icon

Volili ste Smer? Aké sú vaše dôvody?

31. mar 2026

Zdravim, chcem sa len objektivne spýtať. Volili ste smer? Budete voliť smer? A hlavne ak áno , aké dovôdy máte k tomu?

A naopak keď ste volili a budete voliť inú stranu, aké dovody máte? Realne legitimne dôvody. Robím taký menší prieskum ešte pred volbami. pripadne ak nechcete povedať koho ste volili/budete tak aspoň len dôvody prečo ste zvolili niekoho.

Strana
z16
romino
14. apr 2026
@anonym_710388

@sara07 fakt sa ti zda, ze demokrati a matovic su rozdielne strany? vsak demokrati su byvali matovicovci a za pandemie vyryzovali tolko ,ze polzili slovensko do smutku .. jarko nad , ktory nadaval ludom do opic ,daroval nasu obranu ukrajine ,vypol media, ktore im nehrali do karat, alebo napriklad taky galko , videla si ho aspon raz ako sa chova v parlamente ? totalny hulvat spolu s prockom

@anonym_710388 vypol len to.. co sa mediami ani nazvat neda. Tie pofiderne weby, aj to len docasne.
Uz boli pripady, ze daky reporter do tych hlavne spravy .. ci hlavny dennik ... napisal, ze chcel by im prispievat .. a oni bez dakych preverovaciek zacali od neho prijimat clanky, ktore samozrejme len tak generoval, samozrejme stacilo len tolko ze tam pise proti EU a pod.

Alebo nedavno bola kauza, ze clovek co tam pise .. sa ukazalo ze taky clovek s takym menom ani neexistuje.
Skusili dat AI zanalyzovat tie clanky ... vo vysokej miere to bolo vyhodnotene ako len sumare toho co rozprava mlady Kalinak.
To su tie iste "denniky" .. co nas ubezpecovali, ako vsetky tie varovania ze Rusko napadne UA su len vymyslene zapadom, mediami ... nemame tomu verit, nemame tie standardne media sledovat, vsetko je inak ... to je len zase rusofobia, zapad chce vojnu !

Par tyzdnov po prepadnuti UA .. z tych istych "medii" .. zacali ludia cerpat tie "praUdy" .. preco tou vojnou sa vlastne len zabezpecuje mier, .. a samozrejme zase len zaver, ze zapad chce vojnu :D

Strasna zahada, kto tak asi ma osoh z takehoto informovania ...

Suma sumarum: obrovska skoda, ze po kratkom vypnuti mozu nadalej ludi oblbovat. Demokracia raz na toto zahynie.

ewana73
Autor odpoveď zmazal
tetapetra
14. apr 2026
@anonym_5adbfb

@anonym_93ce4d kali nevadi, lebo oni iba naprávajú to, v akom strašnom ekonomickom stave im zanechal stat matovic. A este za to môžu aj gruzínske légie, simeckova mama a caputova 😂 ja tu čakám celu debatu nejake legitímne fakty od ficovolicov a stale prichádzajú iba dohady a konšpirácie

@anonym_5adbfb musíš uznať, že to na nich stále platí. Najnovšie ma zabil Fico,keď zistil,že v akom stave sú nemocnice 😂😂po 15r jeho vlády.

anonym_93ce4d
14. apr 2026
@anonym_5adbfb

@anonym_93ce4d kali nevadi, lebo oni iba naprávajú to, v akom strašnom ekonomickom stave im zanechal stat matovic. A este za to môžu aj gruzínske légie, simeckova mama a caputova 😂 ja tu čakám celu debatu nejake legitímne fakty od ficovolicov a stale prichádzajú iba dohady a konšpirácie

@anonym_5adbfb udivuje ma to,že ešte stále im to žerú. A pritom si dokážeš všetko overiť.

anonym_5adbfb
14. apr 2026
@anonym_93ce4d

@anonym_5adbfb udivuje ma to,že ešte stále im to žerú. A pritom si dokážeš všetko overiť.

@anonym_93ce4d vies si overiť samozrejme. Ale oni si neoveruju, naco. Niekedy mam z tych ludi pocit, ze jeden status na fb im stačí na utvorenie názoru

anonym_5adbfb
14. apr 2026

@ewana73 co si chcela napisat?

anonym_5adbfb
14. apr 2026
@tetapetra

@anonym_5adbfb musíš uznať, že to na nich stále platí. Najnovšie ma zabil Fico,keď zistil,že v akom stave sú nemocnice 😂😂po 15r jeho vlády.

