Vystúpenie pána premiéra v Poprade
Posiela studentov prec, pretoze vyjadrili svoj nazor oblecenim a potom vravi, ze utekaju, pretoze netoleruju iny nazor 🙃
Posiela deti bojovat na Ukrajinu a vraj utekaju, lebo nemaju argumenty?
Akoze fakt az tak prehana?!
@eva8 Pan? U mna iba premier!!!Za iny nazor posiela nase deti na smrt ❗️❗️❗️Prebudte sa Slovaci❗️Naozaj Vam to nevadi? Mamicky, mozete toto pocuvat a pozerat sa???
@anonym_1945d1 Ale tie deti (sú to teenageri) predsa podporujú Ukrajinu. Tak nech sú konzekventni a nech sa prihlásia do ukrajinskej armády a nech idú bojovať. Ukrajina na zapade uz nikoho nezaujíma (tam je kvôli moslimskej migrácii problém s izraelsko-palestínskym konfliktom).
@anonym_1945d1 Ale tie deti (sú to teenageri) predsa podporujú Ukrajinu. Tak nech sú konzekventni a nech sa prihlásia do ukrajinskej armády a nech idú bojovať. Ukrajina na zapade uz nikoho nezaujíma (tam je kvôli moslimskej migrácii problém s izraelsko-palestínskym konfliktom).
@anonym_543fb6 Ty si matka, resp.rodic? Posielat deti do vojny? Posielat na smrt??? Za to, ze maju iny nazor?
@anonym_543fb6 nemozu sa prihlasit do cudzej armady, dopustali by sa trestneho cinu
@anonym_543fb6 Ty si matka, resp.rodic? Posielat deti do vojny? Posielat na smrt??? Za to, ze maju iny nazor?
@anonym_1945d1 som otec 2 deti. Ak chcú tak vehementne podporovať Ukrajinu, nech tam idú bojovať. Ja Ukrajinu (a ani Rusko) nepodporujem a celkovo má spor Ukrajinci a Rusov nezaujíma. Mňa zaujíma Slovensko, lebo to je moja krajina a odmietam, aby sa Slovensko akokoľvek zapájalo do tohto konfliktu. Fico, Republika a spol. by mali radšej riešiť deportáciu ukrajinských imigrantov z územia Slovenskej republiky.
@anonym_543fb6 nemozu sa prihlasit do cudzej armady, dopustali by sa trestneho cinu
@pandorra Ale môžu požiadať prezidenta o výnimku.
@anonym_543fb6 ale oni su konzistentni v nazore - ze tuto vladu a jej pristup a vyviny uz nechcu.
Ak mas rovnako nevhodne reakcie na to, ako Fico, tak sa nad sebou zamysli.
Akurat on jedna z urazenej jesitnosti a obav, ze nova generacia predstavuje problem v dalsich volbach, kde budu mat uz hlasovacie pravo.
A ty? Si urazena aj za neho? Alebo preco vytahujes hned argument, aby sli teda na front?
Vazne myslis, ze posmechom ich presvedcis, ze Fico je ich spasa? Pomoc? Opora? Istota?
Co myslis, preco zacal Fico zrazu obiehat skoly? Lebo vidi, aka nalada panuje. Ze to uz vladna koalicia prepiskla, resp. on prepiskol, ked ich nechal.
Ze nechat tupcov, aby sa roztahovali v statnych funkciach bol dobry tah dymovej clony, ale ludia sa uz nechcu zaoberat kauzami a kauzickami neschopneho riadenia, ktore zakryvaju hlupym, atogantnym spravanim Simkovicova, Machala, Kalinak a spol., ktori sa citia pomaly ako nedotknutelna miestna slachta.
Ludia su presyteni, unaveni, znechuteni, az zhnuseni takmer dennymi vystrelkami, co sa objavuju vzdy od toho, ci onoho z tejto “gardy”.
A do toho pocitu, ako su tupci nedotknutelni, sa nie na tych tupcov, ale na nich valia dalsie a dalsie financne poziadavky vlady, ktora to “dobacovala”, kam to dobacovala.
