icon

Vystúpenie pána premiéra v Poprade

eva8
15. nov 2025

Posiela studentov prec, pretoze vyjadrili svoj nazor oblecenim a potom vravi, ze utekaju, pretoze netoleruju iny nazor 🙃
Posiela deti bojovat na Ukrajinu a vraj utekaju, lebo nemaju argumenty?
Akoze fakt az tak prehana?!

milanemila
15. nov 2025
@anonym_ddd162

@eva8 bola by si spokojna,keby bola taka tvrda konsolidacia??Ved uz teraz ludia placu a nariekaju,dalsia vlada to moze vsetko naozaj kludne zrusit,ludia od statu nedostanu nic,ale stat bude brat od ludi este viac.A opet budeme pocut to slavne spojenie,,,lebo Fico.No ale dufam,ze potom ludia uz budu ozaj ticho,lebo uz Fico tam nebude.Uz to nevyhra

@anonym_ddd162 mne ani nevadi samotna konsolidacia, lebo objektivna je tento stat v riti…mne vadi, ze ludia maju konsolidovat a stat ale nekonsoliduje a nesetri na sebe. Stale si prihravaju absurdne prestrelene zakazky kamaratom, nakupuju sa nove auta, vyplacaju si odmeny, dotacie a fondy sa spreneveruju a to je pre mna problem. Ja som ochotna utahovat si opasok, ak vidim nejaky zmysel a ze tie opatrenia niecomu pomozu, ale nie ze ja platim stale viac aby si sutaj estok fal zato nastrelit vlasy na plesinu.

30majka71
15. nov 2025
@anonym_e6bfbd

@eva8 videla si jeho prejav? Ak nie tak si ho pozri aby si nepisala nieco co nepovedal a co ti podsuvaju media.

@anonym_e6bfbd a ty si ho videla?

eva8
autor
15. nov 2025
@anonym_ddd162

@eva8 bola by si spokojna,keby bola taka tvrda konsolidacia??Ved uz teraz ludia placu a nariekaju,dalsia vlada to moze vsetko naozaj kludne zrusit,ludia od statu nedostanu nic,ale stat bude brat od ludi este viac.A opet budeme pocut to slavne spojenie,,,lebo Fico.No ale dufam,ze potom ludia uz budu ozaj ticho,lebo uz Fico tam nebude.Uz to nevyhra

@anonym_ddd162 po Ficovi bude musiet byt este tvrdsia konsolidacia. Rozdiel medzi kampanou bol v tom, zeopozicia vravela, ze bude musiet byt vyssie dph, koalicia sa zadusala, ze ho nezvisi. A teraz hovoria "lebo Odor"? Vsak on ani nemohol nic, nemal ziadne kompetencie. A kde su peniaze z konsolidacie? Rozhadzane na oslavy, nezmyselne tendre a podobne... A pravdepodobne sa rozkrada dalej. Som stara generacia - "Babka k babce, budu kapce". Oni setria sposobom - vsak to je malo, to mozme minut, to sa v tom mnozstve, co treba usetrit, strati.
Ale suhlasim s 13.dochodkami, ale odstupnovanymi. A uplne suhlasim aj s tym, ze kto odmietne adekvatnu pracu, ostane bez podpory. To este navrhol Sulik, ktoreho nemusim.
Ale Fico si kupuje mladych, aby ostali na Slovensku stipendiami a na druhej strane ich priamo vyhana. Cim dalej, tym viac, mi pripomina diktatora. A pritom som ho tolko obhajovala kedysi a bola nan aj hrda. Co sa to deje? Len ukazal svoju pravu tvar, alebo ho strach zbavil kritickeho myslenia?

anonym_ddd162
15. nov 2025
@milanemila

@anonym_ddd162 mne ani nevadi samotna konsolidacia, lebo objektivna je tento stat v riti…mne vadi, ze ludia maju konsolidovat a stat ale nekonsoliduje a nesetri na sebe. Stale si prihravaju absurdne prestrelene zakazky kamaratom, nakupuju sa nove auta, vyplacaju si odmeny, dotacie a fondy sa spreneveruju a to je pre mna problem. Ja som ochotna utahovat si opasok, ak vidim nejaky zmysel a ze tie opatrenia niecomu pomozu, ale nie ze ja platim stale viac aby si sutaj estok fal zato nastrelit vlasy na plesinu.

