icon

Volili ste Smer? Aké sú vaše dôvody?

31. mar 2026

Zdravim, chcem sa len objektivne spýtať. Volili ste smer? Budete voliť smer? A hlavne ak áno , aké dovôdy máte k tomu?

A naopak keď ste volili a budete voliť inú stranu, aké dovody máte? Realne legitimne dôvody. Robím taký menší prieskum ešte pred volbami. pripadne ak nechcete povedať koho ste volili/budete tak aspoň len dôvody prečo ste zvolili niekoho.

Strana
z14
ivka225
2. apr 2026
@anonym_9a009a

@anonym_4003a0 tak si stupni do radu, kým dôjde aj na tvoju lásku, no ver mi, že zákonitou stále bude Svetlanka, ty budeš len ďalšou, ako bola Troškova 🫣. Toľko švarnych a rozumných chlapov chodí po Slovensku......, ale ty len Fica 😏

@anonym_9a009a To nemohlo byť myslené vážne.

anonym_97154c
2. apr 2026
@anonym_1ce856

Nevolila som ich ale mozno teraz budem musiet. Len zato aby sa tam nedostalo PS. Neni proste koho volit.

@anonym_1ce856 takže radšej by si chcela Smer a pokračovanie tejto vlády, než PS? V pohode… Len ma to zaujíma. Ak áno, prečo? Čoho by si sa pri PS obávala a naopak ti terajšia vláda v tomto vyhovuje?

anonym_97154c
2. apr 2026
@anonym_eb055b

@extempore podobné memečko zverejnené na zomri v čase kuciakiady u mňa spôsobilo, že som tie "slušné a demokratické sily", ktoré (aj) stránka zomri reprezentuje, definitívne odpísala. A v ďalších voľbách volila Smer. Ani film Sviňa uvedený do kín pred voľbami na mňa nemal ten očakávaný efekt😁

@anonym_eb055b úplne ti rozumiem. Ja teda Smerakov ani omylom. No vyslovene mi vadí takéto správanie ostatných k ľudom s iným názorom. Ved nesúhlasiť sa dá aj slušne bez arogancie a ponižovania. Najhoršie, keď poviem, poďme toto zmeniť - väčšina to nechápe a mysli si, že som za dnešnú koalíciu. Nie, nie som. Som “len” za slušnosť medzi ľuďmi.

anonym_97154c
2. apr 2026
@moonlighting

@tetapetra Viem. Posledná veta: "pripadne ak nechcete povedať koho ste volili/budete tak aspoň len dôvody prečo ste zvolili niekoho". Len neviem prečo teda nemenujete aj iné strany.

@moonlighting @tetapetra pretože uviesť dovody volania ≠ uviesť konkrétne strany. Len taká drobnosť.

anonym_97154c
2. apr 2026
@anonym_064fa1

@moonlighting ja sa teraz rozhodujem medzi 3 stranami , zaleží aky budu mat program
smer vždy dostal plnu špajzku a opravené financie , teraz nie tak to vidno ...
zabuda smer že raz im uplacana momentálna dôchodcovska čast vymrie a stádo verných nebude stačit, jednoducho dopadnu presne ako mečiar a spol , ten mal podobny vzorec

