icon

Vystúpenie pána premiéra v Poprade

eva8
15. nov 2025

Posiela studentov prec, pretoze vyjadrili svoj nazor oblecenim a potom vravi, ze utekaju, pretoze netoleruju iny nazor 🙃
Posiela deti bojovat na Ukrajinu a vraj utekaju, lebo nemaju argumenty?
Akoze fakt az tak prehana?!

hiro
15. nov 2025
@anonym_ddd162

@senta_sofia moze byt,videla som tam tu apararutu a ludi stat.Ale aj tak sa to novinari nemali dozvediet,mal to robit po tichu,bez oznamenia ked to malo byt len pre studentov.

@anonym_ddd162 Ľudí stáť? Však to boli jeho gorili.
Je to zlý človek a zlý vodca keď si myslí že tie státisíce azerjbajčanov čo sľúbil vybudujú tento štát keď vyženie vlastný národ mladých. A im je málo treba, stačí tento chumaj, môžu študovať kde chcú v EÚ zadarmo ako domáci a tam aj ostanú.

anonym_311f23
15. nov 2025
@anonym_ddd162

A nech sa studenti priznaju,kolko tymto ,,,gestom,,,zarobili.Sami od seba by to neurobili,ale radsej by sa pytali aj tie novinarske otazky.Teda normalny student by to urobil,konfrontoval by ho,lebo taka prilezitost by sa uz nikdy nemusela opakovat.A asi ani nikdy nebude.

@anonym_ddd162 Podla seba súdim teba?

senta_sofia
15. nov 2025
@anonym_ddd162

@senta_sofia moze byt,videla som tam tu apararutu a ludi stat.Ale aj tak sa to novinari nemali dozvediet,mal to robit po tichu,bez oznamenia ked to malo byt len pre studentov.

@anonym_ddd162 ved to bol oficialny program premiera, pokracoval do zeleziarni podbrezova a neviem kam este, takze to novinari vedia, tu nebolo co tajit

anonym_311f23
15. nov 2025
@eva8

@anonym_543fb6 nevieme, ci medzi tymi studentami neboli aj Ukrajinci, ktori utiekli pred vojnou. A maju ist na smrt? Alebo spravil dopredu cenzuru: zakaz vstupu Ukrajincom? Media mali vstup zakazany. Premier ma predvidat, ma byt citlivy k mladezi. Ale on chce u nich vyvolat strach. Videla som film o Cecensku. Vies ako Rusi "vychovavaju" vojakov? Vezmu mladez na ulici, potom chlapca sikanuju, kym sa nestane krutasom. Potom ho poslu na front, je zhrozeny, ze zastrelil prveho cloveka - chlapca v rovnakom veku a matka place, ale v okamihu sa premeni na hrdinu a prirovna to k strate panenstva. Ta krutost spravi z vojakov blaznov, krute bytosti, kde z tej absurdity tryznenie druhych v nich vytvara potesenie. Mame stastie, ze vojnu pozname len z rozpravania, citania. Avsak pre Fica vojna v Kyjeve ani nebola....

@eva8 Tieto decká mali a majú spolužiakov, ktorí utiekli pred vojnou.

eva8
autor
15. nov 2025
@anonym_ddd162

@eva8 na co tam Fico pchal tych novinarov,ked chcel prednasat,mal bez tejto okazalej pompeznosti a toto mal aj ocakavat.Ked capata prednasala,novinarov tam nevolala.

@anonym_ddd162 p. prezidentka clenkou ziadnej politickej strany, na rozdiel od p. premiera. Poda skoly ma byt apoliticka podla zakona. Ti traja pani, ktori prisli s p. premierom, rozpravali nezmysly novinarom. P. prezidentka neposlala svojich spolupracovnikov na "besedu" s novinarmi. Ci? Praveze akyto paradox. Volebne kampane koalicie boli zalozene na tom, ze nikoho neposlu na vojnu na Ukrajinu, a odrazu: "Chodte bojovat!" Mladym, zranitelnym, zmatenym hovori fakt asi uz pomateny premier....
Vzdy, ked dlhsie nesledujem politiku, pride vacsia vacsia "bomba" :(

eva8
autor
15. nov 2025
@anonym_311f23

@eva8 Tieto decká mali a majú spolužiakov, ktorí utiekli pred vojnou.

@anonym_311f23 ano. Bola som prekvapena, kolko mladych nasich ludi pozna niekoho, komu umrel priamy rodinny prislusnik, priatel, sused, znamy....

hiro
15. nov 2025

A toto keď je už pohoršenie nosiť vlajku vyvražďovaného národa a nekompetentný "priemer" fandí vojne a stýka sa s agresorom tak to je koniec...

mizoko
15. nov 2025

@eva8 spravil to,z čoho pred prezidentskými voľbami obviňovali Korcoka že chce spraviť 🤣 premiér by už radšej nemal nič hovoriť lebo to,čo spravil, už naštvalo nielen tie decká ale aj ich rodičov. Republika sa rozpadá a on blaci po študentoch nech sa idú zabíjať s Rusmi! To je fakt traged a nie premiér.

eva8
autor
15. nov 2025
@anonym_ddd162

A naucte deti svoj nazor aspon povedat svojimi slovami,lebo ja ked vidim,ze niekto ,,svoj nauceny prejav cita,,tak to nepokladam za jeho vlastny nazor neni a bolo to teda dopredu dobre pripravene.Neznie to vobec doveryhodne,lebo vieme,ze deti citat vedia ale povedat to svojimi vlastnymi slovami je uz tazky level.To len tak,ked vidim ten ,,,vlastny nazor,,,.

@anonym_ddd162 vies, ze skoro najvacsi stres je rozpravat pred davom? Preto tie deti tie prejavy citaju. Nie kazdy ma skusenosti s prejavom na verejnosti. Aj ucitel, ktory uci 20 rokov ma na stole pripravu na hodinu, o ktoru sa opiera

eva8
autor
15. nov 2025
@anonym_14d986

Pan premier je uzasny clovek, krasny vysoky, pekne rozprava, kazda zena by chcela takeho inteligentneho vysokeho, vzdelaneho a dobre plateneho. Zboznujem ho

@anonym_14d986 ... a dobre plateneho... 🙂
Na druhej strane, vysokopostaveny clovek je vacsinou 24h/denne k dispozicii

mizoko
15. nov 2025
@anonym_ddd162

A naucte deti svoj nazor aspon povedat svojimi slovami,lebo ja ked vidim,ze niekto ,,svoj nauceny prejav cita,,tak to nepokladam za jeho vlastny nazor neni a bolo to teda dopredu dobre pripravene.Neznie to vobec doveryhodne,lebo vieme,ze deti citat vedia ale povedat to svojimi vlastnymi slovami je uz tazky level.To len tak,ked vidim ten ,,,vlastny nazor,,,.

@anonym_ddd162 zase ty? A zase ako anonym a opäť trepeš to isté. Ty nemáš odvahu písať ani pod vlastným nickom ktorý je vlastne tiež anonymný akurát by sme si ťa tu vedeli zaradit a to ti vadí, ale hejtovat decká za to,že čítajú z papiera, to ti ide. A že prezident číta svoje prejavy z čítačky ti nevadí? A to si ich ani nepíše sám. Tie deti si ich píšu samé. A aby niečo nezabudli majú ten papier so sebou. Najprv si pozametaj pred vlastným prahom a potom kadruj ľudí ty hrdinny anonym

eva8
autor
15. nov 2025
@sevrin

@eva8 tebe názov témy zmenili? Lebo napísať "Vystúpenie pána premiéra v Poprade" znie dosť divne. Nestačilo napísať "Vystúpenie fica v Poprade", prípadne namiesto "fica" použiť inú nadávku?

@sevrin nie, tentokrat nezmenili 🙂

eva8
autor
15. nov 2025
@anonym_64b79f

Utekajú, aby nemuseli narukovať? Odkedy Kyjev mladým mužom opäť dovolil cestovať do cudziny, čelí Nemecko zvýšenému prílevu Ukrajincov. Kým ešte v polovici augusta nemecké hranice za týždeň prekročilo iba 19 ukrajinských mužov vo veku 18 až 22 rokov, v septembri ich prichádzalo už vyše tisíca a uplynulý mesiac dokonca
1 300 až 1 800 týždenne. Desaťtisíce ukrajinských mužov poberajú sociálne dávky
v Nemecku, hoci ich Kyjev zúfalo potrebuje v boji proti ruským okupantom.