Trestani su na konci za to vsetko oni.
A miesto dialogu, aby studentov presvedcil a aby si ich ziskal, robi co? Tlaci svoju predvolebnu retoriku “rozdel a panuj”. Nazen na ludi neistotu, strach, rozdel ich na skupiny, postav proti sebe a nechaj ich, nech sa zapodievaju vzajomnym zabomysimi vojnami a zranim.
A udrzuj ich v tom, aby nemali cas sa spojit a vzburit ako celok.
Ibaze sa mu krajinou zacina pomalicky sirit to spajanie a to je hrozba.
Ja vám všetkým odporúčam, koho nezaujíma konflikt na Ukrajine, aby ste si pozreli tento subreddit a videa na ňom - https://www.reddit.com/r/UkraineRussiaReport/ . Zaujíma vás Slovensko, ale že mame Rusov za dverami a premiéra, ktorý robí politiku na všetky štyri svetové strany, to je v poriadku.
Kto sa nevyzná na reddite, tak sú tam videá, ako sa zabíjajú navzájom - grafické. Počuť posledné sekundy života vojaka, ktorý umiera po zasiahnutí guľkou. Ako kričia, aby vyšli s rukami nad hlavou a nezastrelia ich, ale žiaľ nevyjdú. Video ako zasiahli muža so psom a umierajú spolu. Fotka zastrelenej civilistky s jej kozami. Nie sú tam len videa/fotky z ukrajinského pohľadu, ale aj z ruského. Mladí ľudia, ktorí sa nechcu zabíjať navzájom sa zabíjajú a padajú ako kusy mäsa, nič viac. Otvorte oči konečne, tupý národ sme a to veľmi.
@anonym_1945d1 som otec 2 deti. Ak chcú tak vehementne podporovať Ukrajinu, nech tam idú bojovať. Ja Ukrajinu (a ani Rusko) nepodporujem a celkovo má spor Ukrajinci a Rusov nezaujíma. Mňa zaujíma Slovensko, lebo to je moja krajina a odmietam, aby sa Slovensko akokoľvek zapájalo do tohto konfliktu. Fico, Republika a spol. by mali radšej riešiť deportáciu ukrajinských imigrantov z územia Slovenskej republiky.
@anonym_543fb6 nie, nebudu sa chovat podla tvojej sarkastickej poziadavky. Vysmech nie je to, co ich presvedci, aby neprotestovali.
Ak sa budu stretat s takymito reakciami, ako mas ty, tak su mladi, neviazani, neusadeni, bez zavazkov, maju moznosti. Napr. odist z krajiny, robit inde a platit dane tam.
Vysledok je, ze si povies, nech si idu.
Ale cim menej tu bude (prace)schopnych ludi, tym viac sa budu musiet peniaze na chod statu tahat od toho “vyrobneho” zvysku, co tu ostane.
A vies, ze to znamena zas len vyssie dane a nove dane z kadecoho, alebo kratenie vyhod, ktore stat ponukal, alebo povodne garantoval ako benefit ludom (napr. dochodky).
Darmo si povies, ze nech tahaju vsetci neslovaci odtialto, aspon ostane viac pracovnych prilezitosti.
Ale co s nimi?
Budes si vyberat, co pojdes robit? A kto pokryje ten zvysok?
A kolko myslis, ze ti za pracu zaplatia, ked nebude tej vyrobnej sily, co by produkovala pre stat peniaze, aby sa tocili?
Cakas, ze medzi vas, zvysok, zamestnavatelia rozdelia tie peniaze, co platili predtym tomu vyssiemu poctu ludi a budete bohatsi a mozete si viac dovolit? A kde ich asi vezmu, ked zrazu nebudu produkovane v takom objeme, lebo nebude dost vyrobnej sily?
A ta, co ostane, si chce vyberat pracovne miesta, kde za malo prace a kratku pracovnu dobu dostane vela?
Ak ta naozaj zaujima Slovensko (ako tvrdis), tak ta zaujima aj presvedcit mladych, ze to tu ma zmysel. Ostat a rozvijat.
Nie sa im vysmiat.
