotácie nevadili, že? 🤡

@weleda123
Presne tak, teraz sa jej verejne vysmievajú a zosmiešňujú ju na tlačovkách. A ich voliči im tlieskajú, lebo im očividne vyhovuje, že niekto kope do ženy a matky

romino
1. apr 2026
@anonym_5adbfb

@ria_sprout žiadne zdroje nepomôžu. Pred voľbami mi rodicia vtĺkali do hlavy, ze ak nebudem voliť peleho tak moj muž pojde do vojny. Tiez, ze sa moje deti budu v skolke učiť o sexe a na ulici budu chodit ľudia co sa cítia ako skrine😂😂 ono je to teraz vtipne ale vtedy mi nebolo do smiechu. A aj ked som si s nimi prešla cely program ps a ukázala dôkazy, ze jediný kto hovori o vojne a 72 pohlaviach je súčasná koalícia tak som si ani neskrtla. Ked je raz človek o niečom presvedčený a zadubeny tak pojde aj hlavou proti múru

@anonym_5adbfb to je presne to sektarske rozmyslanie.
Presne podla tychto prikladov to krasne vidiet. Nepohnes nimi ani buldozerom.
Inokedy sme mali zarucene zamrznut cez zimu kvoli podpore Ukrajiny.
Nestalo sa, nevadi, obratom ideme razit dalsiu absurdnost, ze je naplanovana mobilizacia na UA.
Este predtym do krvi obhajovali Rusko, ako Rusko chce mier a svojho suseda by nikdy nenapadli.
Blaha, Chmelar, Uhrik ... vykrikovali: tie varovania boli vsetko len vymysly zlych zapadnych medii na bratske Rusko.
Do bodky sa to naplnilo podla varovani - nevadi, otocka, ... nove teorie, ze to tak muselo Rusko spravit.
Kolkorazy som si uz pomyslel - tak, a teraz si vela z tych ludi uvedomi, ze naleteli. A najblizsie budu opatrnejsi v co uveria.

Nie.
Tak co ine to je .. len sektarske rozmyslanie.
Pani pekne zhrnula aky mechanizmus tam funguje: https://www.facebook.com/reel/26071281169193719

weleda123
1. apr 2026
@sss777

@weleda123
Presne tak, teraz sa jej verejne vysmievajú a zosmiešňujú ju na tlačovkách. A ich voliči im tlieskajú, lebo im očividne vyhovuje, že niekto kope do ženy a matky

@sss777 smeráci už niekoľko krát dokázali, že ženy nemajú za nič - prezidentka Čaputová, Šimečkova mama, teta, priateľka, mladý Bartek minule po novinarke škriekal, že je hyena, Fico po ďalšej, že je tupá... Čistý hnus.

citronove_koliesko
1. apr 2026
@biba_18

@citronove_koliesko ale šimečka nebol pri moci ani raz - teda mi to voľajako nevychádza ... 😒
a áno, šimečková dala do projektov vyše 200 tisíc z dedičstva ... a "rozkradla" nejakých 30 tisíc ..

@biba_18 aha, a tych 200tis z dedicstva chce po nej exekucia EU? Ci to boli zase nejake ine "jej" peniaze?

citronove_koliesko
1. apr 2026
@anonym_5adbfb

@citronove_koliesko ano mas pravdu nezarobila beriem spat.
Takze dostala dotáciu, ktorá jej skončila vo vrecku alebo bola použitá na predstavenia workshopy a iné?
Vyjadris sa aj k cene prerábky kukurice, ci na to sa neda použiť tvoj argument obviňovania opozície?

