Volili ste Smer? Aké sú vaše dôvody?
Zdravim, chcem sa len objektivne spýtať. Volili ste smer? Budete voliť smer? A hlavne ak áno , aké dovôdy máte k tomu?
A naopak keď ste volili a budete voliť inú stranu, aké dovody máte? Realne legitimne dôvody. Robím taký menší prieskum ešte pred volbami. pripadne ak nechcete povedať koho ste volili/budete tak aspoň len dôvody prečo ste zvolili niekoho.
Smer by som nevolila nikdy, radšej si dám ruku odťať. Voliť budem Hnutie Slovenko, ostávam verná a neprezliekam kabát pri prvom nevydarenom pokuse. Beriem to tak, že nemali čas a príležitosť ukázať, čo by dokázali. Mali ťažké obdobie, nebol na to nik pripravený!!!! Keby tam bola hocijaká iná strana,tak by to nedopadlo lepšie,no po boji je každý generál. Ja Matovicovi verím, ide mu o lepšie Slovensko! Aj napriek ťažkej kríze pomáhal rodinám,deťom, matkám,aj dôchodcom. Tak...nech na neho vraví kto chce čo chce....no mňa o opaku nepresvedčí ✌️✌️✌️
@anonym_a16245
Tak to by si mala mať na pamäti známe " nevkročiť 2x do tej istej rieky".
Ale ok, aj šialenca niekto volil.
PS: už ti vyplatil tých 500e?
Voliči Smeru nevolia Smer preto, že čakajú že im zlepší ich život. Volia Smer preto, aby úspešnejších a vzdelanejších potrestali za svoje zbabrané životy.
@ivka225
To si sa musela veľmi snažiť,aby si niečo také zadrela.
@mamina7070 mňa by zaujímali tie ekonomické dôvody ... národné a lgbt a pod ma nezaujímajú. ale tie ekonomické keďže si spomenula ...
napríklad ťa vôbec netrápi transakčná daň? alebo že máme jedno z najvyšších daňových zaťažení v EU? alebo zavedenie poplatkov za služby, ktoré ledva fungujú?
tak by ma naozaj zaujímali tie ekonomické dôvody ...
@anonym_a16245
Tak to by si mala mať na pamäti známe " nevkročiť 2x do tej istej rieky".
Ale ok, aj šialenca niekto volil.
PS: už ti vyplatil tých 500e?
@anonym_6f7d37 pozri...pri tomto zlodejovi ficovi koľko krát ľudia vkročili do tej istej rieky??? Ja to risknem a druhý krát vkročim, pretože mna Matovič v ničom nesklamal!!!! Mal veľmi ťažké obdobie, a pomáhal ľuďom aj vtedy! Aj mne ako živnostníčke, aj ako matke. Neviem akých 500 e no moja mama aj otec dostali 300 e .
@anonym_6f7d37 "...desím čo i len predstavy,že štát by mala riadiť banda diletantov,neschopákov,plagiátorov..." ehm, Danko, Gluck, mlady Kalinak, aj mlady Gaspar atd, su naozaj elita vzdelancov a schopnych ludi, dokonca aj prace si vsetci sami pisu 🙂
@anonym_f9fd15
A čo tak vymenovať tie svoje Super Stars ?
@anonym_6f7d37 pozri...pri tomto zlodejovi ficovi koľko krát ľudia vkročili do tej istej rieky??? Ja to risknem a druhý krát vkročim, pretože mna Matovič v ničom nesklamal!!!! Mal veľmi ťažké obdobie, a pomáhal ľuďom aj vtedy! Aj mne ako živnostníčke, aj ako matke. Neviem akých 500 e no moja mama aj otec dostali 300 e .
@anonym_a16245 v com ti ako zivnostnicke pomohol?
@anonym_autor smer som nevolila, volila som matovica potom ps. Najbližšie budem voliť bud SaS alebo PS. Väčšinou sa s mužom dohodneme a jeden voli jedných druhý druhých. Smer nebudem voliť z kulturno ekonomicko socialno morálnych dôvodov. Myslím, ze nemusim rozpisovať dôvody a kauzy, pripadne štatistiky. Kazdy si urobí názor aj tak podla vlastnej hlavy. Tebe odporúčam tiez, urobit si názor podla seba. 🙂
@natalka13 v rámci núdzového stavu museli byť zatvorené obchody a živnostníkom počas tohto obdobia bolo vyplácaných 60-80% zisku z minulého roka. Takže mne vlastne zachránil biznis a nie len mne no veľa ľuďom.
@anonym_f9fd15
A čo tak vymenovať tie svoje Super Stars ?
@anonym_6f7d37 moja superstar je jednoznacne mlady Gluck. Tak mudry clovek, to sa len tak nevidi. Aj prezident SŠA by z neho mohol byt, myslim, ze s Trumpom zdielaju rovnaky inteligencny kvocient.
Ale aj Matus Sutaj Estok nie je na zahodenie. Ten je tiez inspirativny.