@eva8 videla si jeho prejav? Ak nie tak si ho pozri aby si nepisala nieco co nepovedal a co ti podsuvaju media.
@anonym_543fb6 To je aka dusevna skratka? Ze ked podporujem ukrajinu, tak mam ist do armady. A ked podporujem matky v nudzi, tak mam ist zit s detmi na ulicu? Alebo ked podporujem ludi s tazkym zivotnym osudom, tak mam vsetko rozdat a ist sa past na luku?
Tak to predsa nefunguje.
Ti studenti nesuhlasia s tym, ako sa naklada so statom, ako sa robia rozhodnutia. A ta priepast uz zacina byt tak obrovska, ako v 89.
Ale predpokladam, ze ty si uz vtedy zalamoval rukami a vyhanal studentov najlepsie do gulagu, nech si najprv idu vyskusat ako chuti tvrda praca, a az potom sa ozvali, ze?
Bud je uplny psychopat alebo je velmi obozretny a systematicky pracuje na tom,aby mlada generacia odisla z krajiny. Lebo tato vekova kategoria mu predsa nevyhovuje
Jedine, s cim suhlasim je, ze student nemal pisat vulgatizmy. Toto nie. Ale napisat odkaz - v pohode
@eva8 videla si jeho prejav? Ak nie tak si ho pozri aby si nepisala nieco co nepovedal a co ti podsuvaju media.
@anonym_e6bfbd touto temou a mojim prispevkom reagovala som priamo na slova z jeho ust. Media citam az teraz, akurat som vypocula, ako jeho traja "krali" rozpravali o tolerancii a slusnej komunikacii.
https://www.ta3.com/clanok/1020311/video-premie...
Nie,fico,kaliňak a spol.vôbec nepodorujú vojnu na ukrajine,len PREDÁVAJÚ ukrajincom množstvo zbraní a rozpravkovo bohatnú.,
Slovákom však stačí počuvat premierove klamstvá a veriť im bez zaujmu o dianie a bez zisťovania faktov z inych zdrojov.Zobuďte sa,ľudia.
Pri tom čo sa deje v tejto krajine by malo byť v pondelok na námestich všetko čo ma ruky a nohy a hnať tú neschopnú mafiu na smetisko dejín čim skôr.
Ako nerada preberam ukrajinu s ukrajinskym kolegom,ale poviem to tak ako mi to on povedal:Zeleny je herec a presne tak oklamal vsetkych,ako nasi klamu a ludia to zeru.Tak uz toto o niecom asi svedci,ked to povedia sami ukrajinci.Dalsi zase korupcia na ukrajina velmi rozkveta,tam nejde vobec o mier,vojnu,co tam po ludskych zivotoch ale o prachy.
Mladi su strasne manipulovani,a bolo to tak isto aj vtej dobe 89.Historia sa opakuje,a bude aj s vojnou ale 3sv.Ved ta hra s tym zabitym studentom,ako to vtedy nahrali,divadlo pre sprostych,co tam potom strngali az neskor po rokoch,to ten ,,,zabity student,,mohol povedat nahlas.
Capata tu bola tiez jasne dosadena,preberaju sa teraz smsky,ako sa dohaduju,ze capatka vyhra.Tak isto pavel,este ani vysledky volieb neboli a capatka tam uz bola mu gratulovat.
Ako naozaj vieme velky prd,ako to chodi v tejto vysokej politike,ake babky a kde sa dohaduju.Aj Fico,ved ten ide podla Odora,bod po bode robi presne to iste s konsolidaciu,len nie tak vo velkom ale v mensom.
@eva8 Dost bolo Fica je vulgarizmus?
@marca12 on napisal aj: "Ako chutí Putinov ko..t?“. To povazujem za nemiestne.
