Vplyv nového školského zákona na práva rodičov
Ahojte maminy...
Viete o tom,že sa tu v tichosti schvaľujú a uz aj sú schválené zákony ako je pandemicka zmluva a tieto veci ? A nový školský zákon ak naozaj prejde a vyzerá, ze prejde tak nám vezmú právo v oblasti výchovy a zdravia našich detí? A keď nebudeme súhlasiť tak nám budú môcť odoberať deti? Sledujete to?
A je tam povinne očkovanie a to všetko je prepojené aj s pandemickou zmluvou WHO a tieto ich nezmysly?
@skyba podľa mňa sa zase niečo vymyslí , aby sa to dalo obísť.
Ako aj transakčna daň, to sa hneď vymyslia cestičky , ako to oj***ť.
@anonym_1b5401 dal by Boh ...ale majú to všetko veľmi pekne vymyslené ... odpútať pozornosť ľudí om.ide veľmi dobre, to jediné im musím uznať...
Citala si ten navrh zakona, ktory ide do rokovania? Ja sa len pytam, ci ano a kde si ho mozem najst
@skyba toľko toho sa teraz schvaľuje, že to človek ani nestíha sledovať. Musí sa to trochu ukľudniť , vysvetliť fakty , možno už nejaké reálne skúsenosti a neverím, že by to bolo reálne až také zle, ako to vypadá na papieri .
Necháme sa prekvapiť
@skyba aké odpútanie pozornosti? Však rokovania si mozes pozerať online. Keď ovšem vieš, kde ich nájdeš. A podklady k schvalovaniam si vieš tiež pozrieť. Dokonca aj pripomienkovať zákony vieš, keby si chcela
Tu je zoznam návrhov: https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=zakony...
Myslíš tento z ministerstva? https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=zakony...
Napríklad k tomu očkovaniu som sa zatiaľ dočítala len o tom, že je povinnosť uvádzať informáciu o očkovaní, ale toto bol povinný údaj aj doteraz.
Ved napis konkretne cim ti vezmu pravo v oblasti vychovy a zdravia deti. Pochybujem ze to vacsina z nas citala, tak nech vieme o com konretne ideme diskutovat.
povinne ockovanie je aj teraz a ked uz si zacala debatu daj podklady k vete, ze "ak s tym nebudeme suhlasit, budu nam moct odobrat deti" . S cim ak nebudeme suhlasit? 🙂
zasa niekto splieta konspiracne teorie...
@skyba môžeš byť pokojná dieťa ti odoberú už len do rodiny kde je muž a žena, nebudú ho vychovávať 2 ženy alebo 2 muži
takže šecko v porádku
@anonym_829f48 pre niekoho konšpiračné teórie a pre niekoho nie...
Milé žienky, ja nie som žiadna konšpirátorka, počúvam všetky strany, všetko si overujem, čítam, dohľadávam...nefungujem tak,ze jeden človek povedal...pre súhrn info a zákonov je to najlepšie spísané na stránke dostojne Slovensko...ak myslite ,ze pán je konšpirátor tak ho nepočúvajte 😀 len si tam popozerajte/prečítajte tie návrhy zákonov, zákony a tieto veci...je tam všetko roky dozadu...prajem pekný deň a držme si palce 😉
@anonym_829f48 pre niekoho konšpiračné teórie a pre niekoho nie...
@skyba tak som tak zbezne preletela ten predkladany navrh zmien v skolskom zakone. Bud, taka dobra uved mi, ktory odsek sa tyka pandemickej dohody WHO a ako sa skolskeho zakona tyka a rovnako kde je uvedene, ze deti budu odoberane a z akych dovodov.
Milé žienky, ja nie som žiadna konšpirátorka, počúvam všetky strany, všetko si overujem, čítam, dohľadávam...nefungujem tak,ze jeden človek povedal...pre súhrn info a zákonov je to najlepšie spísané na stránke dostojne Slovensko...ak myslite ,ze pán je konšpirátor tak ho nepočúvajte 😀 len si tam popozerajte/prečítajte tie návrhy zákonov, zákony a tieto veci...je tam všetko roky dozadu...prajem pekný deň a držme si palce 😉
@skyba Pán je konšpirátor - to je jasné
Návrh zákona som si prešla, nič z toho čo popisuješ som tam nevidela,
Skús uviesť, čo presne z toho čo píšeš si tam našla. Mám pocit, že si návrh reálne ani nečítala
@anonym_829f48 konšpiračné teórie ktoré sa všetky do jednoho splnili. Len ovečky idú stále dobrovoľne na porážku.