@milanemila ani mne,ja dokonca s tym aj ratam,ze danovy nebude vobec,pridavky tiez.Urady prace zrusia a ine konsolidacne,odorove opatrenia.Ako poviem to tak,ked som odora pocuvala a tieto jeho odporucania vtedy mal na toto tlacovku,som bola zhrozena ale teraz to vitam.Nech ludia ziju z toho,co zarobia.Teda danove,vtedy mnohym pomohlo tak isto aj zvysenie pridavkou ale teraz som za to,nech to zrusia.Stat na to nema,tak to davat nebude.

30majka71
15. nov 2025
@anonym_ddd162

A nech sa studenti priznaju,kolko tymto ,,,gestom,,,zarobili.Sami od seba by to neurobili,ale radsej by sa pytali aj tie novinarske otazky.Teda normalny student by to urobil,konfrontoval by ho,lebo taka prilezitost by sa uz nikdy nemusela opakovat.A asi ani nikdy nebude.

@anonym_ddd162 a tebe koľko zaplatili za tento komentár? Mne je až tak smiešne, keď vidím tieto názory. Normálne by človek mal chuť si aj privyrobiť, ale tie peniaze nikde. A Fico platí koľko takým ako ty za tvoje názory 😂😂😂😂😂

anonym_ddd162
15. nov 2025
@eva8

@anonym_ddd162 po Ficovi bude musiet byt este tvrdsia konsolidacia. Rozdiel medzi kampanou bol v tom, zeopozicia vravela, ze bude musiet byt vyssie dph, koalicia sa zadusala, ze ho nezvisi. A teraz hovoria "lebo Odor"? Vsak on ani nemohol nic, nemal ziadne kompetencie. A kde su peniaze z konsolidacie? Rozhadzane na oslavy, nezmyselne tendre a podobne... A pravdepodobne sa rozkrada dalej. Som stara generacia - "Babka k babce, budu kapce". Oni setria sposobom - vsak to je malo, to mozme minut, to sa v tom mnozstve, co treba usetrit, strati.
Ale suhlasim s 13.dochodkami, ale odstupnovanymi. A uplne suhlasim aj s tym, ze kto odmietne adekvatnu pracu, ostane bez podpory. To este navrhol Sulik, ktoreho nemusim.
Ale Fico si kupuje mladych, aby ostali na Slovensku stipendiami a na druhej strane ich priamo vyhana. Cim dalej, tym viac, mi pripomina diktatora. A pritom som ho tolko obhajovala kedysi a bola nan aj hrda. Co sa to deje? Len ukazal svoju pravu tvar, alebo ho strach zbavil kritickeho myslenia?

@eva8 pozerala si odorovu tlacovku???Ja ano.Ake odporucania dal a kde ma stat,co zrusit a zvysit.

magdalienka11
15. nov 2025
@nicoletta98

Ja vám všetkým odporúčam, koho nezaujíma konflikt na Ukrajine, aby ste si pozreli tento subreddit a videa na ňom - https://www.reddit.com/r/UkraineRussiaReport/ . Zaujíma vás Slovensko, ale že mame Rusov za dverami a premiéra, ktorý robí politiku na všetky štyri svetové strany, to je v poriadku.
Kto sa nevyzná na reddite, tak sú tam videá, ako sa zabíjajú navzájom - grafické. Počuť posledné sekundy života vojaka, ktorý umiera po zasiahnutí guľkou. Ako kričia, aby vyšli s rukami nad hlavou a nezastrelia ich, ale žiaľ nevyjdú. Video ako zasiahli muža so psom a umierajú spolu. Fotka zastrelenej civilistky s jej kozami. Nie sú tam len videa/fotky z ukrajinského pohľadu, ale aj z ruského. Mladí ľudia, ktorí sa nechcu zabíjať navzájom sa zabíjajú a padajú ako kusy mäsa, nič viac. Otvorte oči konečne, tupý národ sme a to veľmi.

