Vystúpenie pána premiéra v Poprade
Posiela studentov prec, pretoze vyjadrili svoj nazor oblecenim a potom vravi, ze utekaju, pretoze netoleruju iny nazor 🙃
Posiela deti bojovat na Ukrajinu a vraj utekaju, lebo nemaju argumenty?
Akoze fakt az tak prehana?!
@eva8 komu sa pôjdem stazovat, keď od rána vidím na stránke ich riaditeľa školy a jeho nenavistne videjka. Neviem, kto napísal tém napíš. Pýtala som sa dcery, neodpovedá mi. Mam pocit, že sa bojí...
@anonym_4466d8 to nie je dobre, ked sa boji. Ale zaklad je, ze ti doveruje (pretoze sa zdoveruje) Tak sa skus spojit s rodicmi jej kamaratky, co oni na to. Co na to tvoj manzel? Ja som sa nemala s kym doma poradit, na deti som bola sama. ale na rodicovskych zdruzeniach som sa snazila zoznamit s rodicmi kamaratov deti.
V skolke a na ZS sa dalo, na strednej to bolo tazsie.
Toto nie je dobre, co sa deje na vasej skole
@eva8 komu sa pôjdem stazovat, keď od rána vidím na stránke ich riaditeľa školy a jeho nenavistne videjka. Neviem, kto napísal tém napíš. Pýtala som sa dcery, neodpovedá mi. Mam pocit, že sa bojí...
@anonym_4466d8 a pošli sem aj to foto zo školy kde sú tie nápisy. Inak iba ohovára a robíš zlu krv. Ešte tu aj píšeš ako úplný anonym. Dcéry sa nezastanes ale vypisuješ a vyplákavas na MK. Prepáč,ale neverim ti ani slovo.
@anonym_4466d8 to nie je dobre, ked sa boji. Ale zaklad je, ze ti doveruje (pretoze sa zdoveruje) Tak sa skus spojit s rodicmi jej kamaratky, co oni na to. Co na to tvoj manzel? Ja som sa nemala s kym doma poradit, na deti som bola sama. ale na rodicovskych zdruzeniach som sa snazila zoznamit s rodicmi kamaratov deti.
V skolke a na ZS sa dalo, na strednej to bolo tazsie.
Toto nie je dobre, co sa deje na vasej skole
@eva8 a ako vieš že sa to naozaj deje? Veď tu nedala žiaden dôkaz. Písala som jej nech dá link na videá riaditeľa. Alebo nech dá názov školy. To je jedno. Čokoľvek. Nikto nebude vedieť kto je jej dcéra. Píše tu ako anonym. Tak nevidím problém.
@anonym_4466d8 takže ako? Volala si riaditeľovi? Riešiš to nejako? Aká je to škola? Kto je riaditeľ? Takáto politická angažovanosť na škole je neprípustná. To treba riešiť. A teraz,keď sa to deje!
@anonym_4466d8 počuj,vypisovanie na MK ti nepomôže. Nebuď poserkana a napíš riaditeľovi keď máš pocit že škola šikanuje deti. Je jedno akým spôsobom. Inak tu len zbytočne vyplákavas. Zastan sa dcéry alebo prestaň fnukat.
@anonym_4466d8 nápisy mohli robiť aj žiaci bez súhlasu pedagógov. Tu ide o to,čo robila ucitelka a riaditeľ. Ak ešte aj verejné dáva nevhodné videá tak to treba riešiť verejné. Nech sa o Tom vie
@anonym_4466d8 vobec sa nedivim, ze mas pocit, ze sa dcera boji. Skus jej vytvorit pocit bezpecia a dodat istotu, ze sa nemusi bat. Toto je naozaj citlivy vek. A mozes ju vniest aj do situacie, nech sa neciti stratena v tom zmatku, co sa siri v triede, na skole, na Slovensku, svetom.. Niekto v triede sa mozno zaujima, chce sa zvititelnit, mozno ma prehlad, mozno len kopiruje. Dospeli sa nezhodnu v tejto situacii, ako mozu deti?
@eva8 prosím? Čo je to za somarinu? Ak má na školskej stránke nejaké videá tak je to verejne. Nepíš hlúposti.
@mizoko myslela som, ze fotku tabule. To nech riesi so skolou, nie na MK dat tu fotku.
Co sa tyka tych videi - pristup k nim maju len ti, co su na edupage. Ine by bolo, ak by nasla zdroj a tak zverejnila, priamo zo zdroja
@mizoko myslela som, ze fotku tabule. To nech riesi so skolou, nie na MK dat tu fotku.
Co sa tyka tych videi - pristup k nim maju len ti, co su na edupage. Ine by bolo, ak by nasla zdroj a tak zverejnila, priamo zo zdroja
@eva8 to nemáš pravdu. Takéto veci ked sú na školskej stránke sú prístupné verejné. Ale nikto z nás nevie,čo je to za školu takže si to nemožné pozrieť.