tiež si dost poškodil že slubil hypoteky prispevok a potom ho stiahlol , mne osobne taketo dočasne riešienia dost vadia
DB tak to sa im pekne podarilo čast ludi vytočit, makaš robiš aby si sa mal lepšie a oni ta potrestaju , lebo tvoj problém
poznaju len dávky tehotenské, materske, rodičovské
samoživitelia maju sice teraz pomoc neviem sa k nej vyjadrit
na nové byty im už nikdo neskoči to tu už bolo a nič
transakčná dan , pekne svinstvo ktore v podstate nemalo ani taky efekt ako chceli , vieš čo sme urobili my drobne maličke szoč, vybrali sme si hotovost a na danovom sme mali stav pokladne 0,10 -0,50 € centov , ani bohovy sme proste nevybrali , radšej sme nakupili naraz alebo vôbec material , všetko sme riešili pracne platba kartou namiesto pohodlneho trvalého ..
mikroodvod - máme popri ttp , ak nezrušia čo daju stopneme, ak daju do tych 2888 budeme mat do toho stropu a potom stopneme , pretože máme od 3500-5400€ v hrubom na prilepšenie ročne , takto platíme zdravotne odvody zo szoč od 5-20€ mesačne , ked to stopneme nebudu mat ani tie, dane detto ano niekedy boli malé niekedy aj trochu bolelo to platit , takto zase nebudu mat žiadne - čiže zase kozmetická konsolidacia ktora bude mat opačny efekt .. budu mat len z ttp dane a odvody .. asi im o to ide ... a toto začina chápat aj môj svokor , ktorý ked k nám prišiel prekračoval krabice so objednávkami a odkladal material zo stola aby si mal kde vypit kávu, že nás dáva smer dole a to on je ako totálne zaryty smerak nie do kosti ale do bunky až .. ked minule priznal rozmyšlala som či nejde umriet či sa niečo stalo 🙈🙈🙈 bežná rodina , bežná rodina čo je šikovna a maka sa nemá dobre ani trocha lepšie ... že asi je v tom smere predsa len niečo zlé ..
celé mi to pripada že smer drobné skupiny nezaujimaju , robia upravy plošne bez rozmyšlania
ja som šialene zvedava ak by smer vyhral čo urobi ? nemôže ešte viac zdvihnut cenu prace, odvody a neviem čo už teraz to mrzne , celé mi to pripadá ,, nejak to bude nejak to dopadne
smer nemá nejaké jasné ciele okrem strašenia a hulvatstva ,ktoré miestami už patri do 4 cenovej ... nemá čo už slubit, všetko tu už bolo .. jedine že by normálne napravili čo
zmrvili
energopomoc viac vytočili ako pomohli .. všetko na poslednu chvilu , človek nevie ako sa ma zariadit ...
jedine drucker tam mám pocit že vie čo robí a jeho novinky beriem
či teda ideme predsa len na prasaka zdrhnut a s nami deti ktoré sa už ale nevratia ...

@anonym_064fa1 že by si ich nechala “vyžrať si to” aj s úrokmi. Zaujímavý nápad 😅 Len či by sme to my bežní občania ešte stihli počas života rozchodiť. 🥲

anonym_710388
2. apr 2026

tu je asi potrebne aby naozaj prislo PS a ukazalo nam ako sa ma spravne vladnut , Misko bude mat konecne splneny sen a bude premier a my slovaci sa budeme mat konecne lepsie ,do vlady si PS so sebou na to vezme byvalych akterov z covidovej vlady matovicovych a sucasnych demokratov kde hlavnym lidrom je jaro nad , ktory nazyval obcanov slovenska opicami , KDH ,ktore ani nevie ci tak alebo onak pricom pani Lexman - europoslankyna je silno pro pro progresivna a 4tym do buducej koalicie je SAS taktiez akteri minulej kovidovej vlady .. ked pripustime moznost, ze znacna cast volicov sucasnej vlady volit nepojde nakolko sucasna koalicia nedodrzala predvolebne sluby a nie je tu naznak ,ze by sa nieco zlepsilo,pricom predpokladanu buducu moznu koaliciu volit nebude ,je mozne,že PS sa stane vitazom,nie preto,ze by im narastli % a presvedcili svojimi rieseniami novych volicov to zial nemaju ale preto ,ze im to rezignovani ostani volici svojou neucastou dovolia vyhrat.. a ak sa tak stane ,tesim sa na to ,ze do 100 dni ,zrusia tranzakcnu dan vsetkym , znizia DPH , konecne zlacneju potraviny, vratia vsetky novely noviel , prestane sa kradnut a nebude trestna cinnost, zmizne korupcia, nebudu statne zakazky pre svojich ludi, eurofondy budu vyuzitelne v programoch pre beznych obcanov a nie pre mimovladne organizacie a svoje rodiny a ako zasadnu vec ,zlepsia zdravotnictvo a skolstvo .... a veeeela veeeela dobreho urobia hlavne pre nas beznych obcanov ... no a ked toto vsetko urobia, prisaham , ze mi nebude vadit sobase partnerov rovnakeho pohlavia 😀

sara07
2. apr 2026
@anonym_97154c

@anonym_1ce856 takže radšej by si chcela Smer a pokračovanie tejto vlády, než PS? V pohode… Len ma to zaujíma. Ak áno, prečo? Čoho by si sa pri PS obávala a naopak ti terajšia vláda v tomto vyhovuje?