@anonym_5adbfb ale to čo si napísala - podľa čoho to vyberáte? lebo to raz ružové, potom modré, potom zelené ...
@natalka13 peniaze sa vyplacali aj firmám....dá sa to dohľadať veľmi ľahko na Google
@anonym_a162
@anonym_a16245
"Mal veľmi ťažké obdobie, a pomáhal ľuďom aj vtedy! "...
Nuž hlavne sebe , 1MOM 30tis.mes.paušál...v čase Covid brutálna ryža.
Ale však chudáčik nič nevlastní,ani len bank.kartu,všetky fin.riadi jeho Pavlínka...
Len ti pripomínam,že sa bavíme o exministrovi financií...a o daň.podvodníkovi, base ušiel len kvôli námietke premlčania.
Ostatné o bláznovi z TN je škoda zabíjať čas.
Ale však nevadí, tvoj idol...
@anonym_a162
@anonym_a16245
Ale však chudáčik nič nevlastní,ani len bank.kartu,všetky fin.riadi jeho Pavlínka...
Len ti pripomínam,že sa bavíme o exministrovi financií...a o daň.podvodníkovi, base ušiel len kvôli námietke premlčania.
@anonym_6f7d37 keby toto bola pravda, tak už by dávno bol aspoň obvinený!!!!! Veď Ficovi nejde o nič,len ho na niečo lapit!! No nemá na čo, lebo Matovič je čistý ako ľalia. Všetky daňové priznania má v poriadku. Veď pred pár rokmi mal nálet u neho doma...policajti, daňovníci a nič sa mu nedokázalo. Prečo asi?????
@anonym_a162
@anonym_a16245
@anonym_6f7d37 a jedinému komu sa dokázalo,.že je blázon je Fico!!!! Podpísalo mu to 800 psychiatrov. Neviem, že by Matovič mal takýto papier
@anonym_d3a19a hlasy zvyknú kupovať iné strany a nie Matovič.
@anonym_a16245
To vážne?
A čo bolo podľa teba 500e prísľub cigáňom ?
@anonym_a16245
To vážne?
A čo bolo podľa teba 500e prísľub cigáňom ?
@anonym_6f7d37 to nebol prísľub...to bolo vytrhnúte z kontextu. Nájdi si na Google ako chodia podplácať do týchto dedín smeráci. Máš to aj na YouTube... celé videá
Voliči Smeru nevolia Smer preto, že čakajú že im zlepší ich život. Volia Smer preto, aby úspešnejších a vzdelanejších potrestali za svoje zbabrané životy.
@ivka225 trapka
@ivka225 ja poznam extremne vela uspesnych ludi voliacich smer :D to len mainstrem media stale omielaju dookola, ze len PS volia vysokoškolskí vzdelaní ludia a potom pozerky z MK sa tu idu nadnasat nad ostatnými. Ja by som chcela vidiet tie úspešne životy tych, co su v kazdej politickej debate na MK a píšu siahodlhe slohy o tom, kto je aky debil, lebo volil toho a toho :D zeny, dajte si prášky radšej :D ja budem asi tiež volit smer, lebo moj život je rovnaký, ci je tam Matovic, Kolar alebo Fico :D a just to spravím, aby ste tu mali o com debatovat, s akými hlupakmi žijete na Slovensku :D šľachta progresívna
@ivka225 ja poznam extremne vela uspesnych ludi voliacich smer :D to len mainstrem media stale omielaju dookola, ze len PS volia vysokoškolskí vzdelaní ludia a potom pozerky z MK sa tu idu nadnasat nad ostatnými. Ja by som chcela vidiet tie úspešne životy tych, co su v kazdej politickej debate na MK a píšu siahodlhe slohy o tom, kto je aky debil, lebo volil toho a toho :D zeny, dajte si prášky radšej :D ja budem asi tiež volit smer, lebo moj život je rovnaký, ci je tam Matovic, Kolar alebo Fico :D a just to spravím, aby ste tu mali o com debatovat, s akými hlupakmi žijete na Slovensku :D šľachta progresívna
@anonym_e619c6 "...ja budem asi tiež volit smer, lebo moj život je rovnaký, ci je tam Matovic, Kolar alebo Fico :D a just to spravím..." - presne ako som písala, pre voľbu Smeru neexistujú racionálne dôvody. Ide výhradne o snahu skomplikovať životy tým ostatným.
@anonym_e619c6 veď to je to - just ...
a tí čo sú úspešní a volia smer? no, povedala by som že sú úspešní práve vďaka napojeniu na smer ... 😒 detto kopec policajtov, úradníkov a podobne, volí ich lebo pri nich majú isté miesta ... obyčajní prospechári, nie úspešní ľudia ...
Volila som SaS ale už asi nebudem.
A voľba iných je ich vec, každý odovzdá hlas tomu komu chce. Nemusí to zdôvodňovať iným.