Aj to ovazujem za dovod podla mna planovaneho posielania studentov do vojny. Odozva, nie vseobecne zvasty rozpravajuce v medialnom priestore. Toto su deti. A takmer kazdy pozna niekoho, kto prisiel o pribuznych. Odkial vie, ze neboli medzi studentami aj ukrajinski studenti? Alebo si dopredu zabezpecil selekciu? Fakt to uz Fico prehana. A to, ze Kalinak ml. tvrdil, ze Fico nepovedal americka k... Je to pravda, ale nezastal sa prezidentky, nepovedal, ,e to je cez - mlcanim suhlasil. A vyraze tvari ukazovali najprv prekvapenie a potom take potesenie, priam zadostucinenie. A tak student napisal, co napisal. Vsak mladez treba prefackat, najlepsie, ked maju vyrazky....
Som velmi sklamana po tom, co som videla vystupovat Fica pred studentami a 3 politikov odpovedat na otazky medii
A nech sa studenti priznaju,kolko tymto ,,,gestom,,,zarobili.Sami od seba by to neurobili,ale radsej by sa pytali aj tie novinarske otazky.Teda normalny student by to urobil,konfrontoval by ho,lebo taka prilezitost by sa uz nikdy nemusela opakovat.A asi ani nikdy nebude.
Ako nerada preberam ukrajinu s ukrajinskym kolegom,ale poviem to tak ako mi to on povedal:Zeleny je herec a presne tak oklamal vsetkych,ako nasi klamu a ludia to zeru.Tak uz toto o niecom asi svedci,ked to povedia sami ukrajinci.Dalsi zase korupcia na ukrajina velmi rozkveta,tam nejde vobec o mier,vojnu,co tam po ludskych zivotoch ale o prachy.
Mladi su strasne manipulovani,a bolo to tak isto aj vtej dobe 89.Historia sa opakuje,a bude aj s vojnou ale 3sv.Ved ta hra s tym zabitym studentom,ako to vtedy nahrali,divadlo pre sprostych,co tam potom strngali az neskor po rokoch,to ten ,,,zabity student,,mohol povedat nahlas.
Capata tu bola tiez jasne dosadena,preberaju sa teraz smsky,ako sa dohaduju,ze capatka vyhra.Tak isto pavel,este ani vysledky volieb neboli a capatka tam uz bola mu gratulovat.
Ako naozaj vieme velky prd,ako to chodi v tejto vysokej politike,ake babky a kde sa dohaduju.Aj Fico,ved ten ide podla Odora,bod po bode robi presne to iste s konsolidaciu,len nie tak vo velkom ale v mensom.
@anonym_ddd162 naozaj Fico konsoliduje podla Odora? Fiha, to je potom dokaz pokrytectva a neschppnosti vlady a dokaz toho, ako klamal v predvolebnej kampani. Vivat klamstva a pretvarky. Vivat charakter.
@eva8 su ludia s odlisnym nazorom s kt sa da aj napriek tomu vecne a slusne debatovat a potom su tu ludia ako fico, kt podla mna uplne regulerne preskocilo v hlave a slusneho cloveka pri zmysloch musi jeho prejav obsahovo aj co sa tyka formy urazat.
Keby tam sedelo moje dieta, tak by som bola pysna, ze sa postavilo a odislo. Svoj nazor vyjadrili studenti slusne bez vykrikovania/rozdrapovania sa, ale boli jednodznacni vo svojom postoji. Bolo z toho citit opovrhnutie a silny nesluhlas s ficovou politikou a takto face to face si myslim, ze to ma efekt a to pohrdanie kt citi mu nie je lahostajne.
A nech sa studenti priznaju,kolko tymto ,,,gestom,,,zarobili.Sami od seba by to neurobili,ale radsej by sa pytali aj tie novinarske otazky.Teda normalny student by to urobil,konfrontoval by ho,lebo taka prilezitost by sa uz nikdy nemusela opakovat.A asi ani nikdy nebude.
@anonym_ddd162 ako mohli konfrontovat, ked ich vyhodil? Piskanie patri k prejavu nespokojnosti. U mladych, vyvijajucich sa, puberta je proces. On ich vyhodil svojim spravanim. Uz arogancia v tom, ze sa spytal, ci prisli na kar. Akoze, to nebol vtip. To bolo pohrdanie mladymi. V kuse trepali o tolerancii nazoru. A on arogantnym sposobol ponizil studentov, odoprel im prejav ich nazoru, zosmiesnil ich
@eva8 su ludia s odlisnym nazorom s kt sa da aj napriek tomu vecne a slusne debatovat a potom su tu ludia ako fico, kt podla mna uplne regulerne preskocilo v hlave a slusneho cloveka pri zmysloch musi jeho prejav obsahovo aj co sa tyka formy urazat.
