Volili ste Smer? Aké sú vaše dôvody?
Zdravim, chcem sa len objektivne spýtať. Volili ste smer? Budete voliť smer? A hlavne ak áno , aké dovôdy máte k tomu?
A naopak keď ste volili a budete voliť inú stranu, aké dovody máte? Realne legitimne dôvody. Robím taký menší prieskum ešte pred volbami. pripadne ak nechcete povedať koho ste volili/budete tak aspoň len dôvody prečo ste zvolili niekoho.
@romino
Ja ti len pripomeniem, zlý vták,čo do vlastného hniezda serie...
A ver,že kde občania kydajú v cudzine na vl krajinu,tak mať rešpekt nikdy nebude.
A záverom:
Pomenuj aspoň 1krajinu,kde takto osierajú vlastných s cieľom stopnúť eu fondy! Len aby sa dostali k moci.
@anonym_6f7d37 no len to mi musis priblizit, .. ja neviem o situacii, ze niekto ma u nas ciel stopnut eurofondy pre Slovensko, a preto sa rozhodol "osierat vlastnych".
Sa mi zda ze presne naplnas to o com hovorim ... vykreslovat ze kritizovanie pocinov sucasnej vlady je vlastne to iste ako kydanie na vlastnu krajinu, .. ... a tak teda mame byt ticho, vlada sa nekritizuje - inak sme predsa vlastizradcovia atd.. ze ?
@anonym_359d1a áno, peniaze rozdal ľuďom, aj moji rodičia dostali po 300 euro a oni ich pominali na čo potrebovali. A sparanie v čom bolo také hrozné??? Posteklenie na začiatku nosa
@anonym_a16245
A ešte doplň, za čo bolo tých 300 eur... Ale myslím, ze to vedia všetci.
Ze posteklenie nosa na jeho začiatku??? To vážne??? Pôvodné dlhé paličky pchali zdravotníci v skafandroch hlboko do nosa. Hlboko. Mnohí z toho majú doteraz problémy. Nejak rýchlo zabudas... To posteklenie na začiatku nosa bolo už ku koncu, keď sa testy dali spraviť aj doma a boli dostupné v lekárni!
@anonym_a16245
Ze posteklenie nosa na jeho začiatku??? To vážne??? Pôvodné dlhé paličky pchali zdravotníci v skafandroch hlboko do nosa. Hlboko. Mnohí z toho majú doteraz problémy. Nejak rýchlo zabudas... To posteklenie na začiatku nosa bolo už ku koncu, keď sa testy dali spraviť aj doma a boli dostupné v lekárni!
@anonym_359d1a ...presne tak ako píšeš. Bola pandémia a zdravotný personál bol v skafandroch, aj v nemocniciach aj v sanitkach a aj pri testovaní. Bola to strašná doba pre cely svet. Buďme radí,že je to za nami a sme tu 😍
@anonym_a16245
@anonym_359d1a
Správne je to výter z nosohltanu, takže by tá "palička" mala ísť hlboko. Keď chcem vedieť relevantný výsledok, robím test správne, inak to nemá zmysel.
Ja som sa teda tiež nestretla s tým, že by mal niekto po teste akékoľvek problémy, len teda neviem, čo sa tu všetci tvária ako keby sa testovalo len na Slovensku. Nás vo Viedni testovali každý druhý deň a všetci sme živí a zdraví. Ale možno majú Slováci nejaké menejcenné nosohltany...
@anonym_autor
Ja osobne nepoznám žiadneho voliča SMERu a to sa teda s kamarátmi bavíme o politike pomerne často. Zároveň v našej bubline platí, že vzdelaní a úspešní ľudia všetci do jedného volia strany aktuálnej opozície.
Mám ešte také vzdialené rodinné krídlo (asi 15 ľudí) a tí všetci volia Republiku. Bolo to veľmi veselé počas Covidu, lebo zrazu sa z týchto absolventov stredných škôl bez maturity stali odborníci na všetko od EÚ až po vakcíny.
Za všetkých spomeniem len jedného, ktorý bol schopný denne zahltiť Facebook 30 príspevkami o hnusnej Európskej únii, ktorá nás vykorisťuje a ďalšími 30 o tom ako Covid neexistuje (celé to ilustroval videami o nanočasticiach a vírusovych DNA obaloch). Srandovné na tom bolo to, že sa živil tým, že montoval záchody v Nemecku. Čo je, samozrejme, zaslúžná práca, ale teda bez tej EÚ by asi tie záchody montoval na Orave za trochu iné peniaze. A plus slovo vírus zásadne písal s ypsilonom, čo je zvláštne, keďže bol v tejto problematike údajne doma.
Takže aby som to zhrnula, v mojom okolí vidím značný súvis medzi vzdelaním/schopnosťami/úspešnosťou plus finančnou gramotnosťou a volenými stranami. V neprospech SMERu/Hlasu/SNS.

@anonym_autor ja keď si predstavím, ze by mali byť pri moci ľudia typu nvotova a spol, tak predsa len radšej toho Fica. A jasne, ti druhí, ti by NIKDY nekradli. Asi ako Simeckova familia. ale samozrejme, to je OK.