@anonym_6f7d37 a jedinému komu sa dokázalo,.že je blázon je Fico!!!! Podpísalo mu to 800 psychiatrov. Neviem, že by Matovič mal takýto papier
@anonym_a16245
Tak na túto prihlúplu demagógiu nemá význam reagovať....800psychiatrov
..A preto ho nevedia vystáť už aj v opozícii a nikto s ním nejde do TV.
Len si pozri ako špinavo vynadal v priamom prenose P.Bielikovi( vtedy ešte v Ta3)...
Ale sorry,o tom TN debilovi sa ja baviť odmietam.
@anonym_a16245
Tak na túto prihlúplu demagógiu nemá význam reagovať....800psychiatrov
..A preto ho nevedia vystáť už aj v opozícii a nikto s ním nejde do TV.
Len si pozri ako špinavo vynadal v priamom prenose P.Bielikovi( vtedy ešte v Ta3)...
Ale sorry,o tom TN debilovi sa ja baviť odmietam.
@anonym_6f7d37 800 psychiatrov je demagógia...😂😂😂😂
Už chápem, prečo ľudia dovolia vzostup a moc chorým a vyslovene zlým ľuďom ako Don Ficiak, H*tler, Putin...
To je už normálne do plaču táto bezmocnosť, ale platiť budeme za ich hlúposť bohužiaľ všetci.
@anonym_e2d125
Už si sa vygrckala?
Ja som teda smer nevolil ani nikdy nebudem,ale desím čo i len predstavy,že štát by mala riadiť banda diletantov,neschopákov,plagiátorov,aktivistov,nevzdelancov,mimovládkárov,buzien a lezieb,zlodejov ,zlodejíčkov a fakturantov.
Nič iné v tom pestrom panoptiku nevidím.
Hádam nie si udretá mechom,aby si nebola schopná pochopiť 1 element.vec- táto " progresívna" banda nás akurát rozpredá,že už ani ten vzduch a voda nebude naša.
@anonym_6f7d37 Tato banda ta uz davno predala a preto platis vysoke dane. Ale ty si myslis, ze lepsie to nebude ... Ved po Meciarovi prisiel Miklos, prisli reformy, dostali sme sa do eu, cize lepsie tu uz bolo. To len ty klames a az ked sa to tu rozpadne, ani potom si nepriznas chybu.
Postrasili ta lgbti a ty si pustil do nohavic. A pritom prezident sam je ten lgbti.
nevolila som smer
nevolila by som ho
pre zákony ktoré robia pre svojich ludi
pre totálne zbabranu konsolidaciu a rozhadzovanie aj ked maju šetrit . chápem potrebu konsolidacia ale toto je totálne fiasko a paškvil
pre paškvil typu mikroodvod, aj to čo idu opravit je paškvil , chápem ho pri szoč čo nemaju TTP ale pri TTP mne a mojmu okoliu čo si privyrabame k platu dobre stažia , vidime to na pozastavenie žial
preto že urobia nejaky zakon a potom ho opravuju
chápem že sa zakazky prihravaju sponzorskym firmam ok ale nie to čo sa deje teraz
nevolila by som ho preto ako sa chovaju k prirode, vždy sa tažilo drevo ale nie čo sa teraz doraba, ked aj narodne parky nie su tabu na ktoré si ani komanči netrufli
a hlavne by som ich nevolila pre dlh ktory vznika vdaka 13 dôchodkom
tiež mi vadí že idu stažit slovakom volby v zahraniči , na to aby sa vratili su dobrí ale na to aby volili to už nie, niekde sa vôbec nebude dat volit alebo je to fest daleko alebo ani nie je šanca otvorit volebnu miestnost - otázne je či máme na toto aj prachy na tento ulet
@anonym_d3a19a to je ako si povedat, ze zijes v mizernom manzelstve, muz ta podvadza, psychicky nici a spolocensky zosmiesnuje, vonku si pred vsetkymi za hlupu trapku, ale aj tak nemas kam ist, tak to s nim nejak uz vydrzis az do smrti.
To by si predsa neurobila. Ci ano?
@moonlight1210 cize riesenim podla teba je nevolit vobec?

@anonym_e2d125
Už si sa vygrckala?
Ja som teda smer nevolil ani nikdy nebudem,ale desím čo i len predstavy,že štát by mala riadiť banda diletantov,neschopákov,plagiátorov,aktivistov,nevzdelancov,mimovládkárov,buzien a lezieb,zlodejov ,zlodejíčkov a fakturantov.
Nič iné v tom pestrom panoptiku nevidím.
Hádam nie si udretá mechom,aby si nebola schopná pochopiť 1 element.vec- táto " progresívna" banda nás akurát rozpredá,že už ani ten vzduch a voda nebude naša.
@anonym_6f7d37 "...desím čo i len predstavy,že štát by mala riadiť banda diletantov,neschopákov,plagiátorov..." ehm, Danko, Gluck, mlady Kalinak, aj mlady Gaspar atd, su naozaj elita vzdelancov a schopnych ludi, dokonca aj prace si vsetci sami pisu 🙂