@anonym_97154c nerobte z PS totálneho vitaza volieb, je jasné že sa bude skladat a bude to o dohodách
nie ako táto vlada že danka a spol tam maju ale maximalene si môže popapulovat , postažovat sa a to je celé , je uplne jasné kto píska ....
pri ps budu piskat rovnako, jednak sú tie strany inak nastavené a maju iné zaklady, sice neviem uprimne že čo ako s matovičom ..

sara07
2. apr 2026
@anonym_710388

tu je asi potrebne aby naozaj prislo PS a ukazalo nam ako sa ma spravne vladnut , Misko bude mat konecne splneny sen a bude premier a my slovaci sa budeme mat konecne lepsie ,do vlady si PS so sebou na to vezme byvalych akterov z covidovej vlady matovicovych a sucasnych demokratov kde hlavnym lidrom je jaro nad , ktory nazyval obcanov slovenska opicami , KDH ,ktore ani nevie ci tak alebo onak pricom pani Lexman - europoslankyna je silno pro pro progresivna a 4tym do buducej koalicie je SAS taktiez akteri minulej kovidovej vlady .. ked pripustime moznost, ze znacna cast volicov sucasnej vlady volit nepojde nakolko sucasna koalicia nedodrzala predvolebne sluby a nie je tu naznak ,ze by sa nieco zlepsilo,pricom predpokladanu buducu moznu koaliciu volit nebude ,je mozne,že PS sa stane vitazom,nie preto,ze by im narastli % a presvedcili svojimi rieseniami novych volicov to zial nemaju ale preto ,ze im to rezignovani ostani volici svojou neucastou dovolia vyhrat.. a ak sa tak stane ,tesim sa na to ,ze do 100 dni ,zrusia tranzakcnu dan vsetkym , znizia DPH , konecne zlacneju potraviny, vratia vsetky novely noviel , prestane sa kradnut a nebude trestna cinnost, zmizne korupcia, nebudu statne zakazky pre svojich ludi, eurofondy budu vyuzitelne v programoch pre beznych obcanov a nie pre mimovladne organizacie a svoje rodiny a ako zasadnu vec ,zlepsia zdravotnictvo a skolstvo .... a veeeela veeeela dobreho urobia hlavne pre nas beznych obcanov ... no a ked toto vsetko urobia, prisaham , ze mi nebude vadit sobase partnerov rovnakeho pohlavia 😀

@anonym_710388 a čo ked daju ako premiera odora ?? alebo bude korčok .. nevieš .. ja si myslim že ohladne ps tam to bude zaujímavé
ako SAS musiš uznat že urobila dobre že šulika poslala do dôchodku , groling za mna školstvo dobre viedol , bolo citit že sa niečo robí , že je nejaky zaujem o ten plebs tam dole na spodku čo si to odmaka
a hlinu si zase netreba zamienat za tu ..... zamborsku alebo ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,vašečku a spol

anonym_e2d125
2. apr 2026
anonym_97154c
2. apr 2026
@sara07

@anonym_97154c nerobte z PS totálneho vitaza volieb, je jasné že sa bude skladat a bude to o dohodách
nie ako táto vlada že danka a spol tam maju ale maximalene si môže popapulovat , postažovat sa a to je celé , je uplne jasné kto píska ....
pri ps budu piskat rovnako, jednak sú tie strany inak nastavené a maju iné zaklady, sice neviem uprimne že čo ako s matovičom ..

@sara07 z nikoho víťaza nerobím, normálne som sa pýtala, čo by si dotyčna považuje za“menšie zlo”, či podľa PS alebo Smer (keďže by volila kvôli tomu, aby nejaká strana nevyhrala). Pokojne sa dá preklikať, na akú otázku/komunikaciu reaguješ.

anonym_e2d125
2. apr 2026
@anonym_710388

@anonym_710388 takze z toho celeho traktatu vysvitlo, ze ti nevadi Fico a to ze tato krajina ide ekonomicky vedena skorumpovanymi kretenmi totalne do <>, hlavne ak sa dvaja rovnakeho pohlavia nebudu sobasit ... Tak pri pohlade na ceny v obchode a vymer dochodku si opakuj, ze tvoj zivo hlavne zlepsuje nesobasenie a dufam, ze si volil(a) Pellegriniho. Ten ale nepotrebuje sobas s partnerom, staci mu aj s[polocny zivot aj bez papiera, hlavne ak je to v palaci a za kralovske peniaze...

anonym_e2d125
2. apr 2026

Stary ale aktualny vtip pochadzajuci este zo Slotovych cias, ale mame tu spat slotove casy ...
Slovensko sa čoskoro premenuje na Maroko.
Lebo v ňom žijú už iba Maďari, rómovia a k....

petronelag
2. apr 2026
@anonym_710388

@anonym_710388 Ak budú teraz komunálne voľby r.2026, tak sa ukáže ako sa ľudia rozhodujú. Tie prieskumy, ktoré sa každý deň objavujú vôbec nemusia sedieť.