@tetapetra a my sme si to uvedomili uz dávno dávno lebo nemame peniaze ani známosti na liečenie sa inde😂

romino
14. apr 2026
@anonym_93ce4d

@anonym_93ce4d ludia veria aj kadejakym inym absurdnostiam.
Velka cast ludi fakt uverila, ze budeme do roka po ockovani zomierat.
Upravili to na do 2 rokov, ... potom do 3 rokov ... potom do 5r. .. lebo vraj tak to povedal aj Krcmery .. a genocida a neviem co.
Otvorim FB - a furt pri niektorych temach to ludia omielaju, aj 5 rokov po.

V zime 2022/23 zamrzneme.
Dalsiu zimu - zamrzneme, lebo pomahame UA.
..a dalsiu ...

Ti ludia totalne obratom "zabudnu", akej verzii predtym verili.
Absolutne nevedia (alebo nechcu ? ) vyhodnotit ... priznat .. ze moment ... uz minule som naletel , .. aj tato nova info, nie je to zase len daka blba internetova zdielacka ?

anonym_5adbfb
14. apr 2026
@romino

Upravili to na do 2 rokov, ... potom do 3 rokov ... potom do 5r. .. lebo vraj tak to povedal aj Krcmery .. a genocida a neviem co.

..a dalsiu ...

Absolutne nevedia (alebo nechcu ? ) vyhodnotit ... priznat .. ze moment ... uz minule som naletel , .. aj tato nova info, nie je to zase len daka blba internetova zdielacka ?

@romino ja teraz registrujem black out a šírenie paniky, nakupovanie zásob atd

unbeholfen
14. apr 2026

Ja som si nič nevšimol.

anonym_93ce4d
14. apr 2026
@romino

..a dalsiu ...

@anonym_5adbfb
@romino som s toho všetkého,tak unavená. Nemám silu, to stále odvraciat.

sara07
14. apr 2026
@anonym_710388

@sara07 fakt sa ti zda, ze demokrati a matovic su rozdielne strany? vsak demokrati su byvali matovicovci a za pandemie vyryzovali tolko ,ze polzili slovensko do smutku .. jarko nad , ktory nadaval ludom do opic ,daroval nasu obranu ukrajine ,vypol media, ktore im nehrali do karat, alebo napriklad taky galko , videla si ho aspon raz ako sa chova v parlamente ? totalny hulvat spolu s prockom

@anonym_710388 momentálne ano
z matovičovej strany sa porozliezalo rôzne vela ludi , a rôznym smerom
celá jeho strana mi pripada naberieme čo sa kde nájde ... a kedže sa s ním neda dohodnut alebo si dat vysvetlit tak sa trhnu
netreba demokratov zhadzovat pre toto ..
odidenci su v každej ale každej strane ....

sara07
14. apr 2026
@anonym_5adbfb

@romino ja teraz registrujem black out a šírenie paniky, nakupovanie zásob atd

@anonym_5adbfb ano lebo treba dph doplnit vypadok, ludia nekupuju čiže dalši vypadok tak osvedčena metoda, panika na entu a ludia žial hrrr
tiež evidujem ale nič viac

sara07
14. apr 2026
@anonym_93ce4d

@anonym_93ce4d to je moc namahave a predsa oni neklamu len to zle podaju 😂😂😂😂

anonym_93ce4d
14. apr 2026
@sara07

@sara07 ty to vieš tak krásne ospravedlniť 😉

anonym_97154c
14. apr 2026
@sara07

@sara07 najhoršie, že oni sa už ani poriadne klamať nenamáhajú, stačí povedať aj prvú blbost, ktorá im napadne… ich prívrženci, ktori chcú uveriť, sú s tým v pohode

sara07
14. apr 2026
@anonym_97154c

@sara07 najhoršie, že oni sa už ani poriadne klamať nenamáhajú, stačí povedať aj prvú blbost, ktorá im napadne… ich prívrženci, ktori chcú uveriť, sú s tým v pohode