@anonym_5adbfb co sme tu na tlacovke? 😃

Ako som.pisala, dajte vladu ktora nema kauzy a mozeme ju zvolit znovu, som za, vsetkymi desiatimi..Zatial asi nekradli len ti ktori neboli vo vlade, ale vyzera ze aj oni a ich rodiny boli roky ponapajani na statne peniaze.

anonym_c796b4
1. apr 2026
@biba_18

@biba_18 kks toto je neskutocne 🤦‍♀️ cize vlastne keď chytia nejakého zlodeja v obchode, tak stačí keď povie, že veď nechal som vám tu nákupy za 1000€, a ukradol som čokoládu "iba" za 5€, takže to je vlastne ok? Toto akoze inak nevymyslis

anonym_d3a19a
1. apr 2026
@ria_sprout

@anonym_d3a19a och, máš to ťažké že 🥺🙄

Veď keď si taká presvedčená o svojej pravde, iste sa nebojís súdu ktorý by nastal ak by ťa niekto zažaloval, nie?

@ria_sprout nuz, dosli ti argumenty. Tym padom verim, ze sme sa konecne pochopili. No vidis, doslo ti 🙂

sss777
1. apr 2026
@weleda123

@sss777 smeráci už niekoľko krát dokázali, že ženy nemajú za nič - prezidentka Čaputová, Šimečkova mama, teta, priateľka, mladý Bartek minule po novinarke škriekal, že je hyena, Fico po ďalšej, že je tupá... Čistý hnus.

@weleda123
K tomuto sa tu dámy asi nevyjadria, lebo to očividne schvaľujú. Veď to je zrejme príklad tej tradičnej slovenskej rodiny. Hlavne že tu nemáme tých 72 pohlaví.

citronove_koliesko
1. apr 2026
@sss777

@weleda123

@sss777 ano tak ju rychlo dajme do polohy zeny a matky ked je to vhodne 😃 zeny a matky teda mozu byt nacucnute na statne peniaze?

Mne osobne je to jedno, ale netvarme sa ze to len ti druhi kradnu. Uz je to take klise na otazku "preco kradnes? " odpovedat "ved aj oni kradli".

biba_18
1. apr 2026

@citronove_koliesko ale vieš prečo ich chce s5? nie preto že ich nevyužila tak ako mala, ale že správy ktoré dokladovali k projektu žiadal fond doplniť - všetko čo dokladali im dávali na ďalšie doplnenie - a už to podľa fondu trvalo dlho ...
ten fond predsa netvrdí že to ukradla alebo neukradla ...

sss777
1. apr 2026
@citronove_koliesko

@sss777 ano tak ju rychlo dajme do polohy zeny a matky ked je to vhodne 😃 zeny a matky teda mozu byt nacucnute na statne peniaze?

Mne osobne je to jedno, ale netvarme sa ze to len ti druhi kradnu. Uz je to take klise na otazku "preco kradnes? " odpovedat "ved aj oni kradli".

@citronove_koliesko
Nehovorím o kradnutí, to odsudzujem v každej podobe. Tebe sa ale zdá normálne, keď ju niekto zosmiešňuje na tlačových besedách? Zdá sa ti normálne, ako sa vyjadrujú o prezidentke? A čo je to vlastne to nacucnutie? Urobila niečo protizákonné? Teda odsúdil ju nejaký súd?

weleda123
1. apr 2026
@citronove_koliesko

@citronove_koliesko ale ona nič NEUKRADLA, preboha. Keby nebola partnerkou lídra opozície, tak by si ju do huby ani hranatý ožran, ani nikto z jeho prívržencov nebral.

biba_18
1. apr 2026

@anonym_c796b4 nie, to je ako keby doniesla do škôlky veci za 1000€ pre deti a ponúkla by sa z čokolády, ktorú tam doniesol rodič dieťaťa ... tak asi nejak ...

citronove_koliesko
1. apr 2026
@biba_18

@citronove_koliesko a máš pravdu, ja neoznačujem voličov smerohlasu za hlupákov. radím ich do 3 rôznych kategórií. nie všetci sú hlupáci... len neviem čo je lepšie 😒