anonym_710388
2. apr 2026
@anonym_e2d125

@anonym_710388 takze z toho celeho traktatu vysvitlo, ze ti nevadi Fico a to ze tato krajina ide ekonomicky vedena skorumpovanymi kretenmi totalne do <>, hlavne ak sa dvaja rovnakeho pohlavia nebudu sobasit ... Tak pri pohlade na ceny v obchode a vymer dochodku si opakuj, ze tvoj zivo hlavne zlepsuje nesobasenie a dufam, ze si volil(a) Pellegriniho. Ten ale nepotrebuje sobas s partnerom, staci mu aj s[polocny zivot aj bez papiera, hlavne ak je to v palaci a za kralovske peniaze...

@anonym_e2d125 z toho všetkého vysvitlo ina to,ze voliči PS potrebuju ZAZIT vládu PS tak ako zažili vládu Matovica ved koniec koncov,kopec "matovicovcov" sa s pskom opäť vrati do vlády a koniec koncov väčšina matovicovych voličov sú teraz voliči PS a s ficom na mna nechod moja pointa bola uplne niekde inde

anonym_97154c
2. apr 2026
@anonym_710388

@anonym_710388 poznáš nejaké ideálne strany? Alebo kto by bol podľa teba aspoň ideálny kandidát?

ibatanecnica
2. apr 2026

@anonym_autor nevolila som a ani neplanujem. Ale ani PS. Nechcem tu vladu ani jednej z tychto stran. Len zial, nie je tu koho volit ani z tych zvysnych stran

anonym_5f8d68
Včera o 12:32
@anonym_710388

@anonym_e2d125 z toho všetkého vysvitlo ina to,ze voliči PS potrebuju ZAZIT vládu PS tak ako zažili vládu Matovica ved koniec koncov,kopec "matovicovcov" sa s pskom opäť vrati do vlády a koniec koncov väčšina matovicovych voličov sú teraz voliči PS a s ficom na mna nechod moja pointa bola uplne niekde inde

@anonym_710388 lenže ľudia nemajú ani šajnu o tom čo sa tu všetko dialo za matovičovej vlády. Skorumpovaná polícia,sudcovia,prokurátori na čele s Lipšicom neľudsky zatvárali a vraždili ľudí. Porušovali vsetky ľudské práva a stále sa to ututláva. Je mi z toho všétkeho na zvracanie. Naozaj sa nedokážeme poučiť?

anonym_97154c
Včera o 12:36
@anonym_5f8d68

@anonym_710388 lenže ľudia nemajú ani šajnu o tom čo sa tu všetko dialo za matovičovej vlády. Skorumpovaná polícia,sudcovia,prokurátori na čele s Lipšicom neľudsky zatvárali a vraždili ľudí. Porušovali vsetky ľudské práva a stále sa to ututláva. Je mi z toho všétkeho na zvracanie. Naozaj sa nedokážeme poučiť?

@anonym_5f8d68 keď to tvrdíš, môžeš uviesť aj podrobnosti a nejaké zdroje? Lebo všetci vieme tvrdiť všetko o hocikom. To je také jednoduché…

anonym_93ce4d
Včera o 13:41
@anonym_5f8d68

@anonym_5f8d68 som rada,že aspoň ty máš prehľad. Neviem o tom, žeby niekoho zavraždili. Žeby sa porušovali ľudské práva. Zato si veľmi dobre pamätám,aké hanebne ponizili Hedvigu Malinovu. A aj to,že bol zavraždený kuciak a jeho priateľka. Za koho vlády to bolo? 🤨

anonym_97154c
Včera o 13:53
@anonym_5f8d68

@anonym_5f8d68 ok, možno už viem na čo narážaš. Povedzme si, bola niekedy nejaká vláda úplne dokonala, neskorumpovana, ukážkový? Žiaľ nie. Nie je dokonala ani spoločnosť, ani ľudia, ani politici. Avšak ako by sme sa teraz mali rozhodnúť? Chceme, aby sa naďalej dialo to, čo sa deje teraz? Ked sa vládni predstavitelia uz ani nesnažia tváriť a snazit o nejaké morálne hodnoty?
Čo by si si v ideálnom prípade predstavovala?

anonym_5adbfb
Včera o 13:54
@anonym_5f8d68

@anonym_5f8d68 verim, ze uvedies aj konkrétny príklad tych vrážd porušovaní vsetkych ľudských práv 🙂

ewana73
Autor odpoveď zmazal
Strana
z14