icon

Zákaz burky a nikábu v Taliansku

24. okt 2025

Čo si o tom myslíte vy? Ja osobne sa teším, že sa už nechcú podriaďovať ich zákonom...

Zákaz burky a nikábu v Taliansku
Strana
z10
mizoko
1. nov 2025

@anonym_autor poprosím autorku aby danú tému zmazala lebo sa to tu začína zvrhavat. Vdaka

dahliaa
1. nov 2025
@mizoko

@anonym_autor poprosím autorku aby danú tému zmazala lebo sa to tu začína zvrhavat. Vdaka

@mizoko 😄🤦🏻‍♀️

oliolijanka
1. nov 2025
@mizoko

@mizoko Co sa ta tak dotklo, ze chces temu cenzurovat?
Sikana a nadavky, to je ok, ale ak niekto popraje inemu dobro, treba to mazat, lebo je to v inom jazyku? Alebo, co konkretne ta ranilo tak, ze chces temu vymazat?

dahliaa
Včera o 16:07

Tady přidávám video pro zajímavost pro ty, kdo tvrdil, že křesťanské ženy si obličeje nezahalují a že nikáb je symbol útlaku muslimských žen... Tak tady zrovna jedna křesťanka, která nosí nikáb a není zdaleka jediná takto zahalená křesťanka (a dobrovolně! Stejně tak jako i hromada muslimek). 😉 Kdo chce, ať se podívá, kdo ne, ať to ignoruje...

mizoko
Včera o 16:23
@oliolijanka

Sikana a nadavky, to je ok, ale ak niekto popraje inemu dobro, treba to mazat, lebo je to v inom jazyku? Alebo, co konkretne ta ranilo tak, ze chces temu vymazat?

@oliolijanka mňa sa nedotklo nič 🤣 akurát že vy tu bluznite a už to ide cez únosnú mieru normálnosti ☺️ mne sú tie vaše rozprávky ukradnuté. Choď do Afganu a tam si vyskúšaj život "pravovernej" a potom nám príď porozprávať. Pretože z kresla v strednej Európe vieš o živote tých žien prd. Ale reči tu máte obe ako koza bobkov 😂😂😂

mizoko
Včera o 16:43
@oliolijanka

@oliolijanka jediný kto tu šikanuje ste vy dve. Hlavne Pani D. pre ktorú nie je nikto dosť dobrý,na každého hriema a vyhráža sa 🤣 ona jediná je tá právoverná a nikto iný. Len ona má tie správne názory a nikto iný. Len ona vie čo a ako je myslené a nikto iný. Naša hviezda jasná kompasna 😂

dahliaa
Včera o 16:57

@mizoko Chápu, že pro někoho může být velice těžké přijmout fakt, že se mýlí a má nedostatečné znalosti - především pokud je, jak sám uvádí, ,,studovaný" historik. ☺️ Ale tím, že budeš kopat do lidí okolo, vědomosti opravdu nezískáš... Jestli ti to ale dělá dobře a ulevilo se ti... 😊 (Jak jsem ti už psala. Tak, jak budeš zmiňovat ty mě, je dost pravděpodobné, že budu zmiňovat já tebe. 😉).

oliolijanka
Včera o 17:03
@mizoko

@oliolijanka jediný kto tu šikanuje ste vy dve. Hlavne Pani D. pre ktorú nie je nikto dosť dobrý,na každého hriema a vyhráža sa 🤣 ona jediná je tá právoverná a nikto iný. Len ona má tie správne názory a nikto iný. Len ona vie čo a ako je myslené a nikto iný. Naša hviezda jasná kompasna 😂