@biba_18 ja volicov nedelim.nijako, su to volici, maju rovnake pravo ako ja, na tom je postavena demokracia, nic lepsie sa zatial nevymyslelo.
Ak zvitazi PS a zostavi vladu budem to respektovat ako nazor vacsiny volicov

biba_18
1. apr 2026

@citronove_koliesko veď ty rob čo chceš a keďže je demokracia, tiež si budem robiť čo chcem. ja predsa nikomu nezakazujem voliť smer prepána. ale že mám na to svoj názor prečo to dotyčný robí, to hádam môžem ... 😒
ja nie som volič PS, nikdy som nebola ani nebudem ... ale toto je téma prečo kto volí alebo nevolí smer - tak sa bavím o smere ...

anonym_5adbfb
1. apr 2026
@romino

@anonym_5adbfb to je presne to sektarske rozmyslanie.
Presne podla tychto prikladov to krasne vidiet. Nepohnes nimi ani buldozerom.
Inokedy sme mali zarucene zamrznut cez zimu kvoli podpore Ukrajiny.
Nestalo sa, nevadi, obratom ideme razit dalsiu absurdnost, ze je naplanovana mobilizacia na UA.
Este predtym do krvi obhajovali Rusko, ako Rusko chce mier a svojho suseda by nikdy nenapadli.
Blaha, Chmelar, Uhrik ... vykrikovali: tie varovania boli vsetko len vymysly zlych zapadnych medii na bratske Rusko.
Do bodky sa to naplnilo podla varovani - nevadi, otocka, ... nove teorie, ze to tak muselo Rusko spravit.
Kolkorazy som si uz pomyslel - tak, a teraz si vela z tych ludi uvedomi, ze naleteli. A najblizsie budu opatrnejsi v co uveria.

Nie.
Tak co ine to je .. len sektarske rozmyslanie.
Pani pekne zhrnula aky mechanizmus tam funguje: https://www.facebook.com/reel/26071281169193719

@romino zabudol si na to, ze za vojnu môže Amerika. To si zase ide moja babka😂

citronove_koliesko
1. apr 2026
@weleda123

@citronove_koliesko ale ona nič NEUKRADLA, preboha. Keby nebola partnerkou lídra opozície, tak by si ju do huby ani hranatý ožran, ani nikto z jeho prívržencov nebral.

@weleda123 cize ked jej kazdy rok pridelili dotaciu tak je to OK? Dnes som.pozerala diskusiu Jaurova Jarjabek, z nej vyplynulo ze k tymto dotaciam z FPU nie su ziadne hodnotiacej spravy projektov. Prisli projekty a dotacie roky dostavali stale ti isti. Asi lebo boli najlepsi vsak? Takto sa cicaju statne peniaze. Uz davno sa nekradne tak ze niekto pride a vykradne truhlicu so statnymi peniazmi. Nie vydelia sa peniaze na podporu niecoho, vypise sa vyzva, podaju sa projekty a peniaze sa pridelia na projekty tym spravnym ludom, a z nich sa zaplatia vydavky zase tym spravnym firmam a ludom. Kazdy rok. Preto je z toho teraz taky poprask, lebo cast tychto prizivnikov zrazu pride o peniaze na ktore boli roky zvyknuti.

anonym_5adbfb
1. apr 2026
@citronove_koliesko

@anonym_5adbfb co sme tu na tlacovke? 😃

Ako som.pisala, dajte vladu ktora nema kauzy a mozeme ju zvolit znovu, som za, vsetkymi desiatimi..Zatial asi nekradli len ti ktori neboli vo vlade, ale vyzera ze aj oni a ich rodiny boli roky ponapajani na statne peniaze.

@citronove_koliesko takze na kukuricu argument nemáš ale simeckovej 2000€ mesačne budes dookola omieľať. Myslela som si 😂

citronove_koliesko
1. apr 2026
@biba_18

@citronove_koliesko veď ty rob čo chceš a keďže je demokracia, tiež si budem robiť čo chcem. ja predsa nikomu nezakazujem voliť smer prepána. ale že mám na to svoj názor prečo to dotyčný robí, to hádam môžem ... 😒
ja nie som volič PS, nikdy som nebola ani nebudem ... ale toto je téma prečo kto volí alebo nevolí smer - tak sa bavím o smere ...