Keby tam sedelo moje dieta, tak by som bola pysna, ze sa postavilo a odislo. Svoj nazor vyjadrili studenti slusne bez vykrikovania/rozdrapovania sa, ale boli jednodznacni vo svojom postoji. Bolo z toho citit opovrhnutie a silny nesluhlas s ficovou politikou a takto face to face si myslim, ze to ma efekt a to pohrdanie kt citi mu nie je lahostajne.
@milanemila presne si napisala, co si myslim
@anonym_ddd162 naozaj Fico konsoliduje podla Odora? Fiha, to je potom dokaz pokrytectva a neschppnosti vlady a dokaz toho, ako klamal v predvolebnej kampani. Vivat klamstva a pretvarky. Vivat charakter.
@eva8 ako Fico klamal s tym dph???Ale nedal 25dph ako to mal odor ale 23dph.Aby ludom trochu zavrel usta.Tak to je,a ine,ine.Aj s danovym bonusom aj pridavkami,odor to chcel vsetko vratit spet,teda 30eur pridavky,30eur danovy.
A co urobil Fico,vyhovoril sa na matovica ale zaroven,to neurobil az tak ako mal odor v odporucaniach.
@milanemila presne si napisala, co si myslim
@eva8 bola by si spokojna,keby bola taka tvrda konsolidacia??Ved uz teraz ludia placu a nariekaju,dalsia vlada to moze vsetko naozaj kludne zrusit,ludia od statu nedostanu nic,ale stat bude brat od ludi este viac.A opet budeme pocut to slavne spojenie,,,lebo Fico.No ale dufam,ze potom ludia uz budu ozaj ticho,lebo uz Fico tam nebude.Uz to nevyhra
@anonym_ddd162 som velmi zvedava, ako to cele vysvetli Lajcak. On bol komunista, Smerak, ako Slovak mal vysoke postavenia. A zda sa, ze bol aj rozumny. Ako sa dostal do podrucia bohatych? No, vysokou politikou... Som velmi zvedava, co vsetko je za tym.
@eva8 bola by si spokojna,keby bola taka tvrda konsolidacia??Ved uz teraz ludia placu a nariekaju,dalsia vlada to moze vsetko naozaj kludne zrusit,ludia od statu nedostanu nic,ale stat bude brat od ludi este viac.A opet budeme pocut to slavne spojenie,,,lebo Fico.No ale dufam,ze potom ludia uz budu ozaj ticho,lebo uz Fico tam nebude.Uz to nevyhra
@anonym_ddd162 a teraz sa obzri naspat, preco tu konsolidaciu vobec potrebujeme v takej miere, aka sa teraz robi. Kto tu riadil 16 rokov stat? Kto mal takmer nepretrzitu moznost nastavit ekonomicky plan, plany obnovy, vyuzitie dotacii a cielavedomo ho vykonavat?
A kto miesto toho neurobil nic?
@anonym_ddd162 a teraz sa obzri naspat, preco tu konsolidaciu vobec potrebujeme v takej miere, aka sa teraz robi. Kto tu riadil 16 rokov stat? Kto mal takmer nepretrzitu moznost nastavit ekonomicky plan, plany obnovy, vyuzitie dotacii a cielavedomo ho vykonavat?
A kto miesto toho neurobil nic?
@moonlight1210 Fico,preto uz dalsie volby nevyhra.Vyhra to zlepenec pska,kdh,sas a opet ani tymto nedavam dlhu zivotnost.

@eva8 Pan? U mna iba premier!!!Za iny nazor posiela nase deti na smrt ❗️❗️❗️Prebudte sa Slovaci❗️Naozaj Vam to nevadi? Mamicky, mozete toto pocuvat a pozerat sa???