@mizoko Tolko zloby v tomto adventnom case..🙏

mizoko
Včera o 18:04

@anonym_autor téma tu už pekne oddychovala ale Naša hviezda jasná to tu musela oživiť 🤣🤣🤣 blížia sa Vianoce tak prečo tu nehodiť pár fanatických videí na rozprudenie vášni 😌 niekto asi nemá čo na robote len tu dávať sprostosti aby dokázal,že aj tak nemá pravdu 😁😏

dahliaa
Včera o 18:15
@mizoko

@anonym_autor téma tu už pekne oddychovala ale Naša hviezda jasná to tu musela oživiť 🤣🤣🤣 blížia sa Vianoce tak prečo tu nehodiť pár fanatických videí na rozprudenie vášni 😌 niekto asi nemá čo na robote len tu dávať sprostosti aby dokázal,že aj tak nemá pravdu 😁😏

@mizoko 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😅😅😅

zuzana76
Včera o 18:51
@dahliaa

@mizoko 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😅😅😅

@dahliaa tato tema sa tyka zakazu burky a nikabu v taliansku. Vies o tom, ze taliansko si moze svoje zakony predkladat podla seba. Navyse je to sidlo vatikanu - kolisky krestanstva, pre mna nieco, ako keby sme my krestania chceli figurovat a pozmenovat nieco v saudskej Arabii. Vies, ja sa normalne priznam, ze mne tie burky a nikaby nie su sympaticke. Videla som aj par videi, kde chodi moslimske dievca a prezlieka nahodne okoloiduce do moslimskeho oblecenia. Za mna dost poburujuce, ako keby som ja chodila a chcela po moslimkach, aby nosili krizik.

mizoko
Včera o 18:55
@zuzana76

@dahliaa tato tema sa tyka zakazu burky a nikabu v taliansku. Vies o tom, ze taliansko si moze svoje zakony predkladat podla seba. Navyse je to sidlo vatikanu - kolisky krestanstva, pre mna nieco, ako keby sme my krestania chceli figurovat a pozmenovat nieco v saudskej Arabii. Vies, ja sa normalne priznam, ze mne tie burky a nikaby nie su sympaticke. Videla som aj par videi, kde chodi moslimske dievca a prezlieka nahodne okoloiduce do moslimskeho oblecenia. Za mna dost poburujuce, ako keby som ja chodila a chcela po moslimkach, aby nosili krizik.

@zuzana76 nechaj ju,idú Vianoce tak naša hviezda musí trošku rozvíriť hladinu s jej názormi ☺️ téma tu už pekne spala ale ona sa doma zjavne nudí tak vymýšľa somariny 😁

dahliaa
Včera o 19:00
@zuzana76

@zuzana76 Tahle diskuze se dávno dostala daleko za hranice Talianska. ☺️ Jak píšu, chceš se podívat na video, podívej se, nebo můj příspěvek klidně ignoruj. 😉 Přeji příjemný večer. 🌜

zuzana76
Včera o 19:11
@dahliaa

@zuzana76 Tahle diskuze se dávno dostala daleko za hranice Talianska. ☺️ Jak píšu, chceš se podívat na video, podívej se, nebo můj příspěvek klidně ignoruj. 😉 Přeji příjemný večer. 🌜

@dahliaa dahlia, vam fakt nevadi, ze to proste ludia vnimaju negativne? Take to nasilne presadzovanie? Ze vlastne robite protisluzbu svojmu nabozenstvu? asi ziadne ine nabozenstvo nie je tak negativne vnimane ako islam. Preco?

mizoko
Včera o 19:24
@zuzana76

@dahliaa dahlia, vam fakt nevadi, ze to proste ludia vnimaju negativne? Take to nasilne presadzovanie? Ze vlastne robite protisluzbu svojmu nabozenstvu? asi ziadne ine nabozenstvo nie je tak negativne vnimane ako islam. Preco?