@nicoletta98 prosím co by malí Rusi zo Západu???🤣🤣🤣 veľmi ma to zaujíma. Never všetkému co vravia médiá, ale urob si svoj vlastný názor. A ešte niečo. Nie som Fico volič, ani Rusofil.

anonym_42fc07
15. nov 2025
@anonym_ddd162

Ako nerada preberam ukrajinu s ukrajinskym kolegom,ale poviem to tak ako mi to on povedal:Zeleny je herec a presne tak oklamal vsetkych,ako nasi klamu a ludia to zeru.Tak uz toto o niecom asi svedci,ked to povedia sami ukrajinci.Dalsi zase korupcia na ukrajina velmi rozkveta,tam nejde vobec o mier,vojnu,co tam po ludskych zivotoch ale o prachy.
Mladi su strasne manipulovani,a bolo to tak isto aj vtej dobe 89.Historia sa opakuje,a bude aj s vojnou ale 3sv.Ved ta hra s tym zabitym studentom,ako to vtedy nahrali,divadlo pre sprostych,co tam potom strngali az neskor po rokoch,to ten ,,,zabity student,,mohol povedat nahlas.
Capata tu bola tiez jasne dosadena,preberaju sa teraz smsky,ako sa dohaduju,ze capatka vyhra.Tak isto pavel,este ani vysledky volieb neboli a capatka tam uz bola mu gratulovat.
Ako naozaj vieme velky prd,ako to chodi v tejto vysokej politike,ake babky a kde sa dohaduju.Aj Fico,ved ten ide podla Odora,bod po bode robi presne to iste s konsolidaciu,len nie tak vo velkom ale v mensom.

@anonym_ddd162 odhalené sprisahanie, a neverím, že to odhalil anonym_ddd162 ,,z Hornej Dolnej". Rozum nie je obočie, nemáš - nedokreslíš

anonym_ddd162
15. nov 2025
@anonym_42fc07

@anonym_ddd162 odhalené sprisahanie, a neverím, že to odhalil anonym_ddd162 ,,z Hornej Dolnej". Rozum nie je obočie, nemáš - nedokreslíš

@anonym_42fc07 ukrajinci su ludia ako my,tak isto tam na ukrajine existuju taketo tabory ako mame tu,covid-necovid,ockovat-neockovat.Tak isto to funguje aj tam.

martinka13
15. nov 2025

Verím, že čoskoro skončí. To je moje prianie. Je to blázon čo zničil túto krajinu.

pikachu999
15. nov 2025

Ak ľudí nezobudí toto tak už nič..

eva8
autor
15. nov 2025
@anonym_ddd162

@eva8 pozerala si odorovu tlacovku???Ja ano.Ake odporucania dal a kde ma stat,co zrusit a zvysit.

@anonym_ddd162 nie, nepozerala, len citala nieco. Ale som presvedcena, ze by nebola az taka tvrda ta konsolidacia. Ale po tejto vlade bude musiet byt. A preto hrozi, ze nasledujuca vlada krachne a Smeraci sa opat vratia k moci. Normalne si myslim, ze to je ciel tejto vlady - zadlzit Slovensko este viac, aby potom demonstrovali, ze vlada sucasnej opozicie je na nic, a po predcasnych volbach sa opat usadili na svoje posty uz dozivotnym vladnutim.

Alebo, prehodnocujale p. F. vyhody komunizme a socializmu ako ja a chce nastoli "rovnost" pre vsetkych. Aj si myslim, ze bol zamerne vytvoreny zerial Slub (na objednavku), a davaju cesky serial "Vypravej". Spomienkovy optimizmus. Prirodzene ukazane extremy doby.

eva8
autor
15. nov 2025
@anonym_ddd162

@eva8 ako Fico klamal s tym dph???Ale nedal 25dph ako to mal odor ale 23dph.Aby ludom trochu zavrel usta.Tak to je,a ine,ine.Aj s danovym bonusom aj pridavkami,odor to chcel vsetko vratit spet,teda 30eur pridavky,30eur danovy.
A co urobil Fico,vyhovoril sa na matovica ale zaroven,to neurobil az tak ako mal odor v odporucaniach.