@biba_18 ved prave, to je super, mozeme sa slobodne rozhodnut.

citronove_koliesko
1. apr 2026
@anonym_5adbfb

@citronove_koliesko takze na kukuricu argument nemáš ale simeckovej 2000€ mesačne budes dookola omieľať. Myslela som si 😂

@anonym_5adbfb aha, cize jeden sice kradne ale no a co lebo kradne aj druhy? Myslela som si.

A tu vladu co nekradne sme tu kedy naposledy mali?

anonym_5adbfb
1. apr 2026
@citronove_koliesko

@anonym_5adbfb aha, cize jeden sice kradne ale no a co lebo kradne aj druhy? Myslela som si.

A tu vladu co nekradne sme tu kedy naposledy mali?

@citronove_koliesko zase skvely argument. simeckoveho priateľka ukradla co? Nevsimla som si, ze by bola z niečoho obvinená, na rozdiel od pár ludi z koalície 😂

citronove_koliesko
1. apr 2026
@anonym_5adbfb

@citronove_koliesko zase skvely argument. simeckoveho priateľka ukradla co? Nevsimla som si, ze by bola z niečoho obvinená, na rozdiel od pár ludi z koalície 😂

@anonym_5adbfb simeckova mama uz zaplatila EU exekuciu? 😃 teda ked sa chces bavit takto

A teda suhlasis ze vladu ktora nema kauzy a nekradla sme tu este nemali vsak?

ria_sprout
1. apr 2026
@anonym_d3a19a

@ria_sprout nuz, dosli ti argumenty. Tym padom verim, ze sme sa konecne pochopili. No vidis, doslo ti 🙂

@anonym_d3a19a naučila som sa, že keď niekto začne urážať nemá cenu sa s ním doťahovať, nebudem predsa klesať na jeho nízku úroveň 😉 žiadne argumenty mi nedošli, len nemám čas ich míňať na niekoho kto nie je ochotny priznať že si myslí hlúposti.

sss777
1. apr 2026
@anonym_5adbfb

@anonym_5adbfb
Presne tak. Plus Šimečkovu priateľku bežne označujú na tlačovkách za "tanečnicu pri tyči" a podobne, to @citronove_koliesko zrejme tiež nevyrusuje

anonym_5adbfb
1. apr 2026
@citronove_koliesko

@anonym_5adbfb simeckova mama uz zaplatila EU exekuciu? 😃 teda ked sa chces bavit takto

A teda suhlasis ze vladu ktora nema kauzy a nekradla sme tu este nemali vsak?

@citronove_koliesko boze ja nechapem co ti ta simeckova rodina tak leží v žalúdku. To si fakt taka zadubena? Keďže si mi ani raz neodpovedala na kukuricu tak mi je jasne, ze si pojdes stale iba svoje. Mysli si co chces, raz to mozno pochopis.
A ano keďže z väčšiny rokov vládne Fico tak vládu co nekradla sme asi nemali. No to co robi Fico uz nie je iba kradnutie ale znižovanie kvality našich životov a výsmech.

anonym_5adbfb
1. apr 2026
@sss777

@anonym_5adbfb
Presne tak. Plus Šimečkovu priateľku bežne označujú na tlačovkách za "tanečnicu pri tyči" a podobne, to @citronove_koliesko zrejme tiež nevyrusuje

@sss777 koliesko ma o pár koliesok viac alebo menej. Tak ako ostatní konšpirátori nevie viesť rozumnú debatu. Na otazku odpovedá otázkou, nema argumenty. Iba rýpe a ked je v koncoch šplechne nejaku hlúposť o simeckovej rodine 😂 az mi je smutno, ze takito ľudia maju volebné pravo. Ale aspon sa mi dokazuje, ze mame iba taku vládu, aka je mentalita na sk. Takze sa nemozem čudovať.
Oni maju ženy za nic, su to pre nich iba handry. Tradičná rodina ale xy mileniek. Je nechutne ako vedia ponižovať a urážať ženy.