@zuzana76 ona sa považuje za jedinú pravovernu,jej nie sú dobré ani iné moslimky čo tu sú ☺️ je to fanatik par excellence. Zbytočne apelujes na nejakú logiku,ona ju nemá. Nezažila aké je to žiť v moslimskej krajine kde žena je menej ako krava. A keď jej iné moslimky tuná napíšu,že ony majú aj negatívne skúsenosti s moslimam tak ich hneď atakuje že si majú dávať pozor na to čo hovoria 😏 tá vie len bluznit a zastrašovať a virit hladinu pred sviatkami. Ver mi,že to nie je náhoda že to tu dala práve dnes ☺️ a stále nechápe,že dobrovoľne zahalenie napríklad mníšok nemá nič spoločné s núteným zahalovanim moslimských žien

dahliaa
Včera o 19:59
@zuzana76

@zuzana76 ??? Jakože tu někdo tvrdí, že křesťanky si nikdy nezahalovaly tvář a to ani v historii (respektive, ten kdo toto tvrdí, má nedostatečné znalosti)... A když předložíš jasné důkazy o jeho chybných informacích, tak násilně prosazuješ Islám? 😁 Co je to za nesmysl?)) Nebo jak to myslíš?))) Však se na to video (které se mimochodem týká křesťanství a ne Islámu) dívat nemusíš. 🤔🙂
Nevadí, že se ti zahalené ženy nelíbí. Muslimky to nenosí proto, aby se to tobě líbilo... 🤷🏻‍♀️ To, jak Islám nebo zahalené ženy vnímáš ty nebo někdo jiný (kromě mých dětí) mě opravdu nijak netíží. Každý máme nějaký názor. Od toho je Bůh a každý bude za své názory a činy odpovědný před Bohem. Jediné co, tak nemám ráda, když někdo lže nebo na základě své neznalosti šíří nepravdivé informace nebo poškozuje jiné lidi, ale tak s tím se nedá nic dělat než jen důkazy tyto mylné informace vyvracet. Pak je na každém, co si z toho kdo vezme nebo nevezme. ☺️

dahliaa
Včera o 20:26
@mizoko

@zuzana76 nechaj ju,idú Vianoce tak naša hviezda musí trošku rozvíriť hladinu s jej názormi ☺️ téma tu už pekne spala ale ona sa doma zjavne nudí tak vymýšľa somariny 😁

@mizoko Vianoce 🤩 Svátky klidu, míru a Božího požehnání především hrdých ateistů. 😉 Tak ti přeji příjemně strávený čas a do nového roku, abys zapomněla mé ,,jméno". 😘

mizoko
Autor odpoveď zmazal
mizoko
Včera o 20:35
@zuzana76

@zuzana76 nikto tu netvrdí že si kresťanské ženy nezahalovali tvár,ide ale o to,že to robili lebo chceli 🤣🤣🤣 buď chceli byť inkognito alebo kvôli smútku a podobne. Dôležité je,že to nemali prikazane ale že to robili z určitého dôvodu a bolo to len ich rozhodnutie a nie rozhodnutie nevycvalanych chlapov pre ktorých je žena menej ako dobytok ☺️ Dahlia tu tak neskutočne a hnusne prekrúca tak ako vždy 😌 hra sa na jedinú múdru čo všetko vie a keď jej povedia ďalšie moslimky že trepe tak sa im hneď vyhráža

mizoko
Včera o 20:44

Zjavne je nad chápanie niektorých ľudí,že nie všetci oslavujú Vianoce 🤣🤣🤣 to ale neznamená,že budem ľudí presviedčať o mojom videní sveta ☺️ želám krásny Slnovrat všetkým,ktorým mozog nezatemnil fanatizmus

dahliaa
Včera o 20:57
@mizoko

@zuzana76 nikto tu netvrdí že si kresťanské ženy nezahalovali tvár,ide ale o to,že to robili lebo chceli 🤣🤣🤣 buď chceli byť inkognito alebo kvôli smútku a podobne. Dôležité je,že to nemali prikazane ale že to robili z určitého dôvodu a bolo to len ich rozhodnutie a nie rozhodnutie nevycvalanych chlapov pre ktorých je žena menej ako dobytok ☺️ Dahlia tu tak neskutočne a hnusne prekrúca tak ako vždy 😌 hra sa na jedinú múdru čo všetko vie a keď jej povedia ďalšie moslimky že trepe tak sa im hneď vyhráža