@anonym_ddd162 Fico tvrdil, ze nebude zvysovanie dani, ze budu lacnejsie potraviny. No nie su, napriek 5% dani na niektore zakladne potraviny

nicoletta98
15. nov 2025
@magdalienka11

@nicoletta98 prosím co by malí Rusi zo Západu???🤣🤣🤣 veľmi ma to zaujíma. Never všetkému co vravia médiá, ale urob si svoj vlastný názor. A ešte niečo. Nie som Fico volič, ani Rusofil.

@magdalienka11 ty sa nauč citat s porozumením , kde som písala o tom, že čo by mali Rusi zo západu ?

anonym_ddd162
15. nov 2025
@eva8

@anonym_ddd162 Fico tvrdil, ze nebude zvysovanie dani, ze budu lacnejsie potraviny. No nie su, napriek 5% dani na niektore zakladne potraviny

@eva8 a ked ho opozicia odhalila,chvilu zatlkali,my nic.Az potom to priznali,ze budu zvysovat dph.Tak to vtedy bolo.

anonym_84d0e7
15. nov 2025
@anonym_543fb6

@anonym_1945d1 Ale tie deti (sú to teenageri) predsa podporujú Ukrajinu. Tak nech sú konzekventni a nech sa prihlásia do ukrajinskej armády a nech idú bojovať. Ukrajina na zapade uz nikoho nezaujíma (tam je kvôli moslimskej migrácii problém s izraelsko-palestínskym konfliktom).

@anonym_543fb6 ty budes velmi jednoducha.

anonym_ddd162
15. nov 2025

A naucte deti svoj nazor aspon povedat svojimi slovami,lebo ja ked vidim,ze niekto ,,svoj nauceny prejav cita,,tak to nepokladam za jeho vlastny nazor neni a bolo to teda dopredu dobre pripravene.Neznie to vobec doveryhodne,lebo vieme,ze deti citat vedia ale povedat to svojimi vlastnymi slovami je uz tazky level.To len tak,ked vidim ten ,,,vlastny nazor,,,.

anonym_de967b
15. nov 2025

Tým deťom ani tak nejde o Ukrajinu ako o mier..na tom sa myslím všetci zhodneme že na tom aby bol mier záleží

anonym_14d986
15. nov 2025

Pan premier je uzasny clovek, krasny vysoky, pekne rozprava, kazda zena by chcela takeho inteligentneho vysokeho, vzdelaneho a dobre plateneho. Zboznujem ho

sevrin
15. nov 2025
@anonym_543fb6

@anonym_1945d1 som otec 2 deti. Ak chcú tak vehementne podporovať Ukrajinu, nech tam idú bojovať. Ja Ukrajinu (a ani Rusko) nepodporujem a celkovo má spor Ukrajinci a Rusov nezaujíma. Mňa zaujíma Slovensko, lebo to je moja krajina a odmietam, aby sa Slovensko akokoľvek zapájalo do tohto konfliktu. Fico, Republika a spol. by mali radšej riešiť deportáciu ukrajinských imigrantov z územia Slovenskej republiky.

@anonym_543fb6 máš dosť primitívne názory. Zaujímalo ako by si reagoval, keby Rusko napadlo Slovensko a slovenských utečencov a medzi nimi aj deti, by vyhadzovali z Rakúska nech idú bojovať. Ty otec 2 detí.

sevrin
15. nov 2025
@anonym_14d986

Pan premier je uzasny clovek, krasny vysoky, pekne rozprava, kazda zena by chcela takeho inteligentneho vysokeho, vzdelaneho a dobre plateneho. Zboznujem ho

@anonym_14d986 eeeeej včera to musela byť riadna chlastačka 😅😅😅

sevrin
15. nov 2025

@eva8 tebe názov témy zmenili? Lebo napísať "Vystúpenie pána premiéra v Poprade" znie dosť divne. Nestačilo napísať "Vystúpenie fica v Poprade", prípadne namiesto "fica" použiť inú nadávku?

gribka1
15. nov 2025
@anonym_543fb6

@anonym_1945d1 Ale tie deti (sú to teenageri) predsa podporujú Ukrajinu. Tak nech sú konzekventni a nech sa prihlásia do ukrajinskej armády a nech idú bojovať. Ukrajina na zapade uz nikoho nezaujíma (tam je kvôli moslimskej migrácii problém s izraelsko-palestínskym konfliktom).