@skyba Pán je konšpirátor - to je jasné
Návrh zákona som si prešla, nič z toho čo popisuješ som tam nevidela,
Skús uviesť, čo presne z toho čo píšeš si tam našla. Mám pocit, že si návrh reálne ani nečítala
@patka06 píšem nie len o tom ale aj o pandemickej zmluve WHO , OSN...a týchto všetkých veciach...všetko to spolu súvisí ...ale ja sa nejdem hádať ani urážať...kto chce všetko si to poštuduje a kto nechce tak si večer pustí správy a tam sa všetko,, podstatné,, dozvie 😀
@patka06 píšem nie len o tom ale aj o pandemickej zmluve WHO , OSN...a týchto všetkých veciach...všetko to spolu súvisí ...ale ja sa nejdem hádať ani urážať...kto chce všetko si to poštuduje a kto nechce tak si večer pustí správy a tam sa všetko,, podstatné,, dozvie 😀
@skyba pisem o vsetkom, hovorim o vsetkom, vsetko som prekukla a vsetkemu rozumiem 😅ale ked sa ta opytaju konkretne, CO ti vadi, normalne nam tu prosim ta okopiruj cast zakona, na ktoru konkretne narazas..tak to uz tusim nejde co?
Ale prosím Ťa, nemáme DD pre rómske deti, čo behajú holé a hladné po ulici, naozaj si myslíš, že Ti len tak zoberú dieťa, lebo povieš, že ho nedáš očkovať??? 🙆♀️🙈
Je úplne jednoduché prečítať si návrh zákona. Možno potom zistíš že píšeš blbosti. Návrh je verejne dostupný.
@skyba kto chce precita si navrh zakona a potom nemusi sirit neoverene informacie. Ja som si ho, na rozdiel od teba, aspon zbezne prebehla. Takze viem, ze tam nie je uvedene nic z toho co spominas.
A ked uz sme pri tych pravach na vychovu a zdravie nasisch deti: Postrehla si, ze schvalili zmenu a Ustava bude (ak to prezident podpise) zarucovat "Rodičia majú právo rozhodovať o účasti detí na výučbe, ktorá je nad rámec štátneho výchovno-vzdelávacieho programu, respektíve na vzdelávaní, ktoré sa týka intímneho života a sexuálneho správania"
Niektorym ludom by malo byt odobrate volobne pravo, OP a pristup na internet…. Ako ja sa v poslednom obdobi necudujem, ze sme v takych s**ckach
@anonym_829f48 konšpiračné teórie ktoré sa všetky do jednoho splnili. Len ovečky idú stále dobrovoľne na porážku.
@anonym_c81bfe Ktoré napríklad?
@skyba bez povinneho ockovania by vsetky deti mali obrnu, nie?
@anonym_1b5401 dal by Boh ...ale majú to všetko veľmi pekne vymyslené ... odpútať pozornosť ľudí om.ide veľmi dobre, to jediné im musím uznať...
@skyba mňa už v tomto štáte ozaj nič neprekvapí. Aj novela písať len a prevažne tlačeným písmom od budúceho školského roku, je chorý. Je okolo toho pekne tichučko, pritom cieľom je vygumovať úplne deťom mozgy, lebo blbá spoločnosť sa nebráni tak poďme vychovať potichúčky teľatá. Aký vplyv ma písané písmo na gramotnosť, rýchlosť vyjadrovania sa, jemnú motoriku a mozog nik ľudom nepovie. Tragedia čo sa deje, jedno veľké svinstvo.

@skyba podľa mňa sa zase niečo vymyslí , aby sa to dalo obísť.
Ako aj transakčna daň, to sa hneď vymyslia cestičky , ako to oj***ť.