@anonym_97154c tiež si myslim , fakt niekedy nerozumiem čo všetko su schopní im doslova že zožrat a podla mna sa ešte na tom aj bavia ... však čo by nie prachov, kšeftov maju , kto by sa neusmieval

romino
14. apr 2026

Aktualne je aj to, ako udajne ten Peter Magyar je nasilnik, ...vsak to jeho zena spisala aj v knihe ..a uvedeny nazov.
Ako ju bil. Ze ako aj pred svojimi detmi zabil dake maciatko v mikrovlnke a pod.
Nepomaha tym ludom, ze halooo, jednoduche googlenie ukaze ze taka kniha ani neexistuje !!
Ze halooo, no tak to je nieco s cim by asi sam Orban prisiel pred volbami a rozmazaval to !!
Aj to ludia dokzu prekrutit: "Orban by sa na take neznizil !!". 😭
Ti ludia proste CHCU verit tymto nenavist siriacim zdielackam, lebo to zapada do ich svetonazoru. Ked uvidia taku info, to ich ocividne obratom totalne vypina a dostava do tranzu. Ako v sektach.

sara07
14. apr 2026
@romino

Aktualne je aj to, ako udajne ten Peter Magyar je nasilnik, ...vsak to jeho zena spisala aj v knihe ..a uvedeny nazov.
Ako ju bil. Ze ako aj pred svojimi detmi zabil dake maciatko v mikrovlnke a pod.
Nepomaha tym ludom, ze halooo, jednoduche googlenie ukaze ze taka kniha ani neexistuje !!
Ze halooo, no tak to je nieco s cim by asi sam Orban prisiel pred volbami a rozmazaval to !!
Aj to ludia dokzu prekrutit: "Orban by sa na take neznizil !!". 😭
Ti ludia proste CHCU verit tymto nenavist siriacim zdielackam, lebo to zapada do ich svetonazoru. Ked uvidia taku info, to ich ocividne obratom totalne vypina a dostava do tranzu. Ako v sektach.

@romino jeho manželka normálne slovo samozrejme na neho nenapíše,
má niekto dôkaz alebo čokolvek ???
nezabudaj že je vyrobil riadny malér, ked bola ministerka spravodlivosti a on nahral ako sa dohaduje milost a zametenie pod koberec pedofil kamarat .
uprimne ked si vymyšlam tak aspon tak aby sa to dalo uverit ... však pri moci bol orban, prečo nešla na policiu ,však k svojim nie ..... mala väčšie postavenie ako on, väčšiu moc
ako ministerka spravodlivosti aby na policii nespisali o jej napadnuti ani slovko a poslali ju preč
ako nezastavam sa ho ... vôbec , mam neutralny nazor na neho = uvidíme čo predvedie ...
to máš ako hedvigu malinovu u nas, alebo kočner atd.... nikto nič neurobil nič sa nestalo ....

romino
14. apr 2026
@sara07

@romino jeho manželka normálne slovo samozrejme na neho nenapíše,
má niekto dôkaz alebo čokolvek ???
nezabudaj že je vyrobil riadny malér, ked bola ministerka spravodlivosti a on nahral ako sa dohaduje milost a zametenie pod koberec pedofil kamarat .
uprimne ked si vymyšlam tak aspon tak aby sa to dalo uverit ... však pri moci bol orban, prečo nešla na policiu ,však k svojim nie ..... mala väčšie postavenie ako on, väčšiu moc
ako ministerka spravodlivosti aby na policii nespisali o jej napadnuti ani slovko a poslali ju preč
ako nezastavam sa ho ... vôbec , mam neutralny nazor na neho = uvidíme čo predvedie ...
to máš ako hedvigu malinovu u nas, alebo kočner atd.... nikto nič neurobil nič sa nestalo ....

@sara07 toto ja vsetko chapem. Vsak ja len uvadzam koniny co dokazu ludia slepo sirit

sara07
15. apr 2026
@romino

@sara07 toto ja vsetko chapem. Vsak ja len uvadzam koniny co dokazu ludia slepo sirit

@romino no ja som zvedava čo vymyslia, čakalo sa ako dopadne madarsko ..
mali zmenit nejaké zákony, nič,.... ludia v mojom okoli čo proste roky nevolili ,vynimočne vraj pôjdu, ja som to nejak extra neriešila , teraz ked sa rozčuluju poviem čo si sme si zvolili / nezvolili to máme ...
zrovna čitam na denniku N od mihala članok na zdvihnutie tlaku fakt ako dobre ...
a rodičia čo nevolili, lebo nohy bolia atd .... pôjdu inak proste k nim nepachnem, to som im už vysvetlila tiež ... a dohliadnem osobne ...a je nás viac čo sme si povedali, ža takto proste nie ...

anonym_e2d125
17. apr 2026
Strana
z16