@anonym_543fb6 Čo keď sú iba proti vojne, podporujú Ukrajinu, pretože bola napadnutá, či?

anonym_64b79f
15. nov 2025

Utekajú, aby nemuseli narukovať? Odkedy Kyjev mladým mužom opäť dovolil cestovať do cudziny, čelí Nemecko zvýšenému prílevu Ukrajincov. Kým ešte v polovici augusta nemecké hranice za týždeň prekročilo iba 19 ukrajinských mužov vo veku 18 až 22 rokov, v septembri ich prichádzalo už vyše tisíca a uplynulý mesiac dokonca
1 300 až 1 800 týždenne. Desaťtisíce ukrajinských mužov poberajú sociálne dávky
v Nemecku, hoci ich Kyjev zúfalo potrebuje v boji proti ruským okupantom.

gribka1
15. nov 2025
@anonym_14d986

@anonym_14d986 A potom si sa išla vygrcať nie?

gribka1
15. nov 2025
@anonym_64b79f

Utekajú, aby nemuseli narukovať? Odkedy Kyjev mladým mužom opäť dovolil cestovať do cudziny, čelí Nemecko zvýšenému prílevu Ukrajincov. Kým ešte v polovici augusta nemecké hranice za týždeň prekročilo iba 19 ukrajinských mužov vo veku 18 až 22 rokov, v septembri ich prichádzalo už vyše tisíca a uplynulý mesiac dokonca
1 300 až 1 800 týždenne. Desaťtisíce ukrajinských mužov poberajú sociálne dávky
v Nemecku, hoci ich Kyjev zúfalo potrebuje v boji proti ruským okupantom.

@anonym_64b79f Veď nech utekajú, politici vyrábajú problémy, nech si ich vyriešia, môžu ísť aj bojovať. Ja sa nečudujem, že dnes sa už nechce bežným ľuďom bojovať, je to primitívne. Mali by tým politickým manipulantom ukázať prostredník.

hiro
15. nov 2025
@anonym_543fb6

@anonym_543fb6 Vieš že to nie je možné z dôvodu veku. A premiér by to mal ovládať. Čo je to za amatéra keď to nevie?

anonym_f2e29f
15. nov 2025

Takto sa to robi🇺🇲🇺🇲🇺🇲do psej matere🤣

viestta
15. nov 2025
@anonym_543fb6

@anonym_543fb6 myslela som, ze sa neda ist hlbsie ako chodi v kazdom vystupeni nas laskavy starostlivy a dobrotivy sudruh, uz po stvrty krat pan premier. Ty si dokaz, ze sa da prezarit aj to jeho dno.

anonym_20f431
15. nov 2025
@anonym_ddd162

@anonym_ddd162 a aj si tej Odorovej tlacovke porozumela? Ci si videla len zostrih niekde na facebooku?

Odorove lego kocky bol sumar uplne vsetkych opatreni, ktore moze stat urobit, ALE bolo potrebne z nich vybrat iba NIEKTORE. On tam navrhoval aj vela setrenia na strane statu. Tito nasi “geniovia” preniesli celu vahu konsolidacie na obcana a vyhovaraju sa na Odora, aby ludia co nemaju kriticke myslenie papagajovali potom nezmysly ako to co tu pises.

Mohli si vybrat kludne ine opatrenia, alebo este lepsie, co takto prist s niecim novym? Dat vahu konsolidacie aj na stranu statu, ministerstiev atd. A nie dat na urad prezidenta viac, na platy poslancov, na kosele z kavovych zrn, na hasicske auta a lietadla predrazene a mozem pokracovat do zajtra kde este vyhadzuju peniaze.

Toto nieje konsolidacia, my platime viac a stat sa dalej zadlzuje, este viac ako predtym, lebo ludia niesu ochotny otvorit oci 👀👀👀