@eva8 a ako som písala,nápisy mohli robiť študenti bez súhlasu pedagógov. Problém je čo podľa nej robil riaditeľ a ucitelka
@eva8 a ako vieš že sa to naozaj deje? Veď tu nedala žiaden dôkaz. Písala som jej nech dá link na videá riaditeľa. Alebo nech dá názov školy. To je jedno. Čokoľvek. Nikto nebude vedieť kto je jej dcéra. Píše tu ako anonym. Tak nevidím problém.
@mizoko ako viem, ze sa to naozaj deje? Vzdy vychadzam z toho, co dana osoba pise. Ked si vymysla, zamota sa. Ked ma len ten pocit, nech si ho overi u inych rodicov. Alebo nech to riesi so skolou. To je vsetko. Mozno tym, ze tu napisala, nabera odvahu. Ja som za kazdy prispevok, za kazdy pocit. Fanatici su aj v koalicii, aj v opozicii. Skola ma byt nestranna. A mas pravdu, tie videa sa daju vysvetlit rozne. Preto zistit na skole, co sa deje a nie zdielat fotku z triedy
@anonym_4466d8 no aká je to škola? O aké videá sa jedná?
@mizoko meno školy tu určite dávať nebudem, najprv sa s dcérou porozprávam doma. Co presne sa dialo.
@mizoko meno školy tu určite dávať nebudem, najprv sa s dcérou porozprávam doma. Co presne sa dialo.
@anonym_4466d8 vieš ale ty si tu začala oceňovať školu a učiteľov na nej pričom ani nemáš,ako píšeš,presné informácie. Nabudúce si najprv zistí o čo ide skôr,ako vôbec niečo verejné napíšeš. Ja netvrdím že to nie je tak ako píšes. Ale ani ty sama to nevieš. Takže zatiaľ je to podľa mňa len ohováranie,nič iné.
@anonym_4466d8 vieš ale ty si tu začala oceňovať školu a učiteľov na nej pričom ani nemáš,ako píšeš,presné informácie. Nabudúce si najprv zistí o čo ide skôr,ako vôbec niečo verejné napíšeš. Ja netvrdím že to nie je tak ako píšes. Ale ani ty sama to nevieš. Takže zatiaľ je to podľa mňa len ohováranie,nič iné.
@mizoko ja to beriem ako opisanie pocitov studenta a pocitov mamy dietata. Aj to je dolezite, vsak aj podla pocitov reagujeme (dcera, rodic, kazdy...)
Ale uplny suhlas, treba overit fakty.
@eva8 som z celej situácie veľmi znechutena. Dnes moja 16 ročná dcéra gymnazistka išla do školy. Neucia sa, mali si pripomínať revolúciu. Pred chvíľou mi poslala foto, čo majú popísané po tabuli - Dosť bolo FICA a podobne výroky. Nútia ich kresliť, vyrábať nejaké plagáty.....Ona mi pise, že nevie co ma kresliť,písať. Ona sa ešte k politickej situácii nevyjadruje, lebo .....nevie. Hlúpa nie je, ale ešte,,nevie reagovať,, To kde sme dospeli, aby učitelia ovplyvňovali deti. To isté sa deje na občianskej výchove. Deti musia komentovať politickú situáciu učiteľke., ktorá oznamuje deťom, že ide na protest a tým pádom ich naň pozýva. Dcéra mi pise, že keby vedela, čo budú robiť dnes v škole, ostane doma. A podotýkam, ja jej doma mozog nemasirujem.
@anonym_4466d8 vsade mas hashtagy “kriedova revolucia”, tak ak vytvorili studentom priestor vyjadrit nazor a pisat na tabulu, tak ti, co nazor maju, tak urobili. Vies, mna ako matku 16rocneho dietata by mrzelo, ze nevie kde je sever. A tu sa nemusime bavit o konkretnych politikoch, ale o ukotveni nasej krajiny v ramci civilizovaneho sveta. Na obcianskej nauke v 8.rocniku preberaju, co je pravny stat, demokracia, delbu moci, ak je toto vsetko cudzie pre 16 rocnu gymnazistku, tak potom nemam o com. Za dva roky bude moct volit… Dnes sa na mnohych skolach viedli diskusie k dnesnemu dnu. Nevidim na tom nic zle, maju to v osnovach. Nanestastie uz je historia tohto dna napisana, hoci sa ju dnes snazia mnohi prepisovat.
@f333 ti si pocula rozpravat tych studentov, ze chcu posielat zbrane na Ukrajinu? Vsak nasa vlada ich predava. Jasne, vsak ide o zisk, ... Odpovedal na otazku niekoho ineho a zrazu zrukol na studentov. Skoda, ze nesiel Fico prikladom. Vysmieva sa z farby oblecenia. To je zrelost dospeleho cloveka?
Miklosko pekne Fica opisal. Vsak to je zjavne, ze kluckuje, len aby ziskal volicov. Lavicoar, socialnodemokrat, aj konzervativec 🙃 Co mu vyhovuje.