@mizoko 😅😅😅 Tak jasně, že nééé...! 😅 Ach jo, ženská nešťastná, když už máš tu potřebu neustále lhát tak se to alespoň nauč. Takhle je to vážně tak akorát k smíchu. 😅 I ty historické obrazy jsi smetla ze stolu, ,,historičko". 😁😁 ,,Pozdě bycha honiti" 😁🤦🏻‍♀️

dahliaa
Včera o 20:58
mizoko
Včera o 21:08
@dahliaa

@dahliaa kde tam klamem? Kde píšem niečo iné ako tu? Veď už rovno pri Popoluška píšem že si dala závoj aby ju nikto nepoznal. Ty si stratená 🤣 choď obsmrdat niekde inde, ty trepeš tak až to dobre nie je. Vyberas si len to čo sa ti hodí,prekrúcas vytrháva z kontextu. Škoda na teba marnit čas 😘 narozdiel od teba viem o čom píšem,tie tvoje historické obrazy čo si tu dala som už vysvetľovala. Opäť boli vytrhnuté z kontextu. Ja ťa práci historika učiť nebudem lebo ty si aj tak všetko prekrútis ako sa ti hodí. Čokoľvek tu dáš je vytrhnuté z kontextu. Naposledy píšem - ženy si aj dnes zahalia tvár ak chcú ostať skryté to aké neznamená že to majú prikazane. Divím sa ako sa dokážeš pozrieť do zrkadla po Tom čo si tu všetko popísala. A zopakujem to - človek ktorý nemá problém s pedofikiou a naopak ju tu obhajuje nie je v poriadku a s takým ja si nemám vo povedať.

dahliaa
Včera o 21:23
@mizoko

@dahliaa kde tam klamem? Kde píšem niečo iné ako tu? Veď už rovno pri Popoluška píšem že si dala závoj aby ju nikto nepoznal. Ty si stratená 🤣 choď obsmrdat niekde inde, ty trepeš tak až to dobre nie je. Vyberas si len to čo sa ti hodí,prekrúcas vytrháva z kontextu. Škoda na teba marnit čas 😘 narozdiel od teba viem o čom píšem,tie tvoje historické obrazy čo si tu dala som už vysvetľovala. Opäť boli vytrhnuté z kontextu. Ja ťa práci historika učiť nebudem lebo ty si aj tak všetko prekrútis ako sa ti hodí. Čokoľvek tu dáš je vytrhnuté z kontextu. Naposledy píšem - ženy si aj dnes zahalia tvár ak chcú ostať skryté to aké neznamená že to majú prikazane. Divím sa ako sa dokážeš pozrieť do zrkadla po Tom čo si tu všetko popísala. A zopakujem to - človek ktorý nemá problém s pedofikiou a naopak ju tu obhajuje nie je v poriadku a s takým ja si nemám vo povedať.

@mizoko Kde klameš? 😁😁 Hned v prvních větách svých příspěvků (viz. výše). 😅😅 (,,nikto tu netvrdí že si kresťanské ženy nezahalovali tvár" // ,,Slovanské ženy si tvár nezahalovali. Ani dnešné mnišky si ich nezahaluju...") 😅😅 Ale rozumím, že to ,,nevidíš". Respektive ,,nechceš" vidět. 😁😁🤫🤫
,,Naposledy píšem - ženy si aj dnes zahalia tvár ak chcú ostať skryté to aké neznamená že to majú prikazane" - Jako fakt??? A proč to asi tak dělají muslimky...?? (Ano, nikáb není povinnost.) Aha...😅
Och, ty jsi vážně inteligent... ☺️🤫
Tak snad jednou provždy... Ahoj a dobrou noc. - Budu ráda, když přestaneš zmiňovat mé ,,jméno" a šířit tady o mně lži a nesmysly. 😉
🖐🏻

Strana
z10