@anonym_64b79f ty by si nevyuzila prilezitost?

hubka51
15. nov 2025

Ja som si pozrela celu jeho prednášku 😄 Lebo ja si rada vytvorim vlastny nazor z celku nie len zo strihnutého videa.Je každému súdnemu človeku jasné,že sa vždy vystrihujú iba senzácie.A teda z celeho toho ma nevyrušuje že povedal detom že maju ist bojovať ale celé jeho blaboli čo tam táral a ako odpovedal na otázky 🙈,doviezol si komparz ktorí mu kládol tie správne otázky,ako sa pohoršil že ako je možne že sa ŠTÁTNA škola vôbec pýtala rodičov či suhlasia s prednáškou .Nehovoriac o tom že on ma naozaj a to bez akejkoľvek urážky psychické problémy.Veď to dookola boli rôzne variace toho že ho skoro zabili,bol stretlený,a ako to prežil 🙈 ,ospevoval krajiny ako Čína,Brazília,Vietnam😅 a paranoidne viac krat povedal že niečo veľke sa chysta a niečo sa stane,niekomu sa ublíži 🙈 Neviem čo toto malo spoločné s geopolitikou 🤷‍♀️

hubka51
15. nov 2025
@eva8

@anonym_ddd162 nie, nepozerala, len citala nieco. Ale som presvedcena, ze by nebola az taka tvrda ta konsolidacia. Ale po tejto vlade bude musiet byt. A preto hrozi, ze nasledujuca vlada krachne a Smeraci sa opat vratia k moci. Normalne si myslim, ze to je ciel tejto vlady - zadlzit Slovensko este viac, aby potom demonstrovali, ze vlada sucasnej opozicie je na nic, a po predcasnych volbach sa opat usadili na svoje posty uz dozivotnym vladnutim.

Alebo, prehodnocujale p. F. vyhody komunizme a socializmu ako ja a chce nastoli "rovnost" pre vsetkych. Aj si myslim, ze bol zamerne vytvoreny zerial Slub (na objednavku), a davaju cesky serial "Vypravej". Spomienkovy optimizmus. Prirodzene ukazane extremy doby.

@eva8 ja som milovnickou serialov 🤣🤣🤣 a pozeram aj Vypravej a teda ja tam spomienkovy optimizmus nevidim prave naopak tam.bolo pekne ukazane ako sa štat správal k nepohodlným,ako bol nedostatok a pod.A ten serial (prvá seria)vznikol v roku 2009

vlastnynazor
15. nov 2025

@eva8 vdaka averzii voci ficovi by som asi najprv uverila tym spravam, ale kedze mi vyskocilo i video z tej skoly, tak osobne ja som vtom videu zial nezachytila, ze by bol arogantny na studentov, tak ako som to citala. A aj to posielanie na UA bol tusim dovetok, ze ked chcu podporovat vojnu, tak nech idu bojovat. Ako ked zoberiem ake sarkazmy pouzivam ja, tak toto mne usi nepili. A ano viac mi vadi vyjadrovanie typu k...t, p..a a podobne.
Negativum toho videa je, ze zle pocut otazky studentov. Ale podla mna ti studenti, kt.tam zostali a mali schopnost komunikovat a davat mu otazky, su za mna topka studentov a nie tie herecky a herci, kt.vysli von s UA vlajkou.
Keby mam firmu, tak u mna student, kt.sa vie vyjadrovat, neboji sa pytat, ma vyssiu cenu ako student, kt.zbabelo zdupka. Aj ked teda beriem, ze to mali vopred dohodnute.
Ale i tak ja si vazim viac, ked sa dokaze mladi clovek slusne verbalne vyjadrit ako robit divadlo pre kameru. Skoda, mali prilezitost sa pytat a oni odisli.

vlastnynazor
15. nov 2025
@hubka51

Ja som si pozrela celu jeho prednášku 😄 Lebo ja si rada vytvorim vlastny nazor z celku nie len zo strihnutého videa.Je každému súdnemu človeku jasné,že sa vždy vystrihujú iba senzácie.A teda z celeho toho ma nevyrušuje že povedal detom že maju ist bojovať ale celé jeho blaboli čo tam táral a ako odpovedal na otázky 🙈,doviezol si komparz ktorí mu kládol tie správne otázky,ako sa pohoršil že ako je možne že sa ŠTÁTNA škola vôbec pýtala rodičov či suhlasia s prednáškou .Nehovoriac o tom že on ma naozaj a to bez akejkoľvek urážky psychické problémy.Veď to dookola boli rôzne variace toho že ho skoro zabili,bol stretlený,a ako to prežil 🙈 ,ospevoval krajiny ako Čína,Brazília,Vietnam😅 a paranoidne viac krat povedal že niečo veľke sa chysta a niečo sa stane,niekomu sa ublíži 🙈 Neviem čo toto malo spoločné s geopolitikou 🤷‍♀️

@hubka51 vsak prave, dajme tomu, ze tam zostal okrem ineho aj "komparz", a ti co sa mali pytat, tak zbabelo odisli. Fuuu, to je vykvet studentstva.

viestta
15. nov 2025
@vlastnynazor

@hubka51 vsak prave, dajme tomu, ze tam zostal okrem ineho aj "komparz", a ti co sa mali pytat, tak zbabelo odisli. Fuuu, to je vykvet studentstva.

@vlastnynazor odisli zbabelo alebo sa hrdo zdvihli a odisli, pretoze to co sa tam dialo bolo pre nich neprijatelne?

hubka51
15. nov 2025
@vlastnynazor

@vlastnynazor neodišli všetci.A Fico rozhodoval komu da moznost opýtat sa.Ak sa opýtali šudenti na otázku zaobalil to,vyhol sa,vôbec neodpovedal na kriticku otazku

eva8
autor
15. nov 2025
@senta_sofia

@eva8 zaznam diskusie je na youtube, kazdy si moze nazor spravit sam

Pre tych, co hovoria o nacvicenom divadielku, vsimnite si, ako rychlo zaplnili miesta v prvych radach vlastnym komparzom. Vidno tam mladych Smerakov, co mali potom videa na nete, ako bola diskusia zmanipulovana, minimalne dvaja robia asistentov poslancom Smeru. Oni totiz tusili, ze tam cast studentov pride spravit divadlo. Ale oni v nom pokracovali. Chudacik konzervativny student v modrom obleku a s bielym golierom, ktoremu sa posmievaju za nazor, ze je dezolat? Toto nie su veci, co riesia obycajni studenti…

@senta_sofia veeeelmi ti dakujem. Pozrela som zatial len prvych 20 minut, ale to 1 medium, ktore som zatial citala a kratke ukazky na instagrame boli velmi mierne proti jeho vystupeniu, nezda sa mi, ze ukazky boli vytrhnute z kontextu.
Pacilo sa mi jeho zhrnutie:
1. Europe chyba lider
2. Respekt k inym nazorom - pravo veta
3. Stanovenie nerealnych cielov.

Ale. Neverim mu, neverim mu, ze nepoprekrucal fakty. Je to vycvicenyanipulator. A detom zverejnoval (parafrazoval) sukromny rozhovor s inym predstavitelom statu?
V uvode - vie, co je mat 5 guliek v bruchu, nasledne posiela deti, aby to vedeli tiez?! Su to tinedzeri vo velmi citlivom veku. On bol v ich veku statocny a huzevnaty zvazak. Hovori sa, ze v starobe sa clovek spravanim vracia k svojim korenom... V uvode - je za ostanie v EU. Hovoril studentom, ze mozu cestovat, pracovat v zahranici. Halooooo! Cestovat a pracovat mimo Slovenska? Opat ich vyhadzuje. Podvedome, alebo vedome? Manipulator. Ak by chcel pre stat dobre, urcite by povedal: mate moznost studovat, spoznavat a prist na Slovensko zuzitkovat svoje vedomosti, skusenosti. Ale nie. On sa boji a vidi, ze u rozhladenej mladezi straca podporu. Svet sa meni. Mladi chcu zit inak. Svet sa nielen zmensuje, ale aj zrychluje. A my, stari, uz nestihame. Napriek tomu svet riadia ti starsi, co je dobre, lebo maju skusenosti. Ale mne pripada, akoby Fico zaspal dobu. Vravim, vo vela skutocnostiach ho chapem, od zaciatku som ho podporovala v tom, ze treba komunikovat s Ruskom. Lenze. Nemoze jednat na vlastnu past. Za 10 rokov (vetoval kvoty) sa vela toho zmenilo. Fico sa zmenil svojim spravanim, agresiou, sebacentrizmom. Suhlasim s nim, ze napis bol vulgarny. Na otazku, ze ci sa stotoznuje s tym, ze jeho volici nazyvaju prezidentku k.... , neodpovedal. On to nepovedal. Ale mlcal, nezakrocil, yeda suhlasil. Podporol agresora - vykriky, ze p.prezidentka je a...k... Tak isto, ako mlcal pri Putinovi - to nebolo diplomaticke, to je podpora agresora. A Putin sa tesi, ze ma "pajaca" zo Slovenka. Vsak ako sa usmieval, ked Fico vysvetloval, akym sposobom prisiel do Moskvy. Neverbalna komunikacia. Vyraz tvare, mlcanie.... Mladi ludia si to vsimaju. Dlhodobo pozorujem, ako su mladi zahlteni politikou, spravami. Zo vsetkych stran su bombardovani roznymi videjkami, spravami. A vraj si nevedia vytvorit nazor?
Neskor dopozeram, som cim dalej, tym viac sklamana z nasho p. premiera. Kazdy by mal vediet, kedy dost. Jedine ospravedlnenie jeho smerovania vidim v tom, ze pocas svojho posobenia v politike dospel k presvedceniu, ze socializmus je spravnou cestou. Preto priklad vladnucej jednej strany v Cine - "V jednote je sila". Zhodujem sa s nim v tom, ze povazujem za najlepsie byt v zhode so vsetkymi. Ale agresorovi sa da odpustit, az ked s agresiou prestane.

Rozpisala som sa, dopocuvam cele, ako sa poznam aj zvysnych cca 50min. rozpisem

eva8
autor
15. nov 2025
@mizoko

@eva8 spravil to,z čoho pred prezidentskými voľbami obviňovali Korcoka že chce spraviť 🤣 premiér by už radšej nemal nič hovoriť lebo to,čo spravil, už naštvalo nielen tie decká ale aj ich rodičov. Republika sa rozpadá a on blaci po študentoch nech sa idú zabíjať s Rusmi! To je fakt traged a nie premiér.

@mizoko to je hrozne, ako vystupuje, vobec to nechapem. Jedna studentka povedala, ze chce u nich vyvolat strach. Dodam. Oni nie su male decka, su omnoho viac vyspelesie a politicky rozhladenejsie ako mladez za cias socializmu. A on z nich vytvara fackovacich panakov :(
Davno som nebola taka znechutena. Opat som dlhsie nesledovala politicke dianie (okrem skolskych reforiem) a mladez ma informovala o jeho vystupeni v Poprade. A ked ho pocuvam - citim sa bezmocne. Som zvedava na strajk 17.11.2025. Snad sa nezmeni na frasku. Vodne dela sa bu bat pouzit. Nerobim si srandu.
Gro prednasky - slobodne vyjadrenie nazoru. Vysledok? Pohrdanie inym nazorom, ubijanie sebavedomia u mladych zosmiesnovanim, ponizovanim. Praktiky socializmu. Kde sme to dospeli?!

senta_sofia
15. nov 2025
@vlastnynazor

@eva8 vdaka averzii voci ficovi by som asi najprv uverila tym spravam, ale kedze mi vyskocilo i video z tej skoly, tak osobne ja som vtom videu zial nezachytila, ze by bol arogantny na studentov, tak ako som to citala. A aj to posielanie na UA bol tusim dovetok, ze ked chcu podporovat vojnu, tak nech idu bojovat. Ako ked zoberiem ake sarkazmy pouzivam ja, tak toto mne usi nepili. A ano viac mi vadi vyjadrovanie typu k...t, p..a a podobne.
Negativum toho videa je, ze zle pocut otazky studentov. Ale podla mna ti studenti, kt.tam zostali a mali schopnost komunikovat a davat mu otazky, su za mna topka studentov a nie tie herecky a herci, kt.vysli von s UA vlajkou.
Keby mam firmu, tak u mna student, kt.sa vie vyjadrovat, neboji sa pytat, ma vyssiu cenu ako student, kt.zbabelo zdupka. Aj ked teda beriem, ze to mali vopred dohodnute.
Ale i tak ja si vazim viac, ked sa dokaze mladi clovek slusne verbalne vyjadrit ako robit divadlo pre kameru. Skoda, mali prilezitost sa pytat a oni odisli.

@vlastnynazor cast tych, co mu kladli otazky, su “komparzisti” z mladeznickej organizacie smeru. Uz aj z dievcat, co tam boli, spoznali dalsiu, co robi asistentku poslancovi Smeru. Diskusia so skutocnym statnikom by vypadala inak. Toto bol len zufaly vykrik dosluhujuceho premiera.

eva8
autor
15. nov 2025
@vlastnynazor

@vlastnynazor oni neodisli, on ich vyhodil. Skuseny politik musi zvazovat slova, co komu povie. Ako moze deti poslat do vojny?! Vypocuj si cele. Hned v uvode - kto mate dnes kar... Vysmech do tvare vyjadreniu inemu nazoru, ktoreho mal plne usta. Skryta arogancia, pohrdanie, nie odlahcenie situacie na uvod.
Hned prva veta po pozdrave "Dobry den" Hned prve posliapanie, vyvolanie neistoty u studentov a tym provokacie k pbrannej reakcii. Strasny manipulator. Zly clovek

eva8
autor
15. nov 2025
@hubka51

@eva8 ja som milovnickou serialov 🤣🤣🤣 a pozeram aj Vypravej a teda ja tam spomienkovy optimizmus nevidim prave naopak tam.bolo pekne ukazane ako sa štat správal k nepohodlným,ako bol nedostatok a pod.A ten serial (prvá seria)vznikol v roku 2009

@hubka51 ano, to Vypravej je realisticke, velmi mne prijemnym sposobom spraveny prierez - vlozeny rodinny pribeh do diania. Ten Slub taka oddychovka, prostrednictvom zapletky opis diania 🙂 Ten Slub podvedome vyvolava taku nostalgiu - dalo sa prezit vcelku v pohode....

Ked koalicia prisla so zmenami v televizii a rozhlase, prvykrat mnou presiel tien - navrat k socializmu - cenzura.
Po pozreti 20 minut Ficovej prednasky - to su otvorene praktiky socializmu - zlomit cloveka. Ale Fico lame mladez, najzranitelnejsie obdobie, co sa tyka budovania sebavedomia, hladania svojej integrity, miesta v zivote. Najlahsie sa da znicit cloveka v tomto obdobi.

anonym_311f23
15. nov 2025
@vlastnynazor

@vlastnynazor Video z akej školy?

eva8
autor
15. nov 2025
@anonym_311f23

@vlastnynazor Video z akej školy?

@anonym_311f23 to je z piatnajsej besedy na urade v Poprade. Jeho "prejav" na gymnaziu vraj nestihol kvoli rieseniu podania trestneho oznamenia (impeachmentu?) zo strany EU na Slovensko

anonym_311f23
15. nov 2025
@eva8

@anonym_311f23 to je z piatnajsej besedy na urade v Poprade. Jeho "prejav" na gymnaziu vraj nestihol kvoli rieseniu podania trestneho oznamenia (impeachmentu?) zo strany EU na Slovensko

@eva8 Ja to viem,ze "beseda,,a prednáška bola na OU,len ma zaráža, keď niekto nevie ani kde sa udaloť stala, ale vie,ze správanie študentov bolo podmienené prítomnosťou kamier a že bolo naplánované.

eva8
autor
15. nov 2025
@hubka51

@hubka51 on obvinol deti, ze do neho strielali. Automaticky tych studentov bral ako nepriatelov.
Ovali sa, ze "Nie", on na to nieco v zmysle, ze to je jedno. Strielalo sa. Naozaj, prvykrat som napisala, ze je zly clovek a prvykrat napisem, ze uz nezvlada svoju psychiku. Je toho uz na neho moc. Mal by si oddychnut. Do toho este Lajcak...
Rozumiem, co chce povedat, ale ma to prisposobit tym, s kym sa rozprava. On to neberie vazne.

eva8
autor
15. nov 2025

@anonym_d9c879 povedal pravdu? Pretoze on ma 5 guliek v tele (vraj ti studenti strielali - hne z nich spravil nepriatelov), tak nech tie gulky maju v tele aj oni? Vsak donedavna tvrdil, ze ziadna vojna nie je a teraz ich posiela bojovat?! "Ani vojaka neposle na Ukrajinu" Ale deti ano?! To fakt?

eva8
autor
15. nov 2025
@anonym_d9c879

@eva8 premiér im povedal pravdu. Keď tak podporujú Ukrajinu, môžu si to tam ist pokojne vyskúšať. Tu pekne vidno, ako sa dajú zmanipulovať hlúpe decka

@anonym_d9c879 reagovala som na tento prispevok