@eva8 ja som nevidela ziadne ´zruknutie na nikoho. Asi sme kazdy videli ine video v tomto.Co s atyk aoblecenia sudentov aficovej rekacie, tak ano,kto bolo nevodne pr epremiera. Ale ak by ti studenti neutiekli teatralne s vlajkou cudzieho statu/namieto slvenskej zastavy ,co vypoved avela oich vztahu k domovine,kd evyratli celej ich generacie / mohli to premierovi jasne vyjadrit,, ze ak aj zartuje,pre nich to je zasadna vec protestu voci jeho poltike.Ale nato zial este nedorastli,aby boli patenrom na debazu s politikom.Bolo to vidiet o tej studentky Vraj je dcerou opozicneho politika/ co som citala aj v tvojom inom komete na inej pod debate.
Tym studentom muselo byt jasne,ze Fico ma iny nazor na vojnu aUkrjine. Tak mali zostat adebatovat o tom s nim. Je jasne,ze ti studenti podpruju poltikunejktiorych statov Euo vyzborjovani Ukrajiny . Ale oni nie su dost zreli,pretoze este nezarabaju financie/ avy pochopli,ze to ide z dani danovych polatnikov danych krajinTakze ak by sk davala zbrne z verejnych financii, tak aj od ich rodicov.No ekd su taki majetni,tak tomali hned premierovi povedat, ze to zaplatia.ty sinepochopila,ze ti studenti ani tuisenia nemaju o tom, o com tieto dodavky su? ano,jeto biznis. Okrem ineho. tak sana to amli pytat aohrdit a,ze oninchu bojovat. Ale dodatz zbrane, aby mladi chapci neutekali z Ukrjiny ,ved im dodavaju zbrane a maju tam bojovat za svoju vlast. ze oni len podporuju dodavanie zbrani z dani inych ludi z inych statov Nech dajju z kot svojich rodicov na tie zbrne. .Ale bojovat nepojdu pomoc. Na to su tam lmadi chapci ,co musia narukovat v Ukrajine.
Preco s nim nedebatovali,ale usli? ved to cle je take divadlo. A Ti maldi studenti /ase monhi dospeli / boli na to zneuziti.Jednou aj druhou stranou.
@eva8 ja som nevidela ziadne ´zruknutie na nikoho. Asi sme kazdy videli ine video v tomto.Co s atyk aoblecenia sudentov aficovej rekacie, tak ano,kto bolo nevodne pr epremiera. Ale ak by ti studenti neutiekli teatralne s vlajkou cudzieho statu/namieto slvenskej zastavy ,co vypoved avela oich vztahu k domovine,kd evyratli celej ich generacie / mohli to premierovi jasne vyjadrit,, ze ak aj zartuje,pre nich to je zasadna vec protestu voci jeho poltike.Ale nato zial este nedorastli,aby boli patenrom na debazu s politikom.Bolo to vidiet o tej studentky Vraj je dcerou opozicneho politika/ co som citala aj v tvojom inom komete na inej pod debate.
Tym studentom muselo byt jasne,ze Fico ma iny nazor na vojnu aUkrjine. Tak mali zostat adebatovat o tom s nim. Je jasne,ze ti studenti podpruju poltikunejktiorych statov Euo vyzborjovani Ukrajiny . Ale oni nie su dost zreli,pretoze este nezarabaju financie/ avy pochopli,ze to ide z dani danovych polatnikov danych krajinTakze ak by sk davala zbrne z verejnych financii, tak aj od ich rodicov.No ekd su taki majetni,tak tomali hned premierovi povedat, ze to zaplatia.ty sinepochopila,ze ti studenti ani tuisenia nemaju o tom, o com tieto dodavky su? ano,jeto biznis. Okrem ineho. tak sana to amli pytat aohrdit a,ze oninchu bojovat. Ale dodatz zbrane, aby mladi chapci neutekali z Ukrjiny ,ved im dodavaju zbrane a maju tam bojovat za svoju vlast. ze oni len podporuju dodavanie zbrani z dani inych ludi z inych statov Nech dajju z kot svojich rodicov na tie zbrne. .Ale bojovat nepojdu pomoc. Na to su tam lmadi chapci ,co musia narukovat v Ukrajine.
Preco s nim nedebatovali,ale usli? ved to cle je take divadlo. A Ti maldi studenti /ase monhi dospeli / boli na to zneuziti.Jednou aj druhou stranou.
@f333 vies kto najviac zaraba na vojne? Kalinakova zbrojovka. Takze sa tu prosim ta nehraj na nestrannu, ak si skutocne pozerala to video a nefandis Smeru, nemozes tvrdit to, co tvrdis.

@anonym_4466d8 no pošli sem aká je to škola nech si pozrieme tie nenávistné videjka. A nenávistné sú prosím v čom? Ku komu